Καλύτερο VPN με τους περισσότερους διακομιστές στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο

Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύω στο Διαδίκτυο, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλά που δεν έχω εξερευνήσει ακόμα. Με όλα τα γεω-περιορισμοί, φίλτρα, λογοκρισίες, και δραστηριότητες παρακολούθησης, είναι σχεδόν αδύνατο να απολαύσετε την περιήγηση στο Διαδίκτυο χωρίς VPN και τους διακομιστές του. Ένα VPN που διαχειρίζεται ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών είναι απαραίτητο για όσους θέλουν να απολαύσουν απεμπλοκή περιεχομένου από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, καλές ταχύτητες και γρήγορες υπηρεσίες.


Γιατί να σπαταλήσετε το χρόνο σας, προσκρούοντας σε γεωγραφικά σφάλματα ή να υποφέρετε καθυστερημένοι όταν θα μπορούσατε να είστε πρόσβαση σε ό, τι θέλετε (από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο) με γρήγορες ταχύτητες συνδέοντας σε έναν από τους πολλούς διακομιστές του VPN; Παίρνετε που πηγαίνω με αυτό; Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να ελέγξετε τα VPN με τους περισσότερους διακομιστές, ώστε να λάβετε το καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

Καλύτερο VPN με τους περισσότερους διακομιστές

Καλύτερο VPN με τους περισσότερους διακομιστές

Πώς να επιλέξετε ένα VPN?

Οι χρήστες που επιλέγουν VPN λαμβάνουν συχνά την τελική τους απόφαση συγκρίνοντάς το με άλλες υπηρεσίες που είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και υπηρεσίες όπως Δίκτυο SmartDNS και Tor. Όποιος επιλέξει να συνεργαστεί με ένα SmartDNS πρέπει να το γνωρίζει, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετική επιλογή για παράκαμψη διαδικτυακών περιορισμών, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε μορφή προστασίας στο διαδίκτυο.

Το εργαλείο Smart DNS δεν συνοδεύεται από κρυπτογράφηση. Το Tor, από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχο ειδικά για τους χρήστες του σκοτεινού ιστού, αλλά είναι Τα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι τόσο περίπλοκα στο βαθμό που καταλήγουν να επιβραδύνουν το σύστημά σας.

Καλύτερο VPN με κριτική περισσότερων διακομιστών

Ας δούμε έναν αριθμό παρόχων και να δούμε πόσο καλά συγκρίνονται οι υπηρεσίες τους με τον αριθμό των διακομιστών που διαθέτουν στο δίκτυό τους.

1. ExpressVPN

ExpressVPN’s ποιοτικές εφαρμογές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών διευκολύνετε την εξοικείωση με την υπηρεσία τους ακόμη και ως πρώτη φορά χρήστης VPN. Έχουν κοντά 500 διακομιστές σε 87 χώρες, και αυτό θα επιτρέψει στους συνδρομητές να περιηγηθείτε στους περισσότερους γεω-περιοριστικούς ιστότοπους.

Όποιος ελπίζει να κάνει πολλή ροή HD ή διαδικτυακό παιχνίδι μπορεί να βασιστεί στην υπηρεσία του και για αποτελεσματικές λήψεις Κοινή χρήση P2P. Δικα τους Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την υπηρεσία χωρίς φόβους να χάσετε τα χρήματά σας.

2. NordVPN

NordVPNΗ δημοτικότητα αυξάνεται συνεχώς χάρη στη μοναδικά χαρακτηριστικά και σταθερές παραστάσεις. Το γεγονός ότι βασίζεται στον Παναμά δίνει στους χρήστες ηρεμία όταν πρόκειται για το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά τους. ο απουσία νόμων διατήρησης είναι πραγματικά παρηγορητικό για τους χρήστες που έχουν επίγνωση της ιδιωτικής ζωής. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για τη συνδρομή σας με διαφορετικούς τρόπους.

Αυτοί οι τρόποι περιλαμβάνουν επίσης ανώνυμες επιλογές, που προσθέτει στο επίπεδο απορρήτου του VPN. Ένα από τα εταιρικά μοναδικά χαρακτηριστικά είναι το διπλό VPN και το Tor over VPN. Αυτό γίνεται ώστε να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για την πρόσβαση τρίτων στα δεδομένα σας. Επίσης επιτρέπει έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν μόνο λογαριασμό, τον οποίο οι χρήστες θεωρούν ότι είναι πολύ αποτελεσματικοί.

3. IPVanish

Εάν ψάχνετε για έναν πάροχο που μπορεί ξεμπλοκάρετε εύκολα το περιεχόμενό σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε κάτω από επίπεδα διαδικτυακής προστασίας, Το IPVanish είναι το VPN που αναζητάτε. Είναι γνωστό ότι το IPVanish αποδίδει καλά με το Safari και λειτουργεί ο πιστοποιημένος πάροχος 1 πάνω από χίλιους διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες.

