Το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές

Ο αριθμός των συσκευών μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους συνεχίζει να αυξάνεται με πολύ περισσότερες επιλογές να ανοίξουν πολλοί λογαριασμοί σε όλες σχεδόν τις συσκευές τους. Ως αποτέλεσμα, γίνεται πολύ πιο εύκολο για τους εικονικούς εγκληματίες να συνδεθούν σε μία μόνο από τις συσκευές που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση και να αποκτήσουν πρόσβαση σε σχεδόν όλους τους λογαριασμούς ενός συγκεκριμένου ατόμου. Αυτό αυξάνει μόνο τον κίνδυνο χρήσης δημόσιου σημείου της σύνδεσης, όπου οι ανυποψίαστοι χρήστες είναι ακόμη πιο επιρρεπείς σε επιθέσεις όπου είναι πιθανό να κλαπεί αξιόπιστες πληροφορίες, όπως τραπεζικά στοιχεία και κωδικοί πρόσβασης λογαριασμού. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, Mac, Android, iOS, Apple TV, Roku, Fire Stick, PS4, Smart TV ή Xbox One, η σύνδεση σε ένα VPN έχει τεράστια οφέλη. Λοιπόν, τι είναι το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές?


Το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές

Το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές

Η ανάγκη για VPN

Χωρίς αμφιβολία, οι πολλές συσκευές που διαθέτουν σύνδεση Wi-Fi το καθιστούν πολύ βολικό για εμάς να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα στο Διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτή η ευκολία, ωστόσο, έχει επίσης ένα μειονέκτημα που δεν φαίνεται να αναγνωρίζουν πολλοί. Καθώς οι χρήστες είναι επιρρεπείς σε πρόσβαση στο ίδιο email, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιούν είτε τα τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet μας, τα πολλά σημεία πρόσβασης που αφήνουμε ανοιχτά κάνουν για μια πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή επίθεση σε περίπτωση που ο καθένας ανακαλύπτει την ύπαρξή τους.

Ένας απίστευτος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ως χρήστης που έχετε τη δυνατότητα να διασφαλίσετε τη σύνδεσή σας σε πολλές συσκευές είναι να εγγραφείτε στις υπηρεσίες ενός παρόχου VPN. Μια υπηρεσία VPN λειτουργεί κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας, καθιστώντας έτσι δύσκολο για οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας, να γνωρίζει τι ακριβώς σας αρέσει όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές – Πώς λειτουργεί ένα VPN

Μόλις εγγραφείτε σε έναν πάροχο VPN, ενεργοποιείτε την πραγματική σας διεύθυνση IP, σε αντάλλαγμα για μια εικονική, που σας συνδέει με έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε διακομιστή θέλετε και, όποτε έχετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή ένα κανάλι, θα φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από τη συγκεκριμένη χώρα.

Η χρήση ενός VPN επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, μερικά από τα οποία περιλαμβάνουν:

 • Αυξημένο απόρρητο & ασφάλεια: Η σύνδεση σε μια υπηρεσία VPN σημαίνει ότι η πρόσβασή σας στο Διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένη και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να υποκλαπεί από κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας. Θα πρέπει να εκτελέσετε τη δουλειά σας στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για κάποιον που σας παρακολουθεί.
 • Πρόσβαση σε γεωγραφικά αποκλεισμένους ιστότοπους: Όλοι οι ιστότοποι στους οποίους προηγουμένως δεν μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση θα είναι πλέον προσβάσιμοι σε εσάς μέσω όλων των συσκευών σας.
 • Εφαρμογές VPN: Οι εύκολες στη χρήση εφαρμογές VPN καθιστούν δυνατή ακόμη και για πρώτη φορά τους χρήστες να πλοηγούνται σε οποιοδήποτε είδος εφαρμογής χωρίς να αισθάνονται σαν να μην είναι σίγουροι για το τι να κάνουν.
 • Αυξημένη ανωνυμία: Η χρήση ενός VPN σημαίνει επίσης ότι έχετε πρόσβαση σε διάφορους ιστότοπους και κανάλια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση.

Το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές

Η επιλογή του καλύτερου δικτύου VPN για εγγραφή μπορεί μερικές φορές να αποτελεί εμπόδιο, δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία τέτοιων υπηρεσιών για να διαλέξετε, όπως μπορεί να αποκαλύψει μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Για να μειώσουμε την αναζήτησή σας, έχουμε περάσει από τους περισσότερους παρόχους που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο και πραγματοποιήσαμε μια ανασκόπηση των τριών κορυφαίων που πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβετε υπόψη:

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

ExpressVPN ορίζει το πρότυπο από ό, τι πρέπει να περιμένετε από έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VPN. Η ασφάλειά τους είναι ασυναγώνιστη, με υποστήριξη για όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN, καθώς και κρυπτογράφηση AES 256-bit. Η εξυπηρέτησή τους επικεντρώνεται στην ικανοποίηση των πελατών και αυτό είναι εμφανές μέσω της ποιότητας των απαντήσεων εξυπηρέτησης πελατών μέσω email, live chat, καθώς και μέσω έκδοσης εισιτηρίων. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να εγγραφούν σε έναν φίλο και, ως εκ τούτου, και οι δύο θα απολαύσουν ένα μήνα από τη χρήση της υπηρεσίας δωρεάν. Το λογισμικό που συνοδεύει το πακέτο του επιτρέπει να λειτουργεί σε διάφορες πλατφόρμες όπως Windows, iOS και Android. Οι διακομιστές επιτρέπουν επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών καθώς και χωρίς όρια δεδομένων. Το ιστορικό περιήγησής σας δεν θα καταγραφεί, καθώς η υπηρεσία δεν έχει αυστηρή πολιτική καταγραφής.

2. IPVanish

IPVanish έχει επίσης μια ποικιλία από χαρακτηριστικά που προσφέρονται, μαζί με μια συλλογή πάνω από 40.000 IP για να επιλέξουν οι πελάτες τους. Η κρυπτογράφηση είναι επίσης στρατιωτικής ποιότητας, σε AES 256-bit, καθώς και πλήρης υποστήριξη για όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN. Η υπηρεσία διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 500 διακομιστών που υπάρχουν σε περισσότερες από 60 χώρες και επιτρέπει επίσης απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών. Η υπηρεσία παρέχει έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν όλες τις συσκευές τους σε μία συνδρομή. Το IPVanish ωστόσο επιτρέπει στους πελάτες του να δοκιμάσουν την υπηρεσία μόνο για 7 ημέρες, μετά τις οποίες πρέπει να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στην αγορά μιας συνδρομής ή όχι.

3. NordVPN

NordVPN είναι ένας μοναδικός πάροχος με την έννοια ότι πολλοί άλλοι δεν έχουν την ικανότητα να παρέχουν το είδος των δυνατοτήτων που κάνουν. Ένα τέλειο παράδειγμα θα ήταν η διπλή λειτουργία VPN όπου η κυκλοφορία ενός χρήστη μεταδίδεται μέσω δύο ξεχωριστών διακομιστών, έτσι ώστε να αυξάνεται το επίπεδο ασφάλειας. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης την υψηλότερη χωρητικότητα για ταυτόχρονες συνδέσεις, με ύψος 6. Η δοκιμαστική τους υπηρεσία είναι επίσης αρκετά μοναδική, καθώς μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία δωρεάν για τις πρώτες 3 ημέρες, και στη συνέχεια με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις επόμενες 30 Θα είστε βέβαιοι ότι κανένα από τα αρχεία καταγραφής σας δεν θα διατηρηθεί, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε το Tor μέσω VPN. Επιπλέον, το NordVPN διαθέτει επίσης έναν αυτόματο διακόπτη Kill Internet που ενεργοποιείται κάθε φορά που παρεμβάλλεται η σύνδεση VPN.

Τελειώστε με το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές

Είναι αυτονόητο ότι το καλύτερο VPN για όλες τις συσκευές πρέπει επίσης να επιτρέπει έναν αξιόλογο αριθμό συσκευών να συνδεθούν στην υπηρεσία ταυτόχρονα. Με το NordVPN να έχει το υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης για ταυτόχρονες συνδέσεις, τότε παρουσιάζει μια ισχυρή υπόθεση για να πείσει τους χρήστες που θέλουν να ασφαλίσουν όλες τις συσκευές τους να εγγραφούν μαζί τους. Μπορείτε να προχωρήσετε και να το κάνετε εδώ. Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια που θέλετε να απαντήσουμε; Αφήστε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα απαντήσουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map