Paras VPN Raspberry Pi: lle

Raspberry Pi on yksi parhaista tavoista rakentaa omia projektejasi ja pitää hauskaa siinä. Pienellä tietokoneella on niin paljon juttuja, jotka voit tehdä, ja se on hieno tapa esitellä itsesi ohjelmoinnin maailmaan. Laitteen valtavan suosion takia monet ihmiset ovat kääntymässä käyttämään sitä oppimisvälineenä, koska toiminnan kautta opettaminen on yksi tehokkaimmista tavoista siirtää tietoa. Käyttäjät, jotka haluavat käyttää enemmän sisältöä ja nauttia vahvemmasta suojauksesta, etsivät usein VPN-palvelua käytettäväksi Raspberry Pi -sovelluksensa kanssa, koska se avaa heille laajan mahdollisuuksien tason. Ongelma, johon he usein kohtaavat, on se, että tämän innovatiivisen laitteen kanssa yhteensopivia VPN-osoitteita ei ole niin paljon. Jopa VPN-palvelut, jotka tukevat Raspberry Pi: tä, eivät usein tarjoa tarpeeksi asiakastukea käyttäjille. Aiot tehdä paljon epätavallisia töitä, joten sinulla ei ole varaa tilata VPN-palvelua, jolla on vaikea yhteyshenkilö. Joten mikä on paras VPN Raspberry Pi: lle? Lue lisätietoja.

Paras VPN Raspberry Pi: lle

Paras VPN Raspberry Pi: lle

Raspberry Pi-VPN: n paras VPN-yhteenveto

Jos tiedät jo VPN: n ja kuinka asennat sen RPi: lle, kannattaa ohittaa alla olevan perusteellisen katsauksen lukeminen. Tässä on luettelo parhaista VPN-verkoista, joita voit käyttää missä tahansa Raspberry Pi: ssä:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. NordVPN
  5. PureVPN

Kuinka asentaa VPN Raspberry Pi -sovellukseen

Koska ymmärrämme, kuinka turhauttavaa voi olla näiden palvelujen etsiminen, ajattelimme parasta leikata suuri osa työstäsi loppuun, jotta VPN: n asettaminen Raspberry Pi-laitteeseesi olisi paljon nopeampaa. Olemme laatineet luettelon parhaista Raspberry Pi-VPN-palveluista, joihin voit kääntyä, mutta katsotaanpa ennen sitä, kuinka voit määrittää VPN-palvelun Raspberry Pi -sovellukselle..


VPN: n asettaminen Raspberry Pi: lle

On olemassa kaksi erillistä tapaa, joilla voit saada Raspberry Pi: n asetukset:

  1. Reitittimen käyttäminen: VPN-palvelun asentaminen reitittimeen on yksi varma tapa varmistaa, että Raspberry Pi saa myös hyötyä salatusta yhteydestä. Tämä johtuu siitä, että kaikki tietosi kulkevat VPN-palveluntarjoajan kautta. Tämä on suositeltavin vaihtoehto, koska sen määrittäminen on paljon helpompaa kuin Raspberry Pi-mini-tietokoneen manuaalinen määrittäminen. Varmista, että VPN: n käyttäminen reitittimessäsi toimii parhaiten, kun se vilkkuu VPN: ää tukevalla laiteohjelmistolla. Vaihtoehtoisesti voit myös löytää reitittimen, joka on jo asetettu toimimaan hyvin VPN: ien kanssa. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on se, että VPN-asetusten määrittäminen reitittimessä, jonka olet saanut palveluntarjoajalta, ei todellakaan ole mahdollista, koska ne eivät yleensä salli mitään manuaalisia määrityksiä.
  2. Vadelma Pi: lläsi: Toinen vaihtoehto olisi etsiä VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa täydellisen joukon shell-suoritettavia tiedostoja, joita tarvitaan OpenVPN: n asentamiseen Raspberry Pi-alustalle. Jos teet asioita tällä tavalla, sinun tulee varmistaa, että valitsemasi palveluntarjoaja tarjoaa tukea Raspberry Pi -sovellukselle. Kun olet valinnut sopivan palvelun, seuraava vaihe olisi ottaa yhteyttä palvelun asiakastukeen ja pyytää ohjeita siitä, mitä sinun on tehtävä VPN: n asettamiseksi Raspberry Pi: lle. Tämä prosessi ei ole oikeastaan ​​sama kaikille palveluntarjoajille, joten saat erilaisia ​​ohjeita sen mukaan, kenen kanssa olet kirjautunut. Varmista, että laitteessasi on myös SD-kortti, jossa on vähintään 8 Gt tilaa, ja että NOOBS on myös aktivoitu.
  3. Zomboided VPN Manager -lisäosan käyttö: Jos olet asentanut OSMC tai OpenElec Raspberry Pi -sovellukseen, Zomboided Kodi -lisäosa on paras tapa määrittää VPN-yhteys pieneen laitteeseesi. Zomboided on yhteensopiva OSMC, LibrElec, OpenElec, Raspbian, Linux, ja Windows-pohjaiset alustat.

