Καλύτερα δωρεάν VPN 2020 για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών

VPN, ή εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, είναι ένα σύστημα ιδιωτικού δικτύου που σας επιτρέπει να προστατεύετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο. Η κυβερνητική επιτήρηση στις διαδικτυακές μας δραστηριότητες αυξάνεται καθημερινά. Με τη χρήση VPN, μπορείτε κρυπτογράφηση την κυκλοφορία σας και να αποτρέψετε αυτά τα αδιάκριτα μάτια να σας κρυφτούν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε VPN παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών και δες geo-αποκλεισμένο κανάλια όπως American Netflix, Hulu, HBO GO, ή BBC iPlayer. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με δωρεάν υπηρεσίες VPN όπως η Hola, τα οφέλη και τα μειονεκτήματά τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στο καλύτερος δωρεάν οδηγός VPN 2020.


Καλύτερος δωρεάν οδηγός VPN 2020

Καλύτερη δωρεάν αναθεώρηση VPN 2020

Δωρεάν VPN 2020 – Δωρεάν οφέλη και μειονεκτήματα VPN

Το κύριο πλεονέκτημα ενός δωρεάν VPN υπηρεσία είναι ακριβώς αυτό? μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι πάροχοι VPN δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αυτό μας φέρνει στα μειονεκτήματα του δωρεάν VPN.

 • Πλέον δωρεάν VPN οι υπηρεσίες είναι πολύ περιορισμένες, δηλαδή έχετε πολύ χαμηλό όριο εύρους ζώνης ή είναι δωρεάν μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα. Να αποφύγω ανώτατα όρια ταχύτητας ή λήψεις, χρησιμοποιήστε μια premium υπηρεσία VPN.
 • Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN συνήθως δεν παρέχουν κατάλληλη υποστήριξη. Επομένως, εάν αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα με τη χρήση της υπηρεσίας τους, βασικά είστε μόνοι σας.
 • Ορισμένοι δωρεάν πάροχοι VPN, όπως η Hola, πωλούν το εύρος ζώνης σας. Όταν χρησιμοποιείτε το Hola, για παράδειγμα, μετατρέπεστε σε κόμβος εξόδου ή Τελικό σημείο VPN. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να θεωρηθείτε υπεύθυνοι για πιθανή εγκληματική δραστηριότητα που διεξάγεται από άλλους χρήστες της Hola, καθώς φαίνεται να περιηγούνται στον ιστό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP!
 • Σε αντίθεση με τις premium υπηρεσίες VPN όπως ExpressVPN, Οι δωρεάν πάροχοι VPN τείνουν να έχουν μικρό αριθμός διακομιστών VPN. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι διακομιστές πρέπει να υποστούν ένα τεράστιο φορτίο που με τη σειρά του επιβραδύνει το δικό σας Ταχύτητα Διαδικτύου δραστικά.
 • Οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN παρέχουν μόνο μία Πρωτόκολλο VPN το οποίο είναι PPTP. Οι πάροχοι VPN επί πληρωμή συνήθως είναι συχνά περισσότεροι ασφαλής Πρωτόκολλα VPN όπως Ανοίξτε VPN, IP2Sec, L2TP.
 • Σε ορισμένες περιπτώσεις, geo-αποκλεισμένο ροή καναλιών όπως Netflix, Χούλου, ή BBC iPlayer μαύρη λίστα της διεύθυνσης IP του διακομιστή VPN με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακομιστή VPN για να τους εξαπατήσετε γεω-περιορισμένη ροή καναλιών που βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου δεν είναι αποκλεισμένα. Οι υπηρεσίες Premium VPN έχουν εφεδρικοί διακομιστές VPN που πηγαίνουν γρήγορα στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτούς τους νέους διακομιστές VPN για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας geo-αποκλεισμένο περιεχόμενο. Με τις δωρεάν υπηρεσίες VPN, μπορεί να χρειαστούν μήνες πριν προσθέσουν έναν νέο διακομιστή VPN που σημαίνει ότι τέτοιες υπηρεσίες είναι εξαιρετικά αναξιόπιστες όταν πρόκειται για παρακάμπτοντας τους περιφερειακούς περιορισμούς.

Ποια δωρεάν VPN πρέπει να αποφύγετε

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές VPN στο Google Play Store που ενδέχεται να βλάψουν τη συσκευή σας Android. Αυτές οι εφαρμογές έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό και ιούς. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα.

 • Εντάξει
 • EasyVPN
 • SuperVPN
 • Betternet
 • CrossVpn
 • Archie VPN
 • HatVPN
 • Ενισχυτής δικτύου sFly
 • VPN με ένα κλικ
 • Γρήγορη ασφαλής πληρωμή

Σύμφωνα με μια μελέτη που διενήργησε το CSIRO, περισσότερες από το ένα τρίτο των εφαρμογών VPN δοκιμάστηκαν να παρακολουθούν τους χρήστες μέσω κακόβουλων διαφημίσεων ή κακόβουλου λογισμικού. Επιπλέον, σχεδόν το 20% αυτών των εφαρμογών που μελετήθηκαν δεν κρυπτογράφησαν καν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο του χρήστη. Ένα εκπληκτικό 8 στις 10 εφαρμογές VPN ζητά πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα. Την επόμενη φορά που πρόκειται να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN στη συσκευή σας Android, επιλέξτε με σύνεση.

Εφαρμογές VPN προς αποφυγή

Εφαρμογές VPN προς αποφυγή

Καλύτερο δωρεάν VPN 2020 – Εναλλακτικά VPN για προστασία του διαδικτυακού απορρήτου σας

Μια premium υπηρεσία VPN, από την άλλη πλευρά, θα σας επιστρέφει περίπου 5 έως 10 $ κάθε μήνα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι ακριβώς παίρνετε για τα χρήματά σας.

 • Εφαρμογές VPN: Αξιόπιστοι πάροχοι VPN προσφέρουν εφαρμογές VPN στις οποίες μπορούν να εγκατασταθούν PC, Mac, iPhone, iPad, και Android. Αυτές οι εφαρμογές VPN διευκολύνουν τη ρύθμιση του VPN.
 • Υποστήριξη: Η υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας, email, εισιτηρίων ή φόρουμ είναι απαραίτητη για όποιον σκοπεύει να χρησιμοποιήσει VPN.
 • Απεριόριστη χρήση δεδομένων: Λήψη όσων αρχείων θέλετε ή ροή όλων των ταινιών που θέλετε, χωρίς όριο δεδομένων.
 • Πολλαπλά πρωτόκολλα: OpenVPN, PPTP, IP2Sec, και L2TP είναι όλα διαθέσιμα.
 • Τοποθεσίες διακομιστή VPN: Οι κατάλληλοι πάροχοι VPN έχουν τουλάχιστον 100 διαφορετικές τοποθεσίες VPN σε όλο τον κόσμο.
 • Ταυτόχρονες συνδέσεις VPN: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία συνδρομή VPN σε δύο ή περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα.
 • Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών: Αν ψάχνετε για έναν τρόπο ξεμπλοκάρετε τα γεωγραφικά αποκλεισμένα κανάλια ροής, επιλέξτε με μια premium υπηρεσία VPN.
 • Επιστροφή χρημάτων: Οι περισσότεροι πάροχοι VPN προσφέρουν περίοδο επιστροφής χρημάτων έως και 30 ημερών κατά την οποία μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Με βάση τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω, εδώ είναι η λίστα μου με το κορυφαίοι πάροχοι VPN χρήματα μπορούν να αγοράσουν το 2020.

Κορυφαίες δωρεάν λύσεις VPN 2020 – Δωρεάν αναθεώρηση VPN

Για μερικούς, το κόστος ενός premium πάροχος VPN μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ. Προσωπικά, πιστεύω ότι το όφελος από τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN επί πληρωμή περισσότερο από το να αντισταθμίζει το κόστος της. Στρέψτε μόνο σε δωρεάν VPN αν δεν μπορείτε να βγάζετε μερικά δολάρια κάθε μήνα. Απλώς δεν αξίζει τον κίνδυνο ούτε πονοκέφαλο.