Καλύτερο VPN για αθλητικές ροές

Αν είστε άπληστος streamer, πιθανότατα εξοικειωθείτε με τα likes NBC Sports, ESPN, Sky Sports, BeIN, SuperSport και BT Sport. Χρησιμοποιώ αυτές τις υπηρεσίες για να παρακολουθώ τις τελευταίες αθλητικές εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, πρέπει να το γνωρίζετε Αυτά τα κανάλια είναι γεω-περιορισμένα εκτός των αντίστοιχων περιοχών τους. Ευτυχώς, μπορείτε χρησιμοποιήστε ένα VPN για παράκαμψη γεωγραφικών αποκλεισμών και πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια στη χώρα σας. Αλλά δεν μπορείτε παρά να αναρωτιέστε, ποιο VPN πρέπει να επιλέξω για τη δουλειά; Λοιπόν, στην παρακάτω κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN για αθλητικά από το 2019. Κάντε κύλιση λίγο πιο μακριά και μάθετε.


Καλύτερο VPN για σπορ

Καλύτερο VPN για σπορ

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για αθλητικά?

Ξέρετε πόσο απογοητευτικό είναι να πάρετε κλειδωμένο από τη ροή των αθλητικών σας συνδρομές μόνο επειδή ταξιδεύετε; Πόσες φορές παρατηρήσατε ότι το δικό σας Η σύνδεση στο Διαδίκτυο σημείωσε ξαφνική πτώση? Λυπάμαι, αλλά για ένα άπληστο σπορ streamer, αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Με ένα VPN, μπορείτε να μεταφέρετε την αθλητική σας εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Θα ελέγξουμε τι φέρνει ένα VPN στο τραπέζι στην περίπτωσή μας?

Παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών

Υπηρεσίες ροής διατίθενται μόνο στη χώρα καταγωγής τους. Όλοι όσοι ζουν εκτός της χώρας ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό θα αποκλείονται από την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.

Αυτό λέμε γεω-περιορισμοί. Ένα κανάλι εξετάζει τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Εάν τυχαίνει να κατέχετε ξένο IP, δεν μπαίνετε, συγγνώμη. Ξέρετε ότι μιλάω για υπηρεσίες όπως Sky Go, beIN Sports, SuperSport και άλλα.

Με ένα VPN, θα φτάσετε αλλάξτε την τρέχουσα τοποθεσία σας και φαίνεται να κάνετε περιήγηση σε μια χώρα της επιλογής σας. Αυτό συμβαίνει επιλέγοντας έναν διακομιστή στην αντίστοιχη περιοχή. Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε IP στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρόσβαση στο Sky Sports.

Αν εσύ συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα λάβετε την απαιτούμενη IP στην επικράτεια και εμφανίζονται ως κάτοικοι. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε πλήρη πρόσβαση στο Sky Go και δεκάδες άλλες υπηρεσίες με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Αποφύγετε τις διακοπές ρεύματος

Τα περιφερειακά σύνορα δεν είναι το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε κατά τη ροή σπορ. Θα μπορούσατε να είστε στη χώρα σας και κλειδωμένο και από το τοπικό αθλητικό κανάλι σας.

Αυτά ονομάζονται ως Περιορισμοί συσκότισης. Επιτρέψτε μου να επεξεργαστώ περισσότερα. Οι διακοπές ρεύματος συμβαίνουν όταν Ο τοπικός πάροχος τηλεόρασης έχει αποκλειστικά δικαιώματα για να μεταδώσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στην περιοχή. Αν συμβαίνει αυτό, η υπηρεσία ροής σπορ δεν θα μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι ζωντανά. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να τελειώσει ο αγώνας στην τηλεόραση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό αν με ρωτήσετε. Ωστόσο, εάν εσείς λειτουργούν με VPN, φτάνεις μετεγκαταστήστε τον εαυτό σας σε μια διαφορετική περιοχή όπου κανένας τηλεοπτικός φορέας δεν έχει δικαιώματα στον αγώνα. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη και έχετε υποστεί διακοπή, συνδεθείτε σε ένα VPN σε κατάσταση όπου ο αγώνας δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο, η υπηρεσία ροής σας θα είναι σε θέση να παρέχει τον αγώνα παρόλο που βρίσκεστε σε μαυρισμένη περιοχή.

Διατηρήστε την ταχύτητα σύνδεσης

Η ροή αφορά μόνο το δικό σας ταχύτητα σύνδεσης. Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό παιχνίδι ενώ η οθόνη συνεχίζει να κάνει παύση κάθε τόσο; Ο ISP σας έχει τη συνήθεια καταστρέφοντας τη σύνδεσή σας σύμφωνα με τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε απόκρυψη της ταυτότητάς σας κατά την περιήγηση στον Ιστό. Με αυτόν τον τρόπο, θα φτάσετε αποφύγετε τυχόν παραβίαση της σύνδεσης ο ISP σας έχει κατά νου με ευκολία.

Μόλις σύνδεση σε διακομιστή VPN και θα καλύψτε τη διεύθυνση IP σας. Αυτό θα σας βοηθήσει σερφάρετε στο Διαδίκτυο ανώνυμα έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να κατασκοπεύει αυτό που κάνετε στο διαδίκτυο.

Καλύτερο VPN για αθλήματα – Αξιολόγηση σε βάθος

Έχω δοκιμάσει πολλά VPN κατά τη διάρκεια των ετών. Μερικά είναι υπέροχα, κάποια μέτρια και μερικά είναι εντελώς άσχημα. Αν ψάχνετε για ένα VPN απεμπλοκή αθλητικών καναλιών, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο γρήγορων διακομιστών VPN.

Πρέπει επίσης να προσέχετε 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πάντα να επιστρέψετε τα χρήματά σας σε περίπτωση που το VPN δεν ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εδώ είναι το καλύτερο VPN για σπορ.

ExpressVPN

Ένα VPN που διαθέτει περισσότερα από 2000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο αξίζει να μελετήσετε. Εάν ελέγξετε τις κριτικές, τα σχόλια και τις ετυμηγορίες σε κάθε App Store, θα το βρείτε ExpressVPN πάντα ξεπερνά τα charts.

Προσφορές ExpressVPN εύχρηστες εφαρμογές σε πληθώρα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων PC, MacOS και Linux. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε ότι οι πελάτες σε κινητές συσκευές είναι λίγο πιο επενδυμένοι. Εάν έχετε iOS ή Android, ελέγξτε την εφαρμογή τους, η ευκολία πλοήγησης είναι εξαιρετική.

Παρεμπιπτόντως, όταν μιλάμε για συμβατές συσκευές, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι το ExpressVPN επιτρέπει έως 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Επομένως, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα ασφαλές δίκτυο μαζί με 4 άλλους χρήστες. Ω, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η υπηρεσία επίσης ξεμπλοκάρετε το Netflix.

Η ασφάλεια είναι το θέμα του VPN, σωστά; Λοιπόν, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι το ExpressVPN προσφέρει μια επιλογή πρωτοκόλλων που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια. Υποστηρίζει OpenVPN, L2TP – IPSec και PPTP.

Γίνεστε επίσης δυνατοί Κρυπτογράφηση 256-bit, DNS μηδενικής γνώσης, κι αλλα. Με πολιτική μη καταγραφής, να είστε βέβαιοι ότι κανένα από τα δεδομένα σας δεν αποθηκεύεται, συμπεριλαμβανομένων των χρόνων σύνδεσης και των διευθύνσεων IP.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστες εφαρμογές.
 • Καταργήστε τον αποκλεισμό όλων των αναφερόμενων αθλητικών καναλιών.
 • Μεταφέρει το μπλοκ VPN του Netflix.
 • 2000+ διακομιστές σε 94 χώρες.
 • Τελευταία πρωτόκολλα με κρυπτογράφηση 256-bit.
 • Μηδενική γνώση DNS
 • Πολύ γρήγορα.

Μειονεκτήματα

 • Όχι το φθηνότερο VPN.

IPVanish

Το δεύτερο VPN που θα ανεβάσει την εμπειρία ροής αθλητικών σας δεν θα ήταν άλλο από IPVanish. Πριν ξεκινήσουμε, αυτός ο πάροχος είναι αδυναμία πρόσβασης στο Netflix. Ωστόσο, λειτουργεί αρκετά καλά με την υπηρεσία ροής αφιερωμένη στον αθλητισμό.

Όταν μιλάμε για την εφαρμογή τους, πρέπει να αναφέρουμε πώς καλά σχεδιασμένο είναι. Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα βασικές και προηγμένες ρυθμίσεις εύκολο να κατανοηθεί ανεξάρτητα από το επίπεδο τεχνολογίας του χρήστη. Ω, παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να κάνετε torrent πολύ, πρέπει να γνωρίζετε ότι το IP εξαφανίζεται ένας από τους καλύτερους παρόχους torrent. 

Το IPVanish έχει επίσης εταιρεία καμία πολιτική καταγραφής. Και προστατεύει τα δεδομένα σας με Κρυπτογράφηση 256-bit πάνω από Πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP και L2TP. 

Πλεονεκτήματα

 • Το δίκτυο διακομιστών αποτελείται από 1000+ διακομιστές.
 • Επιτρέπει τη σύνδεση 10 συσκευών ανά λογαριασμό.
 • Υποστηρίζει πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP και L2TP.
 • Προστασία με χρήση κρυπτογράφησης 256-bit.
 • Εξαιρετικές εφαρμογές για τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα.
 • Μεγάλες ταχύτητες λήψης.

Μειονεκτήματα

 • Δεν περιλαμβάνει δωρεάν δοκιμή.
 • Έχει μόνο πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.
 • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Netflix σε κανέναν από τους διακομιστές του.

NordVPN

Ειδικά και μοναδικά χαρακτηριστικά είναι ό, τι NordVPN είναι το θέμα. Ωστόσο, επικεντρώνεται περισσότερο αυστηρή ασφάλεια. Θα το βρείτε πολύ χρήσιμο όταν μάθετε ότι μπορείτε να διπλασιάσετε την ασφάλειά σας έως ανακατεύθυνση της κίνησής σας μέσω δύο διακομιστών VPN αντί για ένα. Αυτό το χαρακτηριστικό ονομάζεται Διπλό VPN.

Επιπλέον, το κακόβουλο λογισμικό και οι ιοί δεν πρέπει πλέον να φοβούνται πότε CyberSec είναι ενεργό. Μπορείτε να περιπλανηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για το τι μπορεί να μολύνει τη συσκευή σας. Παραμένοντας με ασφάλεια, το NordVPN υποστηρίζει Πρωτόκολλα KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP και L2TP.

Το NordVPN είναι Φιλικό προς το P2P και έχει ένα Πολιτική «μηδενικά αρχεία καταγραφής». Ο πάροχος είναι αρκετά προσιτός σε σύγκριση με αυτό που έχει να προσφέρει. εννοώ 5000 διακομιστές σε 62 χώρες, αυτό είναι ένα μεγάλο δίκτυο για λειτουργία.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα πολύ μεγάλο δίκτυο διακομιστών.
 • Απόλυτες δυνατότητες ασφαλείας (CyberSec και Double VPN)
 • Υποστηρίζει πρωτόκολλα KEv2 / IPsec, OpenVPN, PPTP και L2TP.
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Φιλικό προς το P2P
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής.
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix ΗΠΑ

Μειονεκτήματα

 • Ήρθε σε μερικούς αργούς διακομιστές.
 • Ακριβής μηνιαία συνδρομή.

VyprVPN

Όντας ένα Tier-1 εταιρεία είναι πολύ ευεργετικό για ένα VPN καθώς ελέγχει το πλήρες δίκτυό του. VyprVPN παρέχει εκπληκτικές ταχύτητες όταν δοκίμασα την υπηρεσία του. Μπορείτε να κάνετε streaming αθλημάτων από όλο τον κόσμο λόγω δύο παραγόντων. Το ένα είναι οι ταχύτητες και το άλλο είναι το 700 διακομιστές σε 70+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Θέλετε το Sky Go; Το έχεις. Η υπηρεσία μπορεί επίσης ξεμπλοκάρετε το Netflix, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πολλά για άλλους παρόχους. Όσον αφορά την ασφάλεια, το VyprVPN προσφέρει πολλές δυνατότητες που σας κρατούν ικανοποιημένους. Πρώτον, ας μιλήσουμε για τους Τεχνολογία χαμαιλέοντα. Νικά το μπλοκάρισμα και το γκάζι VPN, εξασφαλίζοντας συνεπή απόδοση.

Επιπλέον, το VyprVPN χρησιμοποιεί το συνηθισμένο Κρυπτογράφηση 256-bit και δεν κρατά αρχεία καταγραφής των χρηστών του. Πριν από λίγο καιρό, υπήρξαν αναφορές ότι ο πάροχος διαρρέει δεδομένα στην κυβέρνηση. Ωστόσο, όλα αυτά άλλαξαν και το απόρρητό σας μεγιστοποιείται ξανά.

Όταν εγγραφώ στην υπηρεσία τους, παρατήρησα ότι προσφέρουν καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Μόνο ένα Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. Επομένως, εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το σύντομο χρονικό διάστημα που σας παρέχεται.

Πλεονεκτήματα

 • 700 διακομιστές σε 70 χώρες.
 • Πολύ γρήγορες ταχύτητες.
 • Τεχνολογία χαμαιλέοντα.
 • Κρυπτογράφηση υψηλού επιπέδου.
 • 24x7x365 ομάδα υποστήριξης
 • Απεριόριστη χρήση δεδομένων

Μειονεκτήματα

 • Οι ταυτόχρονες συνδέσεις εξαρτώνται από τη συνδρομή: 3 για τακτική, 5 για premium.
 • Οχι επιστροφές.

Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS – το καλύτερο VPN για αθλητικά εναλλακτικά

Αυτό το μέρος αφορά αυτούς που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το ιδιωτικό τους απόρρητο. Ο έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS χρησιμοποιείται μόνο για παράκαμψη τοπικών περιορισμών. Εκτός από αυτό, δεν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας.

Το καλύτερο για αυτό είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και είναι συμβατό με κάθε συσκευή που είναι γνωστή στο διαδίκτυο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μπορεί να κάνει το Smart DNS:

 • Μπορείτε να ρυθμίσετε το Smart DNS όλες οι πλατφόρμες ροής, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV, Windows PC, MacOS, iOS, AndroidOS, Roku, Apple TV, Chromecast, PlayStation και Xbox.
 • Έξυπνο DNS παρακάμπτει τους περιφερειακούς περιορισμούς Με ευκολία. Το αλλάζει μέρος της κίνησής σας και σας παρέχει πρόσβαση σε ό, τι θέλετε στο Fox Sports, το DAZN, το Sky Go, το Sportsnet και άλλα.
 • Δεν είναι αλλοιώστε την ταχύτητά σας Από δεν υπάρχει κρυπτογράφηση.
 • Από τη δική σας Η διεύθυνση IP δεν αλλάζει, φτάνεις διατηρήστε τα τοπικά σας κανάλια πλήρως λειτουργικά.
 • Δυστυχώς, εάν το ISP σας χρησιμοποιεί διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης ή Παραβίαση DNS, Το έξυπνο DNS δεν ισχύει.

Ακριβώς όπως τα VPN, οι έξυπνες υπηρεσίες DNS βρίσκονται σε όλη την αγορά. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, Μη εντοπιστής πρέπει να εξεταστεί. Προσφέρει δωρεάν Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και πρόσβαση σε γύρω 230 υπηρεσίες ροής σε όλο τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά, δεν θα το μετανιώσετε. Τουλάχιστον, είναι ένας από τους λίγους παρόχους που προσφέρει μια υπηρεσία VPN όπως εμείς.

Best Sports Streaming VPN – Συμπλήρωση

Είτε είναι παρακάμπτοντας τους περιορισμούς συσκότισης ή απλά κατάργηση αποκλεισμού ενός αθλητικού καναλιού που δεν είναι διαθέσιμο όπου ζείτε αυτήν τη στιγμή, έχετε καλύψει ένα VPN. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε εγγραφή με τον σωστό πάροχο υπηρεσιών VPN. Ας ελπίσουμε ότι η παραπάνω κριτική σας έδωσε μια καλύτερη ιδέα ποια VPN μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποια θα πρέπει να αποφύγετε. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω και επιτρέψτε μου να ξέρω ποιος πάροχος VPN καταλήξατε να χρησιμοποιείτε για αθλητικές ροές.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map