Paras Vadelma Pi VPN

Nyt kun tiedät mitä asennukseen tarvitaan, katsotaan joitain parhaimmista Raspberry Pi-VPN-verkoista.

1. ExpressVPN – Suosituksemme

ExpressVPN on helposti yksi parhaimmista saatavissa olevista Raspberry Pi-VPN-verkoista, ja tämä johtuu pääasiassa erinomaisesta asiakaspalvelusta, jonka saat, kun alat käyttää palvelua. Jokainen heidän tiiminsä on hyvin koulutettu ja valmis auttamaan sinua asennusprosessissa. Erinomaisen tuen lisäksi ExpressVPN tarjoaa myös helppokäyttöisiä, laadukkaita ohjelmistoja, joiden avulla sinun tulisi helposti selata, vaikka et pidä itseäsi teknikkona. Palvelussa on erittäin nopea, luotettava palvelin ja takuu siitä, ettei online-aktiviteettitietojasi tallenneta.

2. NordVPN

Se, että tämän palvelun pääkonttori on Panama, tarkoittaa sitä NordVPN käyttäjillä ei tarvitse olla huolissaan selaushistoriastaan, koska alue ei ole suoraan minkään tietojen säilyttämistä koskevan lain alainen, jota voidaan soveltaa Yhdysvaltoihin sijoittautuneisiin tarjoajiin. Niiden suuri palvelinverkko varmistaa helposti, että sinulla ei ole ongelmia yhteyden käynnistämisessä, ja sen kaksoispalvelupalvelun pitäisi tehdä entistä vaikeammaksi kuunnella toimintasi verkossa. Asiakastuki on myös huippuluokkaa, ja koska sinulla voi olla jopa 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä, voit vapaasti perustaa pari lisää Raspberry Pi -laitteita palvelun kanssa.

3. IPVanish VPN

IPVanish on yksi harvoista palveluntarjoajista, joiden kirjautumattomuuskäytäntö on tosiasiallisesti ilmatiiviinen huolimatta siitä, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. Niiden palvelinverkko on myös vaikuttava, ja 850 heistä on hyvin jaettu yli 60 maahan. Heidän palvelukseensa mahtuu myös useita käyttäjiä, ja ne pystyvät tukemaan jopa viittä laitetta, jotka yhdistävät samanaikaisesti. Se sisältää myös tappikytkimen, jos yhteys katkeaa odottamatta, sekä täyden tuen iOS-, Mac-, Windows-, Android-, FireStick- ja Raspberry Pi-käyttäjille. Niiden palautuskäytäntö on kuitenkin lyhyempi kuin mitä odotimme useimmista palveluntarjoajista, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat testata palvelua vain 7 päivän ajan.

4. PureVPN

Palvelimet ovat hajallaan jopa 141 maahan, PureVPN on toinen vahva haastaja, joka sinun tulee ottaa huomioon, kun määrität Raspberry Pi: n VPN-asetukset. Käytettävissäsi olevaa kansainvälistä sisältöä on laaja valikoima, ja niiden salausaste on riittävän korkea, jotta varmistat oikean tietoturvatason ollessasi online-tilassa. Jos tarvitset minkäänlaista asiakastukea, PureVPN: n tiimi on käsillä tarjoamaan kaikenlaista tarvittavaa apua. Tämän palvelun avulla voit nauttia ominaisuuksista, kuten automaattisesta Internet-tappikytkimestä, sekä jaetusta tunneloinnista, mikä tekee siitä ihanteellisen kaikenlaiseen edistyneeseen käyttöön.

Paras VPN Raspberry Pi: lle

Valikoima palveluntarjoaja, jonka olemme tarkistaneet parhaimmaksi Raspberry Pi-VPN-verkkoksi, ei saisi ajattaa sinua vain tilaamaan palvelua tietämättä tarkalleen, mistä maksat. Paras tapa olisi kokeilla heitä ensin rahat takaisin -takuiden kautta ja sitten päättää, mikä palvelu sinulle parhaiten sopii. Onko sinulla kysymyksiä tai kommentteja, joihin haluat vastata? Ota meihin yhteyttä jättämällä kysymyksesi tai kommenttisi alla olevaan kohtaan. Otamme mielellämme vastauksen.