Paras VPN Saksalle

Niille, joilla saattaa olla mahdollisuus asua, työskennellä tai jopa lomalla Saksassa pitkään, on todella helppoa ymmärtää voimassa olevia Saksan tietosuojalakeja yksityisyyden suojaamiseksi verkossa. Saksan tasavallassa on myös alhainen Internet-sensuuri. Siitä huolimatta, että on olemassa erilaisia ​​mekanismeja, jotka ovat ainutlaatuisia pelkästään Saksalle, muodostavat erittäin pakottavat syyt sinun ilmoittautumiseen parhaan VPN-palveluntarjoajan kanssa. 


Paras VPN Saksalle

Paras VPN Saksalle

Saksan VPN-tarve

Ulkomailla asuvien saksalaisten VPN antaa heille mahdollisuuden saada saksalainen IP-osoite. Tämä auttaa sinua estämään ja katsomaan kaikkia saksalaisia ​​TV-kanavia riippumatta siitä, missä asut. Saksassa tosiasiallisesti asuvien saksalaisten suhteen VPN antaa heille pääsyn alueellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, joita ei välttämättä ole saatavana kotimaassaan. Voit myös käyttää VPN: ää selataksesi Internetiä nimettömästi tarvitsematta huolehtia siitä, että Internet-palveluntarjoajasi tai jokin valtion virasto vakoilee sinua. Kaiken tämän mielestä keskustelen alla olevista Saksan parhaista VPN-verkoista:

Saksan paras VPN – yhteenveto

Jos tiedät jo VPN: n ja miten se toimii, et todennäköisesti halua tuhlata liikaa aikaa lukeessasi jo tietoja, joista olet jo tietoinen. Tässä mielessä tässä ovat tärkeimmät VPN-palveluntarjoajat, joihin voit kirjautua Saksassa ollessasi.

Saksan paras VPN-arvostelu

Kaikkiin näihin ongelmiin voidaan puuttua käyttämällä VPN-palvelua. Ainoa ongelma, joka voi syntyä, on kuinka valita yksi, koska markkinoilla on paljon palveluntarjoajia. Auttaaksemme sinua, etsimme viittä tärkeintä palveluntarjoajaa, jotka olemme varmoja luotettavuudestaan ​​ja joilla on keinot tarjota korkealaatuinen palvelu. Tässä on joukko etuja, joita odotamme:

 • Nopeat Internet-yhteydet.
 • Edullinen tilausmaksu.
 • Vahva salaus & tietosuojakäytännöt.
 • Laaja valikoima palvelimia Saksassa ja muualla.
 • Maine luotettavana palveluntarjoajana, jolla on todistettu kokemus.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi harvoista VPN-yrityksistä, joka on onnistunut rakentamaan ja ylläpitämään hyvää mainetta erittäin pitkän ajanjakson ajan. He vakuuttavat asiakkailleen SSL-suojatun yhteyden yhdessä 256-bittisen salauksen kanssa maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Asuminen Britannian Neitsytsaaret tarkoittaa, että ei ole lakeja, jotka pakottaisivat heitä säilyttämään käyttäjiensä tiedot, joten selaintietueita ei pidetä.

Koska yli 1500 palvelinta on taipuvainen asiakkailleen, ExpressVPN ylläpitää erittäin nopeaa yhteyttä riippumatta mihin palvelimeen muodostat yhteyden. Palvelimia on läsnä yli 145 sijaintipaikassa ja hiukan yli 90 maassa.

2. NordVPN

Hintapisteessä 3,29 dollaria, NordVPN on helposti markkinoiden edullisimpien palveluntarjoajien joukossa. He vakuuttavat asiakkailleen huipputason salaustasot 256-bittisellä salauksella heidän OpenVPN-tietoturvamittarissaan.

ExpressVPN: n tavoin myös heidän pääkonttorinsa on maassa, joka ei vaadi heidän asiakastietojen säilyttämistä, joten heidän käyttäjiensä ei tarvitse huolehtia siitä, pidetäänkö heidän selaushistoriaansa. Niiden palvelinverkko on myös vaikuttava, sillä yli 1000 palvelinta sijaitsee 59 maassa ympäri maailmaa. Saksassa he ovat noin 74, mikä on enemmän kuin tarpeeksi varmistaaksemme, ettei mihinkään tiettyyn palvelimeen liikaa vedota.

Lisäominaisuuksina asiakkaat voivat lisätä toiseen VPN-yhteyteen samalla tilillä, saada VPN: n Torin yli ja myös mahdollisuuden hankkia tietyt anti-DDOS-VPN: t. Monet ovat yhtä mieltä siitä, että yksi heidän suosituimmista ominaisuuksista olisi heidän SmartPlay-tekniikka, jota tarjotaan kaikissa yhteyksissä. Palvelun avulla asiakkaat voivat ohittaa kaikki rajoitukset, jopa sisällön lähteistä, jotka väittävät estävän VPN-verkkoja, kuten Netflix; ominaisuus, josta olen varma, että useimmat VPN-käyttäjät haluaisivat nauttia.

3. IPVanish

Kolmanneksi tuleminen on toinen hyvämaineinen palvelu, joka tunnetaan palvelun laadutasolla. IPVanish tarjoaa huipputason salauksen sellaisilla protokollilla kuin L2TP ja OpenVPN, jotka molemmat luottavat 256-bittiseen salaukseen.

ExpressVPN: llä ja NordVPN: llä on vähän etua IPVanishiin tietojen säilyttämispolitiikkojen suhteen. Heidän kotipaikka on Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että heillä ei ole niin paljon liikkumavaraa tietojen säilyttämistä koskevien lakien vastaisesti. Tästä huolimatta palvelu lupaa erittäin nopeita nopeuksia. Heidän laaja, yli 850 palvelinverkko, joka on levinnyt 60 maahan, varmistaa, että kaikki pysyvät yhteydessä.

4. VahvaVPN

Vaikka se ei ole niin suosittu kuin muut luettelossa olevat kilpailijat, StrongVPN esittää vahvan argumentin yhtenä luotettavimmista VPN-palveluntarjoajista, johon saksalaiset voivat kääntyä. He omistavat myös kaikki palvelimet. Tämä eliminoi kolmansien osapuolten käsittelijöille mahdollisuuden sekoittaa yhteydet.

Kuten IPVanish, myös StrongVPN perustuu Yhdysvaltoihin, mutta ne pitävät silti kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä. Ei ole myöskään toistaiseksi tallennettu tapauksia, joissa asiakkaan selaushistoriaa käytettiin ja käytettiin häntä vastaan. Heidän palvelinverkko on huomattavasti pienempi kuin toiset: 475 palvelinta on saatavana 24 maassa. Tämä ei kuitenkaan heikennä heidän palvelun laatuaan.

5. VyprVPN

Selvitämme luettelomme, joka meillä on VyprVPN, toinen palveluntarjoaja, joka haluaa varmistaa asiakkailleensa parasta palvelua. Ainoa asia, joka mahdollisilla asiakkailla saattaa olla, on se, että VyprVPN pitää lokit käyttäjätoiminnastaan. Palvelu säilyttää yhteyksien alkamisen & lopetusaika, käyttäjän koti-IP-osoite ja VyprVPN IP-osoite.

Pelkästään tämä ongelma pitää joukon VPN-käyttäjiä poissa. Niille, jotka edelleen valitsevat palvelun tilaamisen, yhteydet ovat suhteellisen nopeita, joten heidän ei pitäisi odottaa viivästyksiä tai häiriöitä. Kasvavan palvelinverkon, yli 700+, 5 dollarin hintalappu niiden peruspaketissa kuulostaa paljon oikeudenmukaisemmalta kuin mitä muut vakiintuneet VPN-palveluntarjoajat veloittavat tilauksesta.

Saksan tietosuojalait

Saksassa liittovaltion tiedustelupalveluna (Bundesnachrichtendienst) toimiva organisaatio tekee tiivistä yhteistyötä Yhdysvaltain NSA: n ja Ison-Britannian GCHQ: n kanssa kerätäkseen käyttäjätietoja kaikkialta maailmasta tarkoituksenaan jakaa tietoja, jotka voivat auttaa torjumaan maailmanlaajuisia katastrofeja. tai kiinni vaarallisia rikollisia. Et halua, että hallitus vakoilee toimintaasi verkossa.

Sen lisäksi on olemassa äskettäinen tietojen säilyttämistä koskeva lakiehdotus, joka kirjattiin osaksi lakia vuonna 2015 ja jossa Saksan hallitus velvoitti Internet-palveluntarjoajat säilyttämään tietoja enintään 10 viikkoa. Vaikka tämä on kaukana 12 kuukaudesta, jota Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaiset maat pakotetaan noudattamaan, se on edelleen suuri turvallisuusongelma, koska jos tällaiset tiedot joutuvat vääriin käsiin, voi tapahtua paljon pahoja asioita..

Saksassa noudatetaan myös erittäin tiukkoja tekijänoikeuksien täytäntöönpanolakeja. Tämä on suuri ongelma monille Internet-käyttäjille. Niillä, jotka suoratoistavat tai lataavat sellaista lakia rikkovaa verkkosisältöä, on vaara, että laki tarttuu niihin.

Viimeinkin, sekä Saksassa että muissa maissa sovellettavien maantieteellisten rajoitusten vuoksi sisältöön pääsy on erittäin vaikeaa. Saksan asukkaat eivät voi käyttää Saksassa suosittuja englanninkielisiä elokuvia. Tämä johtuu pääasiassa Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kaltaisten maiden maantieteellisistä rajoituksista. Samoin ulkomailla asuvat saksalaiset eivät voi käyttää omaperäistä sisältöään, koska sitä ei ole saatavana verkossa maan ulkopuolella.

Saksan paras VPN – johtopäätös

Nyt sinulla on hyvä idea millaisista palveluntarjoajista voi kääntyä, jos etsit markkinoilla luotettavaa VPN-yhteyttä. Jos haluat silti olla varmoja kunkin näiden yritysten tarjoamista palveluista, suosittelemme, että kirjaudut joko heidän ilmaisiin kokeiluohjelmiin tai kokeilet niitä heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun nojalla. Olemme tyytyväisiä myös kommentteihisi, jotka koskivat kokemustasi näistä palveluntarjoajista, jos satut kokeilemaan niitä. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map