Paras VPN terarium-TV: lle

Etsitkö paras VPN Terrarium TV: lle? Suoratoistopalvelut ympäri maailmaa ovat edelleen saavuttaneet valtavan suosion yksinkertaisesti tarjoamiensa laajojen kanavien ja laajan sisällön vuoksi. Jotkin näistä palveluista vaativat sinun tilaamaan ja maksamaan kuukausimaksun sisällön virtauttamiseksi heiltä, ​​kun taas toisilla on vain sisältöä, jota voit suoratoistaa käytettävissä ilman maksua. Onneksi Terrarium TV on yksi niistä, joista sinun ei tarvitse maksaa, eikä se tarkoita, että vain siksi, että et maksa siitä, saamasi sisältö ei ole korkealaatuista.


Paras VPN terarium-TV: lle

Paras VPN terarium-TV: lle

Paras Terrarium VPN pähkinänkuoressa

Niille teistä, jotka eivät halua lukea alla olevaa perusteellista katsausta, olemme luetteloineet parhaat VPN: t, joita voit käyttää Terrariumin kanssa täällä:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. IPVanish
  4. BulletVPN
  5. VyprVPN

Kuinka Terrarium TV toimii?

Terrarium TV toimii pääasiassa tarjoamalla linkkejä Internetiin parhaimpaan videosisältöön. Palvelu ei oikeastaan ​​isännöi tai lataa mitään videoita yksinään, eikä myöskään tallenna mitään mediaa, jota käyttäjät pääsevät käyttämään sovelluksen kautta. Taitavasti suunnitellun käyttöliittymän kautta käyttäjille tarjotaan valikoima medialinkkejä eri sivustojen sisältöön, ja se on melkein kaikki mitä voit odottaa tältä Android-pohjaiselta palvelulta.

Terraarium-TV – onko laillista käyttää?

Yksi asia, jonka perusteella useimmat ihmiset eivät voi kiertää päätään Terrarium TV: n ympärille, on se, onko palvelun käyttö laillista vai ei. Tämä johtuu siitä, että se kuuluu tavallaan muiden palveluiden, kuten Kodi, luokkaan, joka on usein ollut uutisissa etenkin sen jälkeen, kun niitä on käytetty laittoman sisällön lataamiseen ja suoratoistamiseen. Selvisimme, että Terrarium TV: llä ei oikeastaan ​​ole mitään toimenpiteitä, joilla varmistetaan, että sen esittämät linkit ovat laillisista lähteistä. Tämä tarkoittaa, että jos lataat lainkaan tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä, on olemassa mahdollisuus, että saatat joutua vaikeuksiin.

VPN: n käyttö Terrarium TV: n kanssa

Jos lopulta suoratoistat tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, törmäät todennäköisesti sähköpostiosoitteeseesi DMCA: n tekijänoikeusrikkomusilmoitukseen, joka uhkaa nostaa kanteen rahasta, jota sinulla edes ei ole. Tämän voi helposti välttää tilaamalla virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajan.

Yleisesti VPN-nimellä tunnettu Virtual Private Network on yksinkertaisesti palvelu, jonka avulla voit suojata verkkoliikenteesi salaamalla. Kun liikenne on turvattu, voit suoratoistaa niin monta linkkiä kuin haluat Terrarium TV: ssä tarvitsematta huolehtia yhteytesi jäljittämisestä. Tämä antaa sinulle kaivatun mielenrauhan, jotta voit nauttia kaikesta, mitä virtaat.

VPN: n käyttö avaa myös suuren osan alueellisesti rajoitetusta sisällöstä, johon et ole aiemmin saanut pääsyä sijaintisi perusteella. VPN auttaa piilottamaan alkuperäisen IP-osoitteesi ja muodostamaan yhteyden etäpalvelimeen, joka muuttaa IP: täsi niin, että se näyttää olevan maassa, jossa palvelin sijaitsee. Tämän avulla voit voittaa kaikki maantieteellisesti rajoittavat lohkot, jotka sivustot ovat voineet asettaa, jotta pystyt suoratoistamaan kuin olisit tosiasiallisesti maassa.

Paras VPN terarium-TV: lle

Jotta voit nauttia nopeasta ja turvallisesta suoratoistokokemuksesta Terrarium TV: n kanssa, sinun on kirjauduttava luotettavan VPN-palveluntarjoajan kanssa. Jotta säästät aikaa, olemme jo valinnut joitain palveluita, joiden pitäisi mielestämme antaa arvokasta vastinetta rahallesi:

1. ExpressVPN

Sisällön suoratoisto turvallisuutta vaarantamatta on yksi asia, jonka voit tehdä tilaamasi ExpressVPN-palvelun. Tämä on palvelu, joka takaa optimaalisen online-suojauksen 2000 + -palvelimiensa ansiosta ja tukee jopa 3 samanaikaista laitetta. ExpressVPN antaa käyttäjille myös mahdollisuuden liittää korkeintaan 3 samanaikaista yhteyttä yhden tilin alle, ja se tarjoaa sekä rajoittamattoman kaistanleveyden että rajoittamattoman palvelimen vaihdon.

Palvelu sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, joten käyttäjien ei pitäisi olla huolissaan siitä, että tietosääntelyviranomaiset tallentavat tai edes takavarikoivat tietojaan. Näin he pystyvät ylläpitämään nollakirjauskäytäntöä. Palvelussa on myös joukko palvelimia, joita kutsutaan Stealth-palvelimiksi. Niiden avulla voidaan varmistaa, että kaikki, jotka aikovat käydä sivustoilla, jotka sijaitsevat alueilla, joilla Internet on erittäin rajoitettu, voivat pysyä suojassa. ExpressVPN: ssä on myös helppokäyttöinen VPN-sovellus, joka toimii monilla eri alustoilla, kuten Android, Windows, iOS ja Linux. On paljon enemmän, mitä voit selvittää tästä palveluntarjoajasta käymällä läpi ExpressVPN-arvostelu.

2. NordVPN

NordVPN on myös toinen palveluntarjoaja, joka on tunnettu vakavasta sitoutumisestaan ​​yksityisyyteen. Palvelu tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet turvallisuutesi ylläpitämiseksi verkossa, jota tukee valikoima noin 4000 palvelinta, jotka varmistavat pääsyn verkkosivustoille ja kanaviin ympäri maailmaa. NordVPN sijaitsee myös Panamassa, ja tämä on erittäin kätevää, koska ne ovat kaukana tietojen sääntelyn lainkäyttövallasta. Palvelulla ei ole myöskään kirjauskäytäntöä, mikä tarkoittaa, että jopa NordVPN: n tiimillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä olet verkossa.

NordVPN asettaa kilpailijoilleen niin korkean kilpailun, koska monet heistä eivät voi edes verrata palvelun tarjoamiin turvallisuuskeskeisten ominaisuuksien luetteloon. Mainitsemisen arvoinen on sen kaksinkertainen salausominaisuus. Tämä ominaisuus ohjaa liikennettä kahden palvelimen kautta yhden sijasta ja kaksinkertaistaa 256-bittisen AES-salauksen, jolla liikenne on jo suojattu. NordVPN antaa sinun myös valita, mihin palvelimiin muodostetaan yhteys sen perusteella, millaista työtä haluat tehdä verkossa. Tämä tarkoittaa, että NordVPN: ssä on online-pelaamista, HD-suoratoistoa ja torrentia varten optimoidut palvelimet. Jos haluat lisätietoja siitä, mitä saat NordVPN: stä, tutustu NordVPN-arvosteluamme.

3. IPVanish

IPVanish lopettaa arviointimme yhtenä ainoana tarjoajana tässä luettelossa, joka omistaa täydellisen palvelinverkonsa. Palvelussa on noin 1500 palvelinta, ja se, että he omistavat kaikki ne, tarkoittaa, että heidän ei tarvitse kuulla mitään kolmansia osapuolia, kun heillä on ongelmia verkossaan. IPVanish vakuuttaa tilaajilleen huolimatta siitä, että se sijaitsee Yhdysvalloissa, että palvelu ei tallenna mitään heidän selaustietojaan. He myös rohkaisevat asiakkaitaan, jotka haluavat torrent verkkosivustollaan, mainitsemalla täyden tukensa.

IPVanish sallii myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja rajoittamattoman palvelinvaihdon kaikille, jotka kirjautuvat ja tarjoaa yli 40 000 IP: tä asiakkailleen. Palvelulla on kehittynyt varsin maine siitä, että se on yksi palveluntarjoaja, joka tarjoaa erittäin nopeita yhteyksiä palvelimiensa kautta siihen pisteeseen, että jopa online-pelaajat pitävät sitä parempana, koska heidän pelinsä ei koskaan keskeydy tai jumitu. Niille, jotka eivät halua ladata VPN-palvelua, IPVanish tarjoaa verkkopohjaisen suojauksen, jossa heidän tarvitsee vain kirjautua sisään tietyn protokollan kautta ja muodostaa yhteys etäpalvelimeen saadakseen liikenteen salattua. Jos kaikki tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, olemme luoneet IPVanish-arvion, jonka tulisi sisältää kaikki mitä sinun pitäisi tietää.

Paras VPN terarium-TV: lle

Sisällön suoratoisto VPN-palvelun suojauksella tarkoittaa, että pystyt pääsemään jopa maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ja ylläpitämään nimettömyyttä myös selatessasi verkkoa. Neuvonta ennen kuin kirjaudut palveluun: kokeile heidän rahat takaisin -takuitaan tai ilmaisia ​​kokeilujaksoja nähdäksesi kuinka hyvin pidät heidän palvelusta. Et halua sitoutua rahan määrään palveluun, jonka kanssa et edes ole tyytyväinen.