Καλύτερο VPN για ομογενείς

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για ομογενείς? Αφού αποφασίσατε ότι πρόκειται να μετακομίσετε σε άλλη χώρα, ένα από τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πόσο λογοκρισία έχει επιβληθεί στο είδος του περιεχομένου που μπορεί να προβληθεί εκεί. Γιατί; Επειδή μπορεί να πάτε εκεί και να μάθετε το αγαπημένο σας τοπικά κανάλια και ιστότοποι έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά, οπότε δεν θα μπορούσατε να συντονιστείτε ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.


Καλύτερο VPN για ομογενείς

Καλύτερο VPN για ομογενείς

Για να επιλύσετε αυτό, θα πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε το καλύτερες υπηρεσίες VPN για ομογενείς ότι ξεμπλοκάρετε τα γεω-περιορισμένα κανάλια. Αυτά θα σας επιτρέψουν να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο από οπουδήποτε και επίσης να διατηρήσετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα κρυφή από το κοινό. Στην παρακάτω κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα VPN expat για χρήση στο ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία και Κίνα.

Καλύτερο VPN για αποδήμους – Συνοπτικά

Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN expat το 2018:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Ένας καλός αριθμός ατόμων που μεταναστεύουν σε άλλη χώρα συνήθως δεν σκέφτονται το είδος των περιορισμών στο Διαδίκτυο που επιβάλλονται εκεί. Τείνουν να σοκάρουν τη στιγμή που καταλαβαίνουν ότι οι αγαπημένοι τους ιστότοποι ή κανάλια δεν περνούν.

Μια υπηρεσία VPN επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν ένα ασφαλές προφίλ κατά την περιήγηση στο Διαδίκτυο και για να το κάνουν αυτό, τα προσωπικά σας δεδομένα (π.χ. το όνομά σας, η τοποθεσία σας) παραμένουν κρυμμένα. Αυτό σας επιτρέπει μεταδώστε ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις στο διαδίκτυο και επίσης να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός μεγάλου εύρους ιστότοπων και υπηρεσιών. Ακολουθούν οι κορυφαίες υπηρεσίες VPN στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Γιατί κάθε κάτοικος χρειάζεται μια υπηρεσία VPN

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους όποιος εγκαταλείπει τη χώρα μπορεί να χρειαστεί VPN. Θέλετε βοήθεια για την ανανέωση της μνήμης σας; Κάντε κύλιση λίγο πιο πέρα ​​προς το Νότο.

Μείνετε ανώνυμοι στο Διαδίκτυο με ένα Expat VPN

Το Διαδίκτυο έχει γίνει τρομακτικό μέρος σήμερα. Ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο και να συλλεχθεί από οποιοδήποτε έγκλημα στον κυβερνοχώρο περιαγωγή. Εάν είστε ομογενής, είστε υποχρεωμένοι συνδεθείτε σε δημόσιο Wi-Fi αν είναι στο ξενοδοχείο, καφετέριες ή στο αεροδρόμιο. Κάθε χάκερ που είναι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο μπορεί αξιοποιήστε τα δεδομένα σας κατά βούληση.

Με ένα VPN, ανεξάρτητα από την ευαίσθητη εργασία που κάνετε στο Διαδίκτυο, τα προσωπικά σας στοιχεία θα εξακολουθούν να παραμένουν αναδιπλωμένα. Κανείς δεν θα μπορεί να επισημάνει το όνομά σας, τη διεύθυνση του σπιτιού σας ή ακόμη και τα στοιχεία της τράπεζάς σας.

Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τα δεδομένα σας και να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, ειδικά εάν τυχαίνει να καταλήξετε σε χώρες με μεγάλη λογοκρισία όπως Βόρεια Κορέα, Κίνα, Ταϊλάνδη, Ρωσία ή Σαουδική Αραβία. Αυτό είναι το είδος της υπηρεσίας που λαμβάνετε αφού εγγραφείτε σε έναν καλό πάροχο VPN.

Μείνετε σε επαφή με τους αγαπημένους σας χρησιμοποιώντας ένα VPN

Είναι αρκετά κακό που βρίσκεστε μακριά από τη χώρα και την οικογένειά σας. Τι πιστεύετε αν σας πω ότι υπάρχουν μερικές χώρες στον κόσμο όπου οι περιορισμοί στο Διαδίκτυο είναι τόσο αυστηροί που απαγορεύεται επίσης η χρήση των κοινωνικών μέσων. Χώρες αρέσουν Η Κίνα, η Κούβα ή τα ΗΑΕ ενδιαφέρονται πραγματικά για την παρακολούθηση της επικοινωνίας τους.

