TorGuard Review 2020

Το TorGuard είναι ένα γνωστό VPN στον κλάδο με ένα εντυπωσιακό σύνολο διακομιστές δικτύου. Ειδικεύεται στην παροχή διαδικτυακών υπηρεσιών απορρήτου, όπως η ασφαλής μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληρεξούσιοι και ένα VPN. Επιπλέον, το TorGuard είναι μια εξαιρετική επιλογή για ανώνυμος χείμαρρος και ασφαλής κοινή χρήση αρχείων P2P. Αυτό εξηγεί τι ο όρος «Βραχώδης κορυφή«Από το TorGuard υπονοείται ότι – δεν συνδέεται με το έργο Tor – αλλά υπερέχει στην προσφορά προϊόντων που σχετίζονται με το απόρρητο.


Αναθεώρηση TorGuard

Επιπλέον, η TorGuard αποστέλλει με εντυπωσιακές προδιαγραφές προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής 3000+ διακομιστές στο τέλος 55 χώρες, επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, υποστηρίζει OpenVPN, OpenConnect, L2TP, SSTP, ή Πρωτόκολλα IPSec. Το VPN προσφέρει επίσης πολλές επιλογές stealth, όπως η συρρίκνωση OpenVPN, Stunnel, OpenConnect, καθώς και Shadowsocks – για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός.

Γρήγορα στατιστικά

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων7 ημέρες
Επιτρεπόμενες ταυτόχρονες συνδέσεις5 συσκευές
Υποστηριζόμενες υπηρεσίες ροήςΚανένας
Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφήςΝαί
Επιτρέπεται το P2PΝαί
SmartDNSΝαί
ΚρυπτογράφησηΠροηγμένο AES 246-Bit
ΑυθεντικοποίησηSHA-512
Κρυπτογράφηση χειραψίαςModp8192
Πρωτόκολλα VPNOpenVPN, L2TP-IPSec, IKEv2, OpenConnect
Ειδικά χαρακτηριστικάΔιακομιστές Stealth, διακόπτης kill, BitTorrent, P2P επιτρέπεται, προστασία διαρροής DNS, τεχνολογία Obfuscation
Υποστήριξη πελατών24/7 ζωντανή υποστήριξη
Τοποθεσίες διακομιστή68+ πόλεις σε 55+ χώρες
Αριθμός διακομιστών3000+ διακομιστές
Υποστηριζόμενες συσκευέςWindows, Linux, macOS, iOS, Android, Routers
Νομική δικαιοδοσία VPNΝέβις, Δυτικές Ινδίες

Συγκεκριμένα, οι γρήγορες ταχύτητες, μια αξιόπιστη υπηρεσία και η ισχυρή ανωνυμία είναι από τις κορυφαίες δυνατότητες που υπόσχεται το VPN. Δοκιμάσαμε το VPN για να μάθουμε πώς αντιμετωπίζει τους ανταγωνιστές του στον κλάδο. Ας μάθουμε πώς τα πήγε.

Επιλογές τιμολόγησης και πληρωμής

Τιμολόγηση TorGuard

Το TorGuard έχει τέσσερα ξεχωριστά προγράμματα συνδρομής που διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο που προσφέρονται. Μπορείτε να αγοράσετε το μηνιαίο, τριμηνιαίο, εξαμηνιαίο ή το ετήσιο πρόγραμμα, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, η TorGuard μάς έκανε να καταλάβουμε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η περίοδος συνδρομής σας, τόσο καλύτερη είναι η προσφορά – δηλαδή υψηλές εκπτώσεις στις τιμές. Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τις τιμές προγράμματος όπως εξηγείται παρακάτω:

 • Το μηνιαίο πρόγραμμα πωλεί σε 9,99 $ ανά μήνα – το οποίο είναι προφανώς το πιο ακριβό σχέδιο – οπότε αν δεν θέλετε το VPN για έως και ένα μήνα, σας προτείνουμε να μην το κάνετε.
 • Το τριμηνιαίο πρόγραμμα είναι μια βελτίωση του πρώτου και κοστίζει 19,99 $ χρεώνονται μετά από κάθε τρεις μήνες. Αυτό είναι το αγαπημένο σχέδιο σύμφωνα με τον TorGuard, αλλά αυτό που σας εμποδίζει να κοιτάξετε πιο μακριά.
 • Το εξαμηνιαίο πρόγραμμα λιανική στις 29,99 $ χρεώνονται κάθε έξι μήνες. Το πρόγραμμα 6 μηνών είναι οικονομικό αλλά όχι τόσο μεγάλο.
 • Τελικά, το ετήσιο πρόγραμμα αυτό ισχύει 59,99 $ ετησίως. Αυτή είναι κατά πολύ καλύτερη προσφορά από ό, τι προσφέρουν τα περισσότερα VPN. Επομένως, εκτός εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN για μερικούς μήνες, σας προτείνουμε να αγοράσετε αυτό το πρόγραμμα.

Μέθοδοι πληρωμής

Επιλογές πληρωμής

Το TorGuard διαθέτει ένα εντυπωσιακό σύστημα επιλογών πληρωμής. Αποδέχονται όλες τις σημαντικές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικές κάρτες, PayPal, Cryptocurrency, Paymentwall, καθώς PayGarden. Ήμασταν ευχαριστημένοι με τους Κρυπτονόμισμα επιλογή πληρωμής που σημαίνει μπορείτε να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα χωρίς να αποκαλύψετε την ταυτότητά σας.

Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

Το TorGuard είναι από τα λίγα κορυφαία VPN που προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας τους. Επομένως, εάν έχετε τις αμφιβολίες σας για το TorGuard, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή για να αποκτήσετε μια αίσθηση της υπηρεσίας τους, προτού αναβαθμίσετε σε ένα premium πρόγραμμα.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Σε συνδυασμό με τη δωρεάν δοκιμή τους, είναι μια ειλικρινή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Η TorGuard υπόσχεται να επιστρέψει τα χρήματά σας εντός του πρώτες 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς σε περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία τους. Δυστυχώς, η πολιτική επιστροφής χρημάτων ισχύει μόνο για τις υπηρεσίες VPN, Email ή διακομιστή μεσολάβησης και δεν περιλαμβάνει την αγορά μιας αποκλειστικής IP.

Σημείωση: Το TorGuard προειδοποιεί ότι εάν το χρησιμοποιείτε Bitcoin ως επιλογή πληρωμής, τότε η επιστροφή χρημάτων θα προκαθορίζεται από την αγοραία αξία του νομίσματος κατά τη στιγμή της επιστροφής χρημάτων. Σύμφωνα με τον TorGuard, όλα Τα κρυπτονομίσματα δεν ανήκουν σε καμία κρατική οντότητα; Επομένως, είναι επιρρεπείς σε διακυμάνσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διακομιστές

Η TorGuard διαθέτει κάρτα ανταγωνισμού έναντι κορυφαίων VPN με την ευρεία κάλυψη διακομιστή. Το VPN προσφέρει πάνω από 3000 διακομιστές σε 68+ τοποθεσίες διακομιστών, διανέμονται σε 55+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Η TorGuard έχει εργαστεί σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να διασφαλίσει ότι δεν θα έχετε διακομιστή σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Οι διακομιστές τους καλύπτουν σχεδόν όλες τις μεγάλες ηπείρους συμπεριλαμβανομένων Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Ωκεανία και τμήματα της Αφρικής. Το TorGuard διαθέτει επίσης έναν γρήγορο διακομιστή μεσολάβησης

Το γρηγορότερο δίκτυο VPN και διακομιστή μεσολάβησης που τροφοδοτείται από διακομιστές Gigabit 3K + με εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις

Το TorGuard διαθέτει επίσης μια ανταγωνιστική κάρτα στα μανίκια της, που δεν μπορούν να υπερηφανεύονται όλα τα VPN – οι διακομιστές stealth. Ιδανικά, “Διακομιστές stealth” είναι ιδανικά για χρήστες σε χώρες με μεγάλη λογοκρισία, όπως η Κίνα και το Ιράν. Χάρη στους stealth servers, οι netizens σε αυτές τις χώρες μπορούν τελικά απολαύστε απεριόριστη διαδικτυακή ελευθερία.

