Paras VPN QNAP: lle

QNAP Systems on vahva yhtenä tunnetuimmista tuotemerkeistä käyttäjille, jotka etsivät luotettavaa verkkoon liitettyä tallennusratkaisua. Yrityksen kotipaikka on Taiwanissa, ja sen laitteet ovat erikoistuneet tiedostojen jakamiseen, virtualisointiin, tallennusten hallintaan ja valvontaan. Palvelulla on vakiintunut läsnäolo ympäri maailmaa, ja sillä on toimistot noin 16 maassa. Se erottuu muista palveluntarjoajista myös tuella sekä verkkoon liitetylle tallennukselle että verkon videotallennukselle.


Paras QNAP VPN-arvostelu

Paras VPN QNAP: lle

Käyttäjänä voit valita, että sinulla on QNAP-järjestelmä, johon haluat käyttää etäyhteyttä, tai voit myös etsiä sellaisia, jotka voivat sijaita kotona tai yrityksesi tiloissa. Kun olet tehnyt päätöksen, toinen asia, joka sinun on ajateltava, on tietosi turvallisuus. QNAP-laitteet, jotka aiot hankkia, vaativat todennäköisesti Internet-yhteyden toimivuuden, ja monien epävarmuustekijöiden kanssa, jotka johtuvat online-tilassa olemisesta, on hyvä idea etsiä ratkaisu, joka tarjoaa suojakerroksen.

QNAP: n käyttö VPN: n kanssa

Virtuaali yksityinen verkko tai VPN-palvelu auttaa salaamalla Internet-yhteytesi ja estämällä näin ollen kolmansia osapuolia tarttumasta tietojasi, kun ne ladataan tai ladataan laitteellesi tai laitteelta. Koska sinut luultavasti on myös yhteydessä verkkoon, VPN varmistaa, että kaikki verkkoliikenne pysyy salatuna, ja huolehtii siten aukoista, joita hakkerit voivat käyttää tietojesi hallitsemiseen. VPN: n käyttö varmistaa myös sen, että tallentamasi tiedot eivät ole helposti noudettavissa kukaan muu kuin sinä. Tämän tyyppinen tietoturva on tärkeää etenkin, jos tallentamasi tiedot ovat todella arkaluontoisia.

Jotta voit valita oikean palveluntarjoajan, sinun on tiedettävä joitain asioita siitä, kuinka QNAP-laitteesi ja VPN-palvelusi toimivat yhdessä. VPN-verkot tarjoavat erilaisia ​​protokollia, joiden kautta voit kanavoida yhteytesi. Kolme suosituinta ovat OpenVPN, PPTP ja L2TP / IPSec. Jos haluat esimerkiksi L2TP / IPSec, sinun on varmistettava, että QNAP on QTS 4.2 tai uudempi. Jos nämä yksityiskohdat ovat hiukan liian teknisiä, jotta voit ottaa mukaan, voit myös ottaa kaikki kolme protokollaa käyttöön ja valita sitten automaattisen reitin määrityksen VPN: stä. Tällä tavalla palvelu valitsee itsestään parhaan tavan varmistaa, että verkkoliikenne pysyy salattu.

Muut VPN: n käytön edut

VPN: n käytön edut ulottuvat myös normaaliin Internet-käyttöön, koska sen avulla voit myös piilottaa sijaintisi. Kun tämä on tehty, sinulla on pääsy monenlaiseen maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön todellisesta sijainnistasi riippumatta. Sinulla on myös pääsy vakiintuneeseen Internet-palveluun, joka yleensä estää yhteytesi, jos he huomaavat, että et asu heidän tuetuilla alueilla. Jos sinulla on taipumus tehdä huomattavia määriä ostoksia verkossa, sijainnin piilottaminen tarkoittaa, että sinulla on pääsy edullisimpiin hintoihin, koska ostat alueellisten sivustojen kautta, joilla niiden hinnat ovat edullisempia.

VPN: n käyttö myös estää Internet-palveluntarjoajaasi vakoittamasta aktiviteettejasi verkossa, mikä auttaa estämään kaikenlaista kuristusta, joka voi olla pakotettu yhteyteesi. Tämä on avainta varsinkin jos sinulla on taipumus suorittaa paljon suoratoistoa, koska voit nauttia yhteyden koko nopeudesta.

Parhaat VPN: t QNAP NAS: lle

Nyt kun tiedät, mitä voit saada käyttämällä VPN: ää yhdessä QNAP-laitteesi kanssa, katsotaanpa joitain parhaista tilaamista palveluista, jotta yhteys pysyy turvallisena:

1. ExpressVPN

Ison-Britannian Neitsisaarten pääkonttorilla ExpressVPN: llä on vaikuttava noin 2000 palvelimen verkko, joka perustuu noin 60 maahan ympäri maailmaa. Palvelu tunnetaan premium-valintana erityisesti käyttäjille, jotka etsivät parasta online-suojausta. Turvallisuuden kannalta ExpressVPN tarjoaa 256-bittistä AES-armeijan luokan salausta sekä VPN-protokollia, kuten OpenVPN, SSTP, PPTP ja L2TP-IPSec. Palvelu ei myöskään pidä kirjaa asiakkaidensa selaustoiminnoista, ja tämä varmistetaan nollakirjauskäytännöllä.

ExpressVPN sallii enintään 3 samanaikaista laitetta tilaajaa kohti, mutta jos asennat palveluntarjoajan VPN-asiakkaan reitittimellesi, pystyt suurentamaan tätä määrää merkittävästi. Palveluntarjoajalla on myös luotettava asiakaspalvelutiimi, johon pääset ympäri vuorokauden ympäri sähköpostitse, live-chatissa tai jopa heidän sosiaalisen median kanaviensa kautta. ExpressVPN tarjoaa myös 99,99%: n käyttöaikatakuun ja älykkään DNS-palvelun huijataksesi sijaintisi. Tutustu tarkempaan ExpressVPN-arvosteluun saadaksesi lisätietoja palvelun varastosta.

2. BulletVPN

Jos nimi ei tee hyvää työtä vihjaamalla BulletVPN: n liittymisen odottamiseen, saatamme myös eritellä sen sinulle tässä lyhyessä katsauksessa. Tämä Virossa toimiva tarjoaja tarjoaa yhden nopeimmista palvelinnopeuksista VPN-teollisuudessa, joten se soveltuu tiedonsiirtoon nopeasti laitteen ja NAS-järjestelmän välillä. Palveluntarjoaja varmistaa, että tietosi pysyvät turvassa teollisuuden standardin mukaisen 256-bittisen AES-salauksen avulla, ja tukee monenlaisia ​​laitteita, jotka perustuvat iOS-, Windows-, Linux- ja Android-järjestelmiin..

BulletVPN: llä on palvelin läsnä noin 19 maassa, ja tuki OpenVPN-, L2TP / IPSec- ja IKEv2-protokolloille on VPN-protokollia. Palvelulla on myös versio VPN-ohjelmistostaan, joka voidaan ladata manuaalisesti reitittimelle, ja jos tämä tehdään, voit lisätä laitteen tukemien samanaikaisten laitteiden määrän kolmesta. BulletVPN antaa käyttäjille huijata sijaintinsa Smart DNS -palvelunsa kautta ja tarjoaa sekä rajoittamattoman kaistanleveyden että palvelimen vaihdon. Katso lisätietoja BulletVPN-arvosteluistamme.

3. NordVPN

NordVPN erottuu helposti kaikista muista VPN-palveluista laajan 4000 + -palvelimien ja työkalujen ja ominaisuuksien kokoelman ansiosta, jonka tarkoituksena on taata vertaansa vailla oleva suoja. Sen tukikohta Panamassa on varsin kätevä, koska se on kaukana kaikkien sääntelyviranomaisten lainkäyttövallasta, ja lisäksi ne noudattavat tiukkaa nollakirjauskäytäntöä, jolla varmistetaan, ettei mitään tietoistasi tallenneta tai tallenneta.

NordVPN pystyy ylläpitämään jopa 6 samanaikaista yhteyttä, ja tarjoaa myös kaksinkertaisen VPN-salauksen luotettavan turvallisuuden takaamiseksi. Palveluntarjoajalla on myös hävitetyt palvelimet yhteyden muodostamiseksi eri maissa sijaitseviin palvelimiin, samoin kuin tuki sipulille VPN: n kautta lisääntynyttä nimettömyyttä. Tarjolla on myös DNS-vuodonsuojaus ja automaattinen tappikytkin sekä joukko omistettuja IP-palvelimia käyttäjille, jotka tarvitsevat suuremman kaistanleveyden yhteydelleen ja tietoturvalle. Palvelu tukee myös torrentia ja tarjoaa varmasti riittävän turvallisen kerroksen tiedostojen siirtämiseen NAS-laitteellesi ja siitä. Jos olet jo ajatellut ostaa NordVPN-tilauksen, suosittelemme, että ensin käy läpi hyvin suunniteltu NordVPN-arvostelu.

Viimeistele paras QNAP VPN

Toivottavasti olemme tämän katsauksen loppuun mennessä kattaneet, mitä sinun tulisi tietää tilaamastasi palvelusta, jos toivot salata tiedonsiirtoprosessisi. Jos sinulla on kysyttävää, jonka haluat esittää meille, kirjoita ne alla olevaan kommenttiosaan, ja palaamme varmasti sinuun.