VPN με την καλύτερη υποστήριξη πελατών

Είτε είναι ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια, τηλέφωνο ή υποστήριξη μέσω email, η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία πώλησης στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί κάθε επιχείρηση που εμπλέκεται στην παροχή υπηρεσιών. Οι πελάτες δίνουν μεγάλη προσοχή πόσο καλά παρέχεται μια υπηρεσία, και μόνο ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών θα είναι βέβαιο ότι θα τους κρατήσει περπατώντας από την πόρτα σας κάθε τόσο. Η ίδια αρχή ισχύει και για Πάροχοι VPN. Όταν μια υπηρεσία VPN στην οποία έχετε εγγραφεί είναι σε θέση να τηρήσει όλες τις υποσχέσεις που σας υπέβαλε, τότε σας αξίζει να συνεχίσετε να πληρώνετε το τέλος συνδρομής τους και αν η υπηρεσία είναι πραγματικά πάνω από το ίδιο επίπεδο, είστε ακόμη ευχαριστημένοι να το πράξουν. Με αυτό είπε, εδώ είναι το κορυφαίοι πάροχοι VPN με την καλύτερη υποστήριξη πελατών.


VPN με την καλύτερη υποστήριξη πελατών

VPN με την καλύτερη υποστήριξη πελατών

Η σημασία της υποστήριξης πελατών για VPN

Για χρήστες που μόλις άρχισαν να ασχολούνται με VPN για πρώτη φορά, υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητο να τους βοηθήσουμε να βρουν το δρόμο τους και ακόμη και να διασφαλίσουν ότι θα εξοικειωθούν σωστά με την υπηρεσία γρηγορότερα από ό, τι θα έκαναν αν ήταν μόνοι τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές υπηρεσίες VPN προσπαθούν να διαφημίσουν πόσο εύκολο είναι να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών τους. Το βιομηχανικό πρότυπο καθιστά δυνατή την επικοινωνία μαζί τους 24/7, αλλά δεν ανταποκρίνονται όλες οι υπηρεσίες σε αυτόν τον ισχυρισμό.

Οι περισσότεροι πάροχοι χαμηλότερης βαθμίδας επιτρέπουν μόνο την επικοινωνία εξυπηρέτησης πελατών μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, και αυτή δεν είναι η καλύτερη μορφή για να λάβετε βοήθεια για το πρόβλημά σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί πραγματικά πολύς καιρός για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Πιο αποτελεσματικοί, εστιασμένοι στους πελάτες παρόχους επιτρέπουν στους συνδρομητές τους να επικοινωνήσουν μαζί τους πολλοί τρόποι.

Αυτό που κάνει εξαιρετική την εξυπηρέτηση πελατών VPN?

Ένα από τα αγαπημένα του πελάτη είναι ο αγγελιοφόρος που οι περισσότεροι κορυφαίοι πάροχοι κάνουν χρήση για τους πελάτες τους. Οι πελάτες προτιμούν αυτήν τη μορφή επικοινωνίας επειδή τους επιτρέπει να λαμβάνουν οδηγίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που συναντήσουν ένα ζήτημα που δεν μπορούν να λύσουν μόνοι τους.

Η εμπειρογνωμοσύνη των εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών πρέπει επίσης να είναι πολύ υψηλή, διότι κατά καιρούς μπορεί να χρειαστεί να καταλήξουν σε ένα πραγματικά δύσκολο πρόβλημα που μπορεί να έχει εξηγηθεί άσχημα από τον πελάτη, και εξακολουθούν να έχουν ένα κατάλληλη λύση.

Ο εκπρόσωπος πρέπει να γνωρίζει πώς να αντιμετωπίζει τους ενοχλητικούς, ανυπόμονους πελάτες και να τους αντιμετωπίζει επαγγελματικώς χωρίς να επηρεάζονται από τα συναισθήματά τους.

Αυτό χρειάζεται πολλή εσωτερική δύναμη για να ξεφύγει, οπότε θα έπρεπε να είναι καλά εκπαιδευμένο και επικεντρωμένο στο καθήκον στο χέρι. Η εξυπηρέτηση πελατών εξυπηρετεί επίσης ως «Φωνή» της μάρκας, Επομένως, είναι σημαντικό να αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους με τρόπο που τους εξασφαλίζει την αξία τους για την εταιρεία.

