Paras VPN-selaimet

Mikä on paras VPN selaimille? Mikä VPN-palveluntarjoaja tarjoaa VPN-selainlaajennuksia Google Chromelle, Firefoxille, Safarille, Microsoft Edgelle, Operalle tai UC-selaimelle? Koska luotettava VPN-palvelu pystyy täysin suojaamaan sinua monilta online-uhkilta, on joitain asioita, jotka eivät välttämättä tee kaikkia onnelliseksi tilaamalla palveluntarjoajaa. Ensinnäkin täysimittainen VPN-palvelu vähentää nopeutta huomattavasti, koska huomattava osa kaistanleveyttä kuluu liikenteen salaamiseen. Tämä tarkoittaa, että joudut joutumaan odottamaan vielä muutama sekunti HD-videosi puskuroimiseksi tai suuren tiedostosi lataamisen lopettamiseksi. Lisäksi voi olla joukko sovelluksia, jotka eivät pysty integroitumaan hyvin VPN-palveluusi kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava joko käyttämättä VPN-palvelua suorittaaksesi työsi, jonka tarvitset sovelluksesi kautta, tai VPN: n toimiminen ja toisen vaihtoehdon etsiminen yhteensopimattomalle sovelluksellesi.


Paras VPN-selaimet

Paras VPN-selaimet – yhteenveto

Riippumatta siitä, käytätkö tällä hetkellä Chrome, Firefox, Edge tai Safari, luotettava VPN pitää sinut suojattuna verkossa riippumatta siitä, mitä selainta haluat. Tässä on luettelo parhaat selainten VPN: t vuonna 2018:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. VyprVPN

VPN-laajennukset ja selaimet – tärkeä yhdistelmä

Jos et vaadi VPN-palvelun tarjoamaa täysimittaista suojausta, kannattaa ehkä harkita kevyemmän vaihtoehdon etsimistä. On olemassa suuri joukko VPN-palveluntarjoajia, jotka tarjoavat selainlaajennuksen, mikä takaa sen, että pystyt nauttimaan joistakin eduista, jotka saat tilaamalla luotettavan VPN-palvelun. Selainlaajennus varmistaa, että sinulla on salattu yhteys, eli kaikilla sivustoilla, joihin haluat käyttää, ei ole mitään tietoa siitä, mistä tarkalleen selaat, puhumattakaan tekemästäsi. Pääset maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin samalla tavalla kuin käyttäisit VPN-sovellusta, ja pysyt myös nimettömänä mille tahansa sivustolle, johon päätät käyttää. VPN-selauslaajennuksen käyttäminen tarkoittaa, että voit nauttia Internet-palveluntarjoajan tarjoamista nopeista selausnopeuksista joutumatta uhraamaan verkkoturvallisuutta..

VPN-palveluntarjoajat tarjoavat suurimman osan käyttämistäsi selainyhteyksistä kevyenä vaihtoehtona päätarjontaansa, mutta niin monet palveluntarjoajat eivät tarjoa palvelua. Niille, jotka tekevät, suurin osa heistä ei tee sitä selvästi, koska he haluavat silti mahdollisten asiakkaidensa keskittyvän tarjoamiinsa VPN-palveluihin.

Paras selaimen VPN vuonna 2018

Onneksi olemme menneet eteenpäin ja etsineet luotettavia palveluita, joille on tarjolla parhaat selaimen VPN-laajennukset, säästääksesi sinua tekemään hakuja itse. Olemme myös tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että luettelomme sisältää palvelut, joilla on selainlaajennukset, jotka toimivat monenlaisille selaimille.

