Καλύτερο VPN για την Ελβετία

Ευτυχώς, η Ελβετία δεν αποτελεί μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν απαντά στην οδηγία για τη διατήρηση δεδομένων της ΕΕ. Στην πραγματικότητα, η Ελβετία κατατάχθηκε έβδομη από τις 180 χώρες στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου του 2017. Αλλά η ελευθερία έρχεται με μια τιμή. Η Ελβετία έχει τη δική της νομοθεσία σχετικά με τη διατήρηση και την επιτήρηση δεδομένων και δεν είναι τόσο ευχάριστη. Εκτός από τον εξαναγκασμό παρόχων υπηρεσιών Διαδικτύου στην Ελβετία, όπως η Cablecom και η Green Provides, τα δεδομένα και οι πληροφορίες των χρηστών αποθηκεύονται έως και 6 μήνες. Οι οποίοι γνώριζαν? Ακόμη και οι πιο ελεύθερες χώρες του Διαδικτύου έχουν κάποιους περιορισμούς, γι ‘αυτό το VPN είναι πάντα μια καλή κλήση. Έχοντας ένα VPN σε οποιονδήποτε υπολογιστή, Mac, Android, iOS, iPhone και iPad θα προστατεύσει το απόρρητο των Ελβετών και θα τους παρέχει την ασφάλεια που τους λείπει. Ποιο ελβετικό VPN είναι καλύτερο; Διαβάστε την παρακάτω κριτική για να μάθετε.


Καλύτερο ελβετικό VPN

Καλύτερο VPN για την Ελβετία

Καλύτερο VPN για Ελβετία – Γρήγορη επισκόπηση

Σε περίπτωση που γνωρίζετε ήδη τι είναι το VPN και πώς λειτουργεί, πιθανώς δεν χρειάζεται να διαβάσετε την αναλυτική ανάλυση παρακάτω. Για να σας εξοικονομήσουμε χρόνο, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN της Ελβετίας εδώ:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. CyberGhost
  4. VyprVPN

Γιατί να αποκτήσετε ένα VPN στην Ελβετία?

Παρόλο που η Ελβετία διαθέτει μία από τις πιο δωρεάν υποδομές διαδικτύου, συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN). Μια σήραγγα VPN θα επιτρέψει τον αποκλεισμό γεωγραφικών περιορισμένων ιστότοπων, καναλιών και υπηρεσιών. Οι πολίτες της Ελβετίας μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες και τις σειρές που επιθυμούν απλώς συνδέοντας σε έναν από τους διακομιστές VPN που βρίσκονται εκτός της Ελβετίας. Επίσης, λίγη προστασία δεν θα βλάψει. Εάν η Ελβετία δεν υπόκειται στην οδηγία περί νόμου περί διατήρησης, δεν σημαίνει ότι οι πολίτες της πρέπει να αφήσουν το απόρρητο έξω από το παράθυρο. Το απόρρητο πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα γιατί ποιος ξέρει πότε η κυβέρνηση της Ελβετίας θα διατάξει αύξηση της καταγραφής και της τήρησης αρχείων. Ένα VPN επιτρέπει στους χρήστες να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό δίκτυο και να μοιράζονται δεδομένα από απόσταση μέσω δημόσιων δικτύων. Έτσι, τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή από απόπειρες παραβίασης και παρακολούθησης.

Καλύτερη αναθεώρηση ελβετικών VPN

Με όλα αυτά, μπορείτε να δείτε γιατί το να έχετε ένα VPN είναι απαραίτητο και ωφέλιμο. Για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, πρέπει να έχετε μια σήραγγα VPN. Αν δυσκολεύεστε να προσπαθήσετε να αποφασίσετε σχετικά με το VPN που πρέπει να επιλέξετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δείτε τα VPN που πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα για την Ελβετία.

ExpressVPN

Αν ψάχνετε για κάποιο απόρρητο και επίπεδο ασφάλειας στην Ελβετία, ExpressVPN έχει την πλάτη σου. Οι εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές VPN σε 94 χώρες σάς επιτρέπουν να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους και τις εφαρμογές που σας αρέσουν μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να μεταδώσετε ροή ή να κατεβάσετε ό, τι θέλετε από οποιονδήποτε διακομιστή τους με μια κρυφή διεύθυνση IP.

BulletVPN

Αυτός είναι ένας άλλος κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην Ελβετία για να περιηγηθείτε στον ιστό με ασφάλεια. BulletVPN προσφέρουν στους χρήστες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BulletVPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone, iPad ή FireStick. Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα έξυπνου διακομιστή μεσολάβησης DNS σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ροή περιεχομένου με γεωγραφικό αποκλεισμό σε συσκευές που εγγενώς δεν υποστηρίζουν VPN.

CyberGhost

Το λογοκρισμένο και γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο δεν μπορεί να παρακωλύσει CyberGhost διακομιστές. Με τη σύνδεση σε έναν από τους διακομιστές τους, αποκτάτε πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο από την ελβετική κατοικία σας. Να είστε βέβαιοι ότι όλη η διαδικτυακή σας δραστηριότητα θα κρυπτογραφηθεί με την τεχνολογία bit 256-AES, που σημαίνει ότι τα δεδομένα σας είναι βασικά αβάσιμα.

VyprVPN

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών είναι εξαιρετικά ξεχωριστός για την έδρα του στην Ελβετία. Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας συνδέοντας τους 70+ διακομιστές παγκοσμίως. Η απεριόριστη λήψη / ροή είναι σημαντική για όσους θέλουν να παρακάμψουν μπλοκ βάσει τοποθεσίας και να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές ή ταινίες. Το απόρρητο αυξάνεται επίσης κατά τη χρήση VyprVPN κατά τη ροή.

Ιδιωτικό VPN

Είναι ένας σπουδαίος πάροχος υπηρεσιών που σίγουρα θα ικανοποιούσε τους Ελβετούς χρήστες. Είναι γρήγορο, αποτελεσματικό, εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αξιόπιστο. Με διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, σίγουρα έχει μεγάλες ταχύτητες για τις υπηρεσίες ροής. Η ασφάλεια Ιδιωτικό VPN παρέχει επίσης τη διαβεβαίωση του χρήστη ότι τα δεδομένα του / της προστατεύονται πλήρως.

Πώς να συνδεθείτε σε έναν ελβετικό διακομιστή VPN?

Η δημιουργία μιας ελβετικής σύνδεσης VPN δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε μια ελβετική διεύθυνση IP εκτός Ελβετίας.

  1. Πρώτα απ ‘όλα, εγγραφείτε με έναν από τους παρόχους υπηρεσιών VPN που προτείναμε παραπάνω.
  2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone ή iPad.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN, συνδεθείτε και συνδεθείτε σε έναν ελβετικό διακομιστή VPN.
  4. Περιμένετε να δημιουργηθεί η σύνδεση VPN.
  5. Περιηγηθείτε ελεύθερα στον Ιστό χωρίς περιορισμούς.

Καλύτερο VPN για Ελβετία – Ετυμηγορία

Οι πρωτοβουλίες εποπτείας της κυβέρνησης της Ελβετίας έβαλαν πραγματικά ένα πλήγμα σε ολόκληρο το θέμα «Δωρεάν» για τη χώρα. Οι άνθρωποι της Ελβετίας έχουν ήδη πολλά να γιορτάσουν, αλλά η εγγραφή σε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN θα τους εγγυούσε πολλές φορές για χαρά. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μόνο καλές στιγμές, ποιοτικές υπηρεσίες και εξαιρετικές προσφορές για να κερδίσουν. Σχόλιο στην ενότητα σχολίων κάτω από το οποίο το VPN χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος προστατευτής απορρήτου στην Ελβετία?