Υπηρεσίες VPN με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας ως χρήστη για πρώτη φορά που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία χρήσης μιας υπηρεσίας VPN, τότε οι πιθανότητες είναι υψηλές ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με το γραφείο εξυπηρέτησης πελατών σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της αρχικής ρουτίνας ρύθμισης. Για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, έχουμε εντοπίσει μια σειρά από γνωστές υπηρεσίες που είναι βέβαιο ότι θα σας αντιμετωπίσουν πολύ καλά και θα διευθετήσουμε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να έχετε.

1. ExpressVPN

Λογότυπο ExpressVPNExpressVPN είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN στην αγορά και οι πελάτες του είναι πιστοί σε αυτούς ειδικά λόγω του υποδειγματικού τους επιπέδου εξυπηρέτηση πελατών.

Το δίκτυό τους είναι μεγαλύτερο από 3000 διακομιστές τους επιτρέπει να παρέχουν μια σταθερή σύνδεση σε καθέναν από τους συνδρομητές τους, και τους αξιόπιστους Κρυπτογράφηση 256-bit είναι αρκετά ισχυρή για να τους προστατεύσει από κάθε μορφή απειλής στον κυβερνοχώρο.

Η εφαρμογή τους είναι επίσης εύκολα συμβατή με τα περισσότερα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, με Android, iOS, Windows και Mac όλα υποστηρίζονται πλήρως.

Η εφαρμογή είναι επίσης εύκολη στην πλοήγηση και διαθέτει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το ExpressVPN επιβάλλει αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής και επιτρέπει έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους είναι πολύ ευαίσθητη και η συμφωνία με τους πελάτες με τον επαγγελματικότερο δυνατό τρόπο. Κάναμε δύο ερωτήσεις. Ένα για το δικό τους 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και το άλλο για την έξυπνη υπηρεσία DNS.

Χρειάστηκαν λίγα δευτερόλεπτα για να απαντήσουν, κάτι που είναι εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Υποστήριξη ExpressVPN 1


Οποιοσδήποτε προοπτικός πελάτης είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν τα χέρια τους με την υπηρεσία αναλαμβάνοντας το δικό τους Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν δεν ήταν ικανοποιημένοι με αυτό που έχει να προσφέρει ο πάροχος, μπορούν να ζητήσουν ένα πλήρη επιστροφή (χωρίς ερωτήσεις).

2. NordVPN

Λογότυπο NordVPNΜε έδρα τον Παναμά, NordVPN υπερισχύει ενός μεγάλου αριθμού παρόχων VPN αποκλειστικά λόγω της μεγάλης ποικιλίας που προσφέρει στους συνδρομητές της.

Το δίκτυο διακομιστών του NordVPN είναι επίσης αρκετά μεγάλο, με περίπου 4000 διακομιστές καλά διασκορπισμένα σε περισσότερες από 94 χώρες.

Οι χρήστες τους απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, από κρυπτογράφηση DoubleVPN έως υποστήριξη torrent, έως βελτιστοποιημένη ροή και παροχή έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Το DoubleVPN επιτρέπει στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν δύο διακομιστές αντί για έναν για να βελτιώσουν την ασφάλεια, ενώ η εφαρμογή τους προσφέρει επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης βάσει της χρήσης.

Η υπηρεσία συνοδεύεται επίσης από τις πιο συνηθισμένες δυνατότητες, όπως μια αυτόματη Διακόπτης Kill Διαδικτύου, και προστασία και από τα δύο Διαρροές DNS και Επιθέσεις DDoS.

Επικοινωνήσαμε με την ομάδα υποστήριξής τους για να ρωτήσουμε εάν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Προφανώς, οι χρήστες κακοποίησαν την υπηρεσία στο παρελθόν, παρέχοντας αρκετές διευθύνσεις email για να επωφεληθούν από μια δωρεάν δοκιμή κάθε φορά. Εδώ είναι τι Οθων – το μέλος υποστήριξης, δήλωσε:

Υποστήριξη Nord 1

Υποστήριξη Nord 2


Σύμφωνα με τη συνομιλία που είχαμε, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους είναι πάντα στη διάθεσή σας 24/7, οπότε δεν πρέπει να διστάσετε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να λύσετε. Επιπλέον, προσφέρουν ένα Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών (χωρίς ερωτήσεις) μαζί με ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για χρήστες κινητών.