Δεν μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την οικογένειά σας εκτός εάν πληρώνετε για υπηρεσίες που παρέχονται από την ίδια τη χώρα. Είναι πολύ απογοητευτικό να χάσετε την πρόσβαση στις κλήσεις WhatsApp, για παράδειγμα μόνο επειδή τυχαίνει να ταξιδεύετε σε μια χώρα με μεγάλη λογοκρισία.

Σε περίπτωση που βρεθείτε σε τέτοιες χώρες, τότε δεν έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Θα μπορούσατε να επιλέξετε να διακόψετε τη συζήτηση τακτικά στα κοινωνικά μέσα με φίλους και συγγενείς ή να εγγραφείτε Υπηρεσία Expat VPN. Αυτό θα σας αφήσει αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας, και σας επιτρέπουν να ανακτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Facebook, το Twitter, το Skype και μια σειρά από άλλες κοινωνικές πλατφόρμες.

Μέσω μιας υπηρεσίας VPN, εσείς απόκρυψη της ταυτότητάς σας με σύνδεση σε διακομιστή αυτό είναι πιο κοντά στο σπίτι σας. Με αυτόν τον τρόπο η διεύθυνση IP σας αντικατοπτρίζει ότι έχετε πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο από τη χώρα καταγωγής σας, οπότε καταργούνται τυχόν περιορισμοί που σας απαγόρευαν την πρόσβαση στο παρελθόν.

Χρησιμοποιήστε τα Expat VPN για να αποκτήσετε φτηνές πτήσεις

Διασκεδαστικό γεγονός: Πολλές ταξιδιωτικές εταιρείες και αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση IP σας για να μάθετε πού βρίσκεστε, και ορίστε τους διαφορετικές τιμές βάσει αυτού. Ένας τουρίστας που ελπίζει να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ θα δει υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με έναν που ελπίζει να πετάξει από τη Σιγκαπούρη. Μια καλή υπηρεσία VPN θα σας επιτρέπει να αναπηδήσετε την τοποθεσία σας με βάση το πού βρίσκονται οι διακομιστές τους, και τότε θα είσαι να έχετε τις καλύτερες τιμές σε ξενοδοχεία και πτήσεις.

Κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων που είναι ευαίσθητοι στη γεωγραφική περιοχή μέσω του Expat VPN

Όλοι αυτοί οι γεω-περιορισμένοι ιστότοποι και κανάλια θα γίνουν εύκολα προσβάσιμοι μόλις εγγραφείτε σε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών VPN όπως ExpressVPN. Θα μπορείτε ενημερωθείτε για τις τελευταίες τοπικές ειδήσεις από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Θα έχετε επίσης την ελευθερία να πραγματοποιείτε ανώνυμες συναλλαγές και να εγγραφείτε σε κανάλια που προσφέρουν τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικές εκδηλώσεις απευθείας στο σαλόνι σας. Δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ξένο ISP σας λόγω της πρόσβασης σε ιστότοπους στους οποίους έχετε συνηθίσει ενώ βρίσκεστε στο σπίτι.

Απλά, αφήστε το VPN να το φροντίσει αυτό.

Πώς λειτουργεί ένα VPN για Expats

Αμέσως μετά την επιλογή ενός αξιόπιστου παρόχου και την αγορά μιας συνδρομής, ένας χρήστης πρέπει στη συνέχεια να συνδεθεί στον ιστότοπο VPN για να πραγματοποιήσει λήψη της σχετικής έκδοσης του λογισμικού για τη συσκευή του. Οι περισσότεροι πάροχοι υποστηρίζουν μια σειρά συσκευών όπως λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Mac. Οι ομογενείς είναι επίσης ελεύθεροι να κατεβάσουν το λογισμικό σε μια σειρά συσκευών εάν η επιλεγμένη συνδρομή τους υποστηρίζει περισσότερες από μία ταυτόχρονες συνδέσεις.

