Paras VPN useimmissa samanaikaisissa yhteyksissä

Upea tapa säästää kohtuullista määrää rahaa VPN-yhteyksien yhteydessä on tilata palveluntarjoaja, joka antaa sinun nauttia useammasta kuin yhdestä VPN-yhteydestä. Sinun on rekisteröitävä tabletti, kannettava tietokone ja puhelin nykyisessä VPN-tilauksessasi, ja tämä varmistaa kaiken verkossa tekemäsi työn riippumatta siitä, mitä käyttämäsi laitteistasi pysyy suojattuna. Yrityksen omistajat, opiskelijat tai kuka tahansa suuren kotitalouden jäsenet voivat saada paljon hyötyä tilaamisesta palveluntarjoajalle, joka tarjoaa useita samanaikaisia ​​yhteyksiä. Niiden kaikkien seuraaminen on myös helpompaa, koska niitä kaikkia hallinnoidaan yhdellä tilillä. Mutta mikä VPN-verkot tarjoavat käyttäjille VPN-yhteydet useille laitteille?

Paras VPN useimmissa samanaikaisissa yhteyksissä

Paras VPN useimmissa samanaikaisissa yhteyksissä

Käytä VPN-reititintä rajattomiin VPN-yhteyksiin

Yksi niistä asioista, jotka voit tehdä kiertääksesi samanaikaisille yhteyksillesi asetettuja rajoituksia, on reitittimen asettaminen toimimaan VPN: n kanssa. Jos se tehdään oikein, sinun tulee jakaa salattu Internet-yhteys kaikille laitteille, jotka ovat reitittimen ulottuvilla. Tämä prosessi tarvitsee kuitenkin teknistä tietämystä ja saattaa olla hieman vaikeaa VPN-aloittelijoille.

VPN useimpien samanaikaisten yhteyksien kanssa

Niillä meistä, jotka ovat melko uusia VPN-palveluita, ei ehkä ole aavistustakaan siitä, millaisista palveluntarjoajista samanaikaisia ​​yhteyksiä on, joten ajattelimme tehdä tarkistuksen yrittääkseen auttaa heitä. Tässä on 3 parasta VPN-verkkoa, joita voidaan käyttää samanaikaisiin yhteyksiin:


1. NordVPN

Kaikkien, jotka etsivät huipputason tarjoajaa, joka pystyy käsittelemään kohtuullisen määrän yhteyksiä, pitäisi todella kokeilla NordVPN. Jopa kuusi samanaikaista yhteyttä, he ovat helposti parhaiten sijoittautuneita laaduntarjoajia luettelossamme. Sellaiset työkalut ja ominaisuudet, joita he tarjoavat, lisäävät myös arvoa, jonka jokaisen tilaajan tulee nauttia. Ominaisuudet, kuten automaattinen internettappikytkin, kaksinkertainen salaus ja yhteensopivuus Torin kanssa, todella erottavat NordVPN-mailin muista.

Palvelussa on myös hyvä määrä omistettuja sovelluksia, jotka on rakennettu toimimaan hyvin Mac-, iOS-, Android- ja Windows-pohjaisissa laitteissa, sekä oppaita, jotka auttavat sinua kaiken asettamisessa. Tässä on yhteenveto odotettavissa olevista:

Plussat

 • 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Laaja palvelinverkko.
 • Lisätty ominaisuuksia turvallisuuteen.
 • Ei nollaa.
 • Jopa 6 samanaikaista laitetta.

Haittoja

 • Hitaat nopeudet kaksinkertaisen salauksen takia.

3. IPVanish

Yhtenä suosituimmista VPN-palveluntarjoajista siellä, IPVanish ovat pääosin tunnettuja nopea VPN-palvelimen nopeus. Heidän ei-lokit pitivät käytäntöä tarkoittaa, että pääset todella selaamaan verkkoa nimettömästi. Jos olet Kodi, IPVanish on yksinkertaisesti paras käytettävä VPN. Jos kuitenkin haluat katsoa amerikkalaista Netflixiä Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on parasta käyttää sitä ExpressVPN sen sijaan.

PLUSSAT

 • Nopeat VPN-palvelimen nopeudet.
 • Rajoittamaton P2P-liikenne.
 • 5 samanaikaista VPN-yhteyttä.
 • Optimoitu Kodi.

HAITTOJA

 • 7 päivän palautusjakso.
 • Yksi testaamistamme VPN-palvelimista toimi Netflixin kanssa.

3. CyberGhostVPN

Yhtenä harvoista palveluntarjoajista, joka tarjoaa luotettavan ilmaisen palvelun, CyberGhost VPN on ylpeä laajassa yli 600 palvelinverkostossaan, jotka kaikki ovat hyvin levitettyinä yli 30 maassa. Heidän Romanian pääkonttori estää heitä pitämästä asiakkaitaan pitämästä historiaa selaimessa, koska maassa ei ole tietoja säilyttäviä lakeja, jotka pakottaa heidät tekemään niin.

Heidän tarjoamiensa samanaikaisten yhteyksien lukumäärän suhteen saat vain yhden laitteen lisäyksenä, mutta heti, kun siirryt heidän premium-suunnitelmaansa, numero nousee viiteen. Heidän suuri palvelinverkko sekä mahdollisuus yhdistää vielä viisi laitetta mahdollistavat pääsyn kokonaisuuteen sisältöä verkkosivustoilta ja kanavilta ympäri maailmaa. 10,99 dollarilla kuukaudessa, voit testata heidän palkkiojärjestelmänsä ja nähdä itse, kuinka hyvin heidän palvelu toimii.

Plussat

 • Ilmainen kokeiluversio.
 • Suuri palvelinverkko.
 • Jopa 5 lisäyhteyttä.

Haittoja

 • Useita suorituskykyongelmia.

Yhteenveto parhaista samanaikaisten yhteyksien VPN-verkoista

Suurin osa pienten ja keskisuurten yritysten omistajista on yhtä mieltä siitä, että helppo pääsy Internetiin on helpottanut verkkovuorojen kasvavaa määrää, joista ilmoitetaan vuosittain. Yritykset ovat nälkäisiä kilpailijoidensa yritystietojen varalta, ja jotkut heistä käyttävät kyseenalaista keinoa varastaa tällainen tärkeä tieto. VPN-yhteys, jota tarjoavat luotettavat palvelut, kuten ExpressVPN ja NordVPN pitäisi pystyä estämään kaikenlainen tietojen varastaminen siten, että kaikki tärkeä jää kääreiden alle.

Viimeinen neuvo lukijoidemme tulee huomioida VPN-yhteyksiä käsitellessäsi, että on aina parempi kokeilla palveluntarjoajaa, joka tarjoaa joko ilmaisen kokeilujakson tai rahat takaisin -takuun, jotta vältetään kulutus palveluun, jota olet käyttänyt en ole varma. Yritä varmistaa, että palvelu vastaa tarpeitasi riittävän hyvin, ennen kuin päätät eroa vaikeasti ansaitsemallasi rahalla.