ExpressVPN vs. PureVPN

ExpressVPN vs. PureVPN: Mikä VPN-palveluntarjoaja on parempi? Valitseminen palvelukeskeisen teollisuuden kahden parhaan kilpailijan välillä ei ole koskaan ollut helppoa, varsinkin jos molemmat ovat saavuttaneet korkean tason suorituskyvyn ja uskolliset asiakasryhmät aloittavat. Tämä on yksi ongelma, johon niin monien VPN-käyttäjien on puututtava vertaamalla ExpressVPN: ää PureVPN: ään – kahta tunnettua palveluntarjoajaa, jotka ovat olleet markkinoilla kohtuullisen aikaa nyt.


[PÄIVITETTY ELOKUU – 2018]
ExpressVPN vs. PureVPN

ExpressVPN vs. PureVPN

ExpressVPN vs. PureVPN – vertailu

Yrittääksesi päätöksenteon jonkin verran helpompaa, menimme eteenpäin ja teimme katsauksen kahdesta tarkastelemalla tärkeimpiä näkökohtia, joita sinun on kiinnitettävä huomiota luotettavassa VPN-palvelussa. Jos etsit täydellistä katsausta näistä kahdesta VPN-palvelusta, tutustu ExpressVPN-arvosteluun ja PureVPN-arvosteluun. Autamme sinua vertailussa ja valaamme miksi meidän mielestämme pitäisi mennä ExpressVPN.

hinnoittelu

Kuten edellä mainittiin, ExpressVPN ja PureVPN ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja molemmat perustettiin vuonna 2009 ja 2007. Siksi heillä on ollut paljon aikaa analysoida markkinoita ja laatia hinnoittelustrategioita, joiden mielestä heidän onnistuu houkuttelemaan kohderyhmäänsä. Jos tarkastelemme heidän liittymiskustannuksia, huomaat, että ExpressVPN: n hinta on huomattavasti korkeampi kuin PureVPN: n hinta, ja veloittaa 12,95 dollaria, 9,99 dollaria ja 6,67 dollaria yhden, kolmen ja kuuden kuukauden ajalta. Toisaalta PureVPN veloittaa 9,95 dollaria ensimmäiseltä kuukaudelta, 7,95 dollaria kuuden kuukauden jaksolta ja 2,45 dollaria kahden vuoden ajalta..

ExpressVPN on tehnyt mainonnassaan selväksi, että he ovat ensiluokkaisia ​​palveluita, joilta sinun odottaa vain parasta. Jos et halua rasittaa taskuasi liikaa ja jos etsit palvelua, joka on sen kysymisen arvoinen, niin PureVPN on loistava valinta.

Nopeus & Esitys

Palvelimet ovat hajallaan ympäri maailmaa ja pääasiassa molemmissa Isossa-Britanniassa & Yhdysvalloissa ExpressVPN lupaa asiakkailleen pääsyn globaaliin sisältöön riippumatta siitä, rajoitetaanko sivustoja alueellisesti vai ei. PureVPN ei ole myöskään jäänyt tässä suhteessa jälkeen. Yli 750 palvelinta 140 maassa palvelee kasvavaa tilaajaluetteloaan..

Nopeuden suhteen ExpressVPN: n palvelu on kaiken kaikkiaan hiukan nopeampaa, mutta PureVPN antaa asiakkailleen mahdollisuuden etsiä valittuja palvelimia suorittamalla tiettyjä toimintoja, kuten jatkuvaa pelaamista tai torrentia. Ne, jotka haluavat käyttää useampaa kuin yhtä laitetta samassa tilissä, kuulevat sen mielellään PureVPN sallii jopa viisi, kun taas ExpressVPN asettaa valitettavasti niiden rajaksi 3.

yksityisyys & turvallisuus

Teknologian muutokset ja kehitys ovat tehneet VPN-palveluntarjoajista välttämättömyyden varmistaa, että heidän palvelunsa ovat aina ajan tasalla markkinoiden uusien ominaisuuksien kanssa. Seurauksena molemmat ExpressVPN ja PureVPN: llä on uusin AES-256-salaus, mutta vaikka ensimmäistä voidaan käyttää Torin yli, jälkimmäinen toimii hyvin päästäkseen läpi sipulisivustoihin.

Viime vuonna PureVPN oli uutinen auttaa poliisia työskentelemään tietoverkkorikollisuuden vangitsemiseksi toimittamalla hänen puunkorjuutiedot. Nyt VPN-palveluntarjoaja on vaihtanut käyttöoikeussopimustaan ​​ja sillä on aito nollapolkikäytäntö. PureVPN ei enää pidä käyttäjiään.

