Paras VPN Netgear-reitittimelle

VPN: n käyttö on yksi tehokkaimmista asioista, jotka voit tehdä varmistaaksesi, että verkkotyösi pysyy yksityisenä ja luottamuksellisena. Koska Internetin käyttäjillä on edelleen monia uhkia online-tilassa, on tärkeää, että he käyttävät VPN-verkkoa liikenteen piilottamiseen ja varmistavat, että he ovat suojassa vahingoilta, kuten tietojen varastaminen. Parasta on asentaa VPN suoraan reitittimellesi, jotta kaikki kodisi tai toimistosi laitteet saavat vaaditun suojauksen. Tässä nimenomaisessa katsauksessa tarkastellaan mitä VPN: itä sinun pitäisi asentaa, jos omistat Netgear-reitittimen.

Paras VPN Netgear-reitittimelle

Paras VPN Netgear-reitittimelle

Luettelo VPN: stä, joka on yhteensopiva Netgear Routerin kanssa

Voit asentaa minkä tahansa seuraavista VPN-verkoista Netgear-reitittimellesi:

 • ExpressVPN
 • BulletVPN
 • CyberGhost
 • IPVanish
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • PureVPN
 • HMA VPN
 • PIA VPN

Kuinka VPN: t toimivat

VPN tarkoittaa kokonaan virtuaalia yksityistä verkkoa, ja se viittaa palveluntarjoajaan kuuluvaan palvelinryhmään, joka on levitetty hyvin eri puolille maailmaa. Yhdistäminen näihin palvelimiin antaa sinun lisätä tietoturvakerroksen yhteyden päälle salauksen avulla. Kun tämä on tehty, sinulla on täydellinen suojaus riippumatta mihin sivustoihin olet yhteydessä.


VPN antaa sinulle pääsyn myös maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin, joihin et yleensä pääse pääsyyn sijaintisi perusteella. Tämä on mahdollista, koska VPN auttaa myös piilottamaan Internet-protokollan tai IP-osoitteesi. Tämä on osoite, jota sivustot ja kanavat käyttävät määrittämään selaushistoriaasi liittyviä asioita, koska se sisältää tietoja, kuten henkilöllisyytesi ja sijaintisi. Päästäksesi pääsyyn rajoitettuihin sivustoihin ja kanaviin VPN antaa sinun piilottaa IP-osoitteesi ja piilottaa siten sijaintisi tiedot. Voit myös päättää, mistä tarkalleen mieluummin selaat, ja se on mahdollista niin kauan kuin tilaamallasi palveluntarjoajalla on laaja palvelinverkko. Yhdistäminen VPN-palveluun takaa myös täydellisen turvallisuuden, varsinkin kun teet ostoksia verkossa tai käsittelet joitain pankkitapahtumia. Tämän tarkoituksena on estää ketään varastamasta tilitietojasi tai salasanojasi ja kiristämään sinua tulevaisuudessa.

VPN: n käyttö varmistaa myös, että pystyt kiertämään kaikenlaiset rajoitukset, jotka Internet-palveluntarjoajasi on saattanut asettaa sinulle. Internet-palveluntarjoajasi saattaa asettaa joitain rajoituksia yhteydellesi, varsinkin jos sinulla on taipumus tehdä paljon suoratoistoa tai raskaita latauksia paljon aikaa. He tekevät tämän rajoittaakseen ja yrittääkseen myös estää sinua käyttämästä liian suurta osaa kaistanleveydestä, jotta ei aiheutuisi haittaa muille samassa verkossa oleville käyttäjille.

Oikean VPN-verkon valitseminen Netgear-reitittimellesi

Jos haluat valita NetGear-reitittimelle sopivan VPN: n, sinun on ensin varmistettava, että kyseisellä palvelulla on versio, joka voidaan ladata suoraan reitittimellesi. Yksi tämän suurimmista eduista on, että pystyt liittämään paljon samanaikaisia ​​laitteita kuin palveluntarjoajasi määrittelee, jotta saat jopa enemmän laitteitasi suojattuja.

Parhaat NetGear-reitittimien VPN: t

Paras VPN: n valitseminen toimimaan erityisesti reitittimelläsi ei ole helppoa. Sinulle onneksi meillä on useita ehdotuksia, joista emme varmasti anna sinulle mitään ongelmia.

1. ExpressVPN

Alkaen luettelomme, meillä on palveluntarjoaja, joka on jo voittanut useita palkintoja kohteliaasti luotettavasta palvelustaan, mikä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole syytä olla luottamatta. Palvelu perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret, joka on kaukana kaikista tietoja rajoittavista sääntelijöistä. Palvelu varmistaa, että käyttäjät voivat selata ilman hälytyksen syitä, koska se varmistaa, että heidän historiansa tietoja ei pidetä nollakirjauskäytännön ansiosta..

