Suomen paras VPN

Yksi asia, jonka useimmat ihmiset tietävät Suomesta, on se, että maassa on yksi edistyneimmistä koulutusjärjestelmistä maailmassa. Valtio tekee paljon tarjotakseen siellä oleville opiskelijoille, ja sen seurauksena siellä opiskelijoiden lukumäärä, jotka päättävät lukiosta yliopistoon, on suurin Euroopassa. Internetin käyttöä ohjaavat määräykset eivät myöskään ole niin tiukat kuin toisissa Euroopan maissa. Monet heidän Internet-palveluntarjoajistaan ​​ovat jopa osa vapaaehtoista ohjelmaa, jonka tavoitteena on estää lapsipornografiaa ottamalla käyttöön suodattimia, jotka rajoittavat pääsyä tällaiseen sisältöön.


Suomen paras VPN

Suomen paras VPN

Internet Suomessa

Ohjelmaa on valitettavasti kritisoitu viime vuosina, ja kriitikot ovat väittäneet, että niiden verkkosivustojen luetteloon voisi sisältyä suodattavia sivustoja, joilla ei ole minkäänlaista sopimattoman sisällön muotoa. Toinen huolenaihe, joka on herättänyt paljon keskustelua myös Internetin käyttäjien keskuudessa, on se, kuinka kauan Internet-palveluntarjoajat saavat tallentaa käyttäjätietoja. Suomalaiset Internet-palveluntarjoajat voivat tallentaa käyttäjätietoja korkeintaan 12 kuukautta, ja heidän on edelleen pyydettävä niiden jakamista hallitukselle. Tämän vuoksi monet Internet-käyttäjät ovat huolestuneita yksityisyydestään, koska monet heidän verkkotoiminnoistaan ​​saavat yleensä valvonnan eri valtion virastoissa.

Suomalaisen Internetin käytöstä valtavat asiat keskittyvät enimmäkseen valvontaan, koska maassa ei todellakaan ole paljon tapauksia, joissa monenlaisia ​​sivustoja pidetään saavuttamattomina. Tämä on edelleen kysymys, johon useimmat innokkaat Internetin käyttäjät eivät olisi niin mukavia, koska Internetin yksityisyys on yksi niistä kysymyksistä, joihin he suhtautuvat erittäin vakavasti. Jos satut matkustamaan Suomeen hetkeksi tai vaikka satut olemaan paikallista kansalaista, joka etsii lisää yksityisyyttä, sinun on parasta kirjautua VPN-verkkoon.

VPN: n käyttö Suomessa

VPN, lyhenne sanoista Virtual Private Network, on pohjimmiltaan palvelimien kokoelma, jonka avulla käyttäjä voi salata yhteyden. Se on kuin turvallisempi reitti, jonka tietosi kulkevat, ja muut kolmannet osapuolet eivät voi siepata niitä. Uskottavan VPN-palvelun tilaaminen takaa sinulle verkossa siirrettävien tietojen turvallisuuden, eli kukaan, mukaan lukien Internet-palveluntarjoajasi, ei voi vakoilla mitä tahansa verkossa. Jos olet Suomessa, tämä tarkoittaa, että he eivät myöskään pysty pitämään kirjaa käyttämistään sivustoista tai kanavista.

VPN: n avulla voit myös piilottaa tietosi siten, että käyteilläsi sivustoilla ja kanavilla pysyt nimettöminä. Tämä on mahdollista, koska kun olet muodostanut yhteyden palvelimeen, IP-osoitteesi tiedot muuttuvat. Sijaintisi ei ole enää missä olet. Nämä tiedot korvataan etäpalvelimen sijainnilla, ja se on välttämätöntä, jotta näytät olevan maassa, jossa maantieteellisesti rajoitettua verkkosivustoa ylläpidetään..

Parhaat Suomen VPN: t

Kun olet päättänyt, että VPN-palvelu on avain sen varmistamiseen, että tietosi pysyvät suojattuina selatessasi, seuraava looginen vaihe on etsiä VPN-palvelua, johon liittyä. On tonnia verkkopalveluita, jotka väittävät tarjoavansa laajan valikoiman palveluita, ja jotkut jopa menevät jopa niin pitkälle, että väittävät, että voit rekisteröityä ilmaiseksi. Nämä ilmaiset ovat vaarallisimpia käsitellä, joten kokeile niin paljon kuin mahdollista välttääksesi tekemistä heidän kanssaan. Sen sijaan meillä on pari uskottavaa ehdotusta, jotka voit kokeilla ja saada laadukasta palvelua.

1. ExpressVPN

ExpressVPN debytoi luettelonsa kärjessä huomattavan palvelun laadun ja luotettavan asiakaspalvelutiimin ansiosta. Palvelu on voittanut lukuisia palkintoja tarjoamastaan ​​palvelun laadusta, jota se tarjoaa ihmisilleen, ja tämä sijoittaa sen luetteloon huipputason palveluista, jotka sinun tulee harkita. ExpressVPN tarjoaa pääsyn noin 2000 palvelimelle verkossaan, ja tämä varmistaa, että käyttäjät pääsevät pääosaan sivustoihin ja kanaviin vaivattomasti. ExpressVPN: llä on myös tiukka nollalokkikäytäntö, mikä tarkoittaa, että edes he eivät voi nähdä mitä olet verkossa. Palvelu tarjoaa myös kaikki suositut VPN-protokollat, joita haluat käyttää, ja sallii jopa 3 useita yhteyksiä yhdellä tilillä. ExpressVPN: ssä on myös Stealth-palvelimia, joita voivat käyttää tilaajat, jotka eivät halua VPN-käyttönsä havaitsemista. Se tarjoaa myös älykkään DNS-palvelun asiakkaille, jotka haluavat vain piilottaa sijaintinsa eivätkä ole oikeasti huolissaan yksityisyydestään. ExpressVPN: llä on myös kanta-asiakasohjelma, jossa he palkitsevat sekä uusia että nykyisiä asiakkaitaan kuukauden verran ilmaisella palvelulla, jos heidän uudet viittauksensa kirjautuvat sisään. Palveluntarjoajasta, josta sinun pitäisi oppia, on paljon enemmän tietoa, ja voit tehdä sen, kun olet lukenut ExpressVPN-arvostelun.

2. BulletVPN

Toinen listallamme on BulletVPN, toinen palveluntarjoaja, joka haluaa tarjota supernopean palvelun, kuten nimensä osoittaa. 47 palvelimella Bullet VPN: n palvelinverkko ei ole niin suuri kuin odotit, mutta tämä ei silti estä palveluntarjoajaa tarjoamasta laadukasta palvelua. Palvelimet tukevat jopa vertaisverkkojen tiedostojen jakamista, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. BulletVPN mahdollistaa jopa 3 laitteen yhdistämisen samanaikaisesti, ja ne kaikki ovat yhteensopivia kaikkien, jotka käyttävät Windows-, iOS-, Mac OS- tai Android-ohjelmistoja. Heidän palvelunsa avulla käyttäjät voivat myös muodostaa yhteyden eri protokollien kautta, ja niihin kuuluvat OpenVPN, L2TP, PPTP sekä IKEv1 ja IKEv2 iOS-käyttäjille. BulletVPN tarjoaa myös SmartDNS-palvelun, jota voidaan käyttää sijainnin muuttamiseen ja pääsyn tarjoamiseen maantieteellisesti rajoitetuille sivustoille, jos et halua käyttää heidän VPN: ää. Bullet VPN -sovellusta on myös mukava käyttää, koska se on hyvin suunniteltu, ja tämä hieno uutinen kaikille, jotka tutustuvat VPN-palveluun ensimmäistä kertaa. BulletVPN: ään voidaan myös luottaa ohittamaan kaikki Kiinassa asetetut Internet-rajoitukset, joten sinun ei pitäisi olla ongelmia vierailla kiinalaisilla sivustoilla ja kanavilla Suomesta lähtien. Voit paljon enemmän oppia tästä palvelusta lukemalla BulletVPN-arvosteluamme. Näin varmistat, että sinulla on oikeat tiedot päätöksen tekemistä varten.

3. NordVPN

Laskeminen on NordVPN, Panama-pohjainen palvelu, joka on osoittautunut erittäin luotettavaksi etenkin käyttäjille, jotka etsivät täydellistä suojausta verkossa ollessaan. Palvelussa on tarjolla noin 4000 palvelinta, ja tämä laaja kattavuus antaa heidän tarjota palveluita, joita et yleensä saisi muilta palveluntarjoajilta. Yksi tällainen ominaisuus on heidän kaksinkertainen salauspalvelu. Tupla-VPM: n avulla käyttäjän tiedot siirretään kahden palvelimen kautta yhden sijasta, kaksinkertaistaen palvelun tarjoaman tietoturvatason. NordVPN: n turvallisuus varmistetaan 256-bittisellä AES-salauksella, ja tämä on edelleen saranoitu OpenVPN-protokollaan. Palvelu sallii jopa kuuden samanaikaisen yhteyden, ja tämä säästää kustannuksia kaikille, joilla on sisältöluettelo laitteista, jotka heidän on suojattava. NordVPN-palveluntarjoajat saavat myös nauttia hyvästä määrästä lisäominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus, automaattinen Internet-tappikytkin ja Tor-tuki VPN: n kautta. Käyttäjät saavat myös valita palvelimet, joihin he haluavat muodostaa yhteyden sen perusteella, mitä he haluavat tehdä verkossa. On palvelimia, jotka on optimoitu verkkopelaamiseen, HD-suoratoistoon, suurten tiedostojen lataamiseen ja torrenttiin. Kun valitset, minkä palveluntarjoajan kanssa liittyä, on parasta, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot ennen päätöksentekoa. Siksi olemme laatineet kattavamman NordVPN-katsauksen ja toivomme, että löydät aikaa käydä läpi sen.

Johtopäätös Suomen parhaasta VPN: stä

Siirryt sitten ExpressVPN: n, BulletVPN: n tai NordVPN: n kanssa, voit olla varma yhteydestä, joka estää selaamistoimintasi kirjaamasta minkään suomalaisen Internet-palveluntarjoajan kautta. Kumpi tarjoaja valitset, olisimme mielellämme kuulleet kokemuksestasi. Jätä meille mielipiteesi alla olevaan kohtaan, ja vastaamme varmasti.