Paras VPN ohittaa UFC Fight Pass -katkos

Mikä on paras VPN ohittaa UFC Fight Pass -katkokset vuonna 2019? Joka ilta on taisteluyötä, kun saat parhaiten VPN-palveluntarjoaja sen avulla voit ohittaa UFC Fight Pass -katkosrajoitukset Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Ranskassa tai muualla ympäri maailmaa. UFC Fight Pass -katkosrajoitukset estävät MMA-faneja suoratoistamasta UFC PPV -tapahtumia. Tämä tarkoittaa, että heidän on pakko jättää pois monia suosittuja urheilutapahtumia. Tämän korjaamiseksi olen laatinut kattavan oppaan paras UFC.TV VPN-arvostelu vuodelle 2019, jota voit käyttää ennen kuin valitsit VPN-palvelusi Fight Pass -katkosten ohittamiseen PC-, Mac-, Fire TV Stick-, PS4-, Roku-, Xbox-, Android- tai iOS-laitteissa.


Paras UFC Fight Pass VPN-arvostelu

Paras VPN ohittaa UFC Fight Pass -katkos

UFC Fight Pass -katkosrajoitukset – nopea yhteenveto

“Lähetyksen rajoitusten takia tämä video ei ole käytettävissä UFC FIGHT PASS -tilauksessa tai maksullisena katseluna alueellasi. Tarkista paikalliset TV-luettelosi tietojen katselemiseksi. ”

“Tämä tapahtuma on tällä hetkellä mustalla alueellasi.”

Se on pohjimmiltaan sähkökatkosvirhe, jonka saat, kun yrität katsoa UFC PPV -tapahtumia reaaliaikaisesti Fight Pass -sivustolla alueella, jolla sähkökatkosrajoituksia sovelletaan. Sinulla on kaksi odotusta 48 tuntia voidaksesi katsoa samaa tapahtumaa pyydettäessä UFC.tv: n kautta. Pimennysrajoitukset tarkoittavat myös sitä, että et voi ostaa maksullisia tapahtumia UFC.tv-sivustosta.

Kuinka ohittaa UFC-sähkökatkot

Jos olet alueella, jolla taistelun oikeudet kuuluvat tiettyyn kanavaan, sen ostaminen saattaa tuntua mahdottomalta. Älä raivota. Sain sinut peitettyä. Näin voit kiertää maantieteellisiä rajoituksia, kun kyse on UFC Fight Pass -sovelluksesta. Voit myös käyttää näitä vaiheita ostaaksesi UFC PPV: n halvemmalla.

 1. Ensinnäkin sinun on investoitava VPN: ään, jolla on palvelimia ympäri maailmaa. Mitä hyötyä on VPN: stä, jos se ei tarjoa sinulle mustaa aluetta? Jos vielä etsit, ExpressVPN on mitä tarvitset.
 2. Mene heidän verkkosivuilleen ja tilaa heidän palvelunsa. Saat tilauksen 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 3. Lataa ja asenna heidän VPN-sovelluksensa yhteensopivaan laitteeseen, kuten Android, iOS, PC tai Mac.
 4. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi. Tässä on hankala osa. Yhdistä palvelimeen, jossa Fight Pass ei aseta sähkökatkoksia. Takattuna vaihtoehtona, valitse Filippiinit, koska UFC PPV: t maksavat 17 dollaria, kun taas muiden alueiden 65 dollarin MMA-fanit joutuvat maksamaan.
 5. Kun olet muodostanut yhteyden, palaa takaisin UFC Fight Pass -sovellukseen ja yritä ostaa tapahtuma uudelleen.
 6. Onnittelut. Voit nyt saada UFC PPV -versioita, vaikka olet Yhdysvalloissa.

Paras UFC Fight Pass VPN-arvostelu 2019

Hyvä VPN-palveluntarjoaja on sellainen, jonka avulla voit poistaa maantieteellisesti rajoitettujen kanavien ja sivustojen lukituksen sinulle, etenkin jos sinulla on tapana vaihtaa tukiasemia ja matkustaa paljon. Tarvitset tällöin palveluntarjoajaa, jolla on hyvä määrä VPN-palvelimia hajallaan ympäri maailmaa, kuten ExpressVPN. Tässä on joitain heidän eduistaan.

 • VPN: n avulla voit ohittaa UFC.tv: lle, NHL.tv: lle, MLB.tv: lle, NFL GamePassille ja NBA League Passille asetetut sähkökatkosrajoitukset..
 • 24/7 tuki tarkoittaa sinua aina pyydä joku neuvottelemaan, jos sinulla on ongelmia.
 • Kaikki Internet-liikenteesi on salattu turvallisesti.
 • ExpressVPN tarjoaa ohjelmiston iOS, Mac, Windows, Linux, ja Android sitä on helppo käyttää ja asentaa.
 • Voit jopa estää suoratoistokanavien, joita ei ole käytettävissä alueellasi, käytön.

ExpressVPN on VPN-sijainteja sekä Japanissa että Etelä-Koreassa. Lataa ja asenna heidän VPN-sovelluksensa, kirjaudu sisään ja muodosta sitten yhteys VPN-palvelimeen kyseisissä paikoissa sovelluksen sisällä. Se on kaikki mitä tarvitaan UFC: n sähkökatkosrajoitusten ohittamiseen. Tässä on parhaamme, kun kyse on parhaasta UFC.tv-VPN: stä vuonna 2019.

Paras UFC Fight Pass VPN -katsaus 2019 (älykäs DNS-vaihtoehto)

Älykäs DNS on toinen tapa, jolla voit käyttää ohittaa UFC Fight Pass -katkokset Yhdysvaltojen ulkopuolella sinun Samsung Smart TV, Apple TV, LG Smart TV, iPhone, iPad, Roku, Xbox 260, Windows tai mac. Tässä on joitain huomioitavia seikkoja, ennen kuin käytät Smart DNS -sovellusta.

 • IP-osoitteesi ei muutu, kun käytät Smart DNS: tä. Tämä tarkoittaa, että käytät edelleen kaikkia paikallisia kanaviasi.
 • Älykäs DNS ei todellakaan salaa liikennettäsi, joten Internet-palveluntarjoajasi voi silti seurata toimintaa verkossa.
 • Internet-palveluntarjoajasi voi myös ottaa käyttöön läpinäkyvät valtakirjat jos käytät älykästä DNS: tä.
 • Kaikkia Netflix-alueita tuetaan ja ne voidaan vaihtaa avattavan asetusluettelon kautta.

Ehkä yllä olevan ominaisuusluettelon perusteella Smart DNS tuntuu oikealta valinnalta. Jos tämä on niin, hyvä paikka aloittaa olisi Unlocator, Voit testata ensin heidän ilmaisen 7 päivän kokeiluversion.

Paras VPN ohittaaksesi UFC Fight Pass -katkokset – ajatusten päättäminen

Lyhyesti sanottuna, sinulla on käytännössä suurin osa tarvitsemista tiedoista, joiden avulla pääset stream UFC Fight Pass kun olet kaikkialla maailmassa pimennysvapaa. Haluamme mielellämme kuulla, kuinka kokemuksesi oli suoratoistolaitteesi asennuksessa, joten älä epäröi jättää meille kommenttia alla olevaan kohtaan. Palaamme varmasti sinuun. Jos tiedät jonkin muun luotettavan VPN: n, jota voit käyttää kerralla UFC Fight Pass -katkosten kiertämiseen, jaa myös tietosi kanssamme.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map