Jos etsit jatkuvaa nimettömyyttä palveluntarjoajassa, kannattaa ehkä antaa PureVPN: lle aikaa todistaa itsensä..

ominaisuudet

 • VPN-palvelu on hintansa arvoinen vain, jos sen asiakkaille tarjoamat ominaisuudet auttavat tunnistamaan heidän nimettömänsä tai lisäävät heidän tietoturvan tasoaan. Kävimme läpi useita palveluita vertaillaksemme kuinka hyvin kaksi palveluntarjoajaa toimivat toisiinsa nähden. Tässä on mitä löysimme:
 • protokollat: Mitä suurempi palveluntarjoajan tarjoamien protokollien määrä on, sitä parempi salauslaatu on taattu. Molemmat palveluntarjoajat tarjoavat PPTP, OpenVPN, SSTP ja L2TP, mutta PureVPN kuluttaa ylimääräisen kilometrin tarjotakseen IKEv2: n..
 • Suoratoisto-ominaisuudet: Molemmat palveluntarjoajat ovat VPN-palveluntarjoajien luettelossa, joka on upea streaming. ExpressVPN oli aiemmin ainoa, joka voi taata rajoittamattoman pääsyn American Netflixiin, mutta PureVPN on äskettäin tarttunut heihin siihen.
 • maksutavat: Voit maksaa molemmista palveluista monin eri tavoin, kuten PayPal, Bitcoin, tai monien maailmanlaajuisesti saatavien luottokorttipalvelujen kautta. Molemmat palvelut hyväksyvät myös nimettömän maksun, joten ei ole mitään paineta paljastaa henkilöllisyyttäsi, kun suoritat maksun.
 • Mobiilisovellukset: Joko palveluntarjoajan ohjelmiston suorittaminen Android-, iOS- tai Windows-älypuhelimella pitäisi olla helppoa, koska molemmilla on versioita, jotka toimivat sellaisella.
 • Selaimen tuki: Oikean selaimen kanssa palveluntarjoajasi voi tarjota lisätyn tietoturvakerroksen. ExpressVPN: n katsotaan toimivan hiukan paremmin Chromen laajennuksen kanssa, mutta PureVPN toimii hyvin laajennuksilla sekä Firefoxilla että Chromella.
 • nopeudet: ExpressVPN on epäilemättä parempi yhteyden nopeudesta, suorittaen 6,5% paremmin kuin PureVPN. Tämä on erityisen kannattavaa, kun Internet-yhteys on hidas.

Asiakaspalvelu

On sanomattakin selvää, että minkä tahansa vakavan palvelupohjaisen yrityksen on varmistettava, että sen asiakastukitiimi koostuu luotettavista ammattilaisista, joiden asiakkaat voivat luottaa hyviin neuvoihin. Sama tapaus koskee VPN-palveluntarjoajia, ja he ovat tehneet paljon varmistaakseen, että heidän asiakaspalvelunsa on paikallaan. ExpressVPN on tunnettu sijoituksistaan ​​asiakaspalvelujärjestelmiin, jotka antavat asiakkailleen mahdollisuuden saada apua live-chat-palvelun kautta.

PureVPN perusti vasta hiljattain live-chat-vaihtoehdon tukitiimilleen. Jopa tämä huomioon ottaen, live-chat-edustajat eivät vaikuta olevan niin kokenut kuin palveluntarjoaja lupaa. Heidän usein kysytyt kysymykset ja verkko-oppaat ovat edelleen suurin hyödyllisen tiedon lähde.

 ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jonka avulla voit testata heidän palveluaan. PureVPN aloitti äskettäin 31 päivän takuun. 

Kääri: ExpressVPN vs. PureVPN – tuomio

Kun olet ottanut huomioon kaikki tekijät, joita meidän mielestämme pitäisi verrata valittaessa VPN-palveluntarjoajaa, ExpressVPN tulee paremmaksi vaihtoehtona PureVPN: ää vastaan. Ne ylittävät PureVPN-nopeuden ja erinomaisen asiakaspalvelun, vaikkakin PureVPN: llä on itsessään joitain voittoja, kuten parempi hinnoittelu ja suurempi palvelinverkko. Kaiken kaikkiaan, molemmat palveluntarjoajat ovat edelleen päävalintoja, jotka kykenevät tyydyttämään tarpeesi online-tietoturvan suhteen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map