Χαρακτηριστικά

Διακομιστές Stealth

Το TorGuard προσφέρει διακομιστές stealth που θα σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε διαδικτυακές εφαρμογές για την επιχείρησή σας – όπως Dropbox, VoIP, Google Apps και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το stealth VPN για πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Στην ιδανική περίπτωση, το stealth VPN κρύβεται για να εμφανίζεται ως τακτική κυκλοφορία HTTPS, το οποίο επιτρέπει στο TorGuard να παραμένει απαρατήρητο ακόμη και με έλεγχο σε πακέτα.

Adblocker

Το TorGuard προσφέρει μια δυνατότητα Adblocker τόσο στις εφαρμογές πελατών για κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Μόλις ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, θα αποκλείσει διαφημίσεις που σας επιτρέπουν να διατηρήσετε τα δεδομένα σας απόρρητα. Επιπλέον, ένα Adblocker μπορεί να έχει σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητά σας εξαλείφοντας τις ενοχλητικές διαφημίσεις που εξαντλούν επίσης το εύρος ζώνης σύνδεσης. Η δυνατότητα μπορεί επίσης να προστατεύσει από την καταπάτηση της παρακολούθησης διαφημίσεων που συνήθως δημιουργεί έσοδα και κοινοποιείται σε τρίτα μέρη. Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι το απόρρητο VPN της TorGuard και ο αποκλεισμός διαφημίσεων είναι ένας τέλειος συνδυασμός!

Ανώνυμο IP VPN

Οποτεδήποτε προσπαθείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο. η διεύθυνση IP σας παρακολουθείται από διαφημίσεις, ιστότοπους και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Μόλις εμφανιστεί η πραγματική σας διεύθυνση IP, αυτές οι εφαρμογές και οι ιστότοποι μπορούν να διαβάσουν τις πληροφορίες σας. Ωστόσο, το TorGuard προσφέρει μια λύση μέσω της λειτουργικότητας του Anonymous VPN IP. Η λειτουργία σάς εκχωρεί μια ανώνυμη IP που καλύπτει τη φυσική σας τοποθεσία και την ταυτότητά σας – επιτρέποντάς σας να παραμείνετε ιδιωτικοί και ασφαλείς.

Κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας

Το TorGuard παρέχει την πιο προηγμένη κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα στη βιομηχανία VPN. Χρησιμοποιούν την κρυπτογράφηση AES-256 με τις τεχνικές ελέγχου ταυτότητας SHA-512. Το TorGuard προσφέρει επίσης ισχυρά, μοναδικά πρωτόκολλα όπως Stunnel, OpenVPN, SSTP, καθώς και σήραγγες SSH. Αυτά τα επίπεδα πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης ασφαλείας λαμβάνουν την ασφάλεια της TorGuard στο μέλλον.

Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων, εφαρμογών και παιχνιδιών

Οι ιστότοποι ειδήσεων, οι υπηρεσίες ροής, οι εφαρμογές και τα παιχνίδια παρακολουθούν τη διεύθυνση IP σας και εκχωρούν περιεχόμενο με βάση τη φυσική σας τοποθεσία. Παρ ‘όλα αυτά, το TorGuard σας παρουσιάζει μια ποικιλία τοποθεσιών στον κόσμο με τις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε. και ζήστε συναρπαστικό περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς.

