Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το HideMyAss

Ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το HideMyAss? Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών έχει το πιο διασκεδαστικό όνομα μεταξύ όλων των άλλων VPN. Ένα τέτοιο όνομα σίγουρα θα διώξει τους ανθρώπους, αλλά θα είναι αρκετό για να τους συνδέσει για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση; Το HideMyAss μπορεί να κάνει τόσο πολύ για την ταχύτητα και τον αριθμό των διακομιστών του, αλλά πολύ λίγα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Με το HMA, μπορείτε να επιλέξετε να βρίσκεστε οπουδήποτε στον κόσμο και σας επιτρέπεται απεριόριστη ελευθερία ροής. Η υπηρεσία VPN τους κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας, ώστε να αποκρύπτεται οτιδήποτε κάνετε στο διαδίκτυο. Υπόσχονται να σας κάνουν ανιχνεύσιμο και τη δραστηριότητα περιήγησής σας ιδιωτική, αν και οι πελάτες είναι σκεπτικοί σχετικά με αυτό. Επιλέξτε αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών VPN εάν βρίσκεστε σε μια χώρα που επιβάλλει μεγάλη λογοκρισία και επιβάλλει περιορισμούς στο περιεχόμενο, επειδή η σύνδεση με έναν διακομιστή HMA θα σας επιτρέψει να μεταβείτε σε μια χώρα όπου οι ιστότοποι δεν έχουν αποκλειστεί, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε ανοιχτά αλλά ιδιωτικά.


Καλύτερη εναλλακτική λύση HMA

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το HideMyAss

Η HideMyAs δεν είναι μόνο μέρος της οικογένειας Avast – μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφάλειας στον κόσμο – αλλά έχει επίσης 11 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο των εικονικών ιδιωτικών δικτύων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σύνδεση HMA για να ασφαλίσετε το Διαδίκτυο σας με ένα μόνο κλικ, κάτι που είναι επίσης εξαιρετικό για άμεση ασφάλεια όταν χρησιμοποιείτε δημόσιο Wi-Fi. Μιλούν τόσο πολύ για τον εαυτό τους όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο όταν υπάρχουν πολλοί από τους πελάτες τους που δεν συμφωνούν με τις αξιώσεις τους και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Μάθετε γιατί οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις HideMyAss στο παρακάτω άρθρο.

Συνοψίστηκαν οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HideMyAss

Έχουμε πραγματοποιήσει διάφορες δοκιμές για να βρούμε την καλύτερη εναλλακτική λύση για το HMA. Εδώ είναι τα αποτελέσματα:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. VyprVPN
 5. Μη εντοπιστής

Γιατί να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις HideMyAss

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν δεν επαινούν το HideMyAss, ωστόσο, δεν αρνούνται το γεγονός ότι προσφέρει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών με διακομιστές σε περισσότερες από 190 χώρες παγκοσμίως. Αν και αυτός ο πάροχος υπηρεσιών είναι ένα μεγάλο όνομα στην αγορά VPN, η φήμη του δεν είναι απολύτως υγιής. Εάν κάτι το HideMyAss έχει κακή φήμη για πολλούς λόγους. Εκτός από την τήρηση αρχείων καταγραφής των δεδομένων των πελατών τους, η HMA παραδίδει αυτά τα αρχεία καταγραφής στις αρχές. Η ποιότητα των υπηρεσιών τους δεν είναι τόσο καυτή, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε πολλούς από τους πελάτες της. Να γιατί οι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις HMA.

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Το γεγονός ότι εδρεύει στη Βρετανία σημαίνει ότι η HMA έχει λίγη ελευθερία με το τι έχει να κάνει με τα αρχεία καταγραφής των χρηστών. Ισχυρίζονται ότι σας παρέχουν ιδιωτικό απόρρητο όταν η ειρωνεία είναι ότι δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε αυτόν τον πάροχο υπηρεσιών με τον δικό σας.

Κακή εξυπηρέτηση πελατών

Υποστήριξη πελατών υποτίθεται ότι υποστηρίζει όλη την εμπειρία των πελατών. Πρέπει επίσης να είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση ή ερώτηση που έχουν οι πελάτες σχετικά με τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, η υποστήριξη του HMA δεν απαντά σε δύσκολες τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με μεθόδους κρυπτογράφησης ή άλλες πολιτικές που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Αποκλεισμένες υπηρεσίες P2P

Το HMA πιθανώς δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες του BitTorrent, καθώς δεν επιτρέπει συνδέσεις P2P. Δηλαδή, δεν επιτρέπεται νόμιμος χείμαρρος.

Πολιτική καταγραφής

Η μεγαλύτερη απεργία εναντίον του HMA ProVPN είναι η καταγραφή δεδομένων. Παρόλο που δεν καταγράφουν την πραγματική χρήση του Διαδικτύου, διατηρούν ημερολόγια σύνδεσης με χρονική σήμανση σε μια βάση δεδομένων για έως και 6 μήνες. Έτσι, ακόμη και αν η τοποθεσία σας είναι ασφαλής και ιδιωτική, κάποιος με νομική δύναμη θα μπορούσε εύκολα να σας αναγνωρίσει.

Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN

Εάν δεν έχετε ακούσει για υπηρεσίες VPN όπως Hola, Hotspot Shield, TigerVPN ή Spotflux, τότε χαιρόμαστε που δεν το έχετε κάνει. Τα VPN ως τέτοια είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στο απόρρητο και την ασφάλειά σας. Σίγουρα ακούγονται πολύ δελεαστικά για να είναι δωρεάν και όλα, αλλά όταν ανακαλύψετε ότι πωλούν την προσωπική σας σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα χάσετε αμέσως το ενδιαφέρον σας. Το δωρεάν δεν σημαίνει απαραίτητα καλό και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε μακριά από δωρεάν VPN με κάθε κόστος. Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους:

 • Τα περισσότερα δωρεάν VPN έχουν ταχύτητες από το σαλιγκάρι λόγω του πόσο υπερφορτωμένα (πολλοί χρήστες εκμεταλλεύονται δωρεάν πράγματα).
 • Θα μπορούσαν να πουλήσουν το εύρος ζώνης σας σε διαφημιστές τρίτων.
 • Δεν εγγυώνται την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας, πράγμα που σημαίνει ότι το κάλυμμα σας είναι φυσητό στο διαδίκτυο.
 • Τα δωρεάν VPN διατηρούν αρχεία καταγραφής της διαδικτυακής σας κίνησης και παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας.
 • Σας κατευθύνουν σε ιστότοπους που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι κακόβουλοι χωρίς την έγκρισή σας.
 • Ορισμένες δωρεάν εφαρμογές VPN έχουν κρυφό κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να κλέψει τα δεδομένα σας στέλνοντάς σας ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλέβοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, καθιστώντας τη συσκευή σας απρόσιτη ή εισβολή στους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HideMyAss

Παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι η HideMyAss προσπαθεί να διατηρήσει το απόρρητο των πελατών τους, δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το να είναι γνωστό ότι βοήθησε το FBI να συλλάβει δύο εγκληματίες στον κυβερνοχώρο δεν κάνει τους πελάτες να αισθάνονται καλά. Οι άνθρωποι αναζητούν κυρίως εναλλακτικές λύσεις HideMyAss για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, και εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες αντικαταστάσεις του:

ExpressVPN

Το πιο σημαντικό πράγμα για τους χρήστες torrent, όταν εξετάζουν το ExpressVPN είναι αν επιτρέπει τη χρήση torrents και άλλων λήψεων P2P. Η απάντηση είναι ναι, το ExpressVPN επιτρέπει την κυκλοφορία P2P και torrent μέσω του δικτύου του. Επίσης, δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων των χρηστών του. Δηλαδή, ακόμα κι αν ζητηθεί από το ExpressVPN να παραδώσει τις πληροφορίες των χρηστών του, δεν το κάνουν. Το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN γύρω, για να μην αναφέρουμε ένα από τα πιο γρήγορα. Υπερηφανεύονται ακόμη και για την εξαιρετική υποστήριξη πελατών 24/7, καθώς είναι πάντα έτοιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες των πελατών. Διαβάστε περισσότερα για το ExpressVPN σε αυτό ανασκόπηση. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη σύγκριση ExpressVPN vs HMA για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύγκρισης μεταξύ αυτών των δύο παρόχων VPN.

NordVPN

VPN και αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Η ασφάλεια είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό τους επειδή χρησιμοποιούν διπλή κρυπτογράφηση, που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται δύο φορές. Το NordVPN όχι μόνο επιτρέπει την κυκλοφορία P2P, αλλά προσφέρει επίσης γρήγορη ταχύτητα λήψης, χωρίς όρια εύρους ζώνης και εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ερώτηση υποστήριξης πελατών και δεν αφήνουν ένα ενιαίο εισιτήριο άλυτο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το NordVPN μπορεί να είναι ένα καλό υποκατάστατο του HideMyAss. Διαβάστε μας κριτική για το NordVPN για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

BulletVPN

Το BulletVPN υποστηρίζει μια πολιτική μη καταγραφής και υπόσχεται 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών. Η πολιτική απορρήτου τους δηλώνει αυστηρά ότι «Το BulletVPN δεν συλλέγει αρχεία καταγραφής οποιασδήποτε δραστηριότητας χρήστη, ούτε μπορεί να συνδέσει άλλες συλλεγόμενες πληροφορίες με οποιονδήποτε συγκεκριμένο χρήστη. Δεν συλλέγουμε αρχεία καταγραφής ιστορικού περιήγησης χρήστη, ιστορικό σύνδεσης, κίνηση και μεταφορά δεδομένων ή ερωτήματα DNS, ούτε αποθηκεύουμε αρχεία καταγραφής σύνδεσης VPN οποιουδήποτε τύπου. “Μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε αρχεία P2P σε απόρρητο. Επιπλέον, αυτός ο παροχέας υπηρεσιών προσφέρει 5 διαφορετικά πρωτόκολλα VPN OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2 και PPTP. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το BulletVPN πληροί τις προϋποθέσεις ως καλή αντικατάσταση του HideMyAss. Μάθετε περισσότερα για το BulletVPN σε αυτό ανασκόπηση ακριβώς εδώ. 

VyprVPN

Το VyprVPN είναι μια υπηρεσία VPN που εδρεύει στην Ελβετία και έχει διατηρήσει καλή φήμη για τον εαυτό της. Είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που κατέχουν κάθε διακομιστή στο δίκτυο, ο οποίος σας προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, το VyprVPN διατηρεί βασικά αρχεία καταγραφής σύνδεσης, τα οποία διαγράφονται μετά από 30 ημέρες (δεν διατηρούνται ποτέ αρχεία καταγραφής δραστηριότητας / χρήσης). Συνολικά, αυτός είναι ο πάροχος υπηρεσιών που είναι ασφαλής και φιλικός προς τον χρήστη. Με το VyprVPN, λαμβάνετε 5 ταυτόχρονες συνδέσεις (καθώς και πρόσβαση σε άλλα προνόμια όπως το Chameleon, το ιδιόκτητο πρωτόκολλό μας). Επιπλέον, προσφέρουν 24/7 υποστήριξη πελατών που το καθιστά ένα από τα καλύτερα υποκατάστατα του HideMyAss. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το κριτική στο VyprVPN εδώ.

Μη εντοπιστής

Παρόλο Μη εντοπιστής δεν είναι πάροχος υπηρεσιών VPN, μπορεί να παρακάμψει περιορισμούς όπως ένα VPN. Είναι ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS που μπορεί να ξεπεράσει τους γεωγραφικούς περιορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων υπηρεσιών ροής. Το Unlocator ανακατευθύνει μόνο λίγα από τα δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας σας μέσω των αποκλειστικών διακομιστών τους, έτσι ώστε να μην κρυπτογραφούνται όλα τα δεδομένα σας. Η ασφάλεια μπορεί να μην συμβαδίζει με ένα έξυπνο DNS γιατί βασικά, δεν είναι δικό τους. Ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν αποκρύπτει την IP σας ή αποκρύπτει την ταυτότητά σας, αλλά παρέχει ταχύτερες ταχύτητες κατά τη ροή περιεχομένου ήχου και βίντεο στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS, ανατρέξτε στο Αναθεώρηση μη εντοπιστή.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HideMyAss

Ο κύριος λόγος για τον οποίο θα πάτε για HMA είναι η απίστευτη ποικιλομορφία του δικτύου διακομιστών VPN τους. Η HMA διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 190 χώρες, οπότε αν ψάχνετε για διακομιστή VPN στην Ισημερινή Γουινέα, την Αϊτή, τα Νησιά Κουκ, τον Λίβανο ή άλλες ασυνήθιστες τοποθεσίες, το HideMyAss είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή. Παρόλο που το HMA διαθέτει καλό λογισμικό και γρήγορη εξυπηρέτηση, η ασφάλεια δεν είναι εγγυημένη δυνατότητα. Όταν οι άνθρωποι αναζητούν ένα VPN, το πρώτο πράγμα που αναζητούν είναι η ασφάλεια και το να μην το κάνει αυτό καθιστά το VPN σχεδόν άχρηστο. Επομένως, εάν έχετε επίγνωση της ασφάλειας, ίσως θελήσετε να ελέγξετε όλες τις εναλλακτικές λύσεις που αναφέραμε παραπάνω, επειδή το HideMyAss δεν είναι το VPN για τέτοιου είδους πράγματα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map