Parhaat vaihtoehdot TorGuardille

TorGuard on edelleen yhtä merkityksellinen kuin se on ollut kautta aikojen; se voi näyttää hieman vanhentuneelta, mutta se on silti hyvä palveluntarjoaja monista syistä. TorGuard on VPN-palveluntarjoaja, jolla ei ole mitään tekemistä syvän verkkoselaimen TOR: n kanssa. TorGuardin ”Tor” tarkoittaa torrentteja. Joten jos etsit parasta VPN-torrentia, TorGuard on peittänyt sinut. He ovat nopeita, ja heidän asiakastukiosasto on vain hyödyllinen. TorGuard on erittäin turvallinen VPN, joka käyttää vahvoja salausmenetelmiä, mikä selittää miksi vuotoja ei voida havaita. He eivät myöskään kirjaudu sisään. Tiukkaa kirjautumattomuutta koskevien kirjauskäytäntöjen lisäksi Top Guard sisältää jaetun VPN-asennuksen, joka lisää nimettömyyttä. Torguardilla voi olla paljon ominaisuuksia, joista ihmiset pitävät, mutta on olemassa joitain porsaanreikiä, jotka saavat kuluttajat etsimään vaihtoehtoja.


Parhaat vaihtoehdot TorGuardille

Parhaat vaihtoehdot TorGuardille

Parhaat TorGuard-vaihtoehdot – yhteenveto

Olemme suorittaneet useita testejä löytääkseen parhaan vaihtoehdon TorGuardille. Tässä ovat tulokset:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN

Ilmaiset VPN-vaihtoehdot

Ilmaiset VPN: t ovat ei-ei-kiellettyjä. Riippumatta siitä, kuinka särkyit saatat olla, ilmainen VPN ei ole koskaan ratkaisu. VPN-palvelun hankkimisen päätavoitteena on tietoturvan hankkiminen, mutta heität tietoturvan ikkunasta, jos tilaat ilmaisen VPN-palveluntarjoajan. Monet näistä VPN-sovelluksista, kuten Hola, Hotspot Shield, TigerVPN ja Spotflux, voisivat sabotoida yksityisyyttäsi ja turvallisuuttasi, koska mikään ei ole koskaan ilmaista. Kun tilaat ilmaisen VPN: n, mitä todella tekisit, on tietojen ja henkilökohtaisten tietojen vaarassa. Tästä syystä sinun ei pitäisi koskaan turvautua ilmaiseen VPN: ään.

Miksi ilmaiset vaihtoehdot eivät ole hyviä

Kalifornian Santa Claran WhiteHat Securityn uhka-tutkimuskeskuksen varapuheenjohtajan Ryan O’Learyn mukaan “Mitä alhaisemmat sovelluksen hinnat, sitä suurempi mahdollisuus heillä on turvallisuusongelmia.” Ja siksi hän uskoo väitteensä olevan totta.

 • Ilmaiset VPN: t ovat uskomattoman hitaita uskomattoman suuren liikenteen takia.
 • Toisin kuin lailliset VPN: t, ilmaiset palveluntarjoajat eivät salaa tietojasi.
 • He pommittavat sinua lisäyksillä ansaitaksesi tuloja.
 • Ilmaiset VPN-verkot pitävät online-liikenteen lokit ja seuraavat toimintaa.
 • Ne ohjaavat sinut verkkosivustoille, jotka voivat olla haitallisia ilman suostumustasi.
 • He myyvät henkilökohtaisia ​​tietojasi voittoa varten.
 • Joissakin ilmaisissa VPN-sovelluksissa on piilotettu haittaohjelma, joka voi varastaa tietosi lähettämällä sinulle roskapostia, varastamalla luottokorttitietosi, tekemällä laitteesi käyttökelvottomaksi tai hakkeroimalla online-tileihisi.

Miksi tarvitaan ToGuard-vaihtoehtoa?

On monia syitä, miksi kuluttajat etsivät TorGuard-vaihtoehtoja. Sen lisäksi, että palveluntarjoajalla oli keskimääräinen palvelimen nopeus, palveluntarjoaja kohtasi varkausväitteitä. Tämän lisäksi, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa ja tarjoavat vain 5 samanaikaista yhteyttä. Sallikaa meidän selittää miksi:

Viisi samanaikaista yhteyttä

Yhden TorGuard-tilin kanssa voidaan yhdistää samanaikaisesti 5 laitetta, mikä on vähemmän kuin mitä muut palveluntarjoajat tarjoavat. TorGuardiin yhdistämistä rajoittaa se, että jos liität laitteesi samaan palvelimeen, sinun on valittava eri protokollat ​​VPN-yhteyksille.

Mahdollisesti varastettu VPN.ac-laajennus

Vuonna 2015 VPN.ac julkaisi blogin, joka paljastaa heidän oman selainlaajennuksen ja TorGuard-laajennuksen väliset yhtäläisyydet. Koodi oli melkein täsmälleen sama, mikä viittaa siihen, että TorGuard on väitetysti varastanut heidän VPN-laajennuksen. TorGuard pyysi nopeasti anteeksi ja teki tarvittavat muutokset väittääkseen väistämättä.

Tuomioistuimen toimivalta 14 silmän sisällä

TorGuard näyttää olevan VPNetworks LLC -nimisen yrityksen omistama, mikä tarkoittaa, että ne sijaitsevat Yhdysvalloissa. Se, että he sijaitsevat Yhdysvalloissa, tarkoittaa, että hallitus voi pyytää VPN-yrityksiä hoitamaan asiakkaidensa tietoja. Paljon turvallisempi VPN olisi sellainen, joka sijaitsee BVI: ssä, Panamassa tai jopa Sveitsissä.

Parhaat vaihtoehdot TorGuardille

TorGuardilla on korkeat turvallisuusstandardit, mutta samoin useimmilla muilla tärkeillä VPN-verkoilla. Sillä on kohtuullinen nopeus, mutta voit saada parempia nopeuksia, jos valitset oikean tarjoajan. Sen hinnat ovat hyvät, mutta eivät kaikki niin hienoja. Se tukee torrentia, mikä on hienoa, jos torrent. Tästä palveluntarjoajasta on haittoja ja haittoja, ja siksi luetellaan parhaat TordGuard-korvaukset.

ExpressVPN

ExpressVPN sijaitsee Britannian Neitsytsaaret, trooppinen keidas, jolla ei ole tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. Ei toimintalokeja. Ei yhteyslokeja. Yhtä tilausta voidaan käyttää samanaikaisesti kolmessa laitteessa alustasta riippumatta (mukaan lukien virtuaalikoneet). Lisätietoja ExpressVPN: stä on artikkelissa arvostelu tässä.

BulletVPN

Bullet VPN, Virossa toimiva yritys viittaa varmasti siihen, kuinka nopea ja läpäisevä heidän palvelu on. Se on erittäin turvallinen VPN, joka pitää kirjaamatta -käytäntöä ja ylläpitää korkeaa yksityisyyttä. Aivan kuten ExpressVPN, se sallii vain kolme samanaikaista yhteyttä. Lue lisää BulletVPN: stä tässä.

NordVPN

NordVPN on Panamassa ja lupaa olla kirjaamatta jättämiskäytäntöä: ”NordVPN ei valvo, tallenna eikä tallenna minkään VPN-käyttäjän lokitietoja. Emme säilytä yhteyden aikaleimoja, käytettyä kaistanleveyttä, liikennelokeja, IP-osoitteita. ” Panamassa on täysin sensuroimaton Internet ja ei hallituksen valvontaa. NordVPN antaa sinun yhdistää jopa 6 laitetta yhdelle tilille samanaikaisesti. Lue lisää tästä NordVPN: stä arvostelu.

VyprVPN

VyprVPN on sveitsiläinen VPN-palvelu, joka tarjoaa yhdenmukaiset suoritukset. Sveitsissä sijaitseva asettaa VyprVPN: n ja kaikki asiakastiedot Sveitsin tietosuojalakeihin. VyprVPN: n avulla saat 5 samanaikaista yhteyttä (samoin kuin pääsy muihin etuihin, kuten Chameleon, meidän oma protokolla). Lisätietoja VyprVPN: stä on artikkelissa arvostelu tässä.

Parhaat TorGuard-vaihtoehdot

TorGuardilla on useita merkittäviä vahvuuksia, mutta sijainti ja vakava maine voivat heittää kuluttajat pois. Jos tavoitteesi on torrent, TorGuard on sinulle tarjoaja. Jos olet kuitenkin varovaisempi turvallisuuteen ja mieliin, että kolmannet osapuolet seuraavat toimintasi, TorGuard saattaa olla sinulle hieman riskialtista. TorGuard on huono; on vain, että siellä on paljon parempia VPN-verkkoja, ja olemme jo maininneet sen vaihtoehdot edellä. Toivottavasti tämä auttoi. Kerro meille, mikä vaihtoehto toimii parhaiten korvikkeena.