Paras VPN Tinderille

Onko mahdollista muuta sijaintia Tinderissä? Mikä on paras VPN Poista Tinderin esto mistä tahansa? Online-treffit on villitys, joka on edelleen vaihtoehto, joka saattaa auttaa vastaamaan potentiaaliseen rakkauskiinnostukseen, ja Tinder on edelleen tämän kasvavan trendin eturintamassa. Vuonna 2012 avattu Tinder on mahdollistanut tuhansien parien keskustelemisen ja tapaamisen perustuen yksinomaan siihen, onko jompikumpi osapuoli vaihtunut oikealle vai vasemmalle kumppanien profiilissa. Sovellus toimii GPS-sijaintisi avulla löytääksesi lisää potentiaalisia käyttäjiä suuntanumerostasi, jotka kuuluvat hakuparametrien joukkoon, jotka olet määrittänyt parhaiten. Tinder on mahdollistanut iOS- ja Android-käyttäjien kasvattamaan sosiaalisia piirejään, ja koska sillä on yli 1000 pyyhkäisyä päivässä, tämän online-treffisovelluksen tulevaisuus on edelleen erittäin valoisa..


Paras VPN Tinderille

Paras VPN Tinderille

Miksi Tinder on estetty tai kielletty?

Ainoa ongelma, jonka voi kohdata Tinderiä käytettäessä, on useimpien Wi-Fi-verkon tarjoajien asettamat rajoitukset, jotka sijaitsevat esimerkiksi työpaikalla tai koulussa. Joissakin maissa Tinder-sovellus on kokonaan estetty. Rajoitusten tarkoituksena on estää Tinderin ja muiden sovellusten käyttöä tällaisissa tiloissa, jotta jokainen voi keskittyä siihen, mitä heidän on tehtävä. Rajoitukset voivat asettaa myös Internet-palveluntarjoajat. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Three’s -verkon tilaajat kertoivat löytäneensä vaikeaa pääsyä Tinderiin, ja jotkut arvelivat, että se johtui palvelun asettamista suodattimista. Tämä ja paljon muut ilmoittamattomat tapaukset, joissa käyttäjät eivät onnistuneet pääsemään sovellukseen, muodostavat perustan VPN: n käytölle. 

Poista peltin esto VPN: llä

Tinder on hauska sovellus, jonka avulla voit olla yhteydessä helposti eri paikoissa toimiviin ihmisiin. Paras tapa ohittaa kaikki palvelulle mahdollisesti asetetut lohkot on salata yhteys VPN: n kautta. Virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit muodostaa yhteyden etäpalvelimiin, jotka sitten salaavat yhteyden ja antavat sinun kiertää kaikkia verkonvalvojan määräämiä verkkolohkoja tai jopa Internet-palveluntarjoajaasi..

Tämä salausmuoto piilottaa myös aktiviteetin verkossa, ja näin tekemällä Internet-palveluntarjoajallesi ja muille väärinkäyttäjille on melko vaikeaa löytää sinua. Henkilötietosi myös piiloutuvat, ja tämä estää sinua suojaamassa tietoverkkorikollisten tai tietohyökkäysten vaikutuksilta.

VPN-yhteyden avulla voit myös valita mistä tarkalleen haluat nähdä olevansi. Tässä tapauksessa tästä on paljon hyötyä, koska Tinderillä on premium-palvelu, jossa voit selata eri alueen ihmisten profiileja. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on muodostaa yhteys mihin tahansa palvelimeesi, joka perustuu uuteen sijaintiisi, ja saat kuvan siitä, miltä siellä oleva treffialta näyttää. Tämä on varsin kätevää varsinkin jos aiot käydä mainitulla alueella lyhyessä ajassa. Voit estää Tinderin käytön estämällä seuraavat VPN-palveluntarjoajat, kuten esimerkiksi ExpressVPN:

 1. Tilaa ExpressVPN-tili.
 2. Lataa ja asenna ExpressVPN-sovellus samaan laitteeseen, jossa käytät Tinderiä. Android, iPhone ja iPad ovat tuettuja.
 3. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään ExpressVPN-tililläsi.
 4. Yhdistä VPN-sijaintiin, jossa Tinder ei ole estetty.
 5. Aloita pyyhkäiseminen.

Se on kaikki, mitä todella tarvitaan Tinderin estämiseksi mistä päin maailmaa tahansa, olipa kyse sitten koulussa, työpaikalla tai jopa maasta, jossa Tinder on kielletty.

Paras VPN Tinderille

Palveluntarjoajia on valittavana paljon sieltä, joten sinun on tiedettävä ominaisuuksista, joista sinun tulee kiinnittää huomiota etsiessäsi ihanteellista palvelua. Tässä katsauksessa olemme pohtineet useita tekijöitä, jotka kaikilla arvoisilla tarjoajilla pitäisi olla. Olemme keskittyneet palveluntarjoajiin, joilla on armeijan luokan salaus, suuri palvelinverkko ja sekä kokeilutarjous että rahat takaisin -takuu mahdollisille käyttäjille palvelun testaamiseksi. Tässä on luettelomme

1. ExpressVPN

ExpressVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, joka on saanut huomattavaa tunnustusta työstään ja tarjoaa edelleen luokkansa parasta palvelua. Vuonna 2009 perustetulla ExpressVPN: llä on enemmän kuin tarpeeksi markkinatietoa tarjotakseen käyttäjilleen parhaan vastineen rahalle, ja lähes 2000 palvelimen verkosto on loistava Tinder-sovelluksen lisäksi myös nopeaan ja turvalliseen selailuun. Palvelu sijaitsee Ison-Britannian Neitsytsaaret, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tallentaa mitään selailulokiasi, koska kyseessä ei ole tietoturvallisuusaluetta, josta maa löytyy. Tämän ansiosta palveluntarjoaja voi tarjota erittäin vankan nollakirjauskäytännön.

ExpressVPN tarjoaa laajan valikoiman protokollia, ja näin toimiessaan tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman valintoja. Tilaajat voivat vapaasti valita OpenVPN, TCP / UDP. SSTP, L2TP / IPSec ja PPTP edullisina protokollina. On myös mahdollisuus käyttää heidän älykästä DNS-palvelua, jota käytetään kaikissa heidän palvelimissaan ja joka tekee käyttäjäyhteyksistä entistä turvallisempia. Palvelun avulla käyttäjät voivat myös rekisteröidä jopa 3 laitetta yhdellä tilauksella, mutta jos käyttäjät valitsevat reititinsovelluksensa, he voivat suojata paljon enemmän kuin kolme. Jos haluat tehdä niin, löydät myös lisätietoja palvelusta ExpressVPN-arvosteluoppaan kautta.

2. CyberGhostVPN

CyberGhost VPN: n pääkonttori sijaitsee Romaniassa ja se on myös yksi harvoista palveluista, joilla on yhtä laaja verkko kuin 1300 palvelinta. Palvelu tukee sen VPN-protokollia OpenVPN, L2TP / IPSec ja IKEv2 (iOS), ja tarjoaa myös vahvan Wi-Fi-suojauksen käyttäjille, jotka aikovat muodostaa yhteyden julkisiin verkkoihin. Palvelu vakuuttaa asiakkaat nopeasti siitä, että mitään heidän käyttäjälokeistaan ​​ei tallenneta, mutta pitää kuitenkin tietyn määrän tietoja, jotka auttavat heitä parantamaan palveluaan, kuten palvelimien käyttöastetta. CyberGhost hallitsee ylpeänä myös täydellisen palvelinverkonsa, ja tämä poistaa todennäköisyyden, että kolmansien osapuolien jälleenmyyjät tarjoavat omia ja ehkä vakoilevat käyttäjän toimintaa.

Turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä CyberGhost VPN käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka on yhdistetty täydelliseen eteenpäin suuntautuvaan salassapitoon suojattuun kirjautumiseen tilillesi. Palvelu ilmoittaa verkkosivustollaan myös selvästi, että se ei käsittele mitään maksuja suoraan, mikä tarkoittaa, että joudut toimimaan luotettavien kolmansien osapuolien maksupalveluntarjoajien kanssa. Nämä ovat pääosin PayPal, Stripe ja Cleverbridge. Jos haluat pysyä nimettömänä, voit maksaa Bitcoinin kautta. Asiakastuki on yrityksen keskeinen pylväs, ja sellaisena käyttäjät voivat kysyä apua milloin tahansa Live chat -palvelun kautta, joka tarjoaa sisäänrakennetun tuen ranskan ja saksan kielille. Katso lisätietoja tästä palveluntarjoajasta CyberGhost VPN -katsauksen kautta täällä, jotta kaikki mitä sinun pitäisi tietää on selvää ennen päätöksentekoa.

3. NordVPN

NordVPN on myös suosituin haastaja kaikille, jotka etsivät arvokasta palveluntarjoajaa, ja tämä johtuu sen käyttäjille tarjoamasta palveluvalikoimasta. Palvelun pääkonttori on Panamassa, ja se on kaukana kaikista datasääntelykäytännöistä, ja tämä herättää luottamusta heidän nollalokkipolitiikkaansa. Palvelun verkostoon on rivitetty jopa 4000 palvelinta, ja tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden levittää kattavuutta lähes kaikkiin maailman maihin. NordVPN: n kapasiteetti on jopa 6 samanaikaista laitetta, ja tämä tekee siitä huomattavan vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat turvata pienen yrityksen.

Palvelu tarjoaa myös kaksinkertaisen salauspalvelun laajan verkonsa ansiosta, ja tämä lisää tarjotun tietoturvan tasoa, mikä tekee melko vaikeaksi murtautua mihinkään NordVPN: n tilaajaan. NordVPN-tilauksella voit myös valita, mihin palvelimeen haluat muodostaa yhteyden. Tämä perustuu millaiseen työhön haluat tehdä. Palvelussa on online-pelaamista, torrentia, HD-suoratoistoa ja saumattomia suurten tiedostojen lataamista varten optimoidut palvelimet. NordVPN voidaan myös integroida Toriin tarjotakseen käyttäjille täydellisen nimettömyyden Torin kautta VPN: n kautta. Mene eteenpäin ja katso mitä odottaa tältä palveluntarjoajalta käymällä läpi NordVPN-arvostelu.

Kuinka muuttaa Tinder-sijaintia?

Tinder käyttää GPS-sijaintiasi sekä julkista IP-osoitettasi sijaintisi määrittämiseen. Voit väärentää GPS-sijaintisi käyttämällä sovelluksia, kuten ”Xposed Framework”. Piilottaaksesi julkisen IP-osoitteesi voit käyttää mitä tahansa parhaista yllä olevista VPN-palveluntarjoajista.

 1. Ensin sinun täytyy juurruttaa laite. Oppaita siitä, miten tämä voidaan tehdä, löytyy tässä.
 2. Asenna sitten sovellus nimeltä “Xposed Framework”
 3. Käynnistä Xposed-kehys ja siirry kohtaan Lataukset
 4. Etsi ”FakeLocation” ja lataa uusin versio.
 5. aktivoi moduuli Xposed-asennusohjelman ”Modules” -osiossa
 6. Käynnistä puhelin uudelleen.
 7. Avaa FakeLocation-sovellus.
 8. Valitse sitten Asetukset.
 9. Käännä ”Järjestelmäsovellukset” ja päivitä sovellusluettelo.
 10. Käynnistä “GPS Mocking” ja valitse sijaintisi.
 11. Ennen kuin avaat Tinder-sovelluksen, varmista, että olet käynnistänyt VPN-sovellus ja on kytketty VPN-palvelimeen, joka on lähinnä FakeLocation-sovelluksessa valitsemasi sijaintia.

Paras VPN Tinderille – johtopäätös

Jos olet päättänyt etsiä kumppaniasi Tinderistä, sinun ei tarvitse joutua käsittelemään rajoituksia, jotka asetetaan riippumatta siitä, mitä verkkoa käytät Internet-yhteyden muodostamiseen. Hanki VPN ja nauti täydellisestä online-vapaudesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map