1. ExpressVPN

ExpressVPN avaa laskentamme maailman parhaiten arvioiduksi VPN-palveluksi ja monipuoliseksi selainlaajennukseksi, jonka pitäisi voida toimia Firefox-, Safari- tai Chrome-selaimellasi. Niiden selainlaajennus varmistaa yhteyden heidän yli 2000 palvelimen ja 30 000 IP-osoitteen verkkoon, joita on noin 94 maassa. Palvelulla on myös luotettava sijaintien väärentämismekanismi, joka perustuu HTML5-paikannustekniikkaan. Palvelun tarjoama tietosuojakäytäntö takaa sen, että mitään tietoistasi ei tallenneta. Palvelun pääkonttorin ollessa Britannian Neitsytsaaret käyttäjillä ei ole mitään riskiä siitä, että selaustiedot paljastetaan hallitukselle. Ainoa asia, jonka olemme huomanneet, että sinun on mahdollisesti jouduttava kohtaamaan ExpressVPN: ää käytettäessä, on sinun ladata heidän sovelluksensa, jotta voit käyttää heidän selaimen laajennusta. Palvelu ei myöskään tarjoa ilmaista kokeilujaksoa, ja tämä tarkoittaa, että sinun on kirjauduttava heidän 30 päivän rahat takaisin -takuutarjoukseen, jotta pääset kokeilemaan palveluaan.

2. NordVPN

Useimpien palveluntarjoajien on vaikea kilpailla NordVPN: n yli 4000 palveluntarjoajan verkoston kanssa, jotka kaikki ovat hyvin levitettyjä ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä ei todellakaan pitäisi olla ongelmia yhteydenpitoon mihin tahansa verkkosivustoon ympäri maailmaa. Niiden laajan verkon avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden ulkomaisiin verkkosivustoihin tarvitsematta huolehtia geo-estämisestä. NordVPN: n selainlaajennuksen avulla käyttäjät voivat myös tehdä samoin, ja se tukee käyttäjiä sekä Chromen että Firefoxin selaimissa. Palvelulla on tarjolla joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten CyberSec-ominaisuus, joka estää mainoksia ja haittaohjelmien tartuntoja. NordVPN-käyttäjät saavat myös optimoida palvelun määrittelemällä, mitä he aikovat tehdä verkossa, koska palvelu tarjoaa palvelimia, jotka sopivat parhaiten elokuvien suoratoistoon, online-peleihin sekä suuriin tiedostojen latauksiin. Pankkina toimimisen takia NordVPN vakuuttaa asiakkailleen, että heidän selailunsa jatkuu turvallisena, koska heidän tukikohtansa on kaukana lainkäyttöalueista, joissa heidät voitaisiin pakottaa luovuttamaan käyttäjien selaintiedot. NordVPN tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, mutta se kestää noin 3 päivää. Heillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu, jossa tyytymättömät käyttäjät voivat edelleen jatkaa testien suorittamista.

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN on yksi monista palveluista, joilla on kunnollinen palvelinverkko, joka on hajallaan ympäri maailmaa. Palvelussa on noin 1200 heitä, ja niitä löytyy hieman yli 60 maasta. Palvelu tarjoaa luotettavan selainlaajennuksen, jota voit käyttää selatessasi Firefoxia. Romaniassa sijaitsevalla palvelulla on luotettava tietosuojakäytäntö ja voit olla varma, että kirjautumattomuuskäytäntöä noudatetaan hyvin koko yrityksessä. Itse palvelun ansiosta jopa 7 laitetta voi kytkeä palveluunsa, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus suojata kaikki laitteet ja muutama kollegasi. Sillä ei ole edes merkitystä, toimivatko laitteet eri alustoilla, kuten Windows, Linux, Android ja iOS-pohjaiset laitteet ovat tuettuja. CyberGhost VPN-tilaajat pääsevät myös välttämään ei-toivottuja ilmoituksia ja toteuttavat AES: n 256-bittisen salauksen, jotta kaikki verkossa olevat käyttäjät olisivat turvassa. Palvelusta on ilmainen versio, jonka käyttäjät voivat kokeilla, mutta heidän on silti päivitettävä premium-palveluun, jotta he voivat nauttia palvelun tarjoamasta täydestä palveluvalikoimasta..

Yhteenveto parhaasta selain-VPN: stä

ExpressVPN, NordVPN ja CyberGhost VPN ovat suosituin valinta kaikille, jotka etsivät kevyttä vaihtoehtoa online-suojaukselle. Tilaa jokin näistä kolmesta palveluntarjoajasta, ja sinun on asetettava selaamaan verkossa ilman mitään syytä hälytykseen tietoturvasi vuoksi. Jos käytät tällä hetkellä Chrome-selainta, tutustu parhaisiin Chrome-VPN-laajennuksiin.