Καλύτερο VPN για τη Φινλανδία

Το μόνο που γνωρίζουν οι περισσότεροι για τη Φινλανδία είναι ότι η χώρα διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο. Το κράτος κάνει πολλά για να προσφέρει στους μαθητές εκεί, και ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των μαθητών εκεί που φτάνουν στο λύκειο στο uni είναι ο υψηλότερος στην Ευρώπη. Οι κανονισμοί που καθοδηγούν τη χρήση τους στο Διαδίκτυο δεν είναι επίσης τόσο αυστηροί όπως θα βρείτε σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη. Πολλοί από τους ISP τους ανήκουν ακόμη και σε ένα εθελοντικό πρόγραμμα, με σκοπό την πρόληψη της παιδικής πορνογραφίας με τη δημιουργία φίλτρων που περιορίζουν την πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο.


Καλύτερο VPN για τη Φινλανδία

Καλύτερο VPN για τη Φινλανδία

Διαδίκτυο στη Φινλανδία

Αυτό το πρόγραμμα δυστυχώς δέχθηκε έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια, με επικριτές να υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν ιστότοποι στη λίστα των ιστότοπων για φιλτράρισμα που δεν έχουν καμία μορφή ακατάλληλου περιεχομένου. Μια άλλη ανησυχία που έχει επίσης προκαλέσει πολλή συζήτηση μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου στη Φινλανδία είναι το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι ISP τους επιτρέπεται να αποθηκεύουν δεδομένα χρηστών. Οι Φινλανδικοί πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν να αποθηκεύουν δεδομένα χρηστών για έως και 12 μήνες και εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένοι να τα κοινοποιούν στην κυβέρνησή τους κατόπιν αιτήματος. Αυτό αφήνει πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να ανησυχούν για το απόρρητό τους, καθώς πολλές από τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες τείνουν να παρακολουθούνται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες.

Τα ζητήματα που μαστίζουν πολλή χρήση του Διαδικτύου στη Φινλανδία επικεντρώνονται κυρίως στην παρακολούθηση, καθώς η χώρα δεν έχει πραγματικά πολλά περιστατικά όπου μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων θεωρείται απρόσιτη. Αυτό εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα με το οποίο οι περισσότεροι άπληστοι χρήστες του Διαδικτύου δεν θα ήταν τόσο άνετοι, καθώς το απόρρητο του Διαδικτύου είναι ένα από τα ζητήματα που λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη. Εάν τυχαίνει να ταξιδεύετε στη Φινλανδία για λίγο, ή ακόμα κι αν είστε τοπικός πολίτης που αναζητά αυξημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εγγραφείτε με ένα VPN.

Χρήση ενός VPN στη Φινλανδία

Το VPN, συντομογραφία εικονικού ιδιωτικού δικτύου, είναι βασικά μια συλλογή διακομιστών που επιτρέπουν στον χρήστη να κρυπτογραφεί τη σύνδεσή του. Είναι σαν ένα πιο ασφαλές μονοπάτι από το οποίο περνούν τα δεδομένα σας και δεν μπορεί να υποκλαπεί από οποιοδήποτε άλλο τρίτο μέρος. Η εγγραφή σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN σας εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδετε στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένου του ISP σας, δεν θα μπορεί να κατασκοπεύει οτιδήποτε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Εάν βρίσκεστε στη Φινλανδία, αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν επίσης να διατηρούν αρχεία των ιστότοπων ή των καναλιών στα οποία έχετε πρόσβαση.

Ένα VPN σάς επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε τα δεδομένα σας, έτσι ώστε οι ιστότοποι και τα κανάλια που επισκέπτεστε να παραμένουν ανώνυμα. Αυτό είναι δυνατό επειδή μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή, οι λεπτομέρειες στη διεύθυνση IP σας αλλάζουν. Η τοποθεσία σας δεν είναι πλέον εκεί όπου βρίσκεστε. Αυτές οι πληροφορίες αντικαθίστανται από τη θέση του απομακρυσμένου διακομιστή και αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να φαίνεται ότι βρίσκεστε στη χώρα όπου φιλοξενείται ο ιστότοπος με γεωγραφικούς περιορισμούς.

Τα καλύτερα VPN για τη Φινλανδία

Μόλις αποφασίσετε ότι μια υπηρεσία VPN είναι το κλειδί για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα κατά την περιήγησή σας, το επόμενο λογικό βήμα είναι να αναζητήσετε μια υπηρεσία VPN για να εγγραφείτε. Υπάρχουν τόνοι διαδικτυακών υπηρεσιών που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με κάποιες ακόμη και να ισχυρίζονται ότι μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν. Αυτά τα δωρεάν είναι τα πιο επικίνδυνα να αντιμετωπιστούν, οπότε προσπαθήστε όσο μπορείτε για να αποφύγετε να τα αντιμετωπίσετε. Αντ ‘αυτού, έχουμε μερικές αξιόπιστες προτάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε και να λάβετε ποιοτικές υπηρεσίες.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN κάνει ντεμπούτο στην κορυφή της λίστας μας, χάρη στην αξιοσημείωτη ποιότητα εξυπηρέτησης και την αξιόπιστη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η υπηρεσία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρει στους ανθρώπους της, και αυτό την τοποθετεί ανάμεσα στη λίστα των κορυφαίων υπηρεσιών που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το ExpressVPN παρέχει πρόσβαση σε περίπου 2000 διακομιστές εντός του δικτύου του, και αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη πλειοψηφία ιστότοπων και καναλιών χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης αυστηρή πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής, που σημαίνει ότι ακόμη και δεν θα μπορούν να δουν τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και επιτρέπει έως και 3 πολλαπλές συνδέσεις σε έναν λογαριασμό. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης Stealth Servers που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από συνδρομητές που δεν επιθυμούν τη χρήση του VPN τους και επίσης προσφέρει μια έξυπνη υπηρεσία DNS για πελάτες που θέλουν απλώς να κρύψουν την τοποθεσία τους και δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το απόρρητό τους. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα αφοσίωσης όπου ανταμείβουν τόσο τους νέους όσο και τους τρέχοντες πελάτες τους με δωρεάν υπηρεσία αξίας ενός μήνα, εάν εγγραφούν οι νέες παραπομπές τους. Υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο για τους οποίους πρέπει να μάθετε και θα μπορείτε να το κάνετε αφού διαβάσετε την κριτική μας ExpressVPN.

2. BulletVPN

Δεύτερος στη λίστα μας είναι το BulletVPN, ένας άλλος πάροχος που επιθυμεί να παρέχει μια εξαιρετικά γρήγορη υπηρεσία, όπως υποδηλώνει το όνομά του. Σε 47 διακομιστές, το δίκτυο διακομιστών του Bullet VPN δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα περίμενε κανείς, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον πάροχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες. Οι διακομιστές υποστηρίζουν ακόμη και την κοινή χρήση αρχείων Peer to Peer, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για αυτό. Το BulletVPN επιτρέπει ταυτόχρονη σύνδεση έως και 3 συσκευών και όλες θα είναι συμβατές με οποιονδήποτε εκτελεί λογισμικό Windows, iOS, Mac OS ή Android. Η υπηρεσία τους επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδεθούν μέσω διαφορετικών πρωτοκόλλων και περιλαμβάνουν OpenVPN, L2TP, PPTP καθώς και IKEv1 και IKEv2 για χρήστες iOS. Το BulletVPN προσφέρει επίσης μια υπηρεσία SmartDNS που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει την τοποθεσία σας και να παρέχει πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VPN τους. Η εφαρμογή Bullet VPN είναι επίσης τόσο ευχάριστη στη χρήση όσο είναι καλά σχεδιασμένη και αυτό το υπέροχο νέο για όσους εξοικειωθούν με μια υπηρεσία VPN για πρώτη φορά. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο BulletVPN για να παρακάμψετε όλους τους περιορισμούς Διαδικτύου που έχουν ρυθμιστεί στην Κίνα, επομένως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την επίσκεψη σε κινεζικούς ιστότοπους και κανάλια από τη Φινλανδία. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να μάθετε για αυτήν την υπηρεσία διαβάζοντας την κριτική μας στο BulletVPN. Κάτι τέτοιο θα διασφαλίσει ότι έχετε τις σωστές πληροφορίες που απαιτούνται για τη λήψη απόφασης.

3. NordVPN

Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι το NordVPN, μια υπηρεσία που βασίζεται στον Παναμά και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αξιόπιστη ειδικά για τους χρήστες που αναζητούν πλήρη ασφάλεια όποτε είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 4000 διακομιστές που προσφέρονται και αυτή η ευρεία κάλυψη τους επιτρέπει να προσφέρουν υπηρεσίες που συνήθως δεν θα λάβετε από άλλους παρόχους. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η υπηρεσία διπλής κρυπτογράφησης. Μέσω του διπλού VPM, τα δεδομένα ενός χρήστη μεταδίδονται μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, διπλασιάζοντας το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει η υπηρεσία. Η ασφάλεια του NordVPN διασφαλίζεται μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit και αυτό εξακολουθεί να εξαρτάται από το πρωτόκολλο OpenVPN. Η υπηρεσία επιτρέπει έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις και αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση κόστους για όσους έχουν μια ουσιαστική λίστα συσκευών που θα πρέπει να έχουν προστατευτεί. Οι πάροχοι NordVPN απολαμβάνουν επίσης έναν μεγάλο αριθμό πρόσθετων δυνατοτήτων, όπως προστασία διαρροών DNS, έναν αυτόματο διακόπτη θανάτωσης στο Διαδίκτυο και υποστήριξη για Tor over VPN. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τους διακομιστές στους οποίους θα ήθελαν να συνδεθούν με βάση αυτό που θέλουν να κάνουν στο διαδίκτυο. Υπάρχουν διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί για διαδικτυακά παιχνίδια, ροή HD, μεγάλη λήψη αρχείων καθώς και torrenting. Καθώς επιλέγετε με ποιον πάροχο θα εγγραφείτε, είναι καλύτερο να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν λάβετε μια απόφαση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ετοιμάσαμε μια πιο ολοκληρωμένη κριτική για το NordVPN και ελπίζουμε να βρείτε χρόνο για να την περάσετε.

Συμπέρασμα για το καλύτερο VPN για τη Φινλανδία

Είτε πηγαίνετε με ExpressVPN, BulletVPN ή NordVPN, θα είστε σίγουροι για μια σύνδεση που δεν θα καταγράφεται η δραστηριότητα περιήγησής σας από οποιονδήποτε ISP στη Φινλανδία. Όποιον πάροχο κι αν επιλέξετε, θα χαρούμε να ακούσουμε για την εμπειρία σας. Αφήστε μας τα συναισθήματά σας στην παρακάτω ενότητα και θα είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map