Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το NordVPN

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές για το NordVPN? Αυτή είναι μια ερώτηση που έκανα συχνά ανάλογα με το τι έχω περάσει με αυτόν τον πάροχο premium. Για να είμαι ειλικρινής, το VPN δεν είναι καθόλου κακό. Μου έδωσε το απόρρητο που χρειαζόμουν και πρόσβαση σε περιεχόμενο από διαφορετικές χώρες. Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό. NordVPN αντιπροσωπεύει ό, τι πρέπει να είναι ένα VPN, αλλά αυτό είναι ταχύτητα και κακή υποστήριξη πελατών μπορεί να σας οδηγήσει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, εάν έχετε αμφιβολίες, ας ρίξτε μια ματιά σε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών VPN που θεωρούνται κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις NordVPN.


Best-Alternatives-for-NordVPN

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το NordVPN

NordVPN – Τι είναι η φασαρία

Όπως αποκαλύπτεται στο μας Αναθεώρηση NordVPN, Το NordVPN είναι ο μόνος πάροχος υπηρεσιών που χρησιμοποιεί μέθοδος διπλής κρυπτογράφησης, που του δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν αναζητάτε ασφάλεια. Προσθέστε σε αυτό, τους αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που κάνει τα μυαλά των πελατών τους άνετα.

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης για αυτούς βάλτε πολλά χρήματα και προσπάθεια για την ενημέρωση του δικτύου τους να παρέχει στους χρήστες γρήγορες συνδέσεις. Νοιάζονται για τις ανάγκες των πελατών τους, και γι ‘αυτό είναι ένα από τα λίγα VPN που έχουν βρει έναν τρόπο ξεμπλοκάρετε το Netflix. Συνολικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το NordVPN είναι ένα από τα καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN εκεί έξω.

Βεβαίως, το NordVPN είναι λίγο ακριβό, αλλά αυτό είναι εξαιρετικές φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές, πολλές επιπλέον δυνατότητες και ποιοτική εξυπηρέτηση δικαιολογεί το κόστος. Αλλά μπορεί να αναρωτιέστε, είναι εκεί καλύτερες επιλογές? Σε αυτήν την κριτική, πρόκειται να μάθουμε.

Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις NordVPN

Ανεξάρτητα από το πόσο σπασμένοι είστε ή πόσο απεγνωσμένα χρειάζεστε ασφάλεια, εσείς δεν πρέπει ποτέ να καταφεύγετε σε δωρεάν VPN. Ο αρέσει του TigerVPN, TunnelBear, Hola και άλλα μπορεί να είναι στην πραγματικότητα σαμποτάρει την ασφάλειά σας και την ανωνυμία σας.

Σκεφτείτε το, δεν υπάρχει δωρεάν VPN, α το αλίευμα είναι πάντα εκεί. Μόλις λειτουργήσετε με ένα δωρεάν VPN, είστε στην πραγματικότητα πληρώνουν την τιμή με τα προσωπικά στοιχεία, τα δεδομένα και τα διαπιστευτήριά σας. Άρα αξίζουν τον κίνδυνο; ΟΧΙ. Ας διαβάσουμε γιατί.

Τι άλλο υπάρχει σε κίνδυνο?

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Threat Research Center:

“Όσο χαμηλότερο είναι το κόστος της εφαρμογής, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να έχουν προβλήματα ασφάλειας.”

Λοιπόν, συμφωνώ μαζί του 100%. Τίποτα καλό δεν προέρχεται από την ανάθεση ενός δωρεάν VPN. Θα εξηγήσω γιατί?

 • Πρώτα απ ‘όλα, το δωρεάν υλικό προσελκύει εκατομμύρια. Μπορείτε να φανταστείτε πόσα από αυτά χρησιμοποιούν τους ίδιους διακομιστές? Υπάρχει ταχύτητα.
 • Αυτοί πωλήστε τα προσωπικά σας στοιχεία για κέρδος.
 • Υπάρχουν μερικά δωρεάν VPN που πλαστοπροσωπεί ένα νόμιμο λογισμικό. Με άλλα λόγια, είναι παρόντες κλέψτε τις πληροφορίες σας, στείλτε email ανεπιθύμητης αλληλογραφίας ή κάνετε τη συσκευή σας αρκετά ευάλωτη για εισβολή.
 • Δικα τους Η κρυπτογράφηση είναι πολύ περιορισμένη, φυσικά εάν υπάρχει, αρχικά.
 • Με την πάροδο του χρόνου, θα είστε βομβαρδίστηκε με ανεπιθύμητες διαφημίσεις.
 • Το απόρρητο είναι το παν και δεν θα μπορέσετε να κοιμηθείτε τη νύχτα το γνωρίζοντας αυτό Αυτά τα VPN συλλέγουν δεδομένα χρήστη και τα αποθηκεύουν για περαιτέρω χρήση. (Πουλήστε τα σε αδελφές εταιρείες).
 • Ίσως ξαφνικά απευθύνεται σε ιστότοπους με κακόβουλο λογισμικό που ενδέχεται να στοχεύουν τη συσκευή σας.

Με όλα αυτά τα λόγια, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι έχετε προειδοποιηθεί. Εγγραφείτε σε έναν πραγματικό πάροχο υπηρεσιών VPN και αποφύγετε να υποβάλετε τον εαυτό σας σε επιθέσεις και κλοπή αυτού του είδους. Το NordVPN μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη λήψη δωρεάν VPN.

Γιατί να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις NordVPN?

Το NordVPN έχει την πιο πρόσφατη εφαρμογή του για Android TV έτσι οι ιδιοκτήτες Android μπορούν πλέον να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη που προσφέρει το NordVPN. Βλέπετε, το NordVPN αναζητά συνεχώς τρόπους για να διευρύνει την πελατειακή του βάση και να βελτιώσει τις εμπειρίες τους. Οι χρήστες μπορεί να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις NordVPN εάν δεν ήταν ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Θα προτιμούσαν να επιλέξουν άλλο πάροχο υπηρεσιών λόγω των παρακάτω χαρακτηριστικών.

Υψηλό κόστος

Το NordVPN προσφέρει τρία επίπεδα τιμολόγησης: 11,95 $ ανά μήνα, 69,00 $ ετησίως ή 79,00 $ κάθε δύο χρόνια. Επειδή υπάρχουν άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που υπόσχονται υψηλά επίπεδα ασφάλειας σε χαμηλότερη τιμή, οι άνθρωποι θεωρούν ότι η τιμή του NordVPN είναι αρκετά ακριβή. Σίγουρα το έκανα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα εγγυημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και αληθή καμία πολιτική καταγραφής που προσφέρει η NordVPN, η τιμή είναι περισσότερο από λογική. Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε ακόμη, έχετε χρόνο να αλλάξετε γνώμη.

Καλύτερη ταχύτητα

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το NordVPN’s Η ταχύτητα και η συνολική απόδοση έχουν βελτιωθεί δραστικά όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που προτιμούν να μην εκμεταλλευτούν τις πιθανότητες τους με ένα δήθεν αργό VPN και να αναζητήσουν έναν αξιόπιστο και γρήγορο πάροχο υπηρεσιών VPN. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω τους διακομιστές τους για παιχνίδια.

Παρόλο που διαθέτουν αποκλειστικούς διακομιστές για συγκεκριμένες ανάγκες, όπως τυχερά παιχνίδια και torrenting, δεν ήμουν πολύ τυχερός καθώς το παιχνίδι μου άρχισε να δυσλειτουργεί και να καθυστερεί συνεχώς. Εάν το NordVPN λειτουργεί με τη συνοχή του ταχύτητες, η εμπειρία χρήστη τους σίγουρα θα βελτιωνόταν.

Ταυτόχρονες συνδέσεις

Με μία μόνο συνδρομή NordVPN, μπορείτε να μοιραστείτε τον ίδιο λογαριασμό με 5 άλλες συσκευές, εκτός από τη δική σας φυσικά. Αυτό είναι αρκετά ευεργετικό Το ExpressVPN προσφέρει 5. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι πάροχοι στη λίστα που επιτρέπουν συνολικά 10 συνδέσεις. Ναι, μιλάω για το IPVanish.

Επιπλέον, ένα άλλο κακό πράγμα για το NordVPN είναι ότι πρέπει να το κάνετε αλλάξτε το πρωτόκολλό σας εάν δύο από τις ταυτόχρονες συσκευές σας συνδέονται στον ίδιο διακομιστή.

Υποστήριξη πελατών

Ενώ στοχεύουν στους πελάτες τους να έχουν μια ομαλή εμπειρία, μπορεί να το θέλουν επενδύστε λίγο περισσότερο στην υποστήριξη πελατών τους. Προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών από άλλους παρόχους, αλλά λαμβάνουν πολλά παράπονα για τη δική τους. Ωστόσο, στο σενάριό μου, δεν ήταν καθόλου κακό. Εκτός από μερικές ερωτήσεις που προσφέρθηκαν να στείλουν στην Ανώτερη Υποστήριξή τους. Έλαβα την απάντησή μου λίγες μέρες αργότερα.

Αλλά ακόμα, αυτοί δεν έχετε τηλεφωνική υποστήριξη και αυτοί μην κάνετε καμία εγγύηση υπηρεσίας, που μπορεί να μην προσελκύει συνδρομητές για πρώτη φορά.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις NordVPN

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN που πλημμυρίζουν την αγορά και χρησιμεύουν ως κατάλληλες αντικαταστάσεις για το NordVPN. Ας ρίξουμε μια ματιά, εμείς?

ExpressVPN

Παρόλο ExpressVPN είναι λίγο πιο ακριβό από άλλους ανταγωνιστές στην αγορά. Κοστίζει 12,9 $ το μήνα, τις υπηρεσίες τους ισοδυναμεί με αυτά του NordVPN’s. Από τώρα, το ExpressVPN επιτρέπει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις ανά λογαριασμό, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται χαμηλό σε σύγκριση με αυτό που προσφέρει το NordVPN.

Ωστόσο, με το ExpressVPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε απαντήσει στις ερωτήσεις και τις ερωτήσεις σας υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όλες τις στιγμές. Η προστασία είναι η καλύτερη όταν το θεωρείτε Κρυπτογράφηση AES 256-bit. Όχι μόνο αυτό, αλλά το ExpressVPN προσφέρει επίσης ένα διακόπτης kill, προστασία διαρροής DNS / IPv6 και διαχωρισμός tunneling.

ExpressVPN’s οι ταχύτητες είναι καλύτερες από άλλες, και ξεχωρίζει πραγματικά όταν πρόκειται για ροή, ξεμπλοκάροντας αξιόπιστα όλες τις σημαντικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime Video.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το ισχυρό εργαλείο διαδικτύου; Ρίξτε μια ματιά ή Αναθεώρηση ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα

 • Αυστηρή πολιτική «Χωρίς καταγραφή».
 • Ένα από τα ταχύτερα VPN.
 • Χιλιάδες διακομιστές σε 90+ χώρες
 • Βασίζεται σε ασφαλή δικαιοδοσία: Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση (AES-256).
 • Επιτρέπει torrenting και κοινή χρήση αρχείων P2P.
 • Ξεκλειδώστε εύκολα το Netflix.

Μειονεκτήματα

 • Υψηλό κόστος για συνδρομές από μήνα σε μήνα.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις (το NordVPN έχει 6)

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, ίσως θελήσετε επίσης να διαβάσετε σε βάθος μας Σύγκριση ExpressVPN έναντι NordVPN για να δείτε πώς αυτές οι κορυφαίες υπηρεσίες VPN συσσωρεύονται μεταξύ τους.

BulletVPN

Λίγο φθηνότερο αλλά σχεδόν εξίσου αποτελεσματικό, εισάγετε BulletVPN. Είναι ακριβό, αλλά αν είστε streamer ή torrenter, μπορεί να είναι μια καλή πρόταση. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να το κάνετε κοινή χρήση σύνδεσης σε 3 ταυτόχρονες συσκευές. Είναι σαν ο μισός αριθμός που προσφέρει η NordVPN.

Κατάργηση αποκλεισμού υπηρεσιών ροής δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα με το BulletVPN. Εάν χρησιμοποιείτε είτε την υπηρεσία VPN είτε Έξυπνο DNS, θα μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό των αρέσει HBO, CW, Channel 5, BBC iPlayer, Netflix και πολλά άλλα.

Αυτό εξηγεί γιατί θα ήταν περήφανοι για την ικανότητα ροής τους. Θα μπορούσαν να δουλέψουν περισσότερο βελτιώνοντας τους ρυθμούς ταχύτητάς τους, αλλά το BulletVPN εξακολουθεί να είναι ένα καλό υποκατάστατο του NordVPN. Διαβάστε περισσότερα για τον πάροχο σε αυτήν την κριτική BulletVPN.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή ποικιλία πρωτοκόλλων ασφαλείας.
 • Κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix.
 • Προσφέρει πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Είναι η δική του δωρεάν λειτουργία Smart DNS.
 • Αξιόπιστη υποστήριξη συνομιλίας.
 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες.

Μειονεκτήματα

 • Οι διακομιστές είναι πολύ λιγότεροι από τους NordVPN.
 • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις (το NordVPN έχει 6)

IPVanish

Ακριβώς όπως το NordVPN, το IPVanish δεν διαθέτει τηλέφωνο για εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, IPVanish επιτρέπει έως 10 ταυτόχρονες συνδέσεις στην υπηρεσία τους ανά όνομα χρήστη, αρκεί να χρησιμοποιείται μόνο μία σύνδεση PPTP ή L2TP.

Αυτός ο παροχέας υπηρεσιών μπορεί να αντικαταστήσει το NordVPN σε όρους ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η εγγραφή σε αυτό θα σας προστατεύσει από Διαρροές διευθύνσεων IP, διαρροές DNS και διατήρηση της διεύθυνσης IP σας εάν διακοπεί η σύνδεση VPN. Θα ήθελα να το κάνω αυτό, ακούγεται σαν ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για την προστασία του απορρήτου και των δραστηριοτήτων περιήγησής σας.

IPVanish’s το πρόγραμμα τιμολόγησης είναι λογικό σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Δικα τους Οι ταχύτητες είναι αρκετά αποδεκτές αλλά δεν είναι το ταχύτερο VPN στον κόσμο όπως ισχυρίζονται ότι είναι. Μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα για αυτό το VPN σε αυτό Αναθεώρηση IPVanish.

Πλεονεκτήματα

 • 10 συνδέσεις ανά λογαριασμό. Καλύτερα από το NordVPN.
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής.
 • Εξαιρετική συμβατότητα συσκευής.
 • Αξιοπρεπές δίκτυο διακομιστών. (Ωστόσο, είναι μικρότερο από το NordVPN).
 • SOCKS5 Web Proxy.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση (AES-256).

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι δυνατή η κατάργηση αποκλεισμού του Netflix ενώ το NordVPN μπορεί.
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

VyprVPN

VyprVPN δικαστικά έξοδα 3,35 $ ανά μήνα, που είναι τρόπος φθηνότερη από τη συνδρομή του NordVPN. Ωστόσο, αυτή η συνδρομή σας επιτρέπει μόνο έως 3 συσκευές ανά λογαριασμό. Εάν θέλετε να φτάσετε 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, θα πρέπει να βγάζετε 5 $ το μήνα.

Το VyprVPN είναι ένα ασφαλές VPN που σας επιτρέπει περιορισμοί παράκαμψης επιβάλλεται σε ιστότοπους και περιεχόμενο για πρόσβαση σε δωρεάν και ανοιχτό Διαδίκτυο. Δικα τους Τεχνολογία «Χαμαιλέοντας» παρέχει ένα μοναδικό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης που εξασφαλίζει υψηλά πρότυπα απορρήτου.

Το VyprVPN συμβάλλει στην επίτευξη ενός ιδιωτικό και ασφαλές Διαδίκτυο, που το χαρακτηρίζει ως μια καλή εναλλακτική λύση για το NordVPN. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το VyprVPN; Διάβασε αυτό Αναθεώρηση VyprVPN.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών
 • Λειτουργεί με το Netflix
 • Μεγάλη κρυπτογράφηση.
 • Χωρίς διαρροές DNS
 • Δεν κρατά αρχεία καταγραφής.

Μειονεκτήματα

 • 3 έως 5 ταυτόχρονες συνδέσεις ανάλογα με τη συνδρομή.
 • Χωρίς ανώνυμες πληρωμές

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις NordVPN

Το NordVPN είναι ένα επικεντρωμένη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, με πλήρη χαρακτηριστικά, Υπηρεσία VPN με πρωτοποριακή φήμη. Διαθέτει μια συλλογή χαρακτηριστικών που είναι αρκετά ισχυρά για να προσελκύσουν την προσοχή των πελατών και να τους συνδέσουν με τις υπηρεσίες του.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι, οι χρήστες με αρκετό φόντο τείνουν να αναζητούν καλύτερες επιλογές. Ελέγξτε το καλύτερο Εναλλακτικές λύσεις NordVPN σε αυτήν την κριτική και επιτρέψτε μου να ξέρω για ποια διευθετήσατε στο τέλος, κοινοποιώντας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map