Απόρρητο και ασφάλεια

Μυστικότητα

Η TorGuard υπέστη πρόσφατα αρκετές εταιρικές αναδιαρθρώσεις και έχει πλέον ενσωματωθεί στο Νέβις, ένα μικρότερο νησί του Αγίου Χριστόφορου βρίσκεται στο Δυτικές Ινδίες. Ως εκ τούτου, TorGuard συμμορφώνεται με τους αυστηρούς νόμους διατήρησης δεδομένων επιβάλλεται στην περιοχή. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου του, Το TorGuard δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής από τις υπηρεσίες της – VPN ή Proxy. Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι το TorGuard είναι ασφαλές στη χρήση.

Το TorGuard προσφέρει το Εργαλείο προστασίας διαρροών WebRTC, αλλά θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα. Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές πελατών TorGuard εμφανίζουν μια σημείωση που προειδοποιεί ότι ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα κατά την επανασύνδεση. Ωστόσο, χαρακτηριστικά όπως διακόπτης θανάτωσης, IPv6, και Προστασία διαρροής DNS είναι πάντα ενεργοποιημένα από προεπιλογή. Το TorGuard προσφέρει επίσης ένα Εφαρμογή Kill δυνατότητα που σας επιτρέπει να σκοτώσετε ορισμένες εφαρμογές εάν η σύνδεση VPN πέσει – ο πελάτης torrent είναι μια τέτοια εφαρμογή.

Δυστυχώς, το TorGuard δέχθηκε επίσης κριτική ότι οι επιλογές διακόπτη kill είναι κάπως περίπλοκες. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές επιλογές όπως Διαχείριση κατάστασης διεπαφής, εφαρμογή Kill και “διακόπτης Arm kill μετά την πρώτη επιτυχημένη σύνδεση”. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές διαθέτει ξεχωριστά υπομενού, καθιστώντας δύσκολο τον χειρισμό των αρχάριων χρηστών. Επομένως, εάν δεν έχετε αρκετή εμπειρία από αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά, σας προτείνουμε να τα αγνοήσετε.

Ασφάλεια

Στην κριτική μας, παρατηρήσαμε ότι το TorGuard χρησιμοποιεί το Τεχνική κρυπτογράφησης 128-bit από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε εύκολα να το τροποποιήσετε στο Προηγμένη κρυπτογράφηση 256-bit στην κύρια σελίδα του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας. Ενώ και οι δύο αυτές τεχνικές κρυπτογράφησης θεωρούνται ασφαλείς, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επιλογή 256-bit – δεδομένου ότι θεωρείται ως στρατιωτικής ποιότητας. Επιπλέον, το TorGuard σας δίνει επίσης πολλές επιλογές με τις τεχνικές ελέγχου ταυτότητας όπως το SHA1, SHA256, και SHA512. Οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές λειτουργεί τέλεια με το Πλήκτρα RSA 2048-bit καθώς Τέλειο εμπρόσθιο απόρρητο. Συγκεκριμένα, το Έλεγχος ταυτότητας SHA1 η επιλογή βρίσκεται στα πρόθυρα να καταργηθεί σταδιακά από το VPN.

Εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας της TorGuard, σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε OpenVPN ή OpenConnect. Το OpenConnect είναι ένα Τεχνολογία SSL VPN που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο TorGuard – υποστηρίζοντας “δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το μεγαλύτερο εύρος ζώνης, να βελτιώνουν τις ταχύτητες και να αποφεύγουν την επιτάχυνση του εύρους ζώνης των ISP.” Αυτό συμβαίνει επειδή οι διακομιστές OpenConnect του TorGuard μετακινούνται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο Σήραγγα SSH, που χρησιμοποιεί το Τεχνική κρυπτογράφησης 256-bit από προεπιλογή.

Εκτέλεση

Κάθε φορά που διεξάγουμε τις δοκιμές ταχύτητας, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνουμε εμπειρικοί. Χρησιμοποιήσαμε ένα διαδικτυακό εργαλείο ταχείας δοκιμής στις δοκιμές ταχύτητας. Νωρίτερα, εξετάσαμε ότι το TorGuard διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών γρήγορης ταχύτητας. Επομένως, σε αυτήν την ενότητα, προσπαθήσαμε να μάθουμε πόσο γρήγορα οι ταχύτητες ποικίλλουν σε διαφορετικές περιοχές.

Στην πρώτη μας πορεία, δοκιμάσαμε τις ταχύτητες χωρίς σύνδεση VPN για να ορίσουμε ένα σημείο αναφοράς για τις δοκιμές μας. Εδώ είναι το αρχικό αποτέλεσμα που συγκεντρώσαμε:

Δοκιμασία ταχύτητας

Τώρα συνδεθήκαμε σε μια κοντινή τοποθεσία διακομιστή και πραγματοποιήσαμε μια άλλη δοκιμή ταχύτητας. Κοιτάξτε πόσο γρήγορα ήταν οι ταχύτητες:

Δοκιμή ταχύτητας 3

Στο πείραμά μας, δοκιμάσαμε με απομακρυσμένους διακομιστές και τα αποτελέσματα που πήραμε ήταν εντυπωσιακά. Εάν μελετήσετε τα παρακάτω αποτελέσματα, μπορείτε να δείτε ότι αν και οι ταχύτητες λήψης μειώθηκαν ελαφρώς, αντισταθμίστηκαν με μια αύξηση στις ταχύτητες μεταφόρτωσης.

Δοκιμή ταχύτητας 2

Έχοντας υπόψη ότι το TorGuard είναι γνωστό για το torrenting και Κοινή χρήση αρχείων P2P, πιστεύουμε ότι το τα αποτελέσματα ήταν υπέροχα.

Ευκολία στη χρήση

Το TorGuard χαρακτηρίζεται από το διάσημο σύνθημά του – Διαδικτυακές υπηρεσίες προστασίας απορρήτου – που σημαίνει ότι προσφέρει πολλές ψηφιακές υπηρεσίες μέσω ενός καλά προστατευμένη υποδομή. Ανοίξτε αμέσως τη σελίδα ιστότοπου του TorGuard. θα δείτε μια όμορφη εικόνα φόντου που περιέχει αυτονόητες πληροφορίες. Το VPN εμφανίζει την υποστήριξη συσκευών πολλαπλών πλατφορμών, δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ένας σύνδεσμος προς κατεβάστε την εφαρμογή πελάτη του TorGuard και ορισμένες πληροφορίες κειμένου σχετικά με τις υποσχέσεις περί απορρήτου.

Η επάνω γραμμή μενού εμφανίζει όλα τα προϊόντα που προσφέρει η TorGuard Anonymous VPN, Proxy, Business VPN, Email, καθώς Δρομολογητές. Το μενού υποσέλιδου εμφανίζει σχετικούς συνδέσμους κειμένου σε διάφορες σελίδες του ιστότοπου του VPN.

Ξεκινώντας

Το TorGuard VPN σας προσφέρει πολλούς τρόπους για να ξεκινήσετε με τις υπηρεσίες του – και όλοι τους είναι απλοί. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε μεταβαίνοντας στο «Ανώνυμο VPNΕνότητα, κάντε κλικ στοΑποκτήστε το TorGuard τώραΚουμπί “ή μπορείτε να επιλέξετε να ανοίξετε το”Πάρε μέρος τώραΚουμπί όλα βρέθηκαν στην αρχική σελίδα. Μόλις ανοίξετε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, θα πρέπει να επιλέξετε το πακέτο που θέλετε να αγοράσετε προτού συνεχίσετε. Μετά από αυτό, θα μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής πελάτη που προτιμάτε.

Σημείωση: Το TorGuard σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε έναν συγκεκριμένο τύπο διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών ροής ή αποκλειστικών IP. Το TorGuard επιτρέπει έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών με σημαντικό κόστος. Ωστόσο, εάν ακολουθείτε το τυπικό πακέτο VPN ή διακομιστή μεσολάβησης, θα πρέπει να αγνοήσετε τους κύκλους χρέωσης που ενδέχεται να δείτε στην ενότητα έναρξης. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πραγματικές τιμές θα αντικατοπτρίζονται στο καλάθι.

Εφαρμογές TorGuard Client

Πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή

Πελάτης TorGuard

Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, θα συναντηθείτε με το κύριο παράθυρο της εφαρμογής για υπολογιστές. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει ημερομηνία αισθητικής, αλλά προσφέρει πολλές επιλογές σύνδεσης.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σκληρό, είναι εύκολο να ξεκινήσετε με την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές. Για παράδειγμα, η κύρια οθόνη σας επιτρέπει να επιλέξετε το τύπος σήραγγας, θύρα, πρωτόκολλο και κρυπτογραφία που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Μόλις πατήσετε Συνδέω-συωδεομαι, θα συνδεθείτε στο ο καλύτερος διαθέσιμος διακομιστής; ανάλογα με την τοποθεσία σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ Επιλέξτε Διακομιστής για να επιλέξετε την τοποθεσία διακομιστή που προτιμάτε. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το Φίλτρο αναπτυσσόμενο μενού για πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές και για απομόνωση “Διακομιστές Stealth‘ επισης.

Την πρώτη φορά που θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή TorGuard για επιτραπέζιους υπολογιστές, θα σας ζητηθεί εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας για να ξεκινήσετε. Η εφαρμογή σας συνδέει αυτόματα ο καλύτερος διακομιστής – θα πρέπει να δείτε μια σειρά από κόκκινες ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για τη διαδικασία σύνδεσης. Μόλις ένα πράσινοΣυνδεδεμένοςΕμφανίζεται το μήνυμα και, στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια στην περιήγηση.

Η εφαρμογή πελάτη του TorGuard διαθέτει πολλές ρυθμίσεις για να τις εξερευνήσετε, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα καλωσορίσουν ειδήσεις εάν είστε προχωρημένος χρήστης. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά – πρώτα, πρέπει να αποσυνδεθείτε από την υπηρεσία – σε ποιο σημείο θα δείτε ένα Περισσότερες ρυθμίσεις σύνδεσμος που θα εμφανιστεί στην κύρια οθόνη. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, θα ανοίξει ένα νέο ξεχωριστό παράθυρο, το οποίο θα σας δώσει πρόσβαση στη σελίδα ρυθμίσεων. Η σελίδα σάς επιτρέπει να τροποποιήσετε πολλές επιλογές σύνδεσης, καθώς και ορισμένες ρυθμίσεις εμφάνισης.

Συγκεκριμένα, αυτές οι ρυθμίσεις θα είναι επωφελείς μόνο για προχωρημένους χρήστες, αλλά μπορεί να είναι συντριπτικές εάν είστε αρχάριος – γι ‘αυτό σας προτείνουμε να τις αγνοήσετε.

Εφαρμογή πελάτη για κινητά

Πελάτης κινητής τηλεφωνίας

Ευτυχώς, η εφαρμογή TorGuard για κινητά έχει μια πολύ βελτιωμένη μινιμαλιστική σχεδίαση, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα της επιφάνειας εργασίας. Ενώ οι δύο πελάτες μοιράζονται την έννοια του σχεδιασμού, η εφαρμογή για κινητά είναι πιο διαισθητική, εύχρηστη και έχει εξαιρετική εμφάνιση. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με την εφαρμογή. πρέπει να συνδεθείτε και στη συνέχεια κάντε κλικ Συνδέω-συωδεομαι για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. Παίρνει λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα προς την συνδέω-συωδεομαι ή διαχωρίζω.

Όπως τα περισσότερα κορυφαία VPN, το TorGuard είναι εξοπλισμένο με τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής του καλύτερου διαθέσιμου διακομιστή – μια επιλογή που είναι χρήσιμη όταν βιάζεστε. Διαφορετικά, εάν θέλετε να συνδεθείτε σε μια συγκεκριμένη χώρα, πατήστε στο όνομα διακομιστή εμφανίζεται στην αρχική σελίδα για πρόσβαση στο πλήρες λίστα διακομιστών. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της, η TorGuard δεν έχει κατηγοριοποιήσει τους διακομιστές της σύμφωνα με τις εξειδικευμένες δυνατότητές τους – ας πούμε, ροή – αλλά προσφέρουν μια επιλογή για να προτιμήσετε τους καλύτερους διακομιστές σας για ευκολότερη πρόσβαση.

