Το καλύτερο VPN για ροή τηλεόρασης ενώ βρίσκεστε σε διακοπές

Όταν οι άνθρωποι ρίχνουν καλωδιακή τηλεόραση για υπηρεσίες ροής, το κάνουν με την ελπίδα να έχουν περισσότερη ελευθερία και ευελιξία. Οι υπηρεσίες ροής προσφέρουν μεγάλη ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμά σας, τα κανάλια που θέλετε να παρακολουθήσετε, πόσο καιρό θέλετε να διατηρήσετε την υπηρεσία και σε ποια συσκευή θέλετε να παρακολουθήσετε. Αυτές οι δυνατότητες είναι αδιανόητες σε καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση. Πρέπει να πληρώνετε μια μεγάλη τιμή κάθε μήνα και να παρακολουθείτε τι σας δείχνουν. Με τις υπηρεσίες ροής, αποκτάτε μια διαφορετική διάσταση της προβολής τηλεόρασης. Λόγω περιφερειακών περιορισμών, δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε αυτές τις premium υπηρεσίες ενώ ξοδεύετε χρόνο στο εξωτερικό. Για να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Πώς σας βοηθά ένα VPN να μεταδίδετε ροή τηλεόρασης στο εξωτερικό; Ποιο είναι το καλύτερο VPN για χρήση ενώ βρίσκεστε σε διακοπές; Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις στον παρακάτω οδηγό.


Το καλύτερο VPN για ροή τηλεόρασης ενώ βρίσκεστε σε διακοπές

Το καλύτερο VPN για ροή τηλεόρασης ενώ βρίσκεστε σε διακοπές

Καλύτερο VPN για ροή τηλεόρασης ενώ βρίσκεστε σε διακοπές – Γρήγορη περίληψη

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε σε διακοπές είναι οι εξής:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Απογοητευτικοί περιορισμοί

Ωστόσο, οι υπηρεσίες ροής δεν είναι άψογες. Έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και μειονεκτήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των υπηρεσιών ροής βιώνεται όταν οι συνδρομητές πηγαίνουν διακοπές και είναι μακριά από το σπίτι. Επειδή αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές, περιμένετε να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έτσι; Λοιπόν, αποδεικνύεται, δεν μπορείτε.

Εάν πληρώσατε για συνδρομή έξι μηνών, αλλά είστε μακριά από το σπίτι για ένα μήνα, ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία στο διεθνές ταξίδι σας και τα χρήματά σας θα χαθούν.

Οι περισσότερες από τις συνδρομές ροής δεν λειτουργούν εκτός της χώρας σας. Αν δεν το γνωρίζατε φέτος μέχρι τώρα, απλώς δοκιμάστε να παρακολουθήσετε το CBS, το Netflix ή το Hulu ενώ βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα και θα είστε πολύ απογοητευμένοι. Θα πληρώσετε, αλλά δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε αυτό που θέλετε.

Geoblocking

Αυτό οφείλεται στο γεωγραφικό αποκλεισμό – ναι, η απειλή που δεν θα σας αφήσει να παρακολουθήσετε Θυμωμένοι άντρες ή Αγώνες πείνας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Geo-blocking έχει γίνει αρκετά διαβόητο σε όλο τον κόσμο ανάμεσα στους λάτρεις της ροής. Αυτό που παρακολουθείτε στις ΗΠΑ παραμένει στις ΗΠΑ. Αν και μπορεί να μην θέλετε να παρακολουθήσετε τον Jurassic World και τον Planet of the Apes III οπουδήποτε αλλού ή οπουδήποτε καθόλου!

Όταν πηγαίνετε στην Ευρώπη για διακοπές, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σας, επειδή η τοποθεσία σας δεν είναι οι ΗΠΑ, ακόμα κι αν έχετε συνδρομή στην Αμερική. Το Geoblocking εμφανίστηκε την ημέρα που οι εταιρείες και οι οίκοι παραγωγής χρειάστηκαν για τον έλεγχο των ημερομηνιών κυκλοφορίας σε όλο τον κόσμο.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά

Ακόμα και σήμερα, όταν παίζετε μερικά από τα παλιά DVD, πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας για να μπορείτε να αναπαράγετε το περιεχόμενο. Εάν δεν βρίσκεστε στις γεωγραφικές περιοχές όπου έχει άδεια χρήσης του DVD, δεν θα μπορείτε να το παίξετε. Με τη ροή, πιστεύατε ότι αυτοί οι πόνοι έχουν φύγει, αλλά φαίνεται να είναι ο κανόνας.

Οι υπηρεσίες ροής ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για την εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνουν. Ενδιαφέρονται μόνο για την πραγματοποίηση κερδών από κάθε γωνιά του κόσμου. Πιστεύουν ότι όποιος παρακολουθεί το περιεχόμενο μιας περιοχής σε ένα άλλο έθνος μεταφέρει την πειρατεία – ακόμα κι αν είστε νόμιμος πελάτης.