3. CyberGhost

Λογότυπο CyberGhostΜε κοντά 900 διακομιστές εντός του δικτύου του, CyberGhost Το VPN διασφαλίζει ότι οι πελάτες του έχουν πάντα μια αξιόπιστη σύνδεση στην οποία μπορούν να βασίζονται, καθώς και μια κορυφαία ασφάλεια χάρη στην κρυπτογράφηση 246-bit AES.

Ως υπηρεσία, CyberGhost ξεχωρίζει επίσης μεταξύ των λίγων παρόχων που μπορούν να προσφέρουν έως 7 ταυτόχρονες συνδέσεις κάτω από έναν λογαριασμό.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, CyberGhost έχει εκπροσώπους που είναι διαθέσιμοι όλο το εικοσιτετράωρο για να απαντήσουν σε τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να θέλουν να θέσουν οι πελάτες τους. Μιλήσαμε με την ομάδα υποστήριξής τους και λάβαμε άμεσα απάντηση.

Ορισμένα VPN δηλώνουν ότι έχουν 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, ωστόσο δεν απαντούν τα σαββατοκύριακα. Επιπλέον, ορισμένοι άλλοι πάροχοι έχουν περιορισμένες αλλαγές ζωντανής συνομιλίας που λήγουν το απόγευμα ή τη νύχτα.

Με βάση τη συνομιλία που είχαμε με τον εκπρόσωπο της CyberGhost, η υπηρεσία έχει Λειτουργία ζωντανής συνομιλίας 24/7.


Δικα τους Περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών διασφαλίζει επίσης ότι οι πελάτες είναι σε θέση να αποσύρουν την υπηρεσία τους για δοκιμαστική εκτέλεση προτού δεσμευτούν σε συνδρομή επί πληρωμή. Επιπλέον, ανακαλύψαμε ότι το CyberGhost έχει επίσης δωρεάν δοκιμή. Αν και δεν μπορεί να είναι υπέροχο, αλλά τουλάχιστον προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα.

Οι δωρεάν δοκιμές στις μέρες μας είναι πολύ σπάνιες και το να έχεις είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα. Με το CyberGhost, μπορείτε να δείτε την υπηρεσία τους για ένα ολόκληρη μέρα (24 ώρες) προτού αποφασίσετε.

4. SurfShark

Λογότυπο SurfSharkSurfShark είναι μια άλλη κορυφαία υπηρεσία που υπόσχεται την καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή εμπειρία.

Έχει περισσότερα από 100 τοποθεσίες διακομιστών σε 61+ χώρες και τη δυνατότητα απεμπλοκής μεγάλων υπηρεσιών ροής όπως Netflix, Hulu, BBC iPlayer, και πολλά άλλα.

Ο πάροχος υπερέχει επίσης στα τμήματα απορρήτου και ασφάλειας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κορυφαίες δυνατότητες όπως το a Διακόπτης Kill, συνδέσεις πολλαπλών λυκίσκων, Whitelister, CleanWeb, και προστασία διαρροής DNS λειτουργικότητα.

Ωστόσο, παρά το ότι ήταν τόσο καλό, προσθέσαμε το SurfShark στη λίστα μας λόγω της αποτελεσματικότητας της υποστήριξης πελατών. Προσφέρουν ένα Επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7 σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη χρήση της υπηρεσίας τους.

Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι με τους υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Για να είμαστε ακριβείς, συνομιλήσαμε με τον αντιπρόσωπό τους, Edd, που ήταν πολύ επαγγελματίας, ευγενικός, γρήγορος και ανταποκρίνεται.

Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας SurfShark

Επιπλέον, το SurfShark προσφέρει στους πελάτες του ένα Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη στο τέλος. Αλλά δεν τελειώνει εδώ. Πριν φτάσετε στη διάρκεια της επιστροφής χρημάτων, θα λάβετε ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, που είναι μια σπάνια επιλογή στους περισσότερους παρόχους.

5. Ισχυρό VPN

Λογότυπο StrongVPNΙσχυρό VPN ξεκίνησε ξανά 2005, και έχει γίνει ένα από τα κορυφαία VPN προς το παρόν.

Η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές 35 χώρες, που είναι χλωμό σε σύγκριση με τα άλλα VPN στη λίστα μας σήμερα.

Ωστόσο, αυτός είναι ένας οδηγός για να σας δείξει ποια VPN παρέχονται με την καλύτερη υποστήριξη πελατών και Ισχυρό VPN είναι μεταξύ αυτών.

Μιλήσαμε με τους εκπροσώπους τους και η απάντηση ήταν πολύ γρήγορη. Τώρα, γνωρίζουμε ήδη ότι η υπηρεσία έχει Έξυπνη λειτουργία DNS, αλλά ρωτώντας για αυτό είναι ένα βήμα για να βεβαιωθείτε πώς αποτελεσματικός η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι.

Δωρεάν δοκιμή StrongVPN

Υποστήριξη 1 StrongVPN

Σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας τους είναι διαθέσιμη μόνο 24/7. Ωστόσο, η StrongVPN κέρδισε μια θέση στη λίστα μας, καθώς μπορεί να λύσει τα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας διαθέσιμη υποστήριξη κλήσεων μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτή είναι μια πολύ σπάνια λειτουργία που δεν βρήκαμε σε κανένα άλλο VPN μέχρι στιγμής.Ισχυρός αριθμός VPN

Το πρόβλημα είναι ότι αν αντιμετωπίσετε προβλήματα τα σαββατοκύριακα, πρέπει υποβολή εισιτηρίου ή αποστολή email. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για την επίλυση του προβλήματος, αλλά αυτό είναι διαθέσιμο έως τώρα.

Επιπλέον, το StrongVPN προσφέρει ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους. Ωστόσο, δεν προσφέρουν δωρεάν δοκιμή όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα συνομιλίας, αλλά η πολιτική επιστροφής χρημάτων τους είναι αρκετή για να δοκιμάσει πόσο αποτελεσματικός είναι αυτός ο πάροχος.

Οι διάφοροι τύποι υποστήριξης πελατών

Ένας πάροχος υπηρεσιών VPN ενδέχεται να εφαρμόσει το ακόλουθα είδη υπηρεσιών πελατών:

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Αυτό πιθανώς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τύπους υποστήριξης πελατών. Για να λάβετε βοήθεια, απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπο του VPN και το ξεκινήστε μια συνομιλία κάνοντας κλικ σε ένα μικρό κουτί. Ο χρόνος απόκρισης ποικίλλει από τον έναν πάροχο VPN στον άλλο.

Υποστήριξη μέσω email

Υποστήριξη μέσω email βασικά η πιο κοινή μορφή εξυπηρέτησης πελατών VPN. Πρέπει να στείλετε email στο τμήμα υποστήριξης του VPN σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά τη χρήση της υπηρεσίας τους. Ο χρόνος απόκρισης μπορεί να διαρκέσει από μία ώρα έως ένα μερικές μέρες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συχνές ερωτήσεις

ο «Συχνές ερωτήσεις» ενότητα ή το FAQ είναι μια από τις πιο σημαντικές και συχνά παραβλέπεται πηγές που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το VPN σας. Μπορείς να βρεις απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε καθόλου με την υποστήριξη.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών VPN προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι διαφορές στη ζώνη ώρας, Τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 μπορεί να μην είναι πάντα διαθέσιμο. Δεδομένης της τεχνικής φύσης των VPN, η τηλεφωνική υποστήριξη ενδέχεται επίσης να μην είναι πρακτική.

Υποστήριξη κοινωνικών μέσων

Πολλοί πάροχοι VPN έχουν τους δικούς τους Σελίδες Facebook και Twitter. Μπορείτε να λάβετε μια γρήγορη απάντηση στέλνοντας απλώς ένα ιδιωτικό μήνυμα ή tweet στη σελίδα κοινωνικών μέσων του VPN σας.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN εξυπηρέτησης πελατών

ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost, SurfShark και StrongVPN Όλοι έχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών που είναι αφιερωμένες στη διασφάλιση ότι κανένας πελάτης δεν θα κολλήσει με ένα ζήτημα που έχουν την ικανότητα να λύσουν.

Επίσης, όλες οι αναφερόμενες υπηρεσίες, εκτός από το StrongVPN, έχουν μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στην οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, πληκτρολογήστε το στην παρακάτω ενότητα και θα είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε.