Καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020

Πιθανότητες, έχετε πιθανώς ακούσει ότι το OpenVPN προσφέρεται ως υπηρεσία σε πολλές από τις διαφημίσεις VPN που έχετε δει σε όλο το Διαδίκτυο. Ίσως το έχετε σκεφτεί, προσπαθώντας να καταλάβετε τι σημαίνει, αλλά αν όχι, είστε τυχεροί γιατί πρόκειται να απομυθοποιήσουμε τι είναι πριν να προτείνουμε τι πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020.


Καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020

Καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020

Τι είναι το OpenVPN?

Οι πάροχοι που προσφέρουν το OpenVPN ως υπηρεσία ουσιαστικά επιτρέπουν στους πελάτες τους να έχουν πρόσβαση σε μια εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα που εφαρμόζει τεχνικές εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) για τη δημιουργία ασφαλών συνδέσεων από σημείο σε σημείο ή από τοποθεσία σε τοποθεσία. Στη συνέχεια, οι πελάτες θα χρησιμοποιούν διακομιστές ενός παρόχου VPN, αλλά εξακολουθούν να βασίζονται στην κρυπτογράφηση του OpenVPN.

Καλύτερο VPN με κρυπτογράφηση OpenVPN

Τώρα που γνωρίζετε λίγο για το πώς λειτουργεί, ακολουθεί η αναλυτική επισκόπηση των παρόχων που προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020:

1. ExpressVPN

Ως μία από τις πρώτες υπηρεσίες VPN που ενσωμάτωσε το OpenVPN στη λίστα δυνατοτήτων τους, ExpressVPN συνεχίζει να αναπτύσσει και να αναπτύσσει το δίκτυο περισσότερων από 50 διακομιστών σε περισσότερες από 40 χώρες κάθε χρόνο, λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων που τους δοκιμάζουν πρώτα με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, μόνο για να εγγραφούν ως ετήσιοι συνδρομητές. Μιλώντας για αυτό, προσφέρουν 3 προγράμματα πληρωμής. το μηνιαίο πακέτο κοστίζει 12,95 $, το πακέτο 6 μηνών για 9,99 $ και το ετήσιο πακέτο με 8,32 $.

Εάν είστε εντελώς νέοι στο OpenVPN, τότε το ExpressVPN είναι μία υπηρεσία που θα απολαύσετε, αφού απλοποίησαν τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε το επίπεδο ρύθμισης που θα πρέπει να κάνετε να μειωθεί στο ελάχιστο. Χωρίς τήρηση αρχείων καταγραφής και αξιόπιστη πολιτική απορρήτου, το ExpressVPN εγγυάται ότι η ασφάλειά σας στο διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητη.

2. IPVanish

Ένας άλλος πάροχος που δεν κάνει πολύ κακό με το OpenVPN είναι IPVanish. Με περισσότερους από 180 διακομιστές, όποιος ελπίζει να χρησιμοποιήσει το OpenVPN ενώ βρίσκεται στο δίκτυό του είναι σίγουρος για πρόσβαση σε ιστότοπους από οπουδήποτε στον κόσμο. Η τιμολόγηση τους είναι επίσης αρκετά δίκαιη, στα 7,50 $ για ένα μήνα, στα 20,24 $ για κάθε 6 μήνες και στα 58,49 $ για κάθε 12 μήνες.

Εκτός από το OpenVPN, το IPVanish υποστηρίζει επίσης άλλα πρωτόκολλα όπως το L2TP και το PPTP. Οι χρήστες θα επωφεληθούν επίσης από το τείχος προστασίας NAT που έρχεται ως προεπιλογή σε όλα τα προσφερόμενα πακέτα.

3. BulletVPN

Αν και δεν είναι τόσο ευρέως γνωστό όσο άλλες υπηρεσίες VPN σε αυτήν τη λίστα, BulletVPN κάνει εξαιρετική δουλειά για την παράκαμψη τεχνητών ορίων στο διαδίκτυο. Ο νεοφερμένος είναι ένα από τα λίγα VPN που γνωρίζουμε ότι διαθέτει μια εφαρμογή VPN που είναι συμβατή με το FireStick. Όχι μόνο αυτό, διαθέτουν τοποθεσία διακομιστή VPN σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, ακόμη και της Ρωσίας. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους χωρίς κίνδυνο. Συνολικά, το BulletVPN ανταποκρίνεται στο όνομά τους. διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας και εξυπηρέτηση πελατών. Ομοίως με το ExpressVPN, το BulletVPN προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συσκευές που δεν είναι εγγενώς συμβατές με VPN.

4. HideMyAss

Ερχόμενοι στην 4η λίστα μας είναι HideMyAss, μία από τις άλλες λίγες υπηρεσίες VPN που παρέχει τεράστια υποστήριξη στους χρήστες που ελπίζουν να βασίζονται στο OpenVPN. Και οι 841 διακομιστές τους υποστηρίζουν το πρωτόκολλο OpenVPN, καθιστώντας τους έναν από τους λίγους πιο αξιόπιστους παρόχους κατά τη διαχείριση αυτής της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Έχουν επίσης μια δέσμη άλλων πρωτοκόλλων που υποστηρίζουν όπως SSTP, PPTP και L2TP / IPSec. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά από 11,52 $, 6,55 $ ή 8,33 $ το μήνα.

Το μόνο πρόβλημα που εγείρονται από τους περισσότερους συνδρομητές του HideMyAss είναι ο αργός ρυθμός ανταπόκρισης της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών κάθε φορά που έχετε πρόβλημα. Η υπηρεσία δεν διαθέτει υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας και χρειάζονται πολύ χρόνο για να απαντήσουν μέσω email.

Προσφέρουν μια υπηρεσία εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να τις δοκιμάσετε για ένα μήνα προτού τις χρησιμοποιήσετε ως τον προτιμώμενο πάροχο.

Ρύθμιση OpenVPN

Μόλις αποφασίσετε σε ποιον πάροχο πρόκειται να βασιστείτε για την υπηρεσία OpenVPN σας, η προετοιμασία ολόκληρης της διαδικασίας δεν πρέπει να σας αγχώνει πραγματικά. Η ρύθμιση συνήθως διαμορφώνεται πριν από το χέρι, οπότε σας αφήνει να επιλέξετε εάν θέλετε ή όχι η υπηρεσία να είναι ενεργή. Για εκείνους που θα ήθελαν να μπουν στο nitty gritty του πώς λειτουργεί, υπάρχουν πολλά μαθήματα «Τι είναι το OpenVPN» εκεί έξω που θα πρέπει να σας καθοδηγήσουν για το πώς να το κάνετε.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του OpenVPN

Ένας μεγάλος αριθμός ιστότοπων προχώρησε για να προτείνει και ακόμη και να δώσει λόγους για τους οποίους οι συνδρομητές VPN δεν πρέπει να προχωρήσουν στη χρήση του OpenVPN, αναφέροντας τα μειονεκτήματα που αργότερα βρήκαμε μπορούν εύκολα να ταξινομηθούν αλλάζοντας ορισμένες από τις ρυθμίσεις διαμόρφωσης. Εκείνα που δεν έχουν να κάνουν περισσότερο με την επιλογή του ISP, ή ακόμα και την ποιότητα του υλικού που χρησιμοποιείται.

Οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν το OpenVPN επειδή τους επιτρέπει να προσαρμόζουν τις ρυθμίσεις του με τρόπο που άλλα πρωτόκολλα όπως το PPTP και το L2TP δεν μπορούν. Απαιτεί επομένως λίγη τεχνική εμπειρία, αλλά δεν είναι τίποτα που ένας αρχάριος δεν μπορεί να χειριστεί μέσω της καθοδήγησης ενός εξειδικευμένου αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών.

Το OpenVPN δεν έρχεται πραγματικά με μια διεπαφή χρήστη, αλλά μόλις το συνηθίσετε, θα έχετε ακόμη πιο εκτεθειμένη στο πώς μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για πιο προηγμένα πράγματα, όπως η απομακρυσμένη πρόσβαση.

Συμπέρασμα σχετικά με τις καλύτερες υπηρεσίες OpenVPN το 2020

Για πολλούς πελάτες εκεί έξω που αναζητούν μια αξιόπιστη εφαρμογή VPN ανοιχτού κώδικα, δεν υπάρχει άλλη λύση για να στραφείτε σε άλλη από το OpenVPN. Αυτό το πρωτόκολλο VPN είναι το πιο προτιμώμενο και η ποιότητα των υπηρεσιών που αποκτάτε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος του παρόχου VPN με τον οποίο επιλέγετε να εγγραφείτε. Συνήθως, ένας πάροχος με ένα εκτεταμένο δίκτυο διακομιστών, μια αξιόπιστη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών και ένας λογικός μηχανισμός τιμολόγησης θα πρέπει να είναι αρκετοί για να εγγυηθούν καλή εξυπηρέτηση. Ένας πάροχος, όπως το ExpressVPN, ελέγχει τα πλαίσια και στις τρεις απαιτήσεις και έχει εγγύηση χρημάτων 30 ημερών για όσους είναι δύσπιστοι για την υπηρεσία τους για να δουν οι ίδιοι.

Εάν τυχαίνει να δοκιμάσετε κάποια από τις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω, μη διστάσετε να αφήσετε ένα ή δύο σχόλια στην παρακάτω ενότητα. θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να σας απαντήσουμε.