Ακριβώς όπως και ο υπολογιστής-πελάτης, η εφαρμογή για κινητά προσφέρει πολλά επιλογές σύνδεσης που μπορείτε να βρείτε στο σελίδα ρυθμίσεων. Επιπλέον, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητές του, κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά πλευρά της εφαρμογής. Μόλις ανοίξετε την ενότητα ρυθμίσεων, θα παρατηρήσετε ότι η εφαρμογή έχει πολύ λιγότερες επιλογές από αυτές που είναι διαθέσιμες στον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο, τον τύπο σύνδεσης για να επιτύχετε τις απαιτήσεις σύνδεσης. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, σας συμβουλεύουμε ότι εάν δεν είστε καλά με αυτούς, χρησιμοποιήστε το προεπιλεγμένες επιλογές ρύθμισης.

Συμβατότητα

Συμβατότητα με το Netflix

Με τα περισσότερα Τα VPN αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Netflix, του πάντα ένα χτύπημα και ένα χτύπημα ως προς το εάν οι διακομιστές τους θα λειτουργούν με τις εξόδους ροής. Δοκιμάσαμε το TorGuard με τους διακομιστές του στις ΗΠΑ, αλλά δεν είχε τύχη. Διαδοχικά, προσπαθήσαμε επίσης να ξεκλειδώσουμε μερικές από τις σημαντικότερες υπηρεσίες ροής όπως το HBO και το Amazon Prime αλλά απέτυχε. Συνεχίζαμε να λαμβάνουμε ένα σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης κάθε φορά που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε ροή. Οι διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου επίσης δεν μπόρεσαν να μας επιτρέψουν την πρόσβαση στο BBC iPlayer επισης.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλατε ένα τόσο δημοφιλές VPN να βρίσκεται στην κορυφή των υπηρεσιών ροής, αλλά θα έχετε λάθος. Αξίζει να σημειωθεί, φαίνεται ότι όσο πιο δημοφιλές γίνεται ένα VPN, τόσο περισσότερος στόχος γίνεται για το Netflix και τους ομολόγους του. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι από τότε Το TorGuard τοποθετείται ως η καλύτερη υπηρεσία για τους λάτρεις του torrent, ίσως δεν έχει την επιθυμία να εξυπηρετήσει streamer.

Συμβατότητα στην Κίνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μάθουμε ότι η TorGuard έχει επενδύσει πολλούς πόρους για να επιτρέπει στους χρήστες Κίνα για πρόσβαση σε λογοκρισμένο περιεχόμενο και κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων. Το VPN σας συμβουλεύει να το χρησιμοποιείτε πάντα επισημαίνονται διακομιστές Stealth για να σας επιτρέψουμε ξεπεράστε το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Αυτοί οι διακομιστές stealth έχουν βελτιστοποιηθεί για να ξεπεράσουν τα τείχη προστασίας Deep Packet Inspection (DPI) παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι ISP στην Κίνα και σε άλλες χώρες με μεγάλη λογοκρισία.

Επιπλέον, προτείνουμε ότι όταν χρησιμοποιείτε διακομιστές Stealth, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα Stealth Proxy που μπορεί να βρεθεί στην καρτέλα διακομιστή μεσολάβησης της καρτέλας ρυθμίσεων του υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας σας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τα προϊόντα TorGuard, θα χρειαστείτε όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που μπορείτε να λάβετε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε πάντα να πλοηγηθείτε στο τη σελίδα υποστήριξης στον ιστότοπο του VPN – όπου θα έχετε πρόσβαση σε ένα τεράστια βάση γνώσεων. Η σελίδα βοήθειας περιέχει πολλά έγγραφα σχετικά με διάφορα αντιμετώπιση προβλημάτων. Θα βρείτε έναν άμεσο σύνδεσμο με αυτόν Κανάλι YouTube όπου έχουν ενημερώσει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα. Το TorGuard έχει επίσης τοποθετηθεί δημοφιλές Συχνές ερωτήσεις, και ένα Φόρουμ κοινότητας όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε άλλους netizens.

YouTube

Εάν προτιμάτε να συμβουλευτείτε έναν αντιπρόσωπο απευθείας, τότε μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε σύστημα εισιτηρίων email, ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας. Συζητήσαμε με έναν πράκτορα στην πλατφόρμα ζωντανής συνομιλίας και τον βρήκαμε να είναι ευγενικός και καλά γνώστης της γνώσης. Ωστόσο, έχοντας υπόψη ότι το εργαλείο ζωντανής συνομιλίας τους προέρχεται από τρίτους, θα μπορούσε να οδηγήσει σε α παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Επομένως, εάν αυτό γίνει πρόβλημα, μπορείτε πάντα να τα χρησιμοποιήσετε σύστημα έκδοσης εισιτηρίων μέσω email – οι πράκτορες θα επαναφορά σε λίγα λεπτά.

Ζωντανή υποστήριξη

Συμπέρασμα

Υπέρ

 • Στερεά ασφάλεια
 • Απόλυτα μηδενικά αρχεία καταγραφής
 • Γρήγορες ταχύτητες
 • Καλύτερο για torrents
 • Κοινή χρήση αρχείων P2P
 • Εργάζεται στην Κίνα
 • 24/7 Υποστήριξη πελατών
 • Επιλογές Stealth

Μειονεκτήματα

 • Αρκετά ακριβό
 • Δεν καταργεί τον αποκλεισμό του Netflix και άλλων υπηρεσιών ροής
 • Ημερομηνία πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή

συμπέρασμα

Το TorGuard στοχεύει τις υπηρεσίες του σε προχωρημένους χρήστες που κυρίως torrent ανώνυμα. Προφανώς, η παροχή πολυάριθμων επιλογών ρυθμίσεων στον υπολογιστή-πελάτη της επιφάνειας εργασίας και η μεγάλη γκάμα διακομιστών – οι πιο βελτιστοποιημένοι για torrenting – το καθιστούν ιδανική επιλογή για ανωνυμία. Αν και το TorGuard δεν υποστηρίζει ροή, προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες που είναι ιδανικά για ασφαλή κοινή χρήση αρχείων P2P.

Ωστόσο, δεν εντυπωσιάσαμε με την εφαρμογή για υπολογιστές-πελάτες. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα VPN αυτού του διαμετρήματος θα πρέπει τουλάχιστον να παρέχει «ποντίκιΕξηγήσεις για περίπλοκες ρυθμίσεις. Ωστόσο, με τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στη βιομηχανία VPN, προβλέπουμε ότι η TorGuard θα ανανεώσει σύντομα την εφαρμογή καθαρότερο και διαισθητικό – όπως και η εφαρμογή για κινητά.

Εάν είστε χρήστης που ακολουθεί VPN που μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό ιστότοπων σε χώρες με μεγάλη λογοκρισία όπως η Κίνα, το Ιράν και ολόκληρα τα ΗΑΕ · Το TorGuard είναι η τέλεια επιλογή σας. Χάρη σε αυτό επιλογές μυστικότητας, Το TorGuard μπορεί να διεισδύσει σε αυτά τα επίμονα τείχη προστασίας. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια υπηρεσία που μπορεί να ξεμπλοκάρει τα μεγάλα καταστήματα ροής όπως το Netflix, το iPlayer καθώς και το Amazon Prime, θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού. Σε αυτήν την περίπτωση, προτιμάτε να επιλέξετε μία από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις TorGuard.