Καλύτερο VPN για ΗΠΑ – Κριτική 2020

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου κατά την περιήγηση στον Ιστό έχει πολλά πλεονεκτήματα που ωφελούν τους κατοίκους των ΗΠΑ και τους ομογενείς. Είτε θέλετε παρακάμπτοντας τους περιορισμούς αποκλεισμού, παρακολουθήστε αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια με περιορισμό γεωγραφικού χαρακτήρα από το εξωτερικό, ή περιήγηση στον ιστό ανώνυμα, χρειάζεστε ένα VPN. Ωστόσο, η επιλογή της σωστής υπηρεσίας μπορεί να είναι δύσκολη αν είστε νέοι στον κόσμο του VPN, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλοί πάροχοι εκεί έξω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να σας βοηθήσω εξετάζοντας το καλύτερο VPN ΗΠΑ προμηθευτές, οπότε μείνετε για να μάθετε περισσότερα.


Καλύτερο VPN ΗΠΑ 2017

Καλύτερο VPN ΗΠΑ 2020

Κορυφαίοι 5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το VPN στις ΗΠΑ

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το VPN έχει γίνει τόσο σημαντικό για μια καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή εμπειρία. Εδώ είναι μας κορυφαία 5 οφέλη VPN στις ΗΠΑ.

1. Προστατέψτε το διαδικτυακό σας απόρρητο

Σπάνια περνά μια εβδομάδα χωρίς νέα για κυβερνητικούς φορείς όπως το Η NSA παρακολουθεί τις δραστηριότητες διαδικτυακής περιήγησης των Αμερικανών. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί ISP και ομάδες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων που πετούν έξω DMCA (Digital Millennium Copyright Act) και ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων αριστερά και δεξιά.

Αν θέλεις μείνετε ανώνυμοι στο διαδίκτυο και είναι σοβαροί για το διαδικτυακό σας απόρρητο και το VPN ασφαλείας είναι απαραίτητο.

2. Παράκαμψη διακοπών

Εάν είστε Αμερικανός φίλαθλος, ίσως γνωρίζετε ήδη καλά τους περιορισμούς αποκλεισμού που ισχύουν για όλα τα αθλητικά κανάλια ροής στις Ηνωμένες Πολιτείες. MLB.tv, NHL.tv, NBA League Pass, καθώς NFL GamePass, όλα επιβάλλουν αυστηρή περιφερειακή περιορισμοί συσκότισης που σας εμποδίζουν να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες στο διαδίκτυο.

Ένα VPN προσφέρει μια αξιόπιστη λύση που επιτρέπει στους λάτρεις των σπορ στις ΗΠΑ παράκαμψη. Μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο ρυθμίζοντας ένα VPN στο PC, Mac, iOS ή Android. Τα κανάλια ροής θα βλέπουν μόνο τη διεύθυνση IP που σας παρέχει το VPN αντί της πραγματικής σας διεύθυνσης IP.

3. Λήψη Torrents ανώνυμα

Κάνετε λήψη αρχείων torrent συχνά; Λοιπόν, κάθε φορά που κάνετε λήψη ταινίας, τραγουδιού ή εφαρμογής μέσω του uTorrent, η διεύθυνση IP σας προστίθεται σε ένα “Σμήνος Torrent”. Όποιος μοιράζεται το ίδιο αρχείο μπορεί να δει τη διεύθυνση IP σας. Αν θέλεις κατεβάστε αρχεία torrent ανώνυμα, χρησιμοποιήστε ένα VPN.

4. Αποκτήστε πρόσβαση σε κανάλια με αποκλεισμούς

Ενώ οι ΗΠΑ είναι ο αδιαμφισβήτητος νούμερο ένα όσον αφορά την διαδικτυακή ψυχαγωγία, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές πολύ εντυπωσιακές υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία εκτός ΗΠΑ εκεί έξω. Τα κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου αρέσουν BBC iPlayer, Sky Go, ITV, και Τώρα τηλεόραση, για παράδειγμα, είναι πολύ δημοφιλείς στις πολιτείες.

