Paras VPN rajanylittäville Internet-palveluntarjoajille

Koska Internet-yhteyksistä on nopeasti tullut välttämättömyys, josta tavallinen ihminen ei enää voi tehdä, monet yritykset ovat ryhtyneet vastaamaan tähän valtavaan kysyntään. Frontier Communications on yksi niistä, mutta heillä on hieman erilainen puoli tarinassa. Perustettu takaisin vuonna 1935, se aloitti ensin puhelinkaapelipalveluna, josta sitten kasvoi tasaisesti tullakseen Yhdysvaltain 4. suurimmaksi DSL-palveluntarjoajaksi. Tämän kasvun myötä yritys pääsi perustamaan laajakaistainternetin. Siirron jälkeen yritys on nyt suosituimpien tarjoajien joukossa, joka on otettava huomioon etsiessäsi luotettavaa Internet-yhteyttä.


Paras VPN rajanylittäville Internet-palveluntarjoajille

Paras VPN rajanylittäville Internet-palveluntarjoajille

Onko Frontier ISP mitään hyvää?

Sen aikansa laajakaista-tilassa on myös otettu vastaan ​​melkoisesti kritiikkiä. Monien Internet-palveluntarjoajien tilaajien ankarat mielipiteet johtuvat pääasiassa tyytyväisyydestä heidän Internet-yhteyttään. Surullinen sanoa, että Frontier-palveluntarjoajana ei ole säästynyt. Sen jälkeen kun se osti Verizonin vuonna 2015, yrityksellä on edessään mahtava paino olkapäällään; velan määrä, joka syntyi Verizonin varojen hankkimiseksi. Tämä saattaa itse asiassa olla yksi ongelmista, jotka vaikuttavat palvelun tarjoamisen tasoon.

Toinen asia, joka on vaikuttanut yritykseen ja aiheuttanut paljon häiriöitä tilaajien keskuudessa, on kuristus. Huolimatta käytännöstä, joka on yleinen useimmissa Internet-palveluntarjoajissa, Frontier-tilaajat ovat edelleen aseissa ylittäessään nopeuden vähentämistason, joka heille kohdistuu. Toisen puolen yritys väittää, että kuristimella pyritään vähentämään ruuhkia heidän verkossaan ja siten varmistamaan tasapuoliset kokemukset kaikille asiakkailleen. Vaikka heidän väitteillään voi olla jokin totuuden elementti, voit vielä varata, että heidän ponnisteluistaan ​​huolimatta sinulla on kokemusta online-tilassa. Kuinka voit saavuttaa tämän? Yksinkertaisesti käyttämällä VPN-palvelua.

Miksi käyttää VPN: ää Frontier-palvelun kanssa?

Yhdistäminen virtuaaliseen yksityiseen verkkoon antaa sinun piilottaa liikenteesi, ja tämä kaikki tapahtuu salaamalla. Kun olet kirjautunut VPN-palveluntarjoajaan, saat mahdollisuuden valita etäpalvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Tämän tekemisen jälkeen kaikki Internetin kautta käytettävät tiedot koodataan, ja Internet-palveluntarjoajasi on tämän vuoksi vaikea selvittää, mitä teet verkossa. Kun Internet-palveluntarjoajasi on pimeässä, he eivät tiedä mitä sivustoja estetään. Tämä auttaa sinua pysymään rajoittamattomana sisällössä, jota saatat haluta käyttää.

VPN: n käyttö auttaa myös pysymään nimettömänä Internetissä. Kun VPN on kädessä, käyteilläsi verkkosivustoilla ei ole mitään mahdollisuutta selvittää tietojasi, kuten sijaintiasi tai henkilöllisyyttäsi. Tämä tarkoittaa, että pystyt kiertämään kaikkia esteitä, jotka maantieteellisesti rajoitetut sivustot ovat ehkä asettaneet. Yhdistämäsi palvelimet tekevät mahdolliseksi manipuloida IP-osoitteitasi ja näyttää siltä, ​​että olet kotona maassa, jonka sivustoon yrität käyttää.

Parhaat raja-alueiden Internet-palveluntarjoajat

Täydellisen tarjoajan etsiminen voi olla päänsärky, varsinkin jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä etsiä alussa. Auttaaksemme sinua ulos, olemme laatineet luettelon palveluista, jotka ovat kehittäneet mainetta sekä niiden luotettavuuden että palvelun laadun suhteen. Mene eteenpäin ja katsele luetteloamme parhaista VPN-palveluista Frontier ISP: lle.

1. ExpressVPN

Lähtökohtana on ExpressVPN, huippuluokan palveluntarjoaja, joka on toiminut lähes vuosikymmenen ajan. Niiden luetteloa yli 2000 palvelimesta ajetaan niiden tukikohdasta Britannian Neitsytsaaret. Tämä maailmankuulu palveluntarjoaja on ylpeä tarjoamalla premium-palvelua ja käyttää 256-bittistä AES-salausta varmistaakseen, että sen käyttäjät ovat suojattuina verkossa. Sen kokenut tukitiimi on aina valmiina selvittämään kaikki ongelmat, ja voit aina ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa. Palvelu tarjoaa myös jopa 3 samanaikaista yhteyttä ja tukea VPN-protokollille, kuten OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec & PPTP.

