Parhaat Oculus Go-VPN: t ja niiden asentaminen

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka ovat omaksuneet virtuaalitodellisuuden nykymuodossaan? Jos näin on, olet todennäköisesti Oculus Go: n ylpeä omistaja. Miksi et aloittaisi VR-kokemustasi ja loistavaa lisäämällä siihen VPN? Kyllä, tiedän, että VPN: t eivät toimi Oculuksella … eikö niin? Oikein..mutta on vinkkejä siitä kiertämiseen! Lue lisätietoja kuinka VPN toimii Oculus Go -sovelluksessa ja mihin VPN: iin sinun tulisi sijoittaa.


Parhaat Oculus Go + -asennusoppaan VPN: t

Parhaat Oculus Go + -asennusoppaan VPN: t

Parhaat Oculus Go-VPN: t – Pikakatsaus

Vain siinä tapauksessa, että olet jo perehtynyt VPN: n asentamisen eri menetelmiin Oculus Go -palvelussa, tässä on lyhyt katsaus asiantuntijoidemme suosituimpiin suosituksiin Oculus Go: n arvoisissa VPN: issä:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. NordVPN
 4. BulletVPN

Onko Oculus Go yhteensopiva VPN: n kanssa?

Voit vastata nopeasti: Ei. Oculus Go ei ole yhteensopiva VPN-verkkojen kanssa. Se saattaa olla lopulta, etenkin koska useammat ihmiset investoivat VR: hen, mutta toistaiseksi et löydä Oculus Go -kohtaista VPN-sovellusta.

Tästä huolimatta sinulla on vielä tapoja siirtyä eteenpäin. Aion kattaa kaksi yksinkertaista tapaa tehdä se, mutta haluan huomata, että voit löytää muita menetelmiä, joilla työ saadaan myös tekemään.

Kuinka asentaa VPN Oculus Go -laitteeseesi – kaksi menetelmää

Joten, kuten aiemmin totesin, on olemassa muita menetelmiä, joiden avulla saat VPN: n toimimaan Oculus Go -palvelun avulla. Syy siihen, etten kata kaikkia menetelmiä, koska muut vaativat vähän teknistä osaamista ja halusin pitää tämän oppaan tarpeeksi yksinkertaisena kenen tahansa käytettäväksi.

Mennään tähän, saako meidän?

Tapa 1 – Asenna VPN reitittimellesi

Ensimmäinen menetelmä, jota voit käyttää, on VPN: n asentaminen reititin.

Rehellisesti sanottuna tämä on todennäköisesti lopullinen menetelmä, jolla voit kattaa kaiken, mikä voi muodostaa yhteyden WiFi-verkkoon. Miksi? Koska reitittimesi antaa näille laitteille pääsyn Internetiin. Jos saat alkuperäisen tukiaseman VPN: n peittämäksi, VPN kattaa myös kaikki sen jälkeen yhdistämäsi laitteet..

On järkevää, totta?

Asennusprosessi voi vaihdella reitittimen merkistä ja mallista riippuen. Olemme kirjoittaneet kokonaisen joukon oppaita erireitittimien valmistajille, joten ehdotan, että etsit omaa malliasi. Jotkut asennusoppaat ovat monimutkaisia, toiset ovat hyvin suoria ja pisteellisiä. Voit tutustua tähän yleiseen oppaaseen saadaksesi kuvan prosessin kestosta.

Jos et halua kokea VPN: n asentamisen ongelmia reitittimellesi, sinulla on toinen vaihtoehto. Monet VPN-palveluntarjoajat ovat tehneet yhteistyötä reitittimien valmistajien kanssa tarjotakseen asiakkailleen luettavissa olevat VPN-reitittimet. Osta se, aseta se, ja käytät Oculus GO -laitetta VPN: n kanssa nopeasti.

Tapa 2 – Käytä verkonjakoa

Olettaen, että et halua käydä läpi vaikeuksia asentaa VPN reitittimellesi tai ostaa VPN-reititintä, voit käyttää tätä toista yksinkertaista menetelmää.

Joten tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain hankkia VPN kannettavalle tietokoneellesi tai tietokoneellesi ja sitten käyttää verkonjakoa Oculuksen yhdistämiseen Siirry Internetiin.

Täydellinen paljastaminen: Sinun on määritettävä verkkojako itsellesi. Hyvä uutinen on, että meillä on tämä kätevä opas, jota voit seurata T: hen saadaksesi kaiken kaiken paljon helpommaksi tehdä.

Suorita tämä prosessi kerran ja sitten sinun on vain muodostettava yhteys verkkoon.

Parhaat VPN: t Oculus Go: lle

Joten nyt, kun sinulla on idea siitä, kuinka saada VPN toimimaan Oculus Go -palvelun avulla, puhutaanpa mihin VPN: iin sinun pitäisi sijoittaa.

Aloittaakseni haluan huomauttaa, että kaikkia VPN-verkkoja ei luoda yhtäläisiä. Itse asiassa jotkut VPN: t, erityisesti ilmaiset VPN: t, ovat uskomattoman vaarallisia ja niitä tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä.

Maksettuja VPN-verkkoja ei myöskään “luoda yhtä lailla”. Siksi suosittelemme yleensä, että otat kiinni huipputason tarjoajista, jotka ovat luoneet maineensa asiakkaiden yksityisyyden ja turvallisuuden suojelemiseen samalla kun tarjoavat heille erinomaisen pääsyn maantieteellisesti estettyihin sivustoihin..

Tässä on asiantuntijoidemme valinnat Oculus Go VPN: iä varten:

ExpressVPN

Aion aloittaa luettelon keskustelemalla asiantuntijoidemme parhaasta valinnasta: ExpressVPN.

Jos etsit VPN: tä, jolla on kaikki ja joka toimittaa kauniisti, tämä on palveluntarjoaja sinulle. Se on yksi harvoista jäljellä olevista VPN-verkoista, joka voi silti poistaa Yhdysvaltain Netflixin eston, joten tiedät, että sen avauspotentiaali on paikallaan. Se noudattaa myös tiukkaa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä ja tarjoaa alan parhaan asiakastukipalvelun.

ExpressVPN: llä on tarjolla useita runsaasti ominaisuuksia, mukaan lukien 30 päivän rahat takaisin -takuu. Voit käyttää tätä tarjousta palvelun testaamiseen koko kuukauden ajan ennen kuin päätät sitoutua siihen, koska se saattaa olla hiukan kallis joillekin ihmisille.

IPVanish

Seuraavaksi meillä on IPVanish.

Tämä palveluntarjoaja on vähän halvempi kuin ExpressVPN ja onnistui silti tarjoamaan upean ja monipuolisen palvelun. Yksi IPVanishin suurimmista myyntikohdista on niiden nopea latausnopeus, minkä vuoksi VPN on fanien suosikki Torrentersissa ympäri maailmaa. Se tukee P2P-tiedostojen jakamista ja antaa sinulle jopa 10 samanaikaista yhteyttä yhdellä tilillä.

Valitettavasti siihen ei kuulu koko kuukauden rahat takaisin -takuu, mutta voit silti testata VPN: n jopa viikon ajan, ennen kuin hyvityskäytäntö loppuu. Jos tämä näyttää VPN: ltä, joka kutittaa mielikuvitusta, tutustu IPVanish-arvosteluamme saadaksesi entistä paremman kuvan kaikesta, mitä se voi tehdä sinulle.

NordVPN

Asiantuntijoidemme kolmas valinta osui NordVPN: lle.

Tässä on palveluntarjoaja, joka on tehty turvallisuuspuhelimille keskuudessamme. NordVPN on huolehtinut ominaisuuksistaan ​​tyydyttääkseen vainoharhaisimpia VPN-käyttäjiä. Tarkoitan 2048-bittistä SSL-salausta, kaksinkertaista VPN: ää ja jopa jaettua tunnelointia. Kaiken lisäksi se on myös loistava VPN kaikille, jotka haluavat ohittaa hankalia geoblokkeja, kuten Netflixin asettamat.

Älä ota sanani, lue koko NordVPN-arvostelu, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot oikean päätöksen tekemiseksi.

BulletVPN

Viimeinkin asiantuntijoidemme neljäs valinta menee BulletVPN: lle.

Tämä tarjoaja on suhteellisen uusi verrattuna muihin tämän luettelon tarjoajiin. Siitä huolimatta BulletVPN onnistui muodostamaan hyvän maineen nopeasti. Siinä on räjähdysmäinen nopea nopeus ja se on täydellinen VPN johdinleikkureille ja viiroille. Vaikka sillä ei ole paljon palvelimia tarjolla, se pystyy silti poistamaan kaikkein vaikeimpia maantieteellisesti estäviä sivustoja (Netflix).

BulletVPN tarjoaa kokonaisen joukon ominaisuuksia, joiden avulla se voi tarjota erinomaisen VPN-kokemuksen kaikille asiakkailleen. Miksi et katsomaan niitä täällä?

Kuinka asentaa VPN Oculus Go – viimeiset ajatukset

Siellä sinulla on se, ihmiset; kaksi tapaa määrittää VPN Oculus GO: lle sekä luettelo VPN-palveluntarjoajista, joihin voit luottaa. Tällä tavoin pääset käyttämään kaikkia ominaisuuksia, joita VR-maailma tarjoaa, vaikka se olisi maantieteellisesti estetty. Voit myös pitää tietosi ja tietosi turvallisina, yksityisinä.
Kerro minulle kommenteissa, jos pidit tätä opasta hyödyllisenä!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map