Το καλύτερο VPN για την Αίγυπτο

Πριν από δέκα χρόνια, το Διαδίκτυο στην Αίγυπτο ήταν κάπως προσιτό και υπό τον κανόνα του Χόσνι Μουμπάρακ, η ΜΚΟ Freedom House χαρακτήρισε την Αίγυπτο ως «εν μέρει ελεύθερη». Μετά την επανάσταση του 2011, η διείσδυση στο Διαδίκτυο μειώθηκε με την αύξηση της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Στόχος της κυβέρνησης ήταν να εμποδίσει τους πολίτες της να επικοινωνήσουν με τον έξω κόσμο και να συζητήσουν σε πολιτικά θέματα. Αποκλείστηκαν 400 ιστότοποι που περιελάμβαναν ανθρώπινα δικαιώματα, συνεργασίες με το Κατάρ και ειδήσεις με πολιτικές χρεώσεις. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι θεωρείται εκτός ορίου, οι αιγυπτιακοί βουλευτές ενέκριναν πρόσφατα έναν νόμο κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο που θα κωδικοποιούσε τις πρακτικές λογοκρισίας στο Διαδίκτυο στο εθνικό δίκαιο. Οι αιγυπτιακοί χρήστες του Διαδικτύου δεν συμφώνησαν με την καταπιεστική απαγόρευση της κυβέρνησης καθώς άρχισαν να αναζητούν τρόπους για την αντιμετώπιση της λογοκρισίας. Ένας από αυτούς τους τρόπους ήταν ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ωστόσο, η χρήση ενός VPN στην Αίγυπτο δεν είναι πλέον μια βόλτα στο πάρκο. Η κυβέρνηση ενισχύει το ήδη στενό κράτημα της διαδικτυακής χρήσης των χρηστών της, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για τους Αιγύπτιους να χρησιμοποιούν VPN. Πώς μπορούν λοιπόν οι Αιγύπτιοι να έχουν πρόσβαση στον Ιστό με VPN σε υπολογιστή, Mac, iOS, Android, iPhone και iPad; Ας ανακαλύψουμε.


Το καλύτερο VPN για την Αίγυπτο

Το καλύτερο VPN για την Αίγυπτο

Καλύτερο VPN για Αίγυπτο – Γρήγορη περίληψη

Η χρήση του VPN είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να μεταβείτε στη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Σε περίπτωση που γνωρίζετε ήδη πώς λειτουργεί το VPN, η ανάγνωση της παρακάτω αξιολόγησης ενδέχεται να μην είναι τόσο κρίσιμη. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την Αίγυπτο:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Τι είναι ένα VPN?

Με την αύξηση της λογοκρισίας στο Διαδίκτυο σε πολλές χώρες όπως η Αίγυπτος, τα VPN ανεβαίνουν στα ύψη στη δημοτικότητα. Ένα VPN ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ασφαλή σύνδεση σε άλλο δίκτυο μέσω του Διαδικτύου. Οι χρήστες το χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν την τοποθεσία τους – αλλάζοντας τις διευθύνσεις IP τους – προκειμένου να περιηγηθούν ανώνυμα και με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Προσθέστε σε αυτό, τη δυνατότητα παράκαμψης γεωγραφικών περιορισμών σε ιστότοπους και κανάλια που έχουν αποκλειστεί στη χώρα όπου βρίσκονται. Με όλα τα μεγάλα οφέλη που προσφέρουν τα VPN, φαίνεται ότι είναι σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινά. Λοιπόν, η αιγυπτιακή κυβέρνηση ξύπνησε τους πολίτες της από αυτό το όνειρο δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο πολύ σύντομα, αποκλείοντας τους ιστότοπους παρόχων VPN.

Τα VPN αποκλείστηκαν στην Αίγυπτο

Είναι αρκετά κακό που η αιγυπτιακή κυβέρνηση έχει περιορίσει σχεδόν κάθε ιστότοπο που θα μπορούσατε να σκεφτείτε, τώρα το εργαλείο με το οποίο οι Αιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν για παράκαμψή τους περιλαμβάνεται και στη λίστα αποκλεισμού; Συζήτηση για καταπίεση. Όταν η αιγυπτιακή κυβέρνηση διαπίστωσε τι ήταν τα VPN, ήταν γρήγορο να εκδοθεί απαγόρευση κατά τη χρήση τους. Το TigerVPN, το ZenVPN και το HSSElite είναι μερικοί από τους παρόχους υπηρεσιών VPN που είναι αποκλεισμένοι στην Αίγυπτο, μια πορεία δράσης που ενοχλούσε τους ιδρυτές αυτών των VPN με σκοπό την παροχή ανοικτής πρόσβασης στο Διαδίκτυο για οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Υπάρχει μια ασημένια επένδυση σε κάθε τραγωδία και η υπόθεση με αποκλεισμένα VPN μπορεί να επιλυθεί. Οι προμηθευτές VPN είναι πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τους πελάτες που ζητούν τις υπηρεσίες τους μέσω email που περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο για το λογισμικό VPN τους. Είναι τόσο εύκολο. Τώρα που ο περιορισμός είναι εκτός δρόμου, πρέπει να περιορίσετε τις επιλογές σας σχετικά με τον παροχέα υπηρεσιών VPN στον οποίο θέλετε να εγγραφείτε. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε μια αγορά.

 1. Θα πρέπει να χρησιμοποιεί τις ισχυρότερες μεθόδους κρυπτογράφησης, ώστε οι χρήστες να μην παραβιάζουν τα δεδομένα τους ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αιγυπτιακή κυβέρνηση.
 2. Οι χρήστες VPN που επιλέγουν πρέπει να διαθέτουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν με διακομιστή οποιασδήποτε χώρας από την Αίγυπτο.
 3. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης ή στα ποσοστά ταχύτητας.
 4. Η υποστήριξη πελατών 24/7 πρέπει να είναι διαθέσιμη για τους χρήστες να τους παρέχουν βοήθεια όποτε τη χρειάζονται.  
 5. Η εφαρμογή πολιτικής επιστροφής χρημάτων είναι σημαντική για τη δημιουργία αφοσίωσης στους πελάτες.
 6. Μια καλή επιλογή για ένα VPN θα ήταν αυτή που είναι συμβατή με όλες τις συσκευές.

Το καλύτερο VPN για την Αίγυπτο

Πολλές υπηρεσίες VPN αποκλείονται στην Αίγυπτο, ωστόσο, είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε αυτές που δεν είναι. Εδώ είναι τα καλύτερα VPN που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι στην Αίγυπτο.

1- ExpressVPN

Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών VPN αντιπροσωπεύει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενός καλού VPN. Το καλό δεν κάνει καν αυτό το VPN δικαιοσύνη. Με περισσότερους από 450 διακομιστές σε 56 χώρες, οι γεωγραφικοί περιορισμοί δεν αποτελούν πρόβλημα. Μπορείτε να κάνετε streaming ή να κατεβάσετε οτιδήποτε από την Αίγυπτο χωρίς να ανησυχείτε για το εύρος ζώνης ή την ταχύτητα. Δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής των διαδικτυακών δραστηριοτήτων των χρηστών, πράγμα που σημαίνει ότι το απόρρητό τους διατηρείται πλήρως. Με το ExpressVPN, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δημόσιο WiFi, διαβεβαιώνοντας ότι τα δεδομένα και τα χρήματά σας δεν θα χαθούν.

2- BulletVPN

Αυτή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που παρέχονται στην αγορά. Οι Αιγύπτιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους ή στα κανάλια της αρεσκείας τους χωρίς να ανησυχούν για τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Η εμπειρία τους θα είναι ευχάριστη χάρη στους υψηλής ποιότητας streaming και τους γρήγορους διακομιστές του BulletVPN. Εξασφαλίζει επίσης τη βέλτιστη ασφάλεια για τους χρήστες του.

3- NordVPN

Η ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που αναζητούν οι Αιγύπτιοι όταν επιλέγουν ένα VPN και για αυτόν τον λόγο, το NordVPN αντιπροσωπεύει την καλύτερη επιλογή. Δεν έχει ένα, αλλά μια διπλή κρυπτογράφηση που επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται ελεύθερα στον Ιστό χωρίς να υποστούν κακόβουλες επιθέσεις ή κλοπή δεδομένων. Επιπλέον, η ύπαρξη διακομιστών σε 62 χώρες σημαίνει ότι το NordVPN προσφέρει εξαιρετικούς ρυθμούς ταχύτητας για ροή υλικού με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Σας εγγυάται επίσης ασφάλεια και ανωνυμία κατά τη σύνδεση σε δημόσια δίκτυα.

4- CyberGhost

Αυτό είναι ένα VPN που έχει όλα όσα χρειάζεστε ενώ βρίσκεστε στην Αίγυπτο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό που προσφέρει είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τους δύσπιστους πρώτους που θέλουν να δοκιμάσουν το VPN πριν από οποιαδήποτε αγορά. Μπορείτε να συνδεθείτε με οποιονδήποτε από τους 1250 διακομιστές του σε όλο τον κόσμο σε υψηλές ταχύτητες. Η ταυτότητά σας και οι δραστηριότητές σας διατηρούνται ιδιωτικές όταν χρησιμοποιείτε το CyberGhost σε λογική τιμή.  

5- PureVPN

Όχι μόνο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 750 διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες, αλλά και να συνδέετε ταυτόχρονα έως και 5 διαφορετικές συσκευές. Το διετές πρόγραμμα του PureVPN είναι αρκετά προσιτό και βολικό για Αιγύπτιους χρήστες. Η εξασφάλιση διαδικτυακών δραστηριοτήτων και η προστασία των δεδομένων των χρηστών στην Αίγυπτο επιτυγχάνεται χάρη στην κρυπτογράφηση 256-bit.

Τα VPN είναι απαραίτητα στην Αίγυπτο

Εάν δεν ήταν η φροντίδα των προμηθευτών VPN για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την ελευθερία σας στο διαδίκτυο, θα ζούσατε σε μια σπηλιά και θα ήταν εκτός λειτουργίας. Είναι πραγματικά μια win-win κατάσταση που κάνει όλους, αλλά οι κυβερνήσεις που εκδίδουν απαγορεύσεις δυσαρεστημένες. Υπάρχουν ακόμα πολλοί πάροχοι υπηρεσιών VPN εκεί έξω που μπορούν να σας βοηθήσουν όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο να αποκτήσετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας κανάλι, να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές ή ακόμα και να εξασκήσετε το πιο βασικό σας δικαίωμα, το οποίο διαβάζει τις ειδήσεις. Ενημερώστε μας για το ποιο VPN σας έχει δώσει πρόσβαση σε όλα αυτά στην Αίγυπτο, αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map