Εάν χρειάζεστε ποτέ βοήθεια, η υποστήριξη πελατών είναι πάντα διαθέσιμη και έτοιμος να σας καθοδηγήσει. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης σταθερές επιδόσεις σε ταχύτητες ταχύτητας. IPVanish’s ετήσιο σχέδιο είναι το σχέδιο να νικήσει για τις προσφερόμενες τιμές δεν μπορεί να ανταγωνιστεί.

4. VyprVPN

VyprVPN λειτουργεί ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που αποτελείται από 700 διακομιστές σε 50+ χώρες, και δεν απογοητεύει όταν πρόκειται αξιοπιστία και συνεπής συνδεσιμότητα. Κανένας άλλος πάροχος υπηρεσιών δεν προσφέρει Αποθήκευση υπηρεσίας cloud 50 GB, ένα τείχος προστασίας NAT, δρομολόγηση σήραγγας ανά εφαρμογή, ή α διακόπτης θανάτωσης μόνο για 6,25 $ σε μηνιαία βάση.

Δυστυχώς, αυτός ο πάροχος επιτρέπει μόνο έως 2 ταυτόχρονες συνδέσεις. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή, την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε εάν εξακολουθείτε να είστε διστακτικοί σχετικά με τη δέσμευση για αυτόν τον πάροχο.

4. HideMyAss

Ένα δίκτυο της 900 διακομιστές και περισσότεροι είναι αρκετά εντυπωσιακό και λέει πολλά για ένα VPN. HideMyAssΤο σχέδιο φαίνεται να λειτουργεί. Η εταιρεία έχει διατηρήσει τη βάση των συνδρομητών της χωρίς να επηρεάζει τις ποιοτικές υπηρεσίες του παρόχου. Έχει καταβληθεί πολλή προσπάθεια στη στρατηγική μάρκετινγκ που εστιάζει ελκυστικό για τους νέους. Η εταιρεία ακόμη προσαρμοσμένα πακέτα και τιμές για να καλύψουμε αυτό το δημογραφικό.

Το ποσοστό απόκρισης της εταιρείας χρειάζεται βελτίωση, ειδικά όταν αντιμετωπίζει προβλήματα πελατών. Η καθυστέρηση για απάντηση μπορεί να βλάψει τη φήμη του παρόχου και τελικά θα οδηγήσει σε κατάργηση της εγγραφής.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη

Σε περίπτωση που έχετε αποφασίσει ότι θα βασιστείτε ένα VPN για την προστασία σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από τη δέσμευση. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο αριθμός των διακομιστών που έχει μια υπηρεσία VPN στο δίκτυό της.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των διακομιστών στο δίκτυο μιας εταιρείας, τόσο μεγαλύτερη είναι η συλλογή των ιστότοπων στους οποίους θα έχετε πρόσβαση. Αυτό σημαίνει επιλύοντας περισσότερους περιορισμούς ενώ αυξάνεται επίπεδα ανωνυμίας των χρηστών.

VPN με τους περισσότερους διακομιστές των ΗΠΑ

Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς συμφωνείτε ότι ένα μεγάλο μέρος του δημοφιλούς περιεχομένου – στο οποίο έχει πρόσβαση η πλειοψηφία των χρηστών – είναι περιεχόμενο με έδρα τις ΗΠΑ. Γι ‘αυτό θα βρείτε έναν καλό αριθμό παρόχων που διαθέτουν αξιοπρεπής αριθμός διακομιστών εντός αυτής της χώρας.

Αυτό γίνεται επίσης μειώστε το ποσό της κυκλοφορίας σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή ώστε όλοι να μπορούν Απολαύστε σύνδεση υψηλής ταχύτητας ειδικά όταν κάνετε πράγματα που περιλαμβάνουν μεγάλο εύρος ζώνης, όπως ροή ή λήψη.

Περίληψη για τις καλύτερες υπηρεσίες VPN με τους περισσότερους διακομιστές

Όταν επιλέγετε ποια υπηρεσία VPN πρέπει να επιλέξετε, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να διασφαλίσετε ότι η ποιότητα της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει. Ένα ποιοτικό VPN δεν καθορίζεται μόνο από μεγάλο αριθμό διακομιστών που διαθέτει, αλλά και από την ποιότητα της ίδιας της σύνδεσης. Δεν έχει νόημα να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία με πολλούς διακομιστές που παρέχουν κακές συνδέσεις.

Για να αποφύγετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει το δωρεάν δοκιμαστικές προσφορές ή το εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων διαφημίζεται από τους επιλεγμένους παρόχους σας. Θα μπορείτε εξοικονομήστε χρήματα δοκιμάζοντας τους παρόχους χωρίς επιπλέον κόστος. Αφού το διαβάσετε, ποιο VPN πιστεύετε ότι θεωρείται το καλύτερο; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map