Καλύτερο VPN για κοινή χρήση αρχείων

Η κοινή χρήση αρχείων συνεχίζει να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους λήψης και μεταφόρτωσης ψηφιακών μέσων και από ό, τι φαίνεται, οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν αυτήν τη μέθοδο για πολύ καιρό ακόμη. Λειτουργεί από έναν χρήστη που χρησιμοποιεί έναν αριθμό αρχείων μέσω του Διαδικτύου για άλλους χρήστες που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο για να αποκτήσουν πρόσβαση. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το μόνο ζήτημα που επηρεάζει την κοινή χρήση αρχείων είναι το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του περιεχομένου που διασκορπίζεται τυχαίνει να περιέχει ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάποια αρχή εντοπίσει ότι κατεβάζετε ή ανεβάζετε πειρατικό περιεχόμενο, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σου σε μπελάδες.


Καλύτερο VPN για κοινή χρήση αρχείων

Καλύτερο VPN για κοινή χρήση αρχείων

Κοινή χρήση αρχείων ανώνυμα με VPN

Εάν θέλετε να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, τότε ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσετε είναι να βρείτε έναν τρόπο με τον οποίο είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθεί ό, τι κι αν είστε στο διαδίκτυο. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN.

Μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας, καθιστώντας έτσι δύσκολο για οποιονδήποτε να κατασκοπεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τον πάροχο ISP, καθώς και ομάδες παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Η σύνδεσή σας κρυπτογραφείται με ανακατεύθυνση στους διακομιστές του παροχέα σας και, με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια νέα διεύθυνση IP, η οποία με τη σειρά της θα σας κάνει ανώνυμη. Το να παραμείνετε ανώνυμο στο διαδίκτυο είναι σημαντικό γιατί δεν έχετε ποτέ ιδέα για το ποιος μπορεί να έχει την πρόθεση να παρακολουθήσει τις δραστηριότητές σας, ειδικά εάν συνεπάγεται την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσω της τράπεζάς σας ή ακόμη και την αγορά κάτι στο διαδίκτυο.

Το VPN έχει γίνει αναγκαιότητα

Για χρήστες των οποίων η κύρια επιχείρηση στο διαδίκτυο αποτελείται από τη μεταφόρτωση και τη λήψη αρχείων, είναι καλή ιδέα να έχετε μια συνδρομή VPN, καθώς δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ σίγουροι για τα πράγματα που μοιράζεστε στο διαδίκτυο. Ορισμένα από τα αρχεία ενδέχεται να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για την εξαγωγή όλων των προσωπικών σας στοιχείων μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, ενώ άλλα ενδέχεται να λειτουργούν ως σημεία απομακρυσμένης εισόδου στη συσκευή σας, θέτοντας σε κίνδυνο όλες τις πληροφορίες που έχετε αποθηκεύσει σε αυτήν.

Ασφαλίστε την κυκλοφορία σας και κρύψτε την ταυτότητά σας

Μια υπηρεσία VPN σάς βοηθά να αποφύγετε όλα αυτά τα σενάρια κρύβοντας την ταυτότητά σας και διατηρώντας όλες τις δραστηριότητές σας διαδικτυακές ιδιωτικές μόνο σε εσάς. Η επιλογή μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας για εγγραφή μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί πάροχοι διαθέσιμοι για να διαλέξετε. Ο καλύτερος τρόπος για να προσδιορίσετε έναν συγκεκριμένο πάροχο θα ήταν να διασφαλίσετε ότι όλοι ελέγχουν έναν συγκεκριμένο κατάλογο βασικών απαιτήσεων. Η σύγκριση των παρόχων σας με αυτήν τη λίστα σημαίνει ότι θα καταλήξετε να πληρώνετε για την καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία, καθώς και τη διασφάλιση ότι θα έχετε το καλύτερο όσον αφορά την εγγυημένη ασφάλεια.

Καλύτερο VPN για κοινή χρήση αρχείων – Τι να προσέξετε

Αυτοί είναι οι 5 κύριοι παράγοντες που πιστεύουμε ότι είναι οι πιο σημαντικοί όταν πρόκειται για την επιλογή του καταλληλότερου παρόχου υπηρεσιών για κοινή χρήση αρχείων:

  1. Τιμή: Υπάρχουν πάροχοι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με κορυφαίο δολάριο, και υπάρχουν άλλοι που χρεώνουν σχεδόν τίποτα για να είναι ο πάροχός σας. Μείνετε μακριά από τα δωρεάν. είναι γνωστό ότι πωλούν τα στοιχεία των πελατών τους σε τρίτα μέρη.
  2. Ταχύτητα: Η ταχύτητα που θα λάβετε από έναν πάροχο καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον αριθμό των διακομιστών που υπάρχουν στο δίκτυό τους. Όσο περισσότερο ο αριθμός των διακομιστών, τόσο πιο γρήγορη είναι η υπηρεσία τους. Λειτουργίες όπως απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών, καθώς και χωρίς όρια δεδομένων είναι επίσης απαραίτητα για την καλή ταχύτητα.
  3. Ευκολία στη χρήση: Μια εύχρηστη υπηρεσία σημαίνει ότι όλοι, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών για πρώτη φορά, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν τόσο πολύ χρόνο για να καταλάβουν τι πρέπει να γίνει για να προετοιμάσουν την υπηρεσία τους. Οι πάροχοι που έχουν ρυθμίσει καλά τις εφαρμογές VPN θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να ελαχιστοποιούν το χρόνο που πρέπει να αφιερωθεί στην επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών.
  4. Εξυπηρέτηση πελατών: Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης αντιμετωπίσει προβλήματα κατά την προετοιμασία της υπηρεσίας του, η κλήση του γραφείου εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα η επόμενη πορεία δράσης. Λειτουργίες όπως ζωντανή συνομιλία & Η άμεση απόκριση μέσω email είναι δείκτες μιας υπηρεσίας που εκτιμά τους πελάτες τους.
  5. Ασφάλεια: Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN σημαίνει ότι θέλετε να λάβετε μια αξιόπιστη μορφή διαδικτυακής ασφάλειας. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που ισχύουν για οποιαδήποτε υπηρεσία VPN πρέπει να είναι αρκετά αξιόπιστα ώστε οι χρήστες να τους εμπιστεύονται την ηλεκτρονική τους ασφάλεια.

