Thaimaan paras VPN

Ei voida sanoa, että Thaimaa on Internet-rajoitusten kannalta samanlainen kuin Kiina, mutta sen vieressä oleva naapuri on saattanut inspiroida siellä olevaa Internetin hallitsevaa sortoa. Vuonna 2014 Freedom House myönsi Thaimaalle pisteet 62 (mikä ei tarkoita ilmaista) Internet-vapaudesta. Internet-sensuuri Thaimaassa on kasvanut vuosi vuodelta keskittyen rikoksiin, jotka loukkaavat monarkiaa (lèse majesté), poliittisiin kysymyksiin ja kansallista turvallisuutta uhkaaviin ongelmiin. VPN: t voivat parantaa käyttäjien verkkokokemuksia Thaimaassa. Nämä yksityiset verkot eivät ole vain yhteensopivia PC-, Mac-, Android- ja iOS-käyttöjärjestelmien kanssa, mutta ne takaavat myös Internetin tietoturvan ja vapauden.


Thaimaan paras VPN

Thaimaan paras VPN

Thaimaan paras VPN-tiivistelmä

Jos et todella halua käydä läpi pitkää katsausta alla, olemme tehneet yhteenvedon Thaimaan parhaista VPN-osoitteista täällä:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Onko Thaimaassa tarvetta VPN: lle?

Internet-sensuuri on olemassa Thaimaassa, mikä tarkoittaa, että ilmainen selaaminen ja verkottuminen ovat harvinaisia ​​käytäntöjä. Tämä on tullut kulttuurishokina Etelä-Aasian maahan matkustaville ulkomaalaisille. Internetin turvallista käyttöä ei myöskään voida taata maassa, jossa käyttäjien verkkoliikennettä seurataan. Se, että Thaimaassa on osittain estettyjä verkkosivustoja, kuten Google, Wikipedia ja sosiaalisen median alustoja, oikeuttaa kiireellisen VPN-tarpeen..

Thaimaan Internet-palveluntarjoajien, kuten 3BB, tiedetään myös käyttävän DNS-kaappaamista. Tämä tarkoittaa, että pakotat käyttämään näitä Internet-palveluntarjoajien DNS-palvelinosoitteita, jopa kun määrität omat DNS-asetukset manuaalisesti. Näin tekemällä Thaimaan Internet-palveluntarjoajat voivat sanella, mihin sivustoihin pääset pääsyyn ja mihin et. VPN: n käyttö on täydellinen ratkaisu kiertää DNS-kaappaus.

Internet-yhteys Thaimaassa

Thaimaa on 25 parhaan joukossa maailmassa haittaohjelmahyökkäyksien vuoksi ja arvio, että 90 prosenttia sen verkosta on saanut tämän tyyppisiä ohjelmistoja, tekee Internet-yhteyden muodostamisen täysin vaaralliseksi. Hallitus on aivan liian huolestunut jahtaamaan poliittisia erimielisyyksiä, jotta se työntää tietoverkkorikollisuuksia sivuun. Thaimaan hallitus on rajoittanut pääsyä yli 100 000 verkkosivustoon, joten käyttäjien on uskomattoman vaikeaa nauttia verkossa työskentelystä.

Parhaat Thaimaan VPN: t

VPN: n valitseminen saattaa tuntua vaikealta tehtävältä niille, joilla ei ole tietoa ja kokemusta, minkä vuoksi olemme täällä esitelläksemme sinulle parhaimmat Thaimaan VPN-verkot..

ExpressVPN

Tämä VPN-palvelu on yksi markkinoiden parhaimmista. Se tarjoaa erinomaiset Internet-nopeuden palvelimet vaikuttavien tunnelinopeuksien lisäksi. ExpressVPN Yhtiöllä on yli 1500 palvelinta 94 maassa. Tämä VPN käyttää luotettavaa 256-bittistä salausta ja sillä ei ole tiukkaa kirjauskäytäntöä, mikä varmistaa yksityisyyden ja turvallisuuden. Muita ominaisuuksia ovat rajaton palvelinkytkin, data ja kaistanleveys, 3 laitteen samanaikainen yhteys ja 30 päivän palautuskäytäntö.

BulletVPN

BulletVPN tarjoaa tavalliset VPN-protokollat: OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP. Avoin VPN tarjoaa korkeimman tietoturvan ja suorituskyvyn kaikista protokollista, eikä harvat VPN: t tarjoa IKEv2-protokollaa. Sovelluksia on saatavana Windowsille, Mac OSX: lle, Androidille, iPhonelle ja iPadille, ja niitä on helppo käyttää. BulletVPN: llä on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö, joka vetoaa yleisöön, joka arvostaa heidän yksityisyyttään. Tästä huolimatta ne tarjoavat myös palveluita, jotka estävät sisältöä, mukaan lukien American Netflix, BBC iPlayer ja Amazon Prime Video Thaimaassa. Kuten muillakin parhailla VPN-palveluntarjoajilla, BulletVPN: llä on runsas 30 päivän rahojen palautustakuu.

NordVPN

Tämä on erinomainen palvelu Thaimaalle kiistatta vahvan turvallisuuden vuoksi. 2048-bittinen SSL-salaus tarjoaa käyttäjilleen parhaan suojan, varsinkin kun se on yhteydessä julkisiin wifiin. Jopa yli 62 maan palvelimien kanssa nopeudet ovat edelleen nopeimmat. NordVPN sallii myös ohittaa kaikenlaisen rajoitetun sisällön, josta voi olla apua Thaimaassa.

VyprVPN

Tämä palveluntarjoaja sijaitsee Yhdysvalloissa ja sillä on yli 700 palvelinta ympäri maailmaa. Tämä palveluntarjoaja käyttää suosittuja salausprotokollia verkkoturvallisuuden varmistamiseksi. Hyvä asia on, että VyprVPN on yhteensopiva kaikkien käyttölaitteiden kanssa. VyprVPN tarjoaa myös erinomaiset palvelinnopeudet rajoittamattomalla kaistaleveydellä, IP-osoitteilla ja ilmaisen vaihdon palvelimien välillä.

Thaimaan paras VPN

Thaimaan kaltaisessa voimakkaasti sensuroidussa maassa yksityisyys ja vapaus ovat saavuttamattomia hyveitä. Jotta henkilö voi hankkia vapauden Internet-selailun aikana, hänen on saatava kätensä VPN: ään, niin turvalliseksi, että Thaimaan hallitus olisi sokealla paikalla. Ohittaaksesi Thaimaan rajoittavia lakeja ja sensuureja, sinun on käytettävä parasta VPN: ää, ja niihin kuuluu yllä mainitut. Kerro meille, mikä VPN on mielestäsi paras Thaimaalle.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map