Paras VPN optimaaliselle Internet-palveluntarjoajalle

Koska YK: n on lueteltu Internetin käyttöoikeus, Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa ovat vieläkin suuremmassa paineessa varmistamaan, että tarjottu palvelu on parin verran, eikä Optimum todellakaan ole poikkeus. Amerikkalainen Internet-palveluntarjoaja on Cablevisionin tytäryhtiö, jonka pääpalvelu on kaapeli-tv. Palvelu on kuitenkin melko kohdennettu, koska sitä ei tapahdu olevan saatavana niin monilla alueilla kuin vakiintuneempien Internet-palveluntarjoajien Yhdysvalloissa. New Yorkin, Connecticutin tai New Jerseyn alueella tai niiden ympäristössä sijaitsevilla käyttäjillä on paremmat mahdollisuudet nauttia palvelustaan ​​vahvemman läsnäolonsa ansiosta.


Paras VPN optimaaliselle Internet-palveluntarjoajalle

Paras VPN optimaaliselle Internet-palveluntarjoajalle

Onko optimaalinen Internet-palveluntarjoaja mitään hyvää?

Tarjotut nopeudet ovat melko kohtuullisia, ja palvelun kilpailukyky näyttää perustuvan tuettujen laitteiden määrään valitsemasi paketin suhteen. Niiden alin taso usean laitteen tuella on Optimum 20, joka tukee jopa 4 laitetta. Niiden ylin taso on Optimum 400, ja yhteys toimii hyvin, vaikka jaettaisiin jopa 16 laitteen kanssa. Jos et tiedä mitä pakettia tilaat, heidän verkkosivustollaan on hyvä työ havainnollistaa sitä, mitä sinun pitäisi odottaa kullakin tasolla. Yhteysnopeudet on myös hyvin asetettu osana paketin nimeä, joten pitäisi olla melko selvää, että esimerkiksi Optimum 400 -tilin tilaaminen tarkoittaa, että saat noin 400Mbps.

Yksi suurimmista ongelmista, joka useimmilla käyttäjillä on Internet-palveluntarjoajiensa kanssa, on nopeus. Suurin osa ihmisistä haluaa vain yhteyden, joka on riittävän nopea HD-videon lataamiseen sopivana ajankohtana ja ylläpitävän samaa nopeutta koko tilauksen ajan. Voi olla todella turhauttavaa, että yhteytesi vaihtelee videon lataamisen välillä suhteellisen lyhyessä ajassa, mutta kestää sitten normaalia kauemmin suoran streamin ylläpitämisen. Jos epäilet joskus, ettet ole saavuttanut sellaisia ​​nopeuksia, joista maksit, niin olet todennäköisesti oikeassa.

Liittovaltion viestintäkomission tekemä tutkimus, jonka nimi on Measuring Broadband America, paljasti, että Charter, Comcast ja Time Warner Cable toimittivat mainostettuja nopeuksia verrattuna useimpiin muihin palveluntarjoajiin, joten jos käsittelet Internet-palveluntarjoajana Optimumia, ainakin tiedät, että ISP on luotettava. Se, mitä saatat kokea riippumatta siitä, mihin palveluntarjoajaan olet kirjautunut, on nopeuden aleneminen, etenkin jos sinulla on taipumus tehdä paljon latauksia. Tämä tehdään raskas käytön estämiseksi, mutta jos taas olet maksanut siitä, nopeuden vähentämistä ei pitäisi pakottaa sinut vain siksi, että teet paljon verkossa. Tämä on haaste, josta monet käyttäjät kärsivät hiljaisuudessa tietämättä mitä heidän tulisi tehdä voidakseen kiertää Internet-palveluntarjoajan kuristusta. Tämän välttämiseksi suosittelemme tutustumaan palveluihin, jotka saat tilaamalla luotettavan virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan.

Kuinka välttää optimaalinen Internet-palveluntarjoajan kuristaminen VPN: n avulla

Muuten kutsutaan VPN: ksi virtuaalinen yksityinen verkko yhdistää sinut palvelinryhmään, joka löytyy eri puolilta maailmaa, ja varmistaa näin, että yhteytesi on salattu. Tämän tekemisen jälkeen kukaan ei voi nähdä, mihin verkkosivustoihin vietät suurimman osan ajasta, joten heillä ei ole mitään syytä kuristaa yhteyttäsi. Sinulla on myös yksityisyytesi turvattu, koska selaintietueitasi ei edes tallenneta, puhumattakaan siitä, että niitä jaetaan kolmansien osapuolien kanssa. VPN pitää myös sijaintisi yksityisenä, ja tämän avulla pääset maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin ilman ongelmia. 

Parhaat VPN: t optimaalisesti

Katsotaanpa joitain parhaista VPN-palveluntarjoajista, joihin voit kääntyä, jos käytät Optimum-palvelua Internet-palveluntarjoajana:

1. ExpressVPN

ExpressVPN nostaa varmasti sen, mitä sinun pitäisi odottaa VPN-palveluntarjoajalta. Brittiläisen Neitsytsaaren palveluntarjoajalla on noin 2000 palvelinta, ja tämä on melko tarpeeksi suojaamaan yhteyttäsi käymäsi sivuston sijainnista riippumatta. Palveluntarjoaja tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, rajoittamattoman palvelinvaihtoa ja 99,99% käyttöajan. Käyttäjät voivat nauttia 256-bittisestä AES-salauksesta, samoin kuin OpenVPN-, L2TP-IPSec-, SSTP- ja PPTP-protokolloista, joista voit valita VPN-protokollia..

Palvelussa ei pidetä käyttäjän käyttämiä toimintalokkeja, ja sillä on VPN-sovellus, joka asettaa itsellesi parhaat asetukset käyttämistäsi varten. Sovellus tukee myös Windows-, iOS-, Linux- ja iOS-laitteita käyttäviä laitteita, ja versio on myös asennettavissa suoraan reitittimeen. Palvelu mahdollistaa jopa 3 samanaikaista yhteydenottoa ja tarjoaa tapukytkimen, jos jotain tapahtuu VPN: n kyvylle saada sinut suojaamaan. Tarjolla on myös nolla tietoturva-DNS-palvelu sijainnin seurannan välttämiseksi ja jaettu tunnelointi suojattujen ominaisuuksien hallitsemiseksi. Voit käydä läpi mitä tämän palveluntarjoajan tarjoaa, lukemalla ExpressVPN-arvosteluamme.

2. BulletVPN

BulletVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, jotka tarjoavat luotettavan palvelun aiheuttamatta liikaa vahinkoa budjetillesi. Palvelun pääkonttori on Virossa, ja sillä on kunnollinen läsnäolo noin 24 maassa. Sen palvelimet ovat tasoa 1, mikä tarkoittaa, että ne soveltuvat hyvin tarjoamaan parhaita selausnopeuksia, onko sinun suoratoistaa musiikkia, ladata elokuvia tai torrenttia. Palvelu tukee myös korkeintaan kolmea samanaikaista laitetta ja sillä on erittäin nopea reagoiva asiakaspalvelutiimi.

BulletVPN turvaa yhteytesi 256-bittisellä AES-salauksellaan. Vaikka tämä toimii parhaiten OpenVPN-protokollan kanssa, palvelu tarjoaa silti L2TP / IPsec-, IKEv2- ja PPTP-protokollia, joista voit valita. Palvelussa on myös älykäs DNS-palvelu, jota tilaajat voivat käyttää kiertämään maantieteellisiä rajoituksia, ja se tarjoaa myös hyvin ylläpidetyn nollalokkikäytännön. BulletVPN-sovelluksessa on melko helppo liikkua, ja ominaisuuksilla, kuten rajaton kaistanleveys, rajoittamaton nopeus ja rajaton palvelimen vaihto, tilaaminen heidän palveluunsa tarkoittaa, että olet laadukas palvelu. Tutustu BulletVPN-arvosteluamme, jos tämä on palveluntarjoaja, josta haluat tietää enemmän.

3. NordVPN

NordVPN lopettaa luettelomme palveluna, jolla on laajin palvelinkokoelma. 4000 palvelinta ei tarkoita, joten jokaisen, joka haluaa tilata palvelun, tulisi olla varma pääsystä ja suojauksesta riippumatta siitä, missä he ovat. NordVPN suhtautuu vakavasti myös käyttäjiensä tarjoamaan tietoturvaan. Tämä tehdään 256-bittisellä AES-salauksella, joka yhdistetään VPN-protokollien kuten OpenVPN, PPTP ja L2TP / IPSec kanssa. Palvelu sallii jopa 6 samanaikaista yhteyttä, mutta voit lisätä niitä, jos VPN-palvelu on ladattu suoraan reitittimellesi.

Palvelussa on paljon työkaluja, jotka on suunniteltu varmistamaan yhteys, ja merkittävin niistä on heidän kaksinkertainen VPN-palvelunsa. Sen avulla voit reitittää liikenteen kahden palvelimen kautta yhden sijasta, kaksinkertaistaen siten tietoturvasi. Toria tuetaan myös VPN: n kautta, joka lisää nimettömyyttäsi, ja useita hävitettyjä palvelimia, jotka piilottavat VPN: n käytön maissa, joissa on korkea sensuuri. Tutustu NordVPN-arvosteluamme nähdäksesi mitä enemmän voit saada tilaamalla palvelun.

Paras VPN optimaalisesti – johtopäätös

Olemme juuri tarkastellut kolmea uskottavaa palveluntarjoajaa, joihin voit luottaa kiertääksesi Internet-palveluntarjoajasi asettamia rajoituksia. Nämä ovat palveluita, jotka kaikki ovat olleet VPN-teollisuudessa jonkin aikaa, joten sinun tulee olla varma huippuluokan palvelusta. Jos jatkat ja valitset yhden kolmesta palveluntarjoajaasi, kuulemme mielellämme kokemuksestasi; jätä vain ajatuksesi alla olevaan kommenttiosaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map