Paras VPN-verkko Steamille

Kaikki innokkaat pelaajat ovat yhtä mieltä siitä, että missään muussa Internet-paikassa ei ole yhtä paljon vaikutusta ostamiin peleihin kuin höyry. Digitaalisen jakeluympäristön avulla voit käydä yli tonnia arvosteluja, jotka kattavat kaikki tyylilajit, jotta tiedät, mitkä ovat markkinoiden kuumimmat pelit tällä hetkellä. Voit hankkia sekä ilmaisia ​​että premium-pelejä, kuten Counter-Strike, Grand Theft Auto, Warframe, Dota, Doom ja Final Fantasy vain mainitaksesi muutaman..


Paras VPN-verkko Steamille

Paras VPN-verkko Steamille

Höyryaluerajoitukset

Heti kun olet kirjautunut sisään, siellä on sovellus, joka sinun on asennettava juuri ennen kuin voit nauttia peleistä. Yksi ongelma, johon voit kohdata täällä, on, että pelit ovat saatavana sen mukaan, missä maassa tai alueella olet. Jos olet sisällöltään omalla alueellasi käytettävissä olevia pelejä, olet valmis. Jos kuitenkin haluat kokeilla joitain, jotka on tarkoitettu muille markkinoille, tarvitset ratkaisun, joka piilottaa sijaintisi, jotta sivusto ei pystyisi selvittämään, mistä olet käyttänyt sitä..

Paras VPN-Steam – Yhteenveto

Ratkaisu, johon tässä viittaan, on VPN-palvelu. Se toimii tässä tapauksessa, koska sen avulla voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä – muissa maissa säilytettyjä pelejä. Nyt tilaamasi palvelun valitseminen saattaa asettaa muutamia haasteita yksin, koska markkinoilla on niin paljon palveluntarjoajia. Yritimme tehdä asioista hieman helpompaa tarkistamalla 6, jotka mielestämme ovat parhaita ja aiheuttavat vähiten todennäköisesti sinulle ongelmia. Katso ne alla:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. VyprVPN

Aikooko VPN: n käyttö estää sinua Steamissä?

Yksi asia, jonka mielestämme on velvollinen huomauttamaan, on tilaajasopimus, jonka törmäät Steam-verkkosivustoon kirjautumisen yhteydessä. Tätä se sanoo: “Hyväksyt, että et käytä IP-välityspalvelinta tai muita menetelmiä asuinpaikan peittämiseen, joko kiertämään pelin sisällön maantieteellisiä rajoituksia, ostamaan hinnoittelua, jota ei sovelleta maantieteelliseen sijaintiin, tai mihinkään muuhun tarkoitus. Jos teet tämän, voimme lopettaa käyttöoikeutesi tiliisi. “

VPN-palvelun käyttö ei estä sinua pääsemästä automaattisesti verkkosivustolle, kunhan varmistat, että olet valmis mihinkään. Tämä tarkoittaa sitä, että olet riittävän taitava maksamaan pelisivustosta nimettömästi. Sinun tulisi valita Paypal tai jopa Bitcoin käyttääksesi tätä, koska nämä menetelmät eivät paljasta paljoakaan sijainnistasi. Jos käytät esimerkiksi kanadalaista luottokorttinumeroasi ja näytät sijaivan Yhdysvalloissa, herät ehdottomasti joitain epäilyksiä ja saatat itseäsi kieltää.

Paras VPN Steam -analyysille

Alta löydät perusteellisen analyysin jokaisesta tärkeimmästä VPN-palvelusta, jota voit käyttää Steamin kanssa.

ExpressVPN

Alkaen luettelomme, meillä on ExpressVPN, palveluntarjoaja, jonka monet VPN-käyttäjät hyväksyvät, on markkinoiden paras. Heillä on yli 1500 palvelinta hajallaan yli 90 maassa, mikä tarkoittaa, että on erittäin epätodennäköistä, että koet koskaan minkäänlaisia ​​seisokkeja tai häiriöitä yhteytesi suhteen. Niiden verkko hyötyy SSL-suojatusta ja sisältää 256-bittisen AES-salauksen, joka pitää sinut suojassa kaikenlaisilta peleiltä.

Voit olla varma nimettömästäsi verkossa, koska selailutehtävistäsi ei pidetä kirjaa. Tätä varten on olemassa käytäntö, joka osoittaa sinulle kuinka sitoutuneita ExpressVPN-palvelun kaverit tarjoavat yksityisyyttäsi. He ovat myös varmistaneet sisällyttävänsä kaikki tunnetut suojausprotokollat ​​vain, jotta yhteytesi ei koskaan ole haavoittuvainen sieppaamiseen.

Voit myös nauttia rajattomasta kaistanleveydestä, mikä tarkoittaa, että voit pelata pelejäsi niin kauan kuin haluat, ilman että sinun on huolehdittava mahdollisista datakatkoista. Suuri yhteysnopeus varmistaa, että et koe viivettä pelin edetessä.

NordVPN

Yli 49 maassa sijaitsevien palvelimien kanssa NordVPN on toinen luotettava toimittaja, jonka kanssa voit harkita ilmoittautumista. He pystyvät suojaamaan tietosi kaksoissalauksella; ominaisuus, jota monet muut palveluntarjoajat eivät pysty tarjoamaan. Sen lisäksi, että palvelu ei tallenna mitään selaushistoriaasi, pitäisi tehdä paljon vakuuttamaan sinua ilmoittautumaan heidän kanssaan.

Heti kun olet valmis rekisteröintiprosessiin ja heidän sovelluksesi on asennettu laitteellesi, koet erittäin nopeita pelinopeuksia, heidän rajoittamattoman kaistanleveyden vuoksi. Jotta sijaintisi ja henkilöllisyytesi pysyisivät piilossa, NordVPN: ssä on myös heidän ohjelmistoihinsa sisäänrakennettu Internet Kill Switch, joka varmistaa, että katkaiset Internetin heti, kun VPN-yhteys keskeytyy.

Jos olet edelleen epävarma palvelusta, sinulla on 30 päivän rahat takaisin -takuuaika, jonka aikana voit kokeilla sitä. Parasta on, että saat rahat takaisin, jos huomaat, että palvelu ei toimi sinulle hyvin.

IPVanish

Steam-käyttäjät nauttivat epäilemättä IPVanishin tarjoamista suurista nopeuksista ja rajoittamattomasta kaistanleveydestä heti, kun he tekevät päätöksen ostaa tilauksen heidän kanssaan. Heidän 256-bittinen AES-salaus takaa heille korkeatasoisen suojauksen sekä joukon protokollia, jotka suojaavat niiden yhteyttä.

Heidän suuri, yli 500 palvelimen verkosto, joka on hajallaan yli 60 maassa, antaa pelaajille rajoittamattoman pääsyn peleihin, jotka on jaettu vain tiettyjen maiden jäsenille. Heillä on myös mahdollisuus turvata yksi ja sama tili samalla laitteella, jotta myös Internet-yhteys laitteen kautta suojataan. Jos joudut ongelmiin tilaamasi palvelun, siellä on valmiustilassa asiakastiimi, joka on valmis auttamaan kaikkien ongelmien selvittämisessä..

IPVanish eroaa melkoisesti muista palveluntarjoajista siinä mielessä, että niiden avulla voit vain testata heidän palveluaan 7 päivän ajan. Vaikka se on hyvin lyhyt aika, uskomme silti, että se on tarpeeksi aikaa nähdä, pidätkö palvelusta vai ei.

VyprVPN

Viimeksi luettelossamme on VyprVPN; palvelu, joka on saanut huomattavan näkyvyyden Chameleon-tietoturvaprotokollansa ansiosta. Tämä ominaisuus toimii sekoittamalla OpenVPN-pakettien metatiedot varmistaakseen, että niitä ei voida tunnistaa syvän paketin tarkistuksen (DPI) avulla. Siksi VyprVPN-käyttäjät voivat kiertää hallitusten tai instituutioiden perustamat rajoittavat verkot. Tätä ominaisuutta parantaa entisestään se, että VyprVPN hallitsee yli 700 palvelintaan, jotka sijaitsevat 50 ja maassa, suoraan, joten on vähemmän todennäköistä, että heidän asiakkaidensa selaustiedot vuotavat kolmansille osapuolille..

VyprVPN-käyttäjät saavat myös nauttia 5 laitteen oikeudesta työskennellä samanaikaisesti yhdellä tietyllä tilillä, jotta kaikki heidän Internet-yhteyden muodonsa turvataan. Valittavana on yli 200 000 IP: tä, kukaan ei voi koskaan jäljittää todellista sijaintiasi. Kokeile palvelua itse ja katso.

VPN-palvelun käytön edut online-pelaamisessa

 • Liity maihin, joilla on aikaisemmat pelinimikkeiden julkaisupäivät, ja pelaa ensimmäisenä äskettäin julkaistuja pelejä.
 • Suojaa verkkoliikenne ja pidä tietosi yksityisinä salauksella.
 • Pääset alueellisesti rajoitettuun MMO: hon & MMORPG-pelit, DLC-sisältö; tai Xbox Live ja PSN Exclusives.
 • Estä DDoS-hyökkäykset, jotka ovat erittäin yleisiä e-urheiluturnauksissa.
 • Älä enää käsittele kauheita pingiaikoja, koska pääset pääsyä pelipalvelimiin ympäri maailmaa VPN: n kautta.
 • Lyhyemmät reitit sinun ja pelipalvelimien välillä. Tämä koskee vain käyttäjiä, jotka tilaavat premium-luokan VPN-palveluntarjoajia, jotka keskittyvät pelipalvelimen sijaintisolmuihin, kuten yllä luetellut.

Paras VPN-Steam – johtopäätös

Jos satut kokeilemaan jotakin mainitsemistamme palveluista, olisimme kiitollisia, jos kertoisit meille, kuinka kokemuksesi oli. Jätä kommentti tai kaksi alla olevaan osaan, ja tulemme mielellämme ottamaan sinuun yhteyttä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map