Paras VPN World of Warcraft -pelissä – suosituin WoW VPN 2020

Jos olet suuri online-pelien fani, olet todennäköisesti yksi 10 miljoonasta aktiivisesta tilaajasta, jotka kirjautuvat pelaamaan World of Warcraft -sovellusta melkein joka päivä. Peli on todella koukuttava, & joten pelaamiseen käytetty aika on todennäköisesti melko paljon. Ongelmana on, että pelin pelaaminen ilman minkäänlaista online-suojausta antaa sinulle suuren mahdollisuuden joutua hajautettujen palvelunestohyökkäysten uhreiksi; tunnetaan muuten DDoS-hyökkäyksinä. Tämän tyyppiset hyökkäykset voivat nähdä järjestelmän tulvaan niin paljon liikennettä, että pelisi alkaa jäätyä, ja kilpailijasi käyttävät tätä mahdollisuutta tappaaksesi sinut.


Paras VPN World of Warcraft -pelissä - suosituin WoW VPN 2020

Paras VPN World of Warcraft -pelissä – suosituin WoW VPN 2020

Paras VPN World of Warcraft -sovellukselle

Katsotaanpa joitain parhaimmista VPN-peleistä WoW: n pelaamiseen:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. IPVanish
  4. HideMyAss
  5. VyprVPN

VPN: n käyttö World of Warcraft -sovelluksessa

Jotta tämä ei tapahdu, tarvitset ratkaisun, joka suojaa yhteyttä. Virtuaali yksityinen verkko ei vain tee tätä, mutta se myös piilottaa henkilöllisyytesi Internetissä siten, että kukaan ei voi tunnistaa sinua tai kerätä mitään henkilökohtaisia ​​tietojasi. Saat valita palvelimen, joka on lähempänä nykyistä sijaintiasi, ja tämä tarkoittaa nopeampaa pelaamista.

Jos tilaat uskottavan palvelun, voit myös ohittaa kaikenlaiset rajoitukset, joita sinulle voidaan asettaa sijaintisi perusteella.

World of Warcraft: n suosituimmat VPN: t

1. ExpressVPN

Yhtenä parhaimmista VPN-palveluntarjoajista maailmassa, ExpressVPN antaa sinun nauttia jatkuvasta pelaamisesta nopeudella, joka pitää sinut istuimen reunalla. Heidän palvelimet sijaitsevat ympäri maailmaa, joten ei ole epäilystäkään siitä, että pystyt löytämään palvelimen lähellä sijaintiasi, missä päin maailmaa tahansa olisitkin. Heidän sovelluksensa toimivat myös kaikissa käyttöjärjestelmissä, joten sinun ei ole syytä ajatella, että laitteesi ei tue.

Jos joku päättää suorittaa DDoS-hyökkäyksen sinua kohtaan, ExpressVPN: n palvelimet kykenevät enemmän kuin käsittelemään kaiken ylimääräisen liikenteen, joten sinulla ei todellakaan ole syytä huoleen. Voit myös valita, mihin palvelimeen muodostetaan yhteys, jos nykyinen palvelimesi ei käy läpi joitain pelipalvelun asettamista rajoituksista..

Toinen etu, jonka saat ExpressVPN: n käytöstä, on se, että pystyt silti pelaamaan World of Warcraft -sovellusta, vaikka maasi ei salli sinun tehdä niin paikallista IP-osoitettasi käyttämällä. Palveluntarjoajan asiakaspalvelutiimi on enemmän kuin valmis näyttämään sinulle kuinka kiertää tätä, ja heihin voidaan päästä milloin tahansa vuorokauden aikana, koko viikon ajan..

Yhteenvetona ne takaavat:

  • Laaja valikoima palvelimia, joihin pääset ympäri sijaintirajoituksia.
  • Reagoivat asiakaspalvelutiimit, jotka voivat auttaa sinua kaikissa ongelmissa.
  • VPN-sovellukset, joissa on helppo selata.
  • Erittäin nopea yhteys, joka mahdollistaa saumattoman pelattavuuden.