Ένα VPN σας επιτρέπει να το κάνετε αποφύγετε τον περιφερειακό περιορισμό και παρακολουθήστε κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας ή της Αυστραλίας στις ΗΠΑ. Αμερικανοί απόδημοι που ζουν στο εξωτερικό μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν VPN για να λάβουν μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ και να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους αμερικανικά κανάλια ζωντανά στο διαδίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο.

5. Δημόσιο σημείο πρόσβασης WiFi

Δεν υπάρχει τίποτα που να θέτει σε κίνδυνο τόσο τα προσωπικά σας δεδομένα, τα email σας όσο και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας δωρεάν δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi. Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου βρίσκουν πολύ εύκολο να κλέψουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας όταν είστε συνδεδεμένοι σε ένα δημόσιο hotspot WiFi λόγω του γεγονότος ότι αυτά τα δίκτυα μπορούν εύκολα να παραβιαστούν.

Ένα VPN σας δίνει αυτό επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και απορρήτου; σας προστατεύει από πιθανούς διαδικτυακούς κινδύνους ενώ βρίσκεστε στο αεροδρόμιο, το σχολείο, το κολέγιο, το νοσοκομείο ή ένα εστιατόριο.

Δωρεάν αμερικανικό VPN?

Τώρα που γνωρίζετε περισσότερα για τα VPN, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι τους δίνετε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο περνά από τα δίκτυά τους. Γι ‘αυτό πρέπει πάντα να εγγραφείτε σε αξιόπιστες και γνωστές μάρκες.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να βρείτε πολλά δωρεάν αμερικανικές υπηρεσίες VPN όταν κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, πριν εγγραφείτε σε αυτά «Δωρεάν» παρόχους VPN, υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να έχετε κατά νου να έρθετε σε κρυφή τιμή.

 • Τα δωρεάν VPN πρέπει να έχουν κάποιο κέρδος, γι ‘αυτό και τα περισσότερα από αυτά πωλήστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφημιζόμενους ή άλλα τρίτα μέρη.
 • Δεδομένων αυτών των υπηρεσιών VPN δωρεάν, είναι πάντα υπερφορτωμένοι. Τα δικα σου Η ταχύτητα του Διαδικτύου θα μειωθεί απότομα σαν άποτέλεσμα.
 • Υποστήριξη πελατών ουσιαστικά απουσιάζει.
 • Δεν υπάρχει σωστή κρυπτογράφηση κίνησης.
 • Τα δωρεάν VPN πιθανότατα δεν θα λειτουργήσουν. Στο τέλος, θα βρεθείτε να σπαταλάτε το χρόνο σας.

Κορυφαία VPN ΗΠΑ – Η πλήρης κριτική

Έχω δοκιμάσει VPN από τότε που εισήχθη στο εξαιρετικό διαδικτυακό εργαλείο. Μερικά από αυτά ήταν στην πραγματικότητα αρκετά αδύναμα λαμβάνοντας υπόψη τι περιμένετε από ένα τέτοιο λογισμικό. Ωστόσο, αυτοί που βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα σήμερα αποδείχθηκαν οι καλύτεροι που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Φτάνεις απεμπλοκή καναλιών και προστάτευσε τον εαυτό σου με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Έχω ελέγξει πολλούς παρόχους VPN και πάντα λαμβάνω υπόψη τον αριθμό των Διακομιστές VPN, πολιτική απορρήτου, ταχύτητα, πολιτική επιστροφής χρημάτων και υποστήριξη πελατών. Δεν πρόκειται να πω πολλά εδώ. Διαβάστε την πλήρη κριτική που παρουσιάζεται παρακάτω και κάντε την επιλογή σας ανάλογα.

ExpressVPN

Αναθεώρηση ExpressVPN

ExpressVPN ήρθε πρώτος στη λίστα, καθώς δεν είναι μόνο η γνώμη μου που πιστοποιεί το μεγαλείο αυτού του VPN. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό το VPN προσφέρει γρήγοροι διακομιστές σε 160 διαφορετικές τοποθεσίες, οι οποίες περιλαμβάνουν 94 χώρες. Η εφαρμογή VPN τους είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορείτε να πείτε ότι έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα που δεν γνωρίζουν την τεχνολογία.

Αφού το χρησιμοποιώ αρκετές φορές στις ΗΠΑ (εξακολουθώ να το κάνω), σας συνιστώ να εγγραφείτε σε αυτό, επειδή δεν θα βρείτε καλύτερη υπηρεσία.

Επιπλέον, αυτός ο πάροχος είναι γνωστός για τον χαρακτηριστικά ασφαλείας και απορρήτου. Μπορείτε πάντα να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε τους ώμους σας ενώ χρησιμοποιείτε το ExpressVPN. Ρίξτε μια ματιά σε άλλες λειτουργίες αυτού του παρόχου VPN κατά τη συνδρομή:

 • ExpressVPN διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων περιήγησής σας. Μια απολύτως κρίσιμη δυνατότητα για οποιονδήποτε πάροχο VPN που υπόσχεται να προστατεύσει το διαδικτυακό σας απόρρητο.
 • Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμη 24/7.
 • Πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 διαφορετικές χώρες.
 • Αρκετές τοποθεσίες διακομιστών σε όλες τις ΗΠΑ.
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • ΕΝΑ Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Αναθεώρηση NordVPN

NordVPN είναι δημοφιλής στους πελάτες που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής λόγω της ισχυρής κρυπτογράφησης και της αυστηρής πολιτικές χωρίς καταγραφή. Επιπλέον, η νομική τους δικαιοδοσία διαθέτει Διαδικτυακό χωρίς λογοκρισία, χωρίς νόμους διατήρησης δεδομένων και καμία επιτήρηση στο Διαδίκτυο από την κυβέρνηση. Μπορείτε να αξιοποιήσετε περισσότερα από 4.000 διακομιστές διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικές συσκευές με μία συνδρομή.

Αν νομίζετε ότι είναι ωραίο, τότε θα πρέπει να μάθετε για αυτά Διπλό VPN χαρακτηριστικό. Φανταστείτε τα δεδομένα σας να κρυπτογραφούνται μέσω ενός διακομιστή και στη συνέχεια να κρυπτογραφούνται ξανά μέσω ενός άλλου. Διπλασιάστε τους διακομιστές, διπλασιάστε την προστασία. Ναι, αυτή είναι μια δυνατότητα που θα λάβετε εάν εγγραφείτε στο NordVPN. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα:

 • Ιδιωτικό απόρρητο και ασφάλεια.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Διπλή δυνατότητα VPN.
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με μία συνδρομή.
 • Γρήγορες ταχύτητες – εκτός από τη Μαλαισία!
 • Περισσότεροι από 4.000 διακομιστές σε 62 χώρες.
 • Το NordVPN έχει καταπληκτικό προσφορές τιμών!
 • Τα κρυπτονομίσματα και τα μετρητά γίνονται δεκτά ως πληρωμή.
 • Η υποστήριξη του Netflix διατηρείται ενημερωμένη.

BulletVPN

Αναθεώρηση BulletVPN

Εάν είστε λάτρης της τηλεόρασης και σας αρέσει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές όσο κι εγώ, τότε BulletVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Στην πραγματικότητα, στον ιστότοπό τους, η πρώτη πρόταση που θα βρείτε είναι: “Το καλύτερο VPN για ροή” και δεν αστειεύονται.

Η εταιρεία προσφέρειεκπληκτικές ταχύτητες«Για τους χρήστες να διασφαλίσουν ότι δεν θα συναντήσουν κανένα buffering προβλήματα όταν παρακολουθούν ταινίες, σειρές, αθλητικές εκδηλώσεις ή οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, χρησιμοποιούν ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου όπως το AES 256-bit κρυπτογράφηση και a πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Και αν δεν είστε έμπειρος χρήστης VPN, έχουν καθαρό και εύκολο τρόπο οδηγοί εγκατάστασης σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της υπηρεσίας στο δρομολογητή σας ή τον τρόπο δημιουργίας εικονικού δρομολογητή σε υπολογιστή / Mac. Εάν μπορούν να προσθέσουν μερικούς περισσότερους διακομιστές στο δίκτυό τους, ενδέχεται να μετακινηθούν σε μερικά σημεία.

Πλεονεκτήματα:

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Συμβατές εφαρμογές με υπολογιστή, Mac, iOS και Android.
 • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών με α Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας 24/7.
 • Επιτρέπει Πέντε συνδέσεις ανά λογαριασμό.
 • Μηδενική καταγραφή κίνησης δικτύου.

Μειονεκτήματα:

 • Μικρό δίκτυο διακομιστών.

SurfShark

SurfShark

Όταν φτάνει ένα νέο παιδί στο σχολείο ή στο μπλοκ, σίγουρα εκφοβίζεται από μεγαλύτερα άτομα. Όχι, όχι SurfShark εσείς παιδιά. Αν και είναι αρκετά καινούργιο για τον κλάδο, έχει αποδειχθεί ένας αξιόλογος αντίπαλος για όλους τους μεγάλους παρόχους VPN.

Το δίκτυο διακομιστών είναι αρκετά μικρό αλλά το απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις επανορθώνω γι ‘αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους σας να λειτουργούν με την ίδια συνδρομή; Είναι επίσης πολύ ασφαλές και σέβεται το απόρρητο των χρηστών εφαρμόζοντας ένα αυστηρό καμία πολιτική καταγραφής. Περισσότερα από το SurfShark παρακάτω:

Πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • 14 χώρες 100+ διακομιστές.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Απεριόριστη ταχύτητα.
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής.
 • Προστασία διαρροών IPv6.
 • Κρυπτογράφηση 256-bit.
 • Υποστηρίζει Torrents.

Μειονεκτήματα:

 • Όχι ένα πολύ μεγάλο δίκτυο διακομιστών.

CyberGhost

Αναθεώρηση VPN CyberGhost

Μια άλλη γνωστή μάρκα που κάνει το κόψιμο είναι CyberGhost. Με περισσότερα από 15 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες σε όλο τον κόσμο, αυτός ο πάροχος προσφέρει αρκετά το πακέτο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαία ταχύτητα, ασφάλεια, ανωνυμία και συμβατότητα. Μπορείτε να συνδεθείτε σε περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε περισσότερες από 30 χώρες και να ξεκλειδώσετε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε.

Το CyberGhost έχει πολύ υψηλό επίπεδο Βαθμός 4.2 / 5 στο Google Play Store και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο λήψεις. Αν είναι τόσο δημοφιλές, πρέπει να είναι καλό.

Πλεονεκτήματα:

 • Γρήγοροι διακομιστές VPN.
 • Σας προστατεύει από κακόβουλους ιστότοπους.
 • Δυνατότητα Kill Switch.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Έως πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις VPN.
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit.
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής.
 • Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το BitCoin

Καλύτερο VPN ΗΠΑ για το 2020 – Συμπλήρωση

Δεν θέλουμε να ακούγεται πολύ παρανοϊκό, αλλά η σημασία της περιήγησης στο Διαδίκτυο κατά τη χρήση του VPN αυξάνεται καθημερινά. Μην παίρνετε το διαδικτυακό σας απόρρητο ελαφρά. Ακόμη και οι κοινωνικοί λογαριασμοί σας που μπορεί να φαίνονται ασήμαντοι για εσάς, ενδέχεται να παρέχουν σε δυνητικά αδιάκριτα μάτια πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες για εσάς. Ας ελπίσουμε ότι αυτό «Καλύτερο VPN ΗΠΑ» Ο οδηγός αξιολόγησης σας έδωσε αρκετές πληροφορίες για να μάθετε ποια Πάροχοι VPN μπορείτε πραγματικά να εμπιστευτείτε.

Μια τελική συμβουλή δεν θα ήταν η χρήση Ελεύθερος VPN καθώς θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας πώληση τα δεδομένα σας σε τρίτους. Εάν μια υπηρεσία VPN φαίνεται πολύ φθηνή, πιθανότατα επειδή δεν λαμβάνετε όλα τα οφέλη του VPN από αυτήν.

Βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο; Πείτε μας τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map