Τα κορυφαία 10 VPN που ξεχωρίζουν τον Αύγουστο του 2019!

Με ποιο VPN πρέπει να εγγραφείτε από τον Αύγουστο του 2019? Το VPN σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Είναι ένα κρίσιμο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες του να κρυπτογραφούν την κυκλοφορία τους, να αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP τους και να περιηγούνται ανώνυμα στον ιστό. Ορισμένοι χρήστες στρέφονται επίσης στο VPN παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών επιβάλλονται σε συγκεκριμένους ιστότοπους και εφαρμογές όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime και το HBO Go. Λόγω της αυξανόμενης συνειδητοποίησης του διαδικτυακού απορρήτου και της ασφάλειας, η δημοτικότητα του VPN αυξάνεται συνεχώς. Με όλα αυτά κατά νου ποια υπηρεσία VPN πρέπει να απευθυνθείτε όλες τις ανάγκες περιήγησης στο Internet, torrenting και streaming? Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που έχουμε συγκεντρώσει καλύτερα VPN τον Αύγουστο του 2019.


Καλύτερο VPN για τον Αύγουστο του 2019

Καλύτερο VPN για τον Αύγουστο του 2019

Πώς να βρείτε την τέλεια υπηρεσία VPN?

Η εγγραφή με το σωστό VPN μπορεί να είναι τρομακτική. Έχω συντάξει μια λίστα ελέγχου 7 στοιχείων παρακάτω, η οποία θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του VPN σας:

Πολιτική επιστροφής

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το VPN ενδέχεται να μην λειτουργεί για ό, τι έχετε κατά νου. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να διεκδικήσετε σωστά τα χρήματά σας. Δυστυχώς, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών VPN έχουν μόνο μια σύντομη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Ενδέχεται να μην έχετε αρκετό χρόνο για να ελέγξετε το VPN διεξοδικά μέσα σε λίγες ημέρες ως αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να εγγραφείτε μόνο με ένα VPN που διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ταχύτητα

Ένα VPN δεν είναι καλό αν μεταφέρει την ταχύτητα του Διαδικτύου σας στο έδαφος. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορεί να κάνει την εμπειρία περιήγησής σας αφόρητη, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή VPN για να ξεμπλοκάρετε τα αγαπημένα σας κανάλια ροής. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN σας έχει ελάχιστη επίδραση στην ταχύτητα του Διαδικτύου σας.

Κρυπτογράφηση

Εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και την ανωνυμία σας στο Διαδίκτυο, οι μέθοδοι κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία VPN θα πρέπει να είναι υψηλές στη λίστα προτεραιοτήτων σας. Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN προσφέρουν αξιόπιστα πρωτόκολλα VPN, όπως OpenVPN και L2TP.

Διανομή διακομιστή VPN

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο American Netflix στο εξωτερικό, δεν έχει νόημα να εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN που δεν διαθέτει διακομιστές στις ΗΠΑ. Πολλοί πάροχοι VPN έχουν μια πλήρη λίστα των διακομιστών VPN που δημοσιεύονται στον ιστότοπό τους. Επομένως, είναι πάντα καλή ιδέα να τα ελέγξετε πριν εγγραφείτε.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διατηρήσετε τη λίστα διακομιστών VPN, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της υπηρεσίας VPN και ρωτήστε τους εάν διαθέτουν διακομιστές VPN στην προτιμώμενη τοποθεσία σας.

Torrenting

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ανώνυμα λήψη torrents, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN σας υποστηρίζει πραγματικά το πρωτόκολλο P2P. Το Torrenting χωρίς σύνδεση σε διακομιστή VPN μπορεί πρώτα να έχει ως αποτέλεσμα λήψη ειδοποιήσεων DMCA από τον ISP σας. Στην πραγματικότητα, ένας μεγάλος αριθμός VPN δεν επιτρέπει στους χρήστες τους να κατεβάζουν torrents ενώ είναι συνδεδεμένοι με τους διακομιστές VPN τους.

Σε άλλες περιπτώσεις, ενδέχεται να μπορείτε να κατεβάσετε torrents ενώ είστε συνδεδεμένοι σε έναν διακομιστή VPN αλλά όχι σε έναν άλλο. Για τους χρήστες λήψης torrent, είναι απαραίτητη μια υπηρεσία VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης και χωρίς περιορισμούς πρωτοκόλλου P2P.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες

Αναρωτηθείτε αυτό: Σε ποια συσκευή θέλω να εγκαταστήσω την εφαρμογή VPN; Λοιπόν, αν σας αρέσει, θα θέλατε να κάνετε λήψη του VPN σε όλες τις πλατφόρμες. Οι καθιερωμένες υπηρεσίες VPN σάς παρέχουν εφαρμογή για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει smartphone, Windows, Android και iPhone. Ορισμένα VPN έχουν ακόμη και ειδικές εφαρμογές για το Amazon Fire TV.

Μυστικότητα

Βασικά δεν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα VPN που διατηρεί αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών του στο διαδίκτυο. Ούτε θέλετε να χρησιμοποιείτε ένα VPN που βασίζεται σε μια χώρα με αυστηρές απαιτήσεις διατήρησης δεδομένων. Εάν εκτιμάτε το απόρρητό σας, μην εγγραφείτε με ένα VPN που βασίζεται σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή ο Καναδάς.

Καλύτερο VPN για τον Αύγουστο του 2019 – Ανάλυση

Ποιο VPN καταλήγετε να επιλέξετε εξαρτάται πλήρως από εσάς. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα VPN είναι πιο κατάλληλα για συγκεκριμένες εργασίες. Για παράδειγμα, ένα VPN μπορεί να είναι εξαιρετικό για περιήγηση στο Διαδίκτυο ανώνυμα, αλλά ταυτόχρονα δεν καταργεί τον αποκλεισμό του American Netflix. Κατά γενικό κανόνα, προτείνω να μείνετε μακριά από δωρεάν VPN, καθώς είναι εξαιρετικά αναξιόπιστα.

1. ExpressVPN – Καλύτερο VPN για τον Αύγουστο του 2019

ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN στον κλάδο. Συνολικά, υπάρχουν μόνο μερικοί πάροχοι VPN που μπορούν να ταιριάζουν με την ποιότητα του ExpressVPN. Η υποστήριξη πελατών τους είναι εξαιρετική και οι εφαρμογές VPN τους είναι εξαιρετικά εύχρηστες. Συνήθως απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι επίσης διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο. Επιπλέον, θα φτάσετε επωφεληθείτε από μια δωρεάν λειτουργία Smart DNS κατά την εγγραφή στο ExpressVPN.

Οι συνδρομητές ExpressVPN μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την εφαρμογή VPN σε 3 συσκευές. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων των μεγάλων καναλιών ροής, όπως τα Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime Video. Χάρη στην πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε τα χρήματά σας σε περίπτωση που δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν VPN.

2. IPVanish

Αν ψάχνετε για μια φθηνότερη εναλλακτική λύση, μπορείτε να επιλέξετε να εγγραφείτε στο IPVanish. Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο πάροχος VPN δεν είναι τόσο αξιόπιστος όσο το ExpressVPN όταν πρόκειται για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και σφαλμάτων τοποθεσίας.

Το IPVanish επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή VPN τους σε 10 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Ωστόσο, η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι μόνο 7 ημέρες.

Μια συνδρομή IPVanish μπορεί να κοστίζει μόλις 6,49 $ το μήνα, αν επιλέξετε το ετήσιο πρόγραμμα. Συνολικά, το IPVanish είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε ανώνυμες και ασφαλείς όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες περιήγησης.

3. NordVPN

NordVPN Πάροχος υπηρεσιών VPN που βασίζεται στον Παναμά. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς σημαίνει ότι εδρεύουν σε μια χώρα όπου δεν υπάρχουν νόμοι με δεδομένα. Το NordVPN επιτρέπει στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν την εφαρμογή VPN τους σε 6 πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Πάνω από όλα αυτά, το NordVPN προσφέρει μια διπλή δυνατότητα VPN. Το γεγονός ότι η κυκλοφορία στο Διαδίκτυο περνά από δύο διακομιστές VPN αντί για έναν βασικά σημαίνει ότι μπορείτε να το κρυπτογραφήσετε δύο φορές αντί για μία.

4. Surfshark

Αυτός ο πάροχος VPN είναι σχετικά νέος. Ωστόσο, μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα όταν το εξετάσαμε πρόσφατα. Σε περίπτωση που αναζητάτε μια υπηρεσία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας κανάλια ροής στο εξωτερικό, Surfshark είναι μόνο το πράγμα για σένα.

Το VPN διαθέτει όλα τα επιθυμητά προνόμια, συμπεριλαμβανομένων τεχνικές κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού, εντυπωσιακές υψηλές ταχύτητες, εξαιρετική ικανότητα απεμπλοκής περιεχομένου, 24/7 υποστήριξη πελατών, προσιτές τιμές συνδρομών και πολλά άλλα.

5. BulletVPN

BulletVPN δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα VPN στα δικά μας τα καλύτερα VPN για τη λίστα του Αυγούστου 2019. Ακόμα, κάνουν εξαιρετική δουλειά όσον αφορά την αντιμετώπιση γεωγραφικών μπλοκ. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BulletVPN στο Amazon Fire Stick και το Nvidia Shield TV μεταξύ άλλων συσκευών. Στο κάτω μέρος, η λίστα διακομιστών VPN δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο οι άλλοι ανταγωνιστές. Περιλαμβάνει όμως δημοφιλείς χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Ρωσία. Η συνδρομή BulletVPN περιλαμβάνει δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης Smart DNS. Η ίδια η εφαρμογή BulletVPN διαθέτει επίσης μια λειτουργία διακόπτη θανάτωσης VPN που σας αποσυνδέει από το Διαδίκτυο σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης VPN για οποιονδήποτε λόγο.

6. CyberGhost

Συνιδρυμένη το 2009 από τον Robert Knapp, η CyberGhost είναι ένας πάροχος VPN που έχει κερδίσει πολλούς πελάτες, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό ετών που δραστηριοποιείται. Προς το παρόν, πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες έχουν εγγραφεί στο CyberGhost. Η υπηρεσία VPN διαθέτει περισσότερους από 1000 διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή VPN για τη συσκευή σας Android, πρέπει να το επισημάνουμε περισσότεροι από ένα εκατομμύριο χρήστες έχουν πραγματοποιήσει λήψη της εφαρμογής CyberGhost VPN από το Google Play Store.

6. VyprVPN

Σε αντίθεση με πολλά άλλα VPN, VyprVPN είναι ένα VPN που κατέχει πραγματικά όλους τους διακομιστές του. Αυτό είναι σημαντικό καθώς σημαίνει ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη συντήρηση, την ταχύτητα και την ασφάλεια όλου του δικτύου τους. Όπως και με άλλα VPN, το VyprVPN σας παρέχει τη χρήση 4 κύριων πρωτοκόλλων VPN: PPTP, OpenVPN, L2TP και IPSec. Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής VyprVPN σε συσκευές Mac, Android, iOS και Windows PC.

Το πρωτόκολλο του VyprVPN Chameleon είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για χρήστες που διαμένουν σε χώρες με υψηλά επίπεδα λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Όπως συμβαίνει και με άλλα κορυφαία VPN, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εντός 30 ημερών χάρη στην πολιτική επιστροφής χρημάτων ενός μηνός.

Καλύτερο VPN για τον Αύγουστο του 2019 – Τελικές σκέψεις

Αυτό ήταν παιδιά. Ας ελπίσουμε ότι, το καλύτερη αναθεώρηση VPN Αυγούστου 2019 παραπάνω σας έδωσε μεγαλύτερη εικόνα για τα VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Εν ολίγοις, ό, τι VPN καταλήξετε να επιλέξετε πρέπει να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια. Χρησιμοποιείτε πραγματικά κάποια από τα VPN που έχω ελέγξει παραπάνω; Εάν ναι, θα το συνιστούσατε σε άλλα άτομα?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map