Paras VPN nyt DirecTV: lle

Haluatko käyttää DirecTV Now -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella? Tarvitset sitten VPN: n. “Mikä on paras”, saatat kysyä. Lue lisätietoja.


Paras VPN nyt DirecTV: lle

Paras VPN nyt DirecTV: lle

Paras VPN nyt DirecTV: lle – yleiskatsaus

Jos tiedät jo VPN: n ja miten se toimii, sinun ei todennäköisesti tarvitse lukea alla olevaa perusteellista analyysiä. Ajan säästämiseksi olemme tiivistäneet parhaat DirecTV Now VPN -palveluntarjoajat täältä:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish 
  3. BulletVPN
  4. NordVPN
  5. VyprVPN 

DirecTV nyt Yhdysvaltojen paikannusvirheen ulkopuolella

Jos yrität muodostaa yhteyden DirecTV: hen Yhdysvaltojen ulkopuolelta, kaikki mitä tarvitset vastaanottaa

”DirecTV Now ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella. Odotamme viihdyttävästä sinua kun olet palannut. “

Tämä tarkoittaa, että aina kun muodostat yhteyden Internetiin maasta, joka ei ole Yhdysvaltoja, sinulle evätään pääsy streaming-palveluun. Ellet saa VPN: tä ja huijaa sijaintiasi, et käytä DirecTV: tä ulkomailla pian.

Paras VPN nyt DirecTV: lle

Vain Yhdysvalloissa sijaitsevat ihmiset voivat käyttää DirecTV Now -palvelua. Onneksi VPN tarjoaa Yhdysvaltojen ulkopuolisille ihmisille mahdollisuuden kiertää tätä. Riippumatta siitä, missä olet maailmassa, käytä vain yhtä näistä alla luetelluista VPN-verkoista ja käytä DirecTV: tä missä tahansa maassa ympäri maailmaa..

ExpressVPN

ExpressVPN on DirecTV Now: n parhaiden VPN-verkkojen joukossa. Sillä on satoja erittäin nopeita palvelimia 29 paikassa kaikkialla Yhdysvalloissa. ExpressVPN takaa 99,9% käytettävyyden, mikä varmistaa, että pääset käyttämään kaikkia haluamiasi sisältöjä keskeytyksettä. Tukipalveluhenkilökunta on saatavana suorana keskusteluna ympäri vuorokauden ympäri auttaaksesi sinua, jos sinulla on ongelmia. Lisää ExpressVPN: stä tässä katsauksessa.

IPVanish

IPVanish on uskollinen seuraa, koska niiden suuri palvelimen nopeus ja poikkeukselliset palvelut. Sen palvelinverkko on melko vaikuttava, ja yli 850 niistä sijaitsee yli 60 maassa. IPVanish lupaa, että palvelu ei tallenna mitään heidän selaushistoriaansa. Palveluntarjoaja tarjoaa vain 7 ilmaista käyttöpäivää mahdollisille asiakkaille päättääkseen, onko kyseessä tämä palvelu. Lue lisää IPVanish tässä katsauksessa.

BulletVPN

Tämä on toinen VPN-palveluntarjoaja, jota voit käyttää katsomaan DirecTV Now -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella. BulletVPN tiedetään tarjoavan yksi nopeimmista VPN-yhteyksistä teollisuudessa. Voit asentaa BulletVPN-sovelluksen tietokoneellesi, Maciin, Androidiin, iPhoneen, iPadiin tai FireStickiin. Älykäs DNS-välityspalvelinominaisuus on saatavana myös siinä tapauksessa, että haluat suoratoistaa geosuojatun sisällön laitteilla, jotka eivät tue VPN: ää. Se tarjoaa myös käyttäjille 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tässä on lisätietoja BulletVPN.

NordVPN

Se, että NordVPN Sen pääkonttori sijaitsee Panamassa, joten tietojen säilyttämistä koskevia lakeja ei ole. Sen suojausominaisuudet ovat korkeatasoisia VPN-palveluntarjoajia, ja suurin osa niistä sattuu olemaan ainutlaatuisia pelkästään NordVPN: n suhteen. NordVPN: ssä on kaksinkertainen VPN-ominaisuus, jossa liikenne reititetään kahden palvelimen kautta yhden sijasta. Tämä lisää turvatasoa & vaikeuttaa kenenkään seuraamaan online-toimintaa. Enemmän NordVPN tässä katsauksessa.

Kuinka katsella DirecTV: tä nyt käyttämällä VPN: tä

DirecTV sisältää nyt erilaisia ​​kanavia urheilusta tieteiskirjallisuuteen, elokuviin, lasten viihdeeseen, musiikkiin, ruoanlaittoon ja jopa radioasemiin. Katsojat, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa, eivät kuitenkaan voi käyttää DirecTV: n palveluita. Tämä johtuu siitä, että DirecTV Nyt ei ole laillisesti lisensoitu muissa maissa kuin Yhdysvalloissa. Onneksi tämä tilanne voidaan korjata virtuaalisella yksityisellä verkolla.

VPN luo digitaalisen tunnelin, jonka kautta laitteesi käyttää Internetiä, ja reitittää yhteyden uudelleen valitsemasi maan nimetyn palvelimen kautta. Seurauksena on, että saat kyseisen maan IP-osoitteen ja siten pääset käsiksi koko maan sisältöön. Näin voit katsella DirecTV Now -sovellusta Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla:

  1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja (mieluiten ExpressVPN).
  2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseen, johon haluat suoratoistaa DirecTV Now -sovelluksen.
  3. Käynnistä sovellus.
  4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen saadaksesi Amerikkalainen IP-osoite.
  5. Nauti kanavien suoratoistosta DirecTV Now -palvelussa mistä päin maailmaa tahansa.

Paras VPN DirecTV Now: lle – viimeiset ajatukset

Oikealla VPN: llä pääset DirecTV Nyt nyt mihin tahansa maailmaan vaivattomasti. DirecTV Now -palvelun kaltaiset palvelut vievät virran pois perinteisistä verkoista ja antavat sisällön kaikille, joilla on Internet-yhteys. Ole yksi DirecTV Now-katsojaista tilaamalla VPN.