Το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ το 2020

Η πρώτη μου επίσκεψη στο Ντουμπάι ήταν καλή και όλα μέχρι να συνδεθώ στο Διαδίκτυο. Θέλω να πω, είμαι επισκέπτης και δεν μπορώ να κρατήσω τους γονείς μου πίσω στο σπίτι, επειδή οι υπηρεσίες VoIP αρέσουν Το Skype αποκλείεται στη χώρα Τη δεύτερη φορά, ήρθα προετοιμασμένη. Έχω έναν αξιόπιστο VPN και δεν είχα κανένα πρόβλημα Οι αυστηροί περιορισμοί διαδικτύου των ΗΑΕ. Επομένως, εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Ντουμπάι σύντομα, επιτρέψτε μου να σας βοηθήσω να επιλέξετε ένα VPN ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Εδώ είναι πλήρης αναθεώρηση των καλύτερων VPN για τα ΗΑΕ.


Το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ το 2017

Το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ το 2020

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Καλύτερο VPN για ΗΑΕ – Συνοπτικά

Υπάρχουν μερικά δωρεάν υπηρεσίες VPN θα μπορούσατε να απευθυνθείτε ενώ βρίσκεστε στα ΗΑΕ. Ωστόσο, τέτοιες υπηρεσίες είναι εξαιρετικά αναξιόπιστο και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι ακόμη επικίνδυνο για τις συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Συνιστούμε πάντα τη χρήση αξιόπιστων υπηρεσιών VPN με σαφή πολιτική επιστροφής χρημάτων, ToS και πολιτική απορρήτου. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με το οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN για χρήση στα ΗΑΕ.

Σύνδεσμος παροχέα RankVPN
τάξηvpn-πάροχος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας
 • 24/7 Ζωντανή υποστήριξη
 • Αποκλειστική έκπτωση 49%!

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το BulletVPN
τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το NordVPN
4vpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το Surfshark

Τι είναι μια υπηρεσία VPN?

Ένα VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) είναι μια μορφή λογισμικού που σας επιτρέπει να προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω κρυπτογράφησης. Μέσω αυτού, η διεύθυνση IP σας αποκρύπτεται και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη με βάση το πού θέλετε να φαίνεται να περιηγείστε.

Πώς να επιλέξετε ένα VPN στα ΗΑΕ?

Η επιλογή του καλύτερου VPN για τα ΗΑΕ μπορεί να αποδειχθεί αποθαρρυντική, δεδομένου του μεγάλου αριθμού αξιόπιστων υπηρεσιών VPN στην αγορά. Ωστόσο, τα περισσότερα διαθέτουν χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν προστατεύστε τα δεδομένα σας από διαδικτυακούς χάκερ και επίσης παράκαμψη λογοκρισίας Διαδικτύου.

Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε θα ήταν να εντοπίσετε έναν πάροχο που έχει προσιτά μηνιαία και ετήσια προγράμματα συνδρομής, και επίσης αυτά που προσφέρουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων ή δοκιμαστικές περιόδους για να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους προτού τις δεσμεύσετε. Θα αποθαρρύνουμε ιδιαίτερα κανέναν να μην μπερδευτεί με οποιαδήποτε εταιρεία VPN που ισχυρίζεται ότι προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν. Θα σας απογοητεύσουν ελαττωματικό λογισμικό και πολύ αργός χρόνος φόρτωσης.

Θα προτιμούσαμε επίσης να σας δείξουμε προς καθιερωμένες εταιρείες όπως ExpressVPN, IPVanish, VyprVPN, StrongVPN, HideMyAss και PureVPN μεταξύ άλλων. Αυτοί οι τύποι Προσφέρετε μια ποικιλία δυνατοτήτων και επιλογών τιμολόγησης κατάλληλες για τις ανάγκες όλων, καθώς και λογισμικό VPN όπου υπάρχουν εκδόσεις σχεδιασμένες για κάθε λειτουργικό σύστημα. Έχουν επίσης επενδύσει καλά στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών και επιτρέπουν απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών και εύρους ζώνης.

Χρειάζεστε VPN UAE?