ExpressVPN tarjoaa luotettavan tietoturvan 256-bittisen AES-salauspalvelunsa ansiosta, ja tarjoamillaan VPN-protokollilla, kuten OpenVPN, PPTP, SSTP ja IKEv2, käyttäjillä on mahdollisuus valita haluamansa perusteella. ExpressVPN: n palveluksessa on noin 2000 palvelinta, mikä tarkoittaa, että sinulla on pääsy moniin kanaviin ja sivustoihin ympäri maailmaa. ExpressVPN tarjoaa myös jaetun tunnelointitoiminnon, jonka avulla voit valita, minkä liikenteen haluat salata. Siellä on myös ohjelmisto, joka tukee suoraa asennusta reitittimeesi, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Tutustu ExpressVPN-arvosteluun saadaksesi lisätietoja tästä palveluntarjoajasta.

2. BulletVPN

BulletVPN on toinen palveluntarjoaja, joka pystyy pitämään sinut suojattuna ja yhteydessä, varsinkin jos haluat huolimatta muodostaa yhteyden VPN-palveluun, haluat silti ylläpitää nopeaa selausnopeutta. Viroon sijoittautuneella palvelulla taataan, ettei historiaasi tallenneta, ja koska sen pääkonttori ei ole 14-silmäinen alue, mikään tiedonhallintapalvelu ei voi vaatia käyttäjien selaustietoja. BulletVPN tarjoaa myös OpenVPN-, PPTP-, L2TP / IPSec- ja IKEv2 VPN-protokollat, joista valita.

Palvelu on läsnä noin 20 maassa, ja nopeus on melko nopeampaa kuin mitä muut tarjoajat tarjoavat. BulletVPN tarjoaa myös SmartDNS-palvelun, jonka avulla voit muodostaa yhteyden maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin paljastamatta sijaintiasi. BulletVPN sallii jopa 3 samanaikaista yhteyttä, mutta voit lisätä tätä lukumäärää lataamalla sen ohjelmiston version, joka on yhteensopiva NetGear-reitittimen kanssa. Lisätietoja tästä palvelusta saat tutustumalla BulletVPN-arvosteluun.

3. NordVPN

NordVPN päättää NetGear-reitittimen parhaiden VPN-luettelomme ja on myös ainoa uskottava palvelu, joka tarjoaa jopa 4000 palvelinta asiakkaidensa yhteyden muodostamiseen. Palveluntarjoajan pääkonttori on Panamassa, ja sillä on tiukat nollakirjauskäytännöt, jotka sallivat kaikkien selaustoimintojen pitämisen. NordVPN: n tilaaminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse murehtia turvallisuudesta, koska palveluntarjoaja tarjoaa 256-bittisen AES-salauksensa lisäksi kaksinkertaisen salausominaisuuden, jossa liikenteesi ohjataan kahden palvelimen kautta yhden sijasta.

Suuren palvelinverkonsa ansiosta NordVPN antaa käyttäjilleen mahdollisuuden valita, mihin palvelimiin muodostetaan yhteys riippuen siitä, millaista työtä he haluavat tehdä verkossa. Palvelu tarjoaa myös omistettuja palvelimia niille, jotka haluaisivat yksilöllisemmän huomion, ja siinä on myös CyberSec-ohjelmisto, joka estää huonot mainokset ja haittaohjelmat yhteydestäsi. NordVPN: ssä on myös SmartPlay-ominaisuus, jonka avulla voit piilottaa IP-osoitteesi ja sijaintisi siten, että sinulla on pääsy maantieteellisesti rajoitettuihin suoratoistosivustoihin ja kanaviin. Katso NordVPN-katsaus nähdäksesi mitä palveluita vielä on tarjolla.

Suosituimmat NetGear-reitittimet

Tässä on luettelo NetGear-reitittimien malleista, joita ihmiset yleensä ostavat tarkoituksenaan asettaa VPN heille:

 • Netgear R7500-200NAS Nighthawk X4
 • Netgear Nighthawk R7000 kaksikaistainen
 • Netgear Nighthawk X10
 • Netgear Nighthawk AC1750
 • Netgear Nighthawk Pro
 • Netgear Nighthawk X4S
 • Netgear Orbi

Johtopäätös NetGear-reitittimien parhaasta VPN: stä

Olemme juuri tarkistaneet kolme palveluntarjoajaa, jotka olemme varmasti erittäin kykeneviä turvaamaan kaiken NetGear-reitittimen kautta kulkevan liikenteen. Ennen kuin jatkat ja tilaat jonkin niistä, suosittelemme, että käy läpi jokainen yksityiskohtaisempi arvostelu, jotta pystyt tekemään tietoisen päätöksen.