Αποκαλύφθηκε το καλύτερο VPN για την Ινδία το 2020

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για την Ινδία το 2020? Όντας ομογενείς που ζουν και εργάζονται στην Ινδία, σίγουρα θα μπείτε στον πειρασμό να αναζητήσετε έναν τρόπο να καλύψετε τις τοπικές εκπομπές που έχετε συνηθίσει από τη χώρα καταγωγής σας. Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι η ινδική κυβέρνηση αποκλείει συνεχώς νόμιμους ιστότοπους. 


Καλύτερο VPN για την Ινδία

Καλύτερο VPN για την Ινδία

Για να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς, θα χρειαστείτε έναν πάροχο εικονικού ιδιωτικού δικτύου που διαθέτει καλό αριθμό διακομιστών στη χώρα σας. Θα επωφεληθήκατε επίσης από την προστασία της ταυτότητάς σας και τους αγαπημένους σας γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους κατά την χρήση VPN. Ομοίως, οι Ινδικοί ομογενείς στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά ή τις ΗΠΑ αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες όταν προσπαθούν να μεταδώσουν τις αγαπημένες τους ινδικές τηλεοπτικές εκπομπές και κανάλια στο εξωτερικό. Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να παρακάμψετε όλους αυτούς τους γεω-περιορισμούς. Με όλα αυτά που ειπώθηκαν, εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία VPN για την Ινδία που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.

Καλύτερο VPN για Ινδία – Περίληψη

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. SurfShark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Οι περιορισμοί στην Ινδία, παρόλο που δεν είναι τόσο αυστηροί, δεν θα σας επιτρέψουν να δείτε κανάλια από το εξωτερικό, όπως το BBC iPlayer, η έκδοση Netflix στις ΗΠΑ ή το Hulu. Αυτά τα κανάλια προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση μέσω κάποιων πολύ δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών. Δεν υπάρχει λόγος να τα χάσετε αν έχετε ακούσει για VPN. Η χρήση τους σημαίνει ότι θα αλλάζατε εύκολα τη διεύθυνση IP σας, καθιστώντας την ταυτότητά σας στο Διαδίκτυο ιδιωτική και επομένως πιο ασφαλή.

Το καλύτερο VPN για την Ινδία το 2020

Πάντα φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές και τις απόψεις των πελατών, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε πριν εγγραφείτε πραγματικά σε οποιονδήποτε τύπο υπηρεσίας VPN. Αυτό θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μια περίληψη του τύπου των δυνατοτήτων που προσφέρει κάθε υπηρεσία.

Η λίστα των υπηρεσιών VPN για να διαλέξετε είναι αρκετά μεγάλη, επομένως η επιλογή μιας υπηρεσίας στην οποία θέλετε να εγγραφείτε μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα σας παρέχουμε μια λίστα με το είδος των VPN που μπορεί να θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο σας.

ExpressVPN

Αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους παρόχους, το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας. Προσφέρουν υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης δεδομένων και παρέχουν σε όλους τους πελάτες τους διαδικτυακή ανωνυμία. Τα περισσότερα άτομα το χρησιμοποιούν σε περισσότερες από μία συσκευές. τηλέφωνα, υπολογιστές, tablet και έξυπνες τηλεοράσεις.

NordVPN

Όταν πρόκειται για ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, το NordVPN πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Αυτό το VPN προσφέρει περισσότερους από 5000 διακομιστές για πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεμπλοκάρουν εύκολα τα περιορισμένα κανάλια, συμπεριλαμβανομένου του American Netflix. Επιπλέον, ξεχωρίζει λόγω ορισμένων αποκλειστικών δυνατοτήτων ασφαλείας, όπως το Double VPN και το CyberSec. 

Ο πρώτος αναδιοργανώνει ξανά τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Έχει τα σκαμπανεβάσματα καθώς διπλασιάζει την κρυπτογράφηση σας (διπλή ασφάλεια), αλλά επίσης μειώνει την ταχύτητα του διαδικτύου σας ακόμη περισσότερο σε αντάλλαγμα για την ασφάλεια του Διαδικτύου. Το άλλο θα ήταν το CyberSec. Μια ισχυρή τεχνολογία που προστατεύει τη συσκευή σας από ιούς, κακόβουλα προγράμματα και οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να στοχεύει τη συσκευή σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Γενικά, το NordVPN είναι ένα αξιόπιστο VPN για χρήση. Ρίξτε μια ματιά. Μπορείτε να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή του NordVPN ανά πάσα στιγμή, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους.

BulletVPN

Ως σχετικά νέος παίκτης στην αγορά, το BulletVPN συνεχίζει να προσθέτει νέους διακομιστές κάθε τόσο στην τρέχουσα λίστα με τις 30 χώρες, και είναι έτοιμοι να δώσουν στις καθιερωμένες εταιρείες μια προσπάθεια για τα χρήματά τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτός ο πάροχος VPN θεωρείται πάντα ένας από τους κορυφαίους όσον αφορά την ασφάλεια.

Αυτός ο πάροχος μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό των υπηρεσιών αποκλεισμού γεωγραφικών αποκλεισμών από όλο τον κόσμο. Θα βρείτε πολλά VPN ικανά για αυτό, αλλά μερικά από αυτά θα σας δυσκολευτούν με το Netflix. Ο γίγαντας ροής βρήκε έναν τρόπο να αποκλείσει VPN ενώ προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του. Ωστόσο, το BulletVPN μεταξύ μερικών άλλων εξακολουθεί να είναι σε θέση να επιλύει εύκολα αυτά τα μπλοκ.

SurfShark

Surfshark προσφέρει κρυπτογράφηση υψηλών προδιαγραφών και απεριόριστα δεδομένα. Μπορείτε να κάνετε streaming όλου του περιεχομένου που θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το εύρος ζώνης που εξαντλείται. Είναι ένα νέο VPN στην αγορά που μπορεί να είναι λίγο προειδοποιητικό για ορισμένους χρήστες. Ωστόσο, έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του και μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με τους γίγαντες με ευκολία για αυτό που έχει να προσφέρει.

Παράλληλα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας: OpenVPN και IKEv2, αυτό το VPN προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική δυνατότητα εάν θέλετε να μοιραστείτε μια σύνδεση VPN με ολόκληρη την οικογένεια. Επιπλέον, όπως και τα άλλα VPN στη λίστα μας, το Surfshark προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία.

VyprVPN

Με περισσότερους από 700 διακομιστές, το VyprVPN εγγυάται στους χρήστες του μια γρήγορη σύνδεση που επιτρέπει ασφαλή και ανώνυμη χρήση του Διαδικτύου. Οι διακομιστές διανέμονται καλά στις ΗΠΑ, το Χονγκ Κονγκ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία.

IPVanish

Οι διακομιστές 400+ είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα την ταχύτερη σύνδεση σε σχέση με οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και τον τύπο περιεχομένου που θέλετε να παρακολουθήσετε. Μόλις εγγραφείτε στο IPVanish, μπορείτε να δοκιμάσετε περιεχόμενο από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Γαλλία και ακόμη και την Αυστραλία.

Ισχυρό VPN

Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει διακομιστές στην Ινδία, το 44 StrongVPN διαθέτει θα σας επιτρέπει να διατηρείτε πάντα μια αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή σύνδεση. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε από μια υγιή λίστα πρωτοκόλλων VPN, όπως PPTP, L2TP / IPSec και OpenVPN.

SaferVPN

Αυτός ο παροχέας προσφέρει στους πελάτες έναν εύκολο στη χρήση πελάτη VPN και οι 150+ διακομιστές του παρέχουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου ιστότοπου και καναλιών για να διαλέξετε. Το SaferVPN επίσης δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και υποστηρίζει το είδος των πρωτοκόλλων που θα πρέπει να είστε ασφαλείς και να παραμένετε ανώνυμοι.

HideMyAss

Αυτός είναι ένας από τους ηγέτες της αγοράς στη βιομηχανία VPN. Μερικές από τις πιο εκτιμημένες δυνατότητες του HMA είναι η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτουν. Πολύ επαγγελματικό, καλά εκπαιδευμένο και πάντα σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε δεν είστε σίγουροι και για να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Τα παιδιά από την PIA διαθέτουν περίπου 4000 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε 24 χώρες και μια διαβεβαίωση ότι η περιήγησή σας στο Διαδίκτυο θα είναι ιδιωτική και ασφαλής, χωρίς κανείς να σας παρακολουθεί. Οι διακομιστές είναι διασκορπισμένοι σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Κίνα, Ρωσία και πολλές άλλες χώρες. Ένας λογαριασμός με αυτά τα παιδιά θα σας επιτρέψει να συνδέσετε έως και 5 συσκευές με την υπηρεσία τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνο, το tablet, την έξυπνη τηλεόραση ή ακόμα και την κονσόλα παιχνιδιών σας.

Κανάλια που μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό χρησιμοποιώντας VPN στην Ινδία

Όταν βρίσκεστε στην Ινδία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικής θέσης στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού στο εξωτερικό. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας.

 • Αμερικανικό Netflix
 • American Amazon Prime
 • Sky GO
 • BBC iPlayer
 • ITV
 • HBO GO
 • Χούλου

Ινδικά κανάλια που μπορείτε να ξεμπλοκάρετε με VPN

Οι Ινδοί απόδημοι που ζουν έξω από τη χώρα καταγωγής τους μπορούν να αξιοποιήσουν εύκολα τα τοπικά τους κανάλια. Μπορείτε κυριολεκτικά να καταργήσετε τον αποκλεισμό των παρακάτω με το πάτημα ενός κουμπιού:

 • Χοστόρ
 • Star Sports
 • Ψηφίζω
 • Jio TV
 • Ditto TV
 • Yupp TV
 • Οζέ
 • SonyLiv

Περιορισμοί της Ινδίας στη χρήση Διαδικτύου

Οι αρχές στην Ινδία δεν έχουν βγει πραγματικά για να παρακολουθήσουν ενεργά τη χρήση του Διαδικτύου. Ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να αποκλείσουν οποιαδήποτε χρήση ΤΠΕ που θα θεωρούσε προσβλητική για την κυβέρνηση. Αυτό μπορεί να γίνει κλείνοντας το δίκτυο, για παράδειγμα. Μια υπόθεση όπου αυτό συνέβη πράγματι ήταν το Σεπτέμβριο του 2014, όπου Μουσουλμάνοι και Ινδουιστές είχαν εμπλακεί σε μια σοβαρή σύγκρουση που έβλεπε την αστυνομία να παρέμβει. Για να ηρεμήσει, η αστυνομία διέταξε την απαγόρευση όλων των υπηρεσιών 2G, 3G SMS και MMS για λίγο.

Περιορισμοί περιεχομένου

Η κυβέρνηση έχει την εξουσία από το νόμο (Κανόνες τεχνολογίας πληροφοριών / Κανόνες αποκλεισμού) να διευθύνει ότι μια εταιρεία αποκλείει οποιαδήποτε πρόσβαση σε διαδικτυακές πληροφορίες εάν επηρεάζει κάπως:

 • Η Ασφάλεια του Κράτους
 • Κυριαρχία & Ακεραιότητα της Ινδίας
 • Ινδικά αμυντικά συστήματα
 • Διπλωματικές σχέσεις

Τα ινδικά δικαστήρια επιτρέπεται επίσης να αποκλείουν περιεχόμενο Διαδικτύου χωρίς να ζητούν άδεια από την κυβέρνηση.

Παραδείγματα περιόδων κατά τις οποίες η ινδική κυβέρνηση απέκλεισε ορισμένους ιστότοπους ήταν μεταξύ Ιουνίου 2014 και Μαΐου 2015, όπου η Google και το Vimeo αποτέλεσαν αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πιο πρόσφατα, ένας αποκλεισμός που σχετίζεται με την πειρατεία είχε ως αποτέλεσμα 2.650 ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων των Archive.org και Weebly να αποκλειστούν στην Ινδία.

Συμπέρασμα για το καλύτερο VPN για την Ινδία

Η ινδική κυβέρνηση είναι, λίγο πολύ απρόβλεπτη, όταν πρόκειται για λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Ίσως ξυπνήσετε και να βρείτε μια απαγόρευση που επιβλήθηκε σε έναν ιστότοπο που δεν θα το πιστεύατε ότι του αξίζει και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πολύ ως καταναλωτής του περιεχομένου αυτού του ιστότοπου. Για να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, αποκτήστε έναν αξιόπιστο πάροχο VPN και πάρτε τον έλεγχο του τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε ενώ βρίσκεστε στο Διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map