Καλύτερο VPN για το Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι ένας τεράστιος προορισμός για πολλούς διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών και επιχειρήσεων. Και είσαι σωστός, είναι η πόλη των ονείρων. τα όνειρα του διαδικτυακό απόρρητο και ελευθερία στο Διαδίκτυο. Εάν γνωρίζετε μόνο πόσο πολύτιμα είναι αυτά τα δύο πράγματα, δεν θα σκεφτόσασταν δύο φορές για να αποκτήσετε ένα VPN.


Λος Άντζελες VPN

Αυτό το εργαλείο τυχαίνει να είναι δικό σας πάροχος ασφαλείας ενώ ονειρεύεστε την Calfornia. Κανένας χάκερ δεν μπορεί να κλέψει τις τραπεζικές σας πληροφορίες μια σύνδεση VPN, και έμαθα ότι ο σκληρός τρόπος, φυσικά. Ο εύκολος τρόπος εξηγείται παρακάτω. μια ασφαλής σύνδεση στο Διαδίκτυο υπάρχει απόλυτη ανάγκη. Λοιπόν, εδώ μπορείτε να αποκτήσετε έναν στο Λος Άντζελες.

Καλύτερο VPN για το Λος Άντζελες – Όλα σε ένα

Έχουμε καταλάβει ότι ίσως να μην θέλετε να διαβάσετε όλα αυτά, οπότε εδώ είναι μια σύντομη λίστα με το τι να εξαιρέσετε και ποια VPN να χρησιμοποιήσετε στο LA

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Γιατί ένα VPN στο Λος Άντζελες?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα χρειαστείτε ένα VPN στο Λος Άντζελες. Όπου κι αν πάτε, είστε ευάλωτα σε επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εκτός αν χρησιμοποιείτε VPN. Ωστόσο, όταν συνδέεστε σε ένα VPN, δημιουργείτε έναν ασφαλή και κρυπτογραφημένο σύνδεσμο σε έναν διακομιστή που επιλέγετε. Αυτό δυσκολεύει τους τρίτους να αποκτήσουν τα δεδομένα σας. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας ταξιδιώτης είναι να κλαπεί τα δεδομένα του.

Ο δεύτερος λόγος είναι παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς και τις διακοπές ρεύματος. Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή διαφορετικής τοποθεσίας και εξαπατήστε τον πάροχο περιεχομένου να πιστεύει ότι δεν είστε εκεί που βρίσκεστε. Χώρες, εταιρείες και άλλα ιδρύματα θα επιβάλουν γεωγραφικούς περιορισμούς στο περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Χωρίς τη χρήση VPN, δεν θα έχετε το πλεονέκτημα της πρόσβασης σε περιεχόμενο από το εξωτερικό.

Καλύτερο VPN για το Λος Άντζελες

Το πιο κατάλληλο VPN για το Λος Άντζελες θα πρέπει να είναι γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο. Πρώτον, θα πρέπει να έχει πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλη την Καλιφόρνια, τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής και καναλιού και υψηλά επίπεδα κρυπτογράφησης για την προστασία του διαδικτυακού απορρήτου των χρηστών. Ας ξεκινήσουμε τώρα, εμείς?

ExpressVPN

ExpressVPN είναι μια υπηρεσία που θα βοηθήσει κρυπτογραφήστε τη σύνδεσή σας και ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο θέλετε να έχετε πρόσβαση. Αυτός ο πάροχος εκτελεί αυτό το εκτεταμένο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε πολύ σημαντικές τοποθεσίες για τη διατήρηση του διαδικτυακού απορρήτου των χρηστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μεγάλο τους δίκτυο για να κατάργηση λογοκρισίας, Κρατήστε τα προσωπικά σας στοιχεία σε αναδιπλώσεις και παρακολουθήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

Πολλοί από τους διακομιστές VPN του ExpressVPN 2000 βασίζονται στην πραγματικότητα στο Λος Άντζελες. Το γεγονός ότι έχουν τόσο πολλούς διακομιστές καθιστά τη σύνδεση με τους διακομιστές εξαιρετικά βολική. Του υψηλές ταχύτητες είναι ιδανικό για υπηρεσίες ροής και gaming. Με αυτόν τον πάροχο, μπορείτε να κάνετε συνδέσεις διακομιστή διατηρώντας ταυτόχρονα το διαδικτυακό σας απόρρητο. Θυμηθείτε ότι υπάρχει αυστηρός πολιτική μηδενικής καταγραφής, το οποίο είναι πολύ παρηγορητικό για τους χρήστες που ενδιαφέρονται για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ExpressVPN, ρίξτε μια ματιά αυτήν την κριτική.

IPVanish

IPVanish είναι ένας πάροχος που θα λειτουργεί αρκετά καλά, όπου κι αν βρίσκεστε. Η υπηρεσία VPN έχει πολλές τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη περισσότερο από τις άλλες εταιρείες. Γι ‘αυτό το IPVanish είναι η δεύτερη επιλογή μας για υπηρεσίες VPN στο Λ.Α. Το IPVanish έχει αποδειχθεί ότι είναι ταχύτερο VPN, και αυτό ακριβώς λέει ο ιστότοπος.

Ιστότοποι IPVanish 60 διακομιστές στο Λος Άντζελες και μπορείτε να συνδεθείτε με όποιο διακομιστή θέλετε. Αυτό που είναι μοναδικό για το IPVanish είναι ότι είναι ιδιοκτήτες των δικών τους διακομιστών. Επιπλέον, αυτός ο πάροχος λειτουργεί σε φανταστικές ταχύτητες και υπό αυστηρή ασφάλεια. Δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής, και υπάρχει αυτό Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών αυτό δεν σας αναγκάζει να εγγραφείτε αμέσως. Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IPVanish στο αυτήν την κριτική.

NordVPN

NordVPN είναι αναμφισβήτητα ένα κορυφαίο VPN από την άποψη της ασφάλειας. ο Υπηρεσία κρεμμυδιού μέσω VPN μεταβιβάζει τα δεδομένα και την διαδικτυακή σας κυκλοφορία μέσω ενός διακομιστή VPN που επιλέγετε και, στη συνέχεια, τις ανακατευθύνει μέσω του Δρομολογητής Onion. Γνωρίζετε πώς ένα κρεμμύδι έχει στρώματα, η δυνατότητα Onion του NordVPN προσθέτει παρόμοια επίπεδα στα δεδομένα των χρηστών για προστασία.

Μόλις τα δεδομένα φτάσουν στον προορισμό τους, κανείς δεν μπορεί να σας εντοπίσει. γίνεσαι ανιχνεύσιμος Το γεγονός ότι λειτουργεί πάνω από 4.500 διακομιστές σε 62 χώρες σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε διεύθυνση IP θέλετε. Για να μην αναφέρουμε, οι διακομιστές του είναι γρήγοροι και έχουν πελάτες για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες.

Η καλύτερη πτυχή του NordVPN είναι το διπλό VPN. Αυτή η δυνατότητα κρυπτογραφεί τα δεδομένα των χρηστών δύο φορές για πρόσθετη ασφάλεια. Επιπλέον, το NordVPN τηρεί αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής, ότι ούτε αποθηκεύει ούτε κοινοποιεί τα δεδομένα σας με τρίτα μέρη. Διαβάστε περισσότερα για NordVPN σε αυτήν την κριτική.

BulletVPN

BulletVPN μπορεί να πάρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε όλους τους χρήστες για παράκαμψη περιεχομένου με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η εταιρεία έχει σχεδόν 52 διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες, με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές. Το BulletVPN προσφέρει μόνο τις καλύτερες υπηρεσίες για να ευχαριστήσει τους πελάτες τους. Ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης μπορεί να διατηρήσει και να προστατεύσει το απόρρητο του χρήστη που πρέπει να κάνει κάθε VPN.

Έρχεται επίσης με ένα Επιλογή υπηρεσίας έξυπνου DNS, για επιπλέον μεθόδους απεμπλοκής. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και υποστήριξη πελατών 24/7 που κάνουν το BulletVPN πιο ελκυστικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον πάροχο, ανατρέξτε στο Αναθεώρηση BulletVPN.

Καλύτερο VPN για το Λος Άντζελες – Τελικές σκέψεις

Το Λος Άντζελες είναι γνωστό για πολλά πράγματα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε την πόλη. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κρατήσετε στο πλευρό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας υπάρχει ένας πάροχος υπηρεσιών VPN. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο επικίνδυνο σύνδεση σε δημόσιο WiFi μπορεί να είναι ή τι το τρίτος μπορεί να ανακτήσει τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Los Angels εάν κάνετε χρήση ενός VPN.

Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τη λίστα που σας παρέχουμε παραπάνω. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα VPN επιλέχθηκαν με βάση ασφάλεια, ταχύτητα και τοποθεσία διακομιστή. Ποιο θα επιλέγατε; Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιλογές σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.