ExpressVPN: ssä on myös jaettu tunnelointitoiminto, jonka avulla voit päättää, mitkä liikenteen osat salataan, ja takuu jopa 99,99% käyttöaikaan. Sen varkainpalvelimien kokoelmaan pääsevät myös käyttäjät, jotka sijaitsevat maassa, jossa VPN: n käyttö on kielletty. ExpressVPN isännöi myös yksityisesti omia DNS-palvelimiaan, joten sen nolla tietämys DNS-palvelu on jopa par. ExpressVPN voi auttaa sinua välttämään suuren määrän kuristamista Frontierista Internet-palveluntarjoajana. Tutustu ExpressVPN-arvosteluun saadaksesi selville ominaisuudet, jotka sen sallivat sen.

2. IPVanish

Streamerien ja online-pelaajien rakastamat IPVanish on palveluntarjoaja, joka tulee harkita erityisesti niille, jotka haluavat nopeuttaa yhteyttään. Palvelun perusta on Yhdysvalloissa, ja sillä on nimensä yli 1500 palvelinta. Niiden avulla se voi tarjota käyttäjilleen jopa 40 000 IP-osoitetta, mikä tarjoaa laajan valikoiman niille, jotka haluavat piilottaa sijaintinsa. Palvelu ylittää luettelon myös puhuttaessa samanaikaisista yhteyksistä, koska sen avulla jopa 10 laitetta voi nauttia suojauksesta kaikilla saman tilin alla..

IPVanish varmistaa käyttäjille luotettavan nopeuden lähinnä siksi, että he omistavat palvelinverkonsa. Siksi he tietävät, mihin tulee tehdä korjauksia nopeampaan yhteyteen. Palvelu lupaa myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajattoman palvelimen vaihdon, joten sinun ei tarvitse huolehtia surffailusta verkossa tietyissä olosuhteissa. IPVanishilla on myös työkalu, jota monet muut palvelut eivät tarjoa, ja tämä on sen HTTPS SOCKS5 -verkkopalvelin. Sen avulla voit piilottaa sijaintisi, ja niille, jotka vain etsivät nimettömyyttä, se säästää vaivaa, kun lataat koko asiakkaan. Katso IPVanish-katsauksemme lähemmin siitä, kuinka tämä palveluntarjoaja voi pelastaa sinut Internet-palveluntarjoajan kuristamalla.

3. NordVPN

Luettelomme purkaminen on NordVPN; palveluntarjoaja, jonka todennäköisesti kaikki tietosi suojataan verkkoturvallisuuden suhteen. Panamalla sijaitsevalla palveluntarjoajalla on laaja, yli 4000 palvelimen verkko, ja tämä on melko enemmän kuin mitä löydät muista palveluista. Siksi sillä on mittakaavaetuja ja se pystyy tarjoamaan palveluita, kuten DoubleVPN-salaus, mikä todella lisää vakio 256-bittisen AES-salauksen vaikutusta. Palvelu mahdollistaa myös, että 6 muuta laitetta saa suojan yhdellä tilillä, kaikki ilman lisäyksiä kustannuksiin.

Palvelulla on joitain ainutlaatuisia tarjouksia, kuten sen Cybersec-ohjelmisto. Tämä auttaa pitämään selauksesi poissa kaikenlaisista ilmoituksista ja haittaohjelmista. Siellä on myös sen Smart Play -ominaisuus, joka on DNS-palvelu, joka piilottaa sijaintisi ja mahdollistaa pääsyn maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. NordVPN on myös erittäin kiinnostunut suorituskyvystä, joten se tarjoaa palvelimia, jotka on optimoitu tiettyjä verkkotoimintoja varten. On palvelimia, jotka on sovitettu pelaamista, suoratoistoa, joukkolatauksia ja jopa torrentia varten, ja kaiken tämän tarkoituksena on edistää sujuvaa verkkokokemusta. Sen salaustaso pitää varmasti sinut poissa Internet-palveluntarjoajan kaikista paineista, joten mene eteenpäin ja lue NordVPN-arvosteluamme ja katso miksi sinun pitäisi tilata palveluntarjoaja..

Yhteenveto raja-alueiden Internet-palveluntarjoajien parhaista VPN-verkoista

Internet-palveluntarjoaja, jolla on ja edelleen hidastaa yhteysasi, on yksi suurimmista syistä, miksi useimmat ihmiset kääntyvät VPN: n puoleen. Jos olet yksi ihmisistä, jotka kokevat saman, niin ei ole mitään syytä olla etsimättä myös tätä ratkaisua. Yksi asia, jonka voit tehdä parhaan palvelun valitsemiseksi, on kokeilla joko ilmaista kokeiluversiota tai käyttää minkä tahansa kohtuullisen palveluntarjoajan tarjoamaa rahat takaisin -takuuta. Tällä tavalla opit tuntemaan tarkalleen, mihin olet menossa ennen kuin käytät kovaa ansaittua rahaa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map