Το ασφαλέστερο VPN για διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αυξάνεται και ότι όσοι δεν διαθέτουν επαρκή προστασία ενδέχεται να πληρώσουν ακριβά στο εγγύς μέλλον. Καθώς το Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει ένα μέσο που επιτρέπει ταχεία επικοινωνία, εκτεταμένη έρευνα και ακόμη καλύτερη δικτύωση μέσω των κοινωνικών μέσων, έχει γίνει επίσης ένα κυνήγι όπου οι spammers και οι χάκερ επινοούν τακτικές που χρησιμοποιούν για ανυποψίαστα άτομα. Ο αριθμός των καταλαβαίνων εγκληματιών στον κυβερνοχώρο συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα, και αυτά τα κακοπροαίρετα άτομα έρχονται με αρκετά εξελιγμένους τρόπους για να ξεφύγουν από άτομα και εταιρείες των προσωπικών τους δεδομένων.


Το ασφαλέστερο VPN για διαδικτυακό απόρρητο και ασφάλεια

Το ασφαλέστερο VPN για διαδικτυακό απόρρητο & Ασφάλεια

Τα μέσα ενημέρωσης επίσης δεν διστάζουν να αναφέρουν περιστατικά όπου οι προσωπικές πληροφορίες των ανθρώπων έχουν συλλεχθεί παράνομα, με μία από τις μεγαλύτερες μέχρι στιγμής να είναι το σκάνδαλο δεδομένων Facebook-Cambridge Analytica. Με τόσο μεγάλες πολυεθνικές όσο και εγκληματίες μικρής διάρκειας να σκέφτονται σκληρά να συλλάβουν τις μεθόδους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για την παράνομη λήψη δεδομένων χρηστών, ο κίνδυνος που έρχεται με την παραμονή χωρίς προστασία στο διαδίκτυο είναι υψηλότερος από ποτέ. Αυτό το είδος απειλής απαιτεί προληπτική δράση και έχουμε τη σωστή λύση για να εφαρμόσετε και να προστατεύσετε τα δεδομένα σας όποτε είστε συνδεδεμένοι.

Χρήση VPN για να παραμείνετε ασφαλείς στο Διαδίκτυο

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, γνωστότερο ως VPN είναι μια τρομερή απάντηση σε αυτό το πρόβλημα. Αυτή είναι μια υπηρεσία που λειτουργεί κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας μόλις συνδεθείτε σε ένα δίκτυο, εγγραφείτε με έναν πάροχο. Μόλις πραγματοποιηθεί η σύνδεσή σας με οποιονδήποτε από τους απομακρυσμένους διακομιστές τους, τα δεδομένα σας θα μεταδοθούν από τότε με ασφαλή, κρυπτογραφημένο τρόπο. Η συνδρομή σας VPN θα καταστήσει επίσης δυνατή την πρόσβαση σε γεωγραφικούς περιορισμούς ιστότοπων, αφού μόλις συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, θα φαίνεται σαν να βρίσκεστε όπου κι αν βρίσκεται ο διακομιστής στον οποίο έχετε συνδεθεί.

Η επιλογή μιας υπηρεσίας VPN για εγγραφή μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν το κάνετε για πρώτη φορά. Για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε σωστό, έχουμε μια λίστα με παράγοντες που πρέπει να ελέγξετε καθώς εξετάζετε τις υπηρεσίες VPN που διατίθενται στην αγορά:

  • Λειτουργίες ασφαλείας και απόρρητο: Αναζητήστε μοναδικές δυνατότητες που επιτρέπουν στον πάροