NordVPN vs IPVanish-vertailu – mikä VPN on parempi?

NordVPN vs IPVanish: minkä VPN-palveluntarjoajan sinun tulisi kirjautua vuoden 2018 aikana? IPVanish ja NordVPN ovat molemmat VPN-palvelut, joiden tiedetään tarjoavan tähtitieteellisiä asiakaspalveluita tilaajille, jotka ovat luottaneet heihin omaan VPN-suojaukseensa, ja tämä tosiasia yksin tekee valinnan jommankumman näistä molemmista erittäin vaikeaksi. Jos kuitenkin katsot tarkkaan, huomaat, että on olemassa erityisiä eroja, jotka voivat auttaa sinua päättämään, kumpaan palveluun luotat. Yritämme tuoda nämä erot esiin tässä IPVanish vs. NordVPN-vertailussa. Toivottavasti kun menee läpi sen läpi, tiedät, mikä palvelu toimii sinulle parhaiten.


NordVPN vs IPVanish-vertailu

NordVPN vs IPVanish-vertailu

NordVPN vs IPVanish: Hinnoittelu

Ennen kuin joudumme kummankin palvelun niukkoihin karkeisiin ominaisuuksiin, mielestämme on parempi, jos aloitamme siitä, kuinka paljon sinulle maksaa tilaaminen kummallekin palveluntarjoajalle. Kahden palvelun tarjoama hintaluokka on melko samankaltainen, vaikka IPVanish tuleekin hieman halvemmaksi kuin NordVPN. NordVPN veloittaa 11,95 dollaria kuukaudessa palvelusta, kun taas IPVanish kysyy vain 10 dollaria. NordVPN: llä on kuuden kuukauden suunnitelma, jonka hinta on 7,00 dollaria, kun taas IPVanish laskuttaa 8,99 dollaria kolmen kuukauden suunnitelmasta. Molemmilla palveluilla on vuotuinen paketti, joka maksaa 5,75 dollaria ja 6,49 dollaria NordVPN: lle ja IPVanishille.

On odotettavissa, että uudet VPN-käyttäjät, jotka eivät ole liian varmoja kummastakaan palveluntarjoajasta, saattavat haluta testata heidät, ja siksi he molemmat tarjoavat rahat takaisin -takuita ja ilmaisia ​​kokeilujaksoja käyttäjilleen. NordVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, kun taas IPVanish sallii vain lyhyemmän ajan, 7 päivän rahat takaisin -takuulla. Voit nauttia ilmaisesta kokeiluversiosta vain, jos olet IPVanishin iOS-käyttäjä, mutta jos ei, voit kääntyä NordVPN: n ilmaiseen VPN-kokeiluversioon, joka on avoin kaikille käyttäjille..

Kaiken kaikkiaan, jos olet niin huolestunut hinnasta, suosittelemme, että siirryt NordVPN: n kanssa, mutta vain jos aiot pysyä läpi pitkän matkan. Sen 3,29 dollarin kuukausisuunnitelma kahdeksi vuodeksi antaa sinun säästää paljon rahaa ja nauttia silti luotettavan VPN-palveluntarjoajan palveluista..

NordVPN vs IPVanish: Ominaisuudet

Sellaiset ominaisuudet, joita VPN-palvelulta voidaan odottaa, tietävät suurimman osan ihmisten päätöksestä, koska ne ovat tärkein tekijä, joka määrää odotettavissa olevan palvelutason. Tässä on mitä pystyimme määrittämään:

 • Ohjelmisto: IPVanish ja NordVPN molemmilla on hyvin suunniteltuja sovelluksia, joista on helppo selata, mutta on ollut tapauksia, joissa IPVanishin on sanottu olevan useita ongelmia etenkin sen Mac OS -sovelluksen kanssa.
 • Palvelimen vaihto: Molempien palveluiden pitäisi antaa sinun vaihtaa palvelimien välillä, jolloin voit pysyä suosikkipalvelusi kanssa.
 • VPN-protokollat: Sekä NordVPN- että IPVanish-sovelluksissa saat nauttia salauksesta, jota helpottavat protokollat, kuten OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, vaikka NordVPN: llä on pieni etu tarjoamalla sekä IKEv2 / IPSec että SSTP.
 • Suoratoiston tuki: Streamerit tietävät mielellään, että NordVPN vapauttaa monenlaiset streaming-kanavat, kuten BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu ja Netflix. Toisaalta IPVanish myös avaa suuren osan verkkokanavista, mutta ne eivät estä amerikkalaista Netflixiä.
 • Lisättyjä ominaisuuksia: IPVanish tarjoaa käyttäjilleen ominaisuuden, jota he eivät todellakaan pääse muualle, sisällyttämällä käyttäjille ilmainen NAT-palomuuri ja mahdollisuus estää LAN-liikennettä aina, kun olet online-tilassa. NordVPN on myös osoittanut paljon ennakoitua palveluaan asettamalla sen päivittämään ohjelmistonsa automaattisesti, yhdistettynä kaksinkertaiseen salaukseen, ja ylimääräisen CyberSec-nimisen työkalun, joka suojaa haittaohjelmilta.

Esitys

Yhteensopivuuden suhteen muihin laitteisiin sekä NordVPN- että IPVanish-ohjelmisto julkaisee hyvin ohjelmistojensa versioita, jotka toimivat hyvin kaikkien markkinoiden suosittujen alustojen kanssa. Näihin käyttöjärjestelmiin kuuluvat iOS, Mac, Android, Windows, Linux ja hyvä määrä älytelevisioita.

Molemmilla palveluntarjoajilla on myös suuret palvelinverkot, ja NordVPN: llä on 61 maassa hieman suurempi 1100 palvelimen verkko verrattuna IPvanishiin, jolla on noin 850 palvelinta. Tällaiset suuret palvelinverkot mahdollistavat rajoittamattoman kaistanleveyden ja palvelimen vaihdon tarjoamalla samalla valtavaa tukea suoratoistolle ja useille yhteyksille. IPVanish sallii jopa 10 yhteyden, kun taas NordVPN sallii 6.

Niiden, jotka tietävät muutamia asioita VPN-palveluista, tulisi olla tietoisia siitä, että VPN-palvelut “syövät” osaan Internet-nopeustasi, mutta tämä vähennys riippuu suuresti palveluntarjoajasta, jonka kanssa valitset työskennellä. Tässä tapauksessa IPVanish näyttää kärsinneen pienintäkään nopeuden menetystä verrattuna NordVPN: ään, mutta suurin osa testituloksistamme oli enemmän tai vähemmän epäjohdonmukaisia.

Asiakaspalvelu

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluedustajaan NordVPN: n live-chat-palvelun kautta, ja sähköpostiisi myös vastataan heti kohteliaisuudesta heidän tehokkaan sähköpostitukinsa vuoksi. IPVanish-palvelussa sinun on luotettava pelkästään sähköpostitukeen, koska heillä ei ole suoraa chat-palvelua määritettynä.

hinnoittelu & turvallisuus

Sekä NordVPN: n että IPVanishin tarjoamat tietoturvatasot ovat yksinkertaisesti huippuluokkaa. Molemmat tarjoajat tarjoavat 256-bittisen AES-salauksen, Internet-tappokytkimet, DNS-vuodonsuojausmekanismit ja nollakirjauskäytännöt. Voit myös torrent nimettömästi molempien tilaajien kautta, vaikka IPVanish saattaa vaarantaa käyttäjiensä henkilöllisyyden, koska ne sijaitsevat Yhdysvalloissa, joissa sovelletaan tiukkoja tietosääntöjä. Päätelimme, että NordVPN: llä on parempi etu yksinkertaisesti tästä tosiasiasta johtuen, koska ne sijaitsevat Panamassa, jossa ei sovelleta sellaisia ​​sääntöjä.

NordVPN vs IPVanish: Johtopäätös

Tehdyt tulokset osoittivat, että molemmat IPVanish ja NordVPN haluavat tarjota korkealaatuista palvelua, joten he toimivat erittäin hyvin. Voimme kuitenkin päätellä, että NordVPN ottaa viime kädessä palkinnon paremmaksi valinnaksi, tosin erittäin pienellä marginaalilla. Heillä on enemmän palvelimia ympäri maailmaa, ja heidän live-chat-palvelunsa avulla voit puhua heidän asiakaspalvelutiiminsä reaaliajassa ja järjestää ongelmasi mahdollisimman nopeasti. Jos kuitenkin etsit VPN-palveluntarjoajaa käytettäväksi erityisesti Kodin kanssa, suosittelemme IPVanishia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map