Paras VPN UC-selaimelle

UC-selain on sattuu olemaan suosikki valitulle suurelle joukolle Internet-käyttäjiä ympäri maailmaa erinomaisten tietojen tallennusominaisuuksiensa sekä räätälöitävien ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. UCWeb kehitti ja julkaisi vuonna 2004, selain saa jatkuvasti huomiota maailmanlaajuisesti ja nauttii suosiota etenkin Intiassa toimivien käyttäjien keskuudessa. & Aasia. Se, että ohjelmistoa tarjotaan seitsemällä kielellä, tarkoittaa, että siitä tulee laajemman käyttäjäryhmän käytettävissä, ja säännölliset päivitykset, joita se nauttii edelleen, tarkoittaa, että sinulla ei pitäisi olla ongelmia sen käyttämisessä iOS-, Android-, BlackBerry- tai Windows-pohjaisissa laitteissa. Jos haluat lisätä ylimääräisen tietosuoja- ja suojakerroksen UC-selainta käytettäessä, VPN on pakollinen. Katsokaa paras UC-selaimen VPN vuonna 2019.


Paras VPN UC-selaimelle

Paras VPN UC-selaimelle

Paras UC-selaimen VPN

Vain jos et halua käydä läpi alla olevaa perusteellista katsausta, löydät luettelon seuraavista parhaat UN-selaimen kanssa käytettävät VPN: t täällä:

Paras VPN UC-selaimelle

UC-selaimen käyttäjänä on tärkeää, että et ota mitään mahdollisuuksiasi tietoturvallesi selaamisen aikana, ja yksi parhaista tavoista tehdä niin on, että luotettava VPN-palveluntarjoaja salaa yhteytesi. Selaimen tiedetään toimivan parhaiten Android-ympäristöissä, joten UC-selaimen VPN-katsauksessa yritämme keskittyä palveluntarjoajiin, jotka toimivat varmasti hyvin Android-laitteissa.

1. ExpressVPN

Erinomainen asiakaspalvelutaso ExpressVPN, samoin kuin heidän todistettu maine tarjoamalla parhaan mahdollisen online-suojauksen, tekee paljon asettamalla heidät etäälle muita pelin tarjoajia. Nopeusmarginaali, jonka heidän VPN-palvelunsa vähentää, on niin pieni verrattuna muihin palveluntarjoajiin, eli et voi tuntea niin paljon eroa latausaikoissa Internetin selaamisen aikana. Voit myös käyttää joitain älykkäitä työkaluja ja ominaisuuksia, kuten luotettavia palvelinsuosituksia ja automaattista Internet Kill -kytkintä, jos yhteys vaarantuu. Ainoa asia, joka saattaa viettää teidät hieman ExpressVPN: stä, on hinnoittelu. Niiden hinnat ovat hiukan korkeammat kuin mitä muut palveluntarjoajat ehdottavat, mutta jos kirjaudut heidän 30 päivän rahat takaisin -takuun piiriin palvelun näytteenottoa varten, näet tarkalleen, mistä maksat.

2. NordVPN

Mahdollisuus käsitellä jopa 6 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä on tehnyt paljon sijoitusta NordVPN kartalla käyttäjille, jotka etsivät tehokkuutta ja mukavuutta palveluntarjoajassaan. Sovellusten kyky toimia hyvin Android-laitteiden kanssa tarkoittaa, että sinun ei pitäisi odottaa tekevän mitään yhteensopivuusongelmia. Palvelu lupaa olla tallentamatta mitään tietojasi, ja heillä on kirjautumattomuuskäytäntö saman varmistamiseksi. Asuminen Panamassa tekee myös Five Eyes -ryhmälle melko vaikeaksi noudattaa tiukkoja tietosääntöjä. Tämän palvelun avulla käyttäjät voivat nauttia huippuluokan suojausominaisuuksista, kuten Tor over VPN, ja multi-hop-kaksoisyhteydestä. Mahdolliset asiakkaat voivat kokeilla palvelua ilmaiseksi vain kolmen päivän ajan ja päättää sitten, voivatko he työskennellä tämän palvelun kanssa vai eivät..

3. Yksityinen Internet-yhteys

Mainittu yhdeksi edullisimmista VPN-palveluntarjoajista, Yksityinen Internet-yhteys tekee paljon varmistaakseen, että asiakkaat saavat nauttia online-suojauksesta tuetulla maksulla. Sen käyttäjät pääsevät käyttämään suurta, yli 3000 palvelinverkkoa, jotka on hajallaan ympäri 24 maata, ja kyky tukea jopa viittä samanaikaista yhteyttä. Palvelulla on kiitettävää kokemusta käyttäjien toiminnan turvaamisesta verkossa, ja ei kirjautumiskäytäntöä, joka varmistaa, että mitään heidän toiminnastaan ​​ei tarkkailla tai kirjata tulevaa käyttöä varten. Hyväksytyt maksutavat ovat erilaisia, ja niihin sisältyy Bitcoineja käyttäjille, jotka haluaisivat pysyä nimettöminä.

Onko UC-selain nopeampi kuin Firefox ja Chrome?

Yksi alueista, jolla useimmat selaimet eivät pysty kilpailemaan UC-selaimen kanssa, on latausajat. Selain käyttää tietojen pakkaamista ja pilvien kiihdytystekniikoita, jotka takaavat pääsyn sisältöön nopeammin ja sovelluksen luotettavuuden. Lisäksi selain antaa suosikkisivujesi ilmoituksia, kuten sosiaalisen median profiileja, ilmestyä sen läpi varmistamalla, että olet aina tietoinen sosiaalisen piireissäsi tapahtuvasta. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen, etenkin jos et haluaisi, että sosiaalisen median sovellus olisi tallennettu laitteellesi.

Selain tekee sisällön lataamisesta myös paljon tehokkaampaa monitiedostomuotojen latausominaisuuksiensa ja pilvisynkronointitoimintojensa ansiosta. Sen pilvisynkronointijärjestelmä toimii lähettämällä ja sieppaamalla tietoja lähimmistä palvelimista, mikä vähentää merkittävästi latausaikaa. Jos olet alueella, jolla sinusta tuntuu siltä, ​​että Internet-yhteys ei ole riittävän vahva, voit myös keskeyttää lataamisen ja jatkaa sitä aina, kun löydät vahvemman yhteyden. Saman toimintamekanismin avulla voit myös tallentaa pari sivua offline-lukemista varten.

Onko UC-selaimen käyttö turvallista??

Verkkoturvallisuuden suhteen UC-selain ei ole oikeastaan ​​ollut eturintamassa varmistamaan, että heidän asiakkaidensa toiminta on turvallista verkossa. Vuonna 2015 Citizen Lab -ryhmän toteuttaman tutkimushankkeen tulokset paljastivat, että UC-selaimen kiinaksi englanniksi laaditut versiot sisälsivät porsaanreikiä, joita Australian Signals Authority (ASD) on hyödyntänyt käyttäjien verkkotoimintojen vakoittamiseksi. ASD työskenteli yhdessä muiden Five Eyes -kumppaneidensa, Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen, Kanadan ja Uuden-Seelannin, kanssa tartuttaaksesi selainten käyttäjiä ohjelmistoilla, jotka auttavat salakuuntelemaan heidän toimintansa.

Sitten Citizen Lab paljasti, että sellaisista hyväksikäytöistä kerätyt henkilökohtaiset tiedot siirrettiin edelleen useille kaupallisille työkaluille, ja tämä tehtiin mahdolliseksi vaikean salauspuutteen vuoksi, jota selain ei yrittänyt toteuttaa. Vastauksena tällaisiin väitteisiin Alibaba teki muutamia päivityksiä selaimeen ja jopa pyysi Citizen Labia suorittamaan toisen testikierroksen. Testit suoritettiin, ja selaimen havaittiin hoitaneen aiemmin niitä vaivanneet aukot.

Kuinka asentaa VPN UC-selaimeen

UC-selaimelle ei todellakaan tarvita VPN-laajennusta. Voit yksinkertaisesti ajaa VPN-sovelluksen taustalla ja käynnistää sitten UC-selaimen anonyymin ja ilmaisen Internet-surffailun varten. tässä kuinka VPN määritetään UC-selaimeen:

 1. Kirjaudu ensin yhteen yllä suosittelemasi VPN-verkoista.
 2. Seuraavaksi lataa ja asenna VPN-sovellus samaan laitteeseen, jossa haluat käyttää UC-selainta. PC, Mac, Android ja iOS ovat tuettuja.
 3. Käynnistä nyt VPN-sovellus ja muodosta yhteys VPN-palvelimeen.
 4. Pidä VPN-yhteys muodostuneena taustalla ja avaa UC-selain.
 5. Selaa verkkoa nimettömästi ja vapaasti.

Paras VPN UC-selaimelle – johtopäätös

Edellä mainitut kolme VPN-palvelua tarjoavat varmasti huippuluokan suojauksen kaikille, jotka ovat uskollisia UC-selaimen käyttäjiä, ja pitävät tietosi poissa kaikilta, joilla on huono aikomus..  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map