Paras VPN Suddenlink ISP: lle

Suddenlink erottuu yhdestä harvoista Internet-palveluntarjoajista, jotka eivät edes tarvitse sopimusta voidakseen rekisteröityä. Tällainen tilaaminen antaa sinun vaihtaa toiseen annettuun Internet-palveluntarjoajaan, jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun. Verrattuna muihin tarjoajiin, Suddenlink on todella edellä peliä, koska sinun ei tarvitse edes maksaa ylimääräistä palkkiota sopimuksettomasta järjestelystä. Tämä tarkoittaa, että sinulla on melko vähemmän, jos valitset vaihtaa toiseen palveluntarjoajaan.


Paras VPN Suddenlink ISP: lle

Paras VPN Suddenlink ISP: lle

Suddenlink hinnoittelu ja suunnitelmat

Nopeuden suhteen Suddenlink tarjoaa jopa 1 Gb: n suunnitelmia, mutta tämä vaihtelee voimakkaasti saatavuuden mukaan. Saatu nopeus riippuu siitä, mitä muut ihmiset, joille jaat yhteyden, ovat valmiita. Jos suurin osa heistä voi suoratoistaa jotakin televisio-ohjelmaa verkossa, se tarkoittaa, että kaistanleveyttä on käytetty paljon. Siksi kaikki mitä pystyt tekemään, tulee jotenkin rajoittuneeksi. Tämä saattaa olla erittäin turhauttavaa, etenkin jos tarvitset nopean yhteyden saadaksesi suurimman osan työstäsi.

Data Caps

Toinen ongelma, joka on yhteinen useimmille Internet-palveluntarjoajille ja joka on myös tekijä Suddenlinkissä, on datakatot, jotka he asettavat yhteyteen. Useimmissa suunnitelmissa on enintään 350 Gt: n dataraja kuukaudessa. Myönnettynä tämä saattaa tuntua aluksi valtavalta lisältä, mutta jos yhteytesi luottaa useisiin laitteisiin, tämän raja saavuttaminen ei todellakaan vie kauaa. Jos saavut jatkuvasti tämän tiedon käytön tason, saatat jopa huomata palveluntarjoajan pyrkimykset kuristaa yhteys.

ISP kuristus

ISP-kuristus on yleinen tapaus, johon palveluntarjoajasi rajoittaa sellaista toimintaa, jota voit harjoittaa verkossa. Yhteyteen mahdollisesti käytettäviä kuristusmuotoja ovat kaistanleveyden rajan asettaminen tai tiettyihin sivustoihin ja kanaviin pääsyn estäminen. Jos satut olemaan raskas käyttäjä, tämä on jotain mitä vihaat tapahtua sinulle. Yksi parhaista asioista, jotka voit tehdä estääksesi tämän, on rekisteröityminen laillisen VPN-palveluntarjoajan kanssa.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Suddenlinkin kanssa

VPN: n avulla voit piilottaa yhteytesi Internet-palveluntarjoajalta. jolloin heidän on vaikea selvittää tarkalleen mitä olet verkossa. Kun tämä on tehty, Internet-palveluntarjoajallasi on melko vaikea selvittää, kuinka päästää yhteytesi, kun otetaan huomioon, että he eivät pysty pitämään välilehtiä siitä, mitä olet verkossa. Yhteyden salaus virtuaalisen yksityisen verkon välityksellä tarkoittaa suojautumista kaikenlaisilta ulkoisilta häiriöiltä ja mahdollisuus käyttää verkkoa myös ilman, että Internet-palveluntarjoajasi hallitsee aktiviteettiasi..

Ohita sijaintivirheet

Uskottava VPN-palvelu tarkoittaa myös kykyä kiertää kaikkia maantieteellisesti rajoittavia lohkoja, jotka muualla maailmassa isännöidyt sivustot ja kanavat ovat mahdollisesti asettaneet. Tämän avulla saat pääsyn maailmanlaajuiseen sisältöön. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on muodostaa yhteys palvelimeen, joka sijaitsee siinä maassa, jossa verkkosivustosi tai kanavasi ylläpidetään, ja olet muuttanut IP-osoitteesi niin, että näyttää siltä, ​​että asuisit tässä maassa..

Lisäsuojaus

Suojaus, jonka saat VPN: n käytöstä, on myös vertaansa vailla. Uskottavan palvelun tilaaminen tarkoittaa, että ostat verkkokaupassa joutumatta huolehtimaan siitä, että taloudelliset yksityiskohdat muuttuvat. Saat myös nauttia paljon alennuksista, koska monet sivustot perustuvat hinnoitteluunsa asiakkaan sijaintiin. VPN: n avulla voit kirjautua sivustoille, joilla on halvemmat ilmoitukset, jolloin voit nauttia alennushinnoista lennoillasi, hotellivarauksillasi tai jopa yleisillä tuotteilla.

Hyödyntääksesi kaikki nämä edut sinun on kirjauduttava palveluun, joka pystyy pitämään yhteytesi suojassa läpi ja estämään kaikenlaisen Internet-palveluntarjoajan valvonnan.. 

Parhaat Suddenlink ISP: n VPN: t

Monet palveluntarjoajat lupaavat aina olevansa turvassa ja suojattuina, mutta harvat tarjoavat todella lupaamansa. Jotta voimme varmistaa laadukkaan palvelun, olemme laatineet lyhyen luettelon palveluista, joihin voit luottaa. Katso meidän luettelomme parhaat VPN: t Suddenlink ISP: lle.

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi alan arvostetuimmista VPN-palveluista. Palveluntarjoajalla on verkossaan noin 2000 palvelinta, ja koska toimipaikka on Ison-Britannian Neitsytsaaret, se tarjoaa tilaajilleen tiukan nollakirjauspalvelun. ExpressVPN tarjoaa myös premium-luokan 256-bittisen AES-salauksen, joka perustuu OpenVPN-palveluun. Se mahdollistaa jopa 3 samanaikaisen laitteen yhteyden palveluun. ExpressVPN: n käyttö on ihanteellinen myös ensimmäistä kertaa käyttäjille, koska palkittu palvelu tarjoaa erinomaisen asiakaskokemuksen.

Ohjetiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja siihen pääsee live-viestien, sähköpostimyynnin tai jopa sosiaalisen median kautta. Jos et ole niin mukava VPN-asiakasohjelmassa, voit myös ladata ohjelmiston suoraan reitittimellesi. Tämä lisää jopa samanaikaisten laitteiden määrää, jotka voit laittaa palveluntarjoajan sateenvarjoon. Yksi suurimmista ExpressVPN-käytön etuista on, että saat pääsyn varkain palvelimiin. Nämä ovat palvelimia, joihin voit muodostaa yhteyden ja piilottaa VPN-käytön, varsinkin jos haluat käyttää sisältöä voimakkaasti sensuroidulla alueella. Nämä ovat vain joitain etuja, jotka saat, kun tilaat ExpressVPN-palvelun. Saadaksesi täysi kauha, vie jonkin aikaa käydä läpi ExpressVPN-arvostelu.

2. IPVanish

IPVanish on toinen hyvämaineinen palvelu, jonka voit tilata. Floridassa sijaitseva palvelu tarjoaa jopa 40 000 IP: tä yli 1500 palvelimen verkon kautta. Turvallisuus on armeijan luokkaa 256-bittisen AES-salauksen ansiosta. Palvelu on myös yksi harvoista, jotka mahdollistavat jopa 10 samanaikaista yhteydenottoa, kaikki yhden tilin alla. IPVanishin käyttö tarkoittaa myös sitä, että kaistanleveydelle ei ole rajoituksia, eikä palvelimien vaihtamiseen tarkoitettujen rajojen määrää..

Jos sinulla on taipumus viettää paljon aikaa torrentina, IPVanish on todella sinulle oikea tarjoaja. Tämä johtuu siitä, että palvelu sallii sekä nimettömän että rajoittamattoman tiedostojen siirron. IPVanish tukee myös OpenVPN, PPTP, SSTP ja IKEv2 VPN-protokollina käytettäväksi sekä helppoa selata VPN-asiakasohjelmaa. Asiakas tulee versioina, joita voidaan käyttää eri alustoilla, kuten Android, Linux, iOS ja Windows. Jos tilaaja ei halua ladata asiakasta laitteelleen, on vielä muutama kevyt vaihtoehto, johon hän voi kääntyä. Yksi niistä on selainlaajennukset.

Selainlaajennuksia on saatavana sekä Chrome- että Firefox-selaimille, mutta jos tämä on liian suuri kevyt ratkaisu, käyttäjät voivat kääntyä IPVanishin SOCKS5-verkkopalvelimen puoleen. Välityspalvelimen avulla käyttäjät voivat piilottaa sijaintinsa online-tilassa. Nämä ovat vain muutamia etuja, joita IPVanish tarjoaa. Saat lisätietoja koko paketista tutustumalla perusteelliseen IPVanish-katsaukseen.

3. NordVPN

Loppuessamme katsotaanpa toista toista ammattitaitoista tarjoajaa teollisuudessa; NordVPN. Vuonna 2009 perustettu NordVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden olla jopa 6 samanaikaista laitetta kytkettynä sen palveluun. Palveluntarjoaja pystyy käsittelemään kaikkia näitä yhteyksiä todella hyvin monipuolisen yli 4000 palvelimen verkon ansiosta. NordVPN takaa myös täydellisen turvallisuuden 256-bittisellä AES-salauksellaan, joka tukee OpenVPN-, PPTP-, SSTP- ja IKEv2-protokollia OpenVPN-protokollina.

NordVPN: n käyttö tarkoittaa, että saat yhteyden entistäkin turvallisemmaksi kaksoissalausominaisuuden avulla. Tämä tarkoittaa, että pystyt reitittämään yhteyden useamman kuin kahden palvelimen kautta ja saamaan kaksinkertaisen turvallisuustason. 

On olemassa palvelimia, jotka soveltuvat verkkopelaamiseen, joukkolatauksiin, torrenttiin ja HD-suoratoistoon, ja valittavissa on paljon. NordVPN: n käyttö tarkoittaa myös hyötyä ohjelmistoista, kuten CyberSec, joka pitää pois haittaohjelmat ja ei-toivotut mainokset. Tämä on vain tilannekuva siitä, mitä saat todennäköisesti tilaamalla tämän palveluntarjoajan. Katso täydellinen erittely siitä, mitä odottaa, katsomme NordVPN-arvosteluamme.

Yhteenveto Suddenlink ISP: n parhaasta VPN: stä

Ei sanota, mitä Internet-palveluntarjoajasi voi tehdä yhteyden hallitsemiseksi, joten pysyäksesi turvallisella puolella on parasta kirjautua luotettavalla VPN-palvelulla. Mainitsemme kolme ovat tarpeeksi hyviä takaamaan optimaalisen suojan ja estämään kaikenlaista kuristusta Internet-palveluntarjoajalta.