Paras VPN SOCKS5-välityspalvelimella

Suurin osa meistä on jo nyt selvittänyt Internetissä esiintyviä erilaisia ​​vaaroja. Aina kun olet online-tilassa, on aina vaara saada hakkeroitu. Tämä voi olla erittäin valitettava. Kun tietosi varastetaan, riski on, että pankkitilisi tyhjennetään tai joutuu henkilöllisyysvarkauden uhri.


Paras VPN SOCKS5-välityspalvelimella

Paras VPN SOCKS5-välityspalvelimella

Ratkaisun olemassaolo tällaisten tapahtumien estämiseksi on erittäin tärkeää, varsinkin jos sinulla on taipumus viettää paljon aikaa verkossa. Yksi suojamuodoista, joihin voit luottaa pysyäksesi turvassa, on piilottaa tiedot sinusta. Tämä tarkoittaa sitä, että rikollisten on vaikea seurata mitä tahansa online-tilassasi. Voit tehdä tämän reitittämällä yhteytesi välityspalvelimen kautta. Välityspalvelin määrittää sinulle sitten uuden Internet-protokollan tai IP-osoitteen. Tämän jälkeen on mahdollista muuttaa, missä näytät käyttävän Internetiä.

Välityspalvelimen käyttäminen todellakin auttaa piilottamaan joitain yhteytesi välittämiä yksityiskohtia. Useimmat kriitikot väittävät, että tarjottu tietoturvataso jättää vielä paljon toivomisen varaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi monia käyttäjiä kehotetaan vaihtamaan turvallisempaan välityspalvelimeen; SOCKS5-välityspalvelimet.

Tällaiset palvelimet ovat parempia kuin perinteiset välityspalvelimet, koska ne edellyttävät ylimääräistä todennusta ennen kuin pääset verkkosivuston palvelimelle. Sen avulla vain valtuutetut käyttäjät voivat käyttää palvelinta. Siksi todennäköisyys, että ulkopuoliset osapuolet pääsevät käyttämään selaushistoriaasi tai tietojasi, pienenee.

Suurin hyöty SOCKS5-välityspalvelimeen siirtymisestä on, että nautit sekä nopeudesta että paremmasta online-suojauksen tasosta Internet-selaamisen aikana. Tämä toimii kuitenkin parhaiten, kun harjoittelet verkossa, etkä vie niin suurta kaistanleveyttä.

Käyttäjille, jotka eivät ehkä vieläkään ole tyytyväisiä SOCKS5-välityspalvelimen tarjoaman tietoturvan tarjoamaan tietoturvan tasoon, seuraava paras askel olisi luotettavan VPN-palvelun saaminen.

Paras VPN SOCKS5-välityspalvelimen avulla – VPN: n käyttö

VPN-palvelun avulla voit salata yhteytesi tavalla, joka vaikeuttaa tietosi sieppaamista. Tämä estää sinua suojaamasta tietoverkkorikollisia ja tyyppejä heidän hyökkäyksiltä vastaan, joiden tarkoituksena on varastaa tietojasi. Voit piilottaa IP-osoitteesi ja käyttää geo-estettyjä sivustoja VPN: n avulla.

VPN on myös välttämätön, jos haluat pitää Internet-palveluntarjoajasi pimeässä verkossa käymistäsi asioista. Tämä estää Internet-palveluntarjoajaasi hallitsemasta kuluttamaasi kaistanleveyttä. Useimmat Internet-palveluntarjoajat yrittävät valvoa datarajaa, jonka ylittäessäsi Internet alkaa hitaammin. Jotkut heistä estävät jopa pääsyn tietyille verkkosivustoille ja kanaville. Uskottava VPN-palveluntarjoaja auttaa sinua ratkaisemaan kaikki nämä haasteet. Mutta kuinka sitä verrataan SOCKS5-välityspalvelimeen?

SOCKS5 välityspalvelin VS VPN

VPN: n käyttö antaa sinulle luotettavan verkkoturvallisuuden lähteen, mutta se pyrkii vähentämään selaamisen nopeutta tietyssä määrin. Toisaalta SOCKS5-välityspalvelimeen luottaminen tarkoittaa, että selaamisen nopeus pysyy huomattavasti nopeampana kuin se olisi, jos käyttäisit VPN: tä. Vaikka turvallisuus ei olisi yhtä hyvä.

Nämä erot tarkoittavat, että kaksi vaihtoehtoa ovat sopivia erilaisiin käyttötarkoituksiin. SOCKS5-välityspalvelin toimii parhaiten, kun päätarkoitus on piilottaa sijaintisi tai parantaa nopeuttasi torrentin aikana. Toisaalta VPN mahdollistaa palomuurien kiertämisen. Sen avulla voit myös tehdä arkaluontoisempaa työtä verkossa tai torrentia korkeammalla suojaustasolla.

Paras VPN SOCKS5-välityspalvelimella

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet voi käyttää molempia palveluita, jos niin haluaisit. Eräässä VPN-palvelussa on SOCKS5-välityspalvelin lisäominaisuutena. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita, kummasta kahdesta palvelusta haluat käyttää. Jos tämä on haluamasi vaihtoehto, katso alla olevia kahta VPN: tä.

1. IPVanish

IPVanish alkaa listaltamme yhtenä harvoista VPN-palveluntarjoajista, jotka voivat tarjota sinulle sekä SOCKS5-välityspalvelimen että VPN: n. Voivan palvelun pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. IPVanish-käyttäjänä voit kytkeä 10 eri laitetta samanaikaisesti. Palvelu takaa turvallisuuden 256-bittisellä AES-salauksella. Se tukee myös monenlaista VPN-protokollaa.

IPVanish tarjoaa myös toisen vaihtoehdon etenkin käyttäjille, jotka eivät halua ladata VPN-asiakasohjelmaansa. Saatavana on selainlaajennuksia, jotka palvelevat samaa tarkoitusta, mutta pienemmässä mitassa kuin koko VPN-asiakas.

IPVanish tarjoaa myös erittäin nopeita nopeuksia, jotka ovat upeita suoratoistosta, samoin kuin rajoittamatonta kaistanleveyttä ja rajatonta palvelinvaihtoa. Palvelulla on myös natiivi tukea käyttäjille, jotka haluavat torrentin. Sen SOCKS5-välityspalvelulla on valtava rooli tässä. Ainoa mitä sinun on tehtävä palvelun muodostamiseksi, on kirjautua tiettyyn verkko-osoitteeseen, todentaa kirjautumistunnuksesi ja sinut määritetään. Tarkempia tietoja palvelun tarjonnasta on IPVanish-katsauksessa.

2. NordVPN

NordVPN: ssä on melko moni sisäänrakennettu ominaisuus yhteyden turvaamiseksi. SOCKS5-välityspalvelin sattuu olemaan yksi heistä. Palvelu sijaitsee Panamassa ja on noin 4200 palvelinta vahvaa. Tällainen suuri palvelinverkko mahdollistaa palvelun optimoida joitain palvelimia tiettyjä online-toimintoja varten.

Siksi käyttäjät voivat etsiä palvelimia, jotka ovat parhaita joko suoratoistoa, pelaamista, massalatausta tai torrentia varten. Palvelu sallii myös jopa 6 samanaikaisen yhteyden muodostamisen yhdellä tilillä. 

NordVPN käyttää myös 256-bittistä AES-salausta käyttäjän liikenteen turvaamiseksi ja toimii todella hyvin Torin kanssa lisätyn nimettömyyden helpottamiseksi. Kun olet kirjautunut, voit käyttää Cybersec-ohjelmistoa estääksesi kaikki ei-toivotut mainokset tai haittaohjelmat.

Yksi NordVPN: n hedelmällisimmistä ominaisuuksista sattuu olemaan sen Double VPN -salausprotokolla. Tämä palvelu tuplaa turvatasosi, kun ohjaat liikennettä kahden palvelimen kautta yhden sijasta, mikä tekee sinun tai toimintasi seurannasta entistä vaikeamman. Lisätietoja tästä kaikesta pyöristetystä palveluntarjoajasta on tutustu tarkempaan NordVPN-arvosteluamme.

Johtopäätös parhaista VPN-palveluista SOCKS5-välityspalvelimen avulla

Lyhyessä katsauksessa olemme juuri käyneet läpi sellaisia ​​etuja, joita voidaan odottaa käytettäessä joko VPN- tai SOCKS5-välityspalvelinta. Olemme myös katsoneet joitain parhaimmista VPN-palveluista, joilla on molemmat vaihtoehdot tarjolla. Toivottavasti tämä tekee päätöksestä hieman vaikeamman ajatella. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, jotka haluat jakaa, voit tehdä niin jättämällä ne alla olevaan kommenttiosaan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map