2. IPVanish

IPVanish on myös toinen huippupelaaja innokkaille pelaajille ympäri maailmaa. Sen hyvin hajautetut palvelimet mahdollistavat jatkuvan pelaamisen, mutta ne eivät todellakaan ole lähellä nopeutta, jolla voit saavuttaa ollessasi ExpressVPN.

IPVanish-sovelluksen avulla saatat valitettavasti kokea paljon ajoittaisia ​​viivästyksiä, kun ne on kytketty palvelimiin. Kuvittele näytön jäätyvän, kun olet keskellä taistelua ja kun se palautuu normaaliksi, olet jo lyöty. Tämä saattaa todella tehdä turhauttavaa, koska menetät vain menestymisen, ei ammattitaidosi takia, vaan koska palveluntarjoajan palvelimet eivät toimi niin nopeasti kuin odotat heidän tekevän..

Heidän asiakastukitiiminsä ei myöskään ole kaikkein reagoivin, koska joudut odottamaan pitkiä tunteja, ennen kuin saat jonkun auttamaan ongelmien selvittämisessä. Tämä voi todella maksaa sinulle paljon, varsinkin jos olet ensimmäistä kertaa VPN-käyttäjä, ja yrität yleensä silti saada asiat kokonaisuuteen. Voimme vain toivoa, että he järjestävät tiiminsä, koska he ovat samoilla markkinoilla palveluntarjoajien kanssa, jotka ovat paljon panostaneet asiakaspalvelutiimiinsä kuten ExpressVPN tekeminen voi johtaa niiden menettämiseen monille asiakkaille.

3. Piilota perse

Viimeisin luettelossamme HideMyAss, toinen tunnettu palveluntarjoaja, jonka avulla voit pelata World of Warcraft -laitetta, vaikkakin muutamilla aiheilla täällä ja siellä. Palvelimia on paljon, joista valita, jos asut alueella, joka ei salli sinun pelata peliä verkossa, mutta ongelma on viivästyneet ajat, jotka koet kokea.

Nämä viiveajat johtuvat pääasiassa siitä, että HideMyAss ei ole asetettu käyttämään liikennettä yhtä älykkäästi kuin muiden luotettavien palveluntarjoajien, kuten ExpressVPN. Saatat joutua joutumaan joukkuetovereidesi jälkeen tai jopa lyödä vastustajasi yksinkertaisesti siksi, että yhteytesi ei ole tarpeeksi nopea.

Tämän ongelman selvittäminen asiakaspalvelun kautta saattaa osoittautua ongelmaksi, koska he eivät todellakaan ota sinuun yhteyttä niin nopeasti kuin toivot. Tästä tulee jälleen suuri ongelma, varsinkin jos olet juuri perehtymässä VPN: ään ja kuinka palvelu toimii.

Wrap Up of paras VPN World of Warcraft

World of Warcraft on kiistatta yksi parhaista online-peleistä, joita voit pelata Internetissä. Peli tarjoaa kunnollisen haasteen, ja tunnit voivat vain lentää pelatessasi edes tietämättä. Mitä pelaajien tulisi välttää, kirjaudutaan siihen ilman minkäänlaista online-suojausta. Näin saadaan keino, jonka kautta hyökkääjät voivat häiritä yhteyden muodostamista ja päästä pois arvokasta tietoa, jota he voivat käyttää hyödykseen..

Varmista, että näin ei tapahdu tilaamalla palveluntarjoajaa, joka suhtautuu turvallisuutesi vakavasti, ja varmista myös, että sinulla on yhteys, joka on riittävän nopea varmistamaan, että pelisi ei jääty missään vaiheessa. ExpressVPN on yksi harvoista palveluntarjoajista, jonka tiedämme varmistavasi suojautumisesi, ja jonka asiakaspalvelupiste on aina valmis järjestämään sinut, jos joudut ongelmiin.