Ένας απόδημος που μόλις μετακόμισε στην Κίνα, για παράδειγμα, μπορεί να μην του αρέσει το μήνυμα σφάλματος που θα λάβει κατά την προσπάθεια ροής ορισμένων εκπομπών από το Netflix. Η χώρα τυχαίνει να είναι μεταξύ εκείνων με το υψηλότερο επίπεδο λογοκρισίας στον κόσμο. Εάν επιλέξει να συνδεθεί σε έναν διακομιστή VPN που εδρεύει στις ΗΠΑ, τότε θα έχει λύσει αυτό το μικρό πρόβλημα.

Έτσι, το καλύτερο VPN για τους αποδήμους είναι…

Όσο περισσότερος αριθμός διακομιστών έχει μια εταιρεία VPN, τόσο το καλύτερο. Στην ιδανική περίπτωση, αυτοί οι διακομιστές θα πρέπει επίσης να διανέμονται δίκαια σε όλο τον κόσμο για να δώσουν στους χρήστες τους μια καλή ποικιλία επιλογών. Αυτό θα έκανε επίσης τη σύνδεση πολύ πιο γρήγορη επίσης.

Το πιο προτιμώμενο VPN για έναν απόδημο εξαρτάται από το πού βρίσκεται το σπίτι του, καθώς και από την τοποθεσία στην οποία μεταφέρεται. Μια κατάλληλη υπηρεσία θα έχει πολλούς διακομιστές και στις δύο τοποθεσίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται ExpressVPN ή NordVPN για πρόσβαση σε γεω-περιορισμένους ιστότοπους ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό. Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται αξίζουν μια ματιά. IPVanish και BulletVPN είναι και τα δύο ασφαλή στοιχήματα για ομογενείς που αναζητούν παρόχους υπηρεσιών VPN ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ας μιλήσουμε για κάθε ένα από αυτά λεπτομερώς. Περίμενε, περίμενε, μπορώ να κάνω καλύτερα. Και τα κορυφαία VPN για ομογενείς είναι…

ExpressVPN

Το ExpressVPN υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό. Αυτός ο πάροχος VPN έχει ξεπεράσει τα διαγράμματα όσον αφορά την ποιότητα των υπηρεσιών. Πρώτον, αυτός ο πάροχος διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών με περισσότερα από 2000 διακομιστές σε 94 χώρες. Εκτός από τη δυνατότητα παράκαμψης όλων των ειδών γεωγραφικών περιορισμών, το ExpressVPN λειτουργεί αρκετά καλά με το VPN που αποφεύγει το Netflix.

Δοκιμάστε το, προσφέρουν ένα Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν να προσφέρουν, κάτι που σπάνια συμβαίνει με αυτό το ισχυρό εργαλείο.

Από την άλλη πλευρά, η παράκαμψη των γεω-περιορισμών δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να προσφέρει το ExpressVPN. Θα είστε πιο ασφαλείς όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN που παρέχεται από το ExpressVPN. Για να ξεκινήσει, θα προστατευτείτε με τις τελευταίες κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού. Αυτό σίγουρα θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε περιαγωγή στον κυβερνοχώρο για να συλλέξει τα δεδομένα σας.

Επιπλέον, ExpressVPN προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες διευθύνσεις IP για την κάλυψη των δικών σας, το οποίο είναι πολύ σημαντικό αν ψάχνετε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς να το εντοπίσετε.

Πλεονεκτήματα

 • 2000+ διακομιστές.
 • 5 ταυτόχρονες συσκευές.
 • Έξυπνο DNS MediaStreamer.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή.

Μειονεκτήματα

 • Λίγο ακριβό.

NordVPN

Τώρα, έρχεται το VPN με το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών που είναι ποτέ γνωστό στον κλάδο. Το ExpressVPN καλύπτει 94 χώρες. Ωστόσο, το NordVPN καλύπτει 62 με περισσότερους από 5000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη δυνατότητα αφού το επιτρέπει το NordVPN απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή. Εάν ζείτε σε χώρες με υψηλή λογοκρισία, αυτό το VPN είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα τους:

«Το NordVPN προσφέρει χιλιάδες διακομιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των συγκαλυμμένων διακομιστών που επιτρέπουν στο VPN να λειτουργεί σε περιοχές με βαριοί διαδικτυακοί περιορισμοί.”

Όταν μιλάμε για VPN, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για εργαλεία ασφαλείας. Ναι, το NordVPN έχει να κάνει με την ασφάλεια με αυτό Δυνατότητα CyberSec και Double VPN. Πάρτε το Double VPN για παράδειγμα, φανταστείτε το δικό σας δεδομένα μεταδίδονται μέσω δύο διακομιστών VPN αντί για έναν. Αυτό θα σας δώσει δύο φορές την κρυπτογράφηση, με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή προστασία. Μπορεί να μειώσει την ταχύτητα της σύνδεσής σας ακόμη περισσότερο, αλλά αν ψάχνετε για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, σας προτείνω να θυσιάσετε κάποια ταχύτητα στη διαδικασία.

Πλεονεκτήματα

 • 5000+ διακομιστές.
 • 6 ταυτόχρονες συσκευές.
 • CyberSec
 • Έξυπνο DNS SmartPlay.
 • Διπλό VPN.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Μειονεκτήματα

 • Μερικοί από τους διακομιστές είναι αργοί.

IPVanish

Το IPVanish είναι ένα από τα λίγα VPN που επιτρέπουν περισσότερες από 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Οι συμπάθειες του ExpressVPN και του NordVPN σας δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης 3 και 6 συσκευών σε έναν λογαριασμό αντίστοιχα. Ωστόσο, IPVanish, επιτρέπει έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις με τη μία. Δυστυχώς, Το IPVanish δεν είναι ένα από αυτά τα τυχερά VPN που έχουν ξεπεράσει το Netflix. Δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να παρακάμψει τα μπλοκ VPN και να αποκτήσει πρόσβαση στο περιεχόμενό του. Αν θέλετε να ελέγξετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες που διαθέτει αυτό το VPN, ακολουθεί ένα ζευγάρι στον ιστότοπό του:

Πλεονεκτήματα

 • 1000+ διακομιστές.
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής.
 • Υποστηρίζει πρωτόκολλα IKEv2, OpenVPN και L2TP / IPsec VPN.
 • Κρυπτογράφηση AES 256-bit.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.

Μειονεκτήματα

 • Δεν καταργείται ο αποκλεισμός του Netflix.
 • Όχι πολύ καλές ταχύτητες.

BulletVPN

Το BulletVPN δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, επομένως δεν μπορείτε να το κρίνετε βάσει του δικτύου διακομιστών του. Αν και μόνο έχει διακομιστές διασκορπισμένους σε 30 χώρες, Αυτές οι περιοχές επιλέγονται στρατηγικά για όσους θέλουν να ξεμπλοκάρουν περιεχόμενο περιορισμένης περιοχής στο εξωτερικό.

Από την άλλη πλευρά, BulletVPN υποστηρίζει πρωτόκολλα PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 και IKEv2. Αυτές είναι οι βασικές πτυχές για την ασφάλειά σας όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα

 • Δεν κρατά αρχεία καταγραφής.
 • Διατίθεται έξυπνο DNS.
 • Διακόπτης Kill.
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • 5 ταυτόχρονες συσκευές.

Μειονεκτήματα

 • Μικρό δίκτυο διακομιστών.

Συμπέρασμα για το καλύτερο VPN για τους αποδήμους

Εάν υπάρχει ένας τύπος λογισμικού που ένας ξένος πρέπει να γνωρίζει για να λαμβάνει αδιάλειπτη ψυχαγωγία, ανεξάρτητα από το πού εργάζεται, τότε είναι μια υπηρεσία VPN. Θα τους επιτρέψει ξεπεράστε οποιονδήποτε γεω-περιορισμό οπουδήποτε το επίπεδο λογοκρισίας είναι υψηλότερο από αυτό που συνήθως θα περίμενε κανείς. Οι απόδημοι θα μπορούν να κατάργηση αποκλεισμού ιστότοπων όπως το BBC iPlayer, το Hulu και το Netflix για να μεταδώσετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα όπως το Champions League και το πρωτάθλημα F1 για να αναφέρουμε μερικά. Θα μπορούν επίσης να κατεβάζουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω torrents χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων στην αλληλογραφία τους ή τυχόν προειδοποιήσεις ISP.. ExpressVPN, NordVPN, και IPVanish είναι ορισμένοι πάροχοι που κάθε ομογενής ελπίζοντας να εξασφαλίσει μια καλή υπηρεσία πρέπει να εξετάσει.