Το καλύτερο VPN κοινής χρήσης αρχείων

Τώρα που γνωρίζετε για το τι πρέπει να είναι αξιόπιστος ο πάροχός σας, έχουμε μια σύντομη λίστα παρόχων που πληρούν ήδη αυτές τις απαιτήσεις και είναι βέβαιο ότι θα παρέχουν στους πελάτες κορυφαία υπηρεσία.

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

Οποιοσδήποτε χρήστης ψάχνει το καλύτερο τόσο στην εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών όσο και στην ασφάλεια στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να κοιτάξει πουθενά πιο πέρα ExpressVPN. Η υπηρεσία υπόσχεται μια απρόσκοπτη διαδικτυακή εμπειρία, σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση πελατών που θα διασφαλίσει ότι θα έχετε το καλύτερο δυνατό στην παροχή υπηρεσιών. Η εφαρμογή VPN τους είναι αρκετά εύκολη για ρύθμιση και εγκατάσταση και κατατάσσεται ως η εταιρεία με τους ταχύτερους διακομιστές σε όλες τις ΗΠΑ. Όσον αφορά την τιμολόγηση, ζητούν λίγο περισσότερο από αυτό που θα πρέπει να πληρώσετε όταν έρχεστε σε επαφή με άλλους συνδρομητές, αλλά αν θέλετε το καλύτερο στην αγορά, αυτό πρέπει να αντιμετωπίσετε. Η ασφάλειά τους είναι επίσης στρατιωτικής ποιότητας, με κρυπτογράφηση AES 256-bit και πλήρη υποστήριξη για όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN. Χρεώνουν 12,95 $ το μήνα για συνδρομή, αν και έχετε την επιλογή να εγγραφείτε στην εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, εάν θέλετε να δοκιμάσετε πρώτα τις υπηρεσίες τους.

2. IPVanish

Έρχεται ως ένας από τους πιο προσιτούς παρόχους στην αγορά, IPVanish προσφέρει στους συνδρομητές της κορυφαία ποιότητα προστασίας με πολύ τυποποιημένη τιμή 7,50 $ το μήνα. Η διαδικασία ρύθμισής τους είναι εύκολη και η εφαρμογή VPN δεν απαιτεί τόσο μεγάλη ειδικότητα για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Με ένα δίκτυο διακομιστών άνω των 350 διακομιστών σε 60+ χώρες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα έναν διακομιστή για να συνδεθείτε στη χώρα της επιλογής σας. Η υπηρεσία προσφέρει υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, L2TP και PPTP, καθώς και κρυπτογράφηση AES 256-bit. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ιστορικό περιήγησής σας, καθώς η υπηρεσία δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Το IPVanish επιτρέπει στους πελάτες του να έχουν έως και 5 συνεχείς συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν ιδανικό για μια μικρή ομάδα χρηστών να μειώσει το κόστος συνδέοντας σε αυτό μέσω ενός λογαριασμού. Οι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών προτού αποφασίσουν να συμφωνήσουν μαζί τους.

3. NordVPN

Βασίζεται στον Παναμά NordVPN και στους πελάτες της την πολυτέλεια να μην χρειάζεται να απαντούν σε κανέναν όσον αφορά την ασφάλεια δεδομένων και το ιστορικό χρηστών. Αυτό συμβαίνει επειδή η έδρα τους δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία των ΗΠΑ και των αρχών διατήρησης δεδομένων. Επιπλέον, το NordVPN επιτρέπει στους πελάτες του να έχουν έως και 5 ακόμη ταυτόχρονες συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να προστατεύετε όλες τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό. Το NordVPN είναι επίσης ένας από τους πιο προσιτούς παρόχους γύρω, ζητώντας μόνο 3,29 $ το μήνα για χρήστες που σκοπεύουν να παραμείνουν μαζί τους για έως και δύο χρόνια. Δεν πρέπει να περιμένετε να έχετε προβλήματα με τις εφαρμογές τους, καθώς είναι εγγυημένα ότι λειτουργούν καλά στα Windows, Linux, Mac, iOS & Συσκευές Android.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για κοινή χρήση αρχείων

Η κοινή χρήση αρχείων μπορεί να γίνει πολύ πιο ασφαλής εάν επιλέξετε να το κάνετε με την υποστήριξη μιας υπηρεσίας VPN. Τα τρία που αναφέραμε παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από ικανό να κρυπτογραφήσουν τη σύνδεσή σας και να διασφαλίσουμε ότι δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα καθώς συνεχίζετε την εργασία σας στο διαδίκτυο.