Διαφορετικές υπηρεσίες ροής έχουν διαφορετικούς κανόνες και περιορισμούς σχετικά με την προβολή του περιεχομένου τους ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Μερικά από αυτά σας επιτρέπουν να κατεβάσετε συγκεκριμένες εκπομπές, αλλά όχι αυτές που λαμβάνετε στη χώρα σας. Εάν κάνετε διακοπές στις ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που λαμβάνετε στη χώρα σας και το αντίστροφο. Αν λοιπόν φύγετε για το Παρίσι για καλοκαιρινές διακοπές, η πρώτη συνδρομή σας θα μείνει στο σπίτι χωρίς να κάνει τίποτα. Θα μπορούσε να πάρει ένα αντηλιακό και να χαλαρώσει, αλλά αυτό δεν κάνει κάποιον που το πληρώνει πολύ χαρούμενο.

Υπηρεσίες όπως το Amazon Video, το Hulu, το CBS και το HBO Go (το Wire ήταν καταπληκτικό!) Διατίθενται μόνο στις ΗΠΑ, την Αλάσκα και τη Χαβάη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix σε άλλες χώρες, αλλά πρέπει να διευθετήσετε τις εκπομπές που είναι διαθέσιμες στη γεωγραφική σας περιοχή.

Σε κανέναν δεν αρέσει η συνδρομή τους να σπαταλά. Επομένως, υπάρχει ένας θαυμάσιος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αμερικανικές υπηρεσίες ροής ενώ βρίσκεστε σε διακοπές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο έχει γίνει πολύ δημοφιλές πρόσφατα, με όλες τις απειλές ασφαλείας στο Διαδίκτυο. Ένα VPN χρησιμοποιείται βασικά για ιδιωτικότητα και ανώνυμες δραστηριότητες στο Διαδίκτυο, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παράκαμψη γεωγραφικών μπλοκ και πρόσβαση στην υπηρεσία ροής σας οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το VPN για ροή ενώ βρίσκεστε σε διακοπές?

Για να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά κανάλια και εκπομπές από την πατρίδα σας ενώ ξοδεύετε ποιοτικό χρόνο στο εξωτερικό, πρέπει να πλαστογραφήσετε την ηλεκτρονική σας τοποθεσία. Για να το κάνετε αυτό, βασικά πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Δείτε πώς μπορείτε να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας ένα VPN.

 1. Πρώτα απ ‘όλα, εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN. Έχουμε συνοψίσει τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN παρακάτω.
 2. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας VPN, ήρθε η ώρα να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN. Οι εφαρμογές VPN μπορούν να ρυθμιστούν σε υπολογιστές, Mac, Android, iPhone, iPad και FireStick.
 3. Στη συνέχεια, ξεκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
 4. Από την εφαρμογή, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN στην ίδια περιοχή με το κανάλι ή τον ιστότοπο που θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του American Netflix ή του HBO Go εκτός ΗΠΑ, συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή VPN.

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών και τη ροή όλου του περιεχομένου που θέλετε οπουδήποτε θέλετε.

Το καλύτερο VPN για χρήση στις διακοπές?

Όσον αφορά τα κορυφαία VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, υπάρχουν πολλές επιλογές. Οι πάροχοι υπηρεσιών Premium VPN προσφέρουν στους χρήστες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Είναι πάντα καλύτερο να ρυθμίσετε τον λογαριασμό VPN και την εφαρμογή σας πριν φύγετε από την πατρίδα σας. Εδώ είναι τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Ένα VPN είναι η απάντηση

Απλώς πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή των ΗΠΑ όταν ταξιδεύετε για να παρακολουθήσετε εκπομπές που είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στο Παρίσι και θέλετε να παρακολουθήσετε σπίτι στο Netflix, δεν μπορείτε να το κάνετε, επειδή η τοποθεσία σας δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ. Όταν συνδέεστε με έναν διακομιστή των ΗΠΑ, μπορείτε εύκολα να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές.

Λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες ροής είναι πολύ έξυπνες και μπορούν εύκολα να μάθουν αν συνδέεστε μέσω VPN. Επομένως, λειτουργούν μόνο μερικά VPN. Συνήθως οι φημισμένες, πληρωμένες υπηρεσίες είναι συνήθως αυτές με τον μέγιστο αριθμό διευθύνσεων IP. Τα δωρεάν VPN συνεχίζουν να αποκλείονται. Υπάρχουν VPN διαθέσιμα αποκλειστικά για σκοπούς απεμπλοκής, οπότε ελέγξτε τα πριν αγοράσετε μια υπηρεσία.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map