Εάν σκοπεύετε να παραμείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΗΑΕ, τότε ναι. Δικα τους η κυβέρνηση προτιμά να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα των πολιτών της, και έτσι μπορούν να καταλάβουν ποιος κάνει τι. Υπάρχει πολύ μικρό επίπεδο απορρήτου εάν υπάρχει.

Διατηρω πρόσβαση στις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, θα πρέπει να αποκτήστε ένα VPN UAE. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταργήσετε όλους τους περιορισμούς που επιβάλλονται στα κανάλια που έχετε συνηθίσει.

Ηλεκτρονική λογοκρισία στα ΗΑΕ

Από το 2011, το επίπεδο λογοκρισίας στο Διαδίκτυο έχει αυξηθεί ραγδαία για πολιτικά σχετικούς λόγους. Τα ΗΑΕ έχουν επισημάνει μια σειρά από ιστότοπους που προωθούν περιεχόμενο και παρέχουν φόρουμ για πολιτική κριτική.

«Το TRA, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης, έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στους ISP για να περιορίσουν το περιεχόμενο που απεικονίζει την πορνογραφία, την τρομοκρατία και τον τζόγο ως αποδεκτό κανόνα. Μια χούφτα Υπηρεσίες VoIP όπως το Skype, ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook και Κελάδημα, καθώς και μια λίστα με ιστότοπους γνωριμιών έχουν αποκλειστεί από την πρόσβαση από την αρχή. “

Όλα αυτά τα ζητήματα μπορεί να δημιουργήσουν μια πολύ ενοχλητική διαμονή για έναν απόδημο που προέρχεται από μια χώρα όπου η λογοκρισία περιεχομένου είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Θα διαπιστώσετε ότι πολλά από τα κανάλια και τους ιστότοπους στους οποίους έχει συνηθίσει να απαγορεύονται στα ΗΑΕ, και έτσι το επόμενο η καλύτερη λύση θα ήταν να κοιτάξετε τις υπηρεσίες ενός αποτελεσματικού παρόχου VPN.

Επιπλέον, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι γνωστό ότι είναι πολύ απατηλά όταν πρόκειται για το απόρρητο των κατοίκων του. Η χώρα κρατά ετικέτες σε όλους όσους τυχαίνει να κατέχουν διεύθυνση IP ΗΑΕ.

Πώς θα νιώθατε αν γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση ακούει όλες τις κλήσεις σας? Δεν είστε μόνοι, θυμηθείτε αυτό. Όλα όσα λέτε ή κάνετε κατατίθενται από την κυβέρνηση. Για να αποφευχθεί αυτή η σκληρή αλήθεια, συνδεθείτε σε ένα VPN και ανωνυμοποιήστε τη συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να γνωρίσει τις πληροφορίες σας.

Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων με VPN για ΗΑΕ

Μια υπηρεσία VPN UAE θα σας εξασφαλίσει ξεπεράστε όλους τους γεω-περιορισμούς Ρυθμίστε από την κυβέρνηση σε διαδικτυακό περιεχόμενο αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφώντας τα δεδομένα σας. Αυτή η μορφή κρυπτογράφησης δεδομένων γίνεται χρησιμοποιώντας ένα από τα πολλά ευρέως υποστηριζόμενα πρωτόκολλα σήραγγας και αυτό εξαρτάται από τον πάροχο στον οποίο έχει εγγραφεί. Τα πιο δημοφιλή είναι SSTP, OpenVPN με TCP και UDP, PPTP και επίσης L2TP / IPsec με PPTP. Όταν συνδυάζεται με Κρυπτογράφηση 256-bit και IP hider, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε τοπικές και ξένες περιορισμένες υπηρεσίες.

Ένας πλήθος διεθνών ιστότοπων και διαδικτυακών υπηρεσιών θα ξεμπλοκαριστεί εάν χρησιμοποιείτε παρόχους που υποστηρίζονται ως το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ; τα πιο δημοφιλή μεταξύ τους είναι το Skype, το Whatsapp και το Viber. Περιμένετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ που είναι ακόμη δύσκολο να βρεθούν σε άλλες χώρες. Περιλαμβάνουν Fox, ΗΠΑ Netflix, Hulu. CBS, ABS Family, BBC iPlayer, HBO Go, Spotify, Pandora Radio μεταξύ άλλων.

Κατάργηση αποκλεισμού της δυνατότητας φωνητικής κλήσης από τις εφαρμογές συνομιλίας

Ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των τηλεπικοινωνιών στα ΗΑΕ έχει δημιουργήσει μια μορφή λογοκρισίας που δεν βλέπουμε συχνά σε πολλές χώρες. Δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας όπως Τα WhatsApp, Skype, Facetime και Viber δεν επιτρέπεται να διευκολύνουν τις υπηρεσίες VoIP που θα επέτρεπε στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις. Ευτυχώς, η χρήση ενός VPN για τα ΗΑΕ θα σας επέτρεπε να το κάνετε παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις φωνητικές σας κλήσεις. Για να γίνει αυτό, το μόνο που απαιτείται είναι μια σύνδεση με έναν διακομιστή VPN που βασίζεται σε μια χώρα που δεν περιορίζει τέτοιες κλήσεις.

Κοινή χρήση αρχείων και Torrenting P2P

Η ίδια λύση που χρησιμοποιείται για τις υπηρεσίες VoIP ισχύει και για χρήστες που θέλουν να μεταδώσουν περιεχόμενο στο διαδίκτυο ή να πραγματοποιήσουν λήψη χρησιμοποιώντας torrents.

Καλύτερο VPN για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Αξιολόγηση σε βάθος

Η λίστα των δικών μας καλύτερο VPN UAE Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν εταιρείες που είναι εγγυημένες ότι προσφέρουν πλήρη απόρρητο στο διαδίκτυο & διευκολύνει τους χρήστες παρακάμπτοντας τυχόν υπάρχοντα εμπόδια επιβληθεί από την κυβέρνηση για την επιβολή λογοκρισίας. Θα μάθετε επίσης για υπηρεσίες VPN που προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους και εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Ανεξάρτητα από το αν είστε απόδημος από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Ινδία ή οπουδήποτε αλλού, Αυτές οι κορυφαίες υπηρεσίες VPN θα σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τους τοπικούς περιορισμούς και να καταργήσετε τον αποκλεισμό εφαρμογών όπως Skype, Whatsapp, Netflix, Hulu, BBC iPlayer και πολλά άλλα. Με αυτό είπε, Ακολουθεί η πλήρης κριτική των καλύτερων VPN για τα ΗΑΕ.

1. ExpressVPN – Το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ

ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας κυρίως λόγω των δικών τους εύχρηστο λογισμικό, εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, και πάνω απ ‘όλα, τους επίπεδο αυξημένης ασφάλειας. Οι διακομιστές τους είναι παρόντες στο πάνω από 90 χώρες, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ξεκινήσετε μια απομακρυσμένη σύνδεση, καθώς κάποιος θα είναι πάντα κοντά, ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκεστε.

Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι επίσης πολύ εξειδικευμένη, εύκολα προσβάσιμη και είναι διαθέσιμο 24/7. Εάν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα κατά την ασφάλεια της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο ενώ προσπαθείτε κατάργηση αποκλεισμού Skype, Netflix, Whatsapp ή BBC ενώ βρίσκεστε στα ΗΑΕ, μπορείτε πάντα να τους στείλετε ένα email, να λάβετε ένα εισιτήριο βοήθειας μέσω του ιστότοπού τους ή να τους εμπλέξετε μέσω του υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας. Δεδομένων, μπορεί να είναι ελαφρώς ακριβό σε σύγκριση με άλλους παρόχους, αλλά με χαρακτηριστικά όπως λειτουργία απόκρυψης, τουλάχιστον θα πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε για τους Περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, και δείτε αν θέλετε ή όχι την υπηρεσία τους.

Πλεονεκτήματα

 • 145 τοποθεσίες διακομιστή.
 • Περίοδος επιστροφής μετρητών 30 ημερών.
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Μειονεκτήματα

 • Κάπως ακριβό.

2. NordVPN

Το γεγονός οτι NordVPN έχει την έδρα τους με έδρα τον Παναμά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση θα έρθει να αναζητά αρχεία του ιστορικού περιήγησης των χρηστών της, καθώς η χώρα δεν επηρεάζεται από νόμους διατήρησης δεδομένων. Η υπηρεσία επίσης επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 6 συσκευές στα ΗΑΕ ταυτόχρονα μέσω ενός λογαριασμού. Του χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι αυτά ενός κορυφαίου παρόχου VPN, και τα περισσότερα από αυτά τυχαίνει μοναδικό μόνο στο NordVPN.

Πάρτε για παράδειγμα το δυνατότητα αλυσοποίησης VPN διπλού hop, όπου είναι η κυκλοφορία δρομολογείται μεταξύ δύο διακομιστών αντί για έναν. Αυτό αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας & καθιστά δύσκολο για οποιονδήποτε να σας εντοπίσει. Έχουν επίσης ενεργό πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να ανησυχείτε για την καταγραφή του ιστορικού σας οπουδήποτε.

Πλεονεκτήματα

 • Χιλιάδες διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες.
 • Έξυπνο DNS SmartPlay.
 • CyberSec.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Πολιτική μηδενικής κυκλοφορίας.
 • Βραβευμένη υποστήριξη.
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Μειονεκτήματα

 • Ένα μικρό ακριβό.
 • Δεν είναι αξιόπιστο όταν πρόκειται για ταχύτητα.

3. IPVanish

IPVanish έχει πιστούς ακόλουθους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κυρίως λόγω των υψηλές ταχύτητες διακομιστή, και αυτό είναι απαραίτητο ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε streaming ειδήσεων, ζωντανών εκπομπών ή αθλητικών εκδηλώσεων από το αγαπημένο σας κανάλι ή ιστότοπο. ο υψηλές ταχύτητες διακομιστή Κάντε επίσης τις λήψεις να γίνονται γρηγορότερες και να θυμάστε ότι αυτό συμβαίνει παρά τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας που έχει θέσει η υπηρεσία. Το λογισμικό που απολαμβάνουν οι χρήστες είναι κορυφαίο, καθώς περιλαμβάνει υποστήριξη για όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται περισσότερο, συμπεριλαμβανομένων Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Το δίκτυο διακομιστών τους είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακό, με περισσότερα από 850 από αυτά βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Οι χρήστες του IPVanish έχουν επίσης υποσχεθεί ότι κανένα από τα ιστορικά περιήγησής τους δεν θα αποθηκευτεί από την υπηρεσία, και αυτό αποτελεί παράδειγμα μέσω των πολιτική μη καταγραφής. Όσον αφορά την ασφάλεια, Το IPVanish προσφέρει τα πρωτόκολλα PPTP, L2TP και OpenVPN, όλα υποστηρίζονται από ένα Κρυπτογράφηση AES 256-bit. Μια πτυχή που τους ξεχωρίζει από άλλους παρόχους είναι ότι προσφέρουν μόνο 7 δωρεάν ημέρες χρήσης για τους υποψήφιους πελάτες να αποφασίσουν εάν αυτή είναι η υπηρεσία που πρέπει να ακολουθήσουν.

Πλεονεκτήματα

 • 1000+ διακομιστές.
 • Πρωτόκολλα PPTP, L2TP και OpenVPN.
 • Συνδέει έως και 10 συσκευές.
 • Υποστηρίζει Windows, Mac, iOS, Android και Linux.
 • Πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής.
 • Χωρίς περιορισμό στο εύρος ζώνης.

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι δυνατή η κατάργηση αποκλεισμού του Netflix.
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Εναλλακτικές λύσεις VPN – Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS

Τα VPN δεν είναι τα μόνα εργαλεία που σας βοηθούν παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS για πρόσβαση σε περιεχόμενο που υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς ενώ βρίσκεστε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Ωστόσο, σε αντίθεση με ένα VPN, Το έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας ούτε το κάνει καλύψτε τη διεύθυνση IP σας. Έτσι, ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο μπορεί να παρακολουθείται εύκολα.

Σε μια χώρα όπως τα ΗΑΕ, το απόρρητο είναι πολύ σημαντικό. Επομένως, εάν λατρεύετε την ασφάλεια και το απόρρητό σας, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που βάζει το Smart DNS στο τραπέζι:

 • Σε αντίθεση με ένα VPN, το Smart DNS δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένες συσκευές. Μπορεί να είναι δημιουργήστε κυριολεκτικά σε κάθε πλατφόρμα που υπάρχει. Που περιλαμβάνει Xbox, Apple TV, Amazon Fire Stick, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku και ακόμη και Chromecast.
 • Αλλάξτε τη διαμόρφωση DNS μία φορά και θα μπορείτε ξεμπλοκάρετε τα γεω-περιορισμένα κανάλια οποτεδήποτε εκκινείτε τη συσκευή σας. Ωστόσο, αυτό που αποκτάτε πρόσβαση εξαρτάται από το τι υποστηρίζει ο πάροχός σας. Επομένως, επιλέξτε έναν έξυπνο πάροχο DNS παρά ξεκλειδώνει πολλά όπως Μη εντοπιστής.
 • Από το Έξυπνο DNS δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας κατά τη διαδικασία, μπορείτε να απολαύσετε περιορισμένο περιεχόμενο και διατηρήστε τα τοπικά σας κανάλια πλήρως λειτουργικά Την ίδια στιγμή.
 • Το έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας. Αν και αυτό δεν σας δίνει την ασφάλεια χρειάζεστε, το δικό σας η ταχύτητα παραμένει σε πλήρη χωρητικότητα.
 • Χρήση ISP ΗΑΕ διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης ή παραβίαση DNS, που σημαίνει ότι το Smart DNS ενδέχεται να μην λειτουργεί. Να είστε προσεκτικοί, ο Du και η Etisalat είναι κοντά σας.

Η επιλογή ενός καλού παρόχου Smart DNS είναι τόσο τρομακτική όσο και με ένα VPN. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές όταν Μη εντοπιστής είναι στη βιομηχανία. Αυτή η υπηρεσία μπορεί ξεμπλοκάρετε περισσότερα από 234 κανάλια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Netflix των ΗΠΑ, του Hulu, του BBC iPlayer και άλλων. Για να προσθέσετε ένα κεράσι στην κορυφή, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους για 7 ημέρες δωρεάν. Χρησιμοποιήστε αυτό και μάθετε τι είναι αυτός ο πάροχος.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για τα ΗΑΕ

Παρά τα υψηλά επίπεδα περιορισμών που επιβάλλονται στα ΗΑΕ, οι απόδημοι που ζουν και εργάζονται εκεί έχουν μια επιλογή που τους επιτρέπει να φτάσουν προσέξτε τι θέλουν, και άκου τι θέλουν. Αυτό είναι ένα VPN. Εάν εγκατασταθεί σωστά, ένας χρήστης θα πρέπει να μπορεί παρακάμπτοντας όλους τους περιορισμούς ρυθμίστε και περιηγηθείτε στον Ιστό με τη μέγιστη ελευθερία και απόρρητο. Δώστε μου τη γνώμη σας και μοιραστείτε την εμπειρία σας με το VPN που καταλήξατε να επιλέξετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

σχετικές αναρτήσεις

 • Καλύτερο VPN για CW TV

  Καλύτερο VPN για CW TV

  Χωρίς σχόλια | 6 Αυγ 2018

 • Καλύτερο VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης

  Καλύτερο VPN με απεριόριστο εύρος ζώνης

  Χωρίς σχόλια | 17 Αυγ 2018

 • Αναθεώρηση Unlocator 2019

  Unlocator VPN Review – Αξίζει τα χρήματά μου?

  Χωρίς σχόλια | 11 Ιουνίου 2019

 • Καλύτερο VPN για την Κίνα 2017 - Παράκαμψη Great Firewall

  Καλύτερο VPN για Κίνα – Κριτική 2020

  2 Σχόλια | 10 Ιουν 2016

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Κάρολος

Συσκευές ροής geek. Ενδιαφέρεστε για κάθε μικρό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών. Ένας άπληστος πιστός στο δικαίωμα προστασίας του διαδικτυακού απορρήτου. Ο Charles έχει επίσης ελέγξει πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN και ξέρει πώς να διαχωρίσει τα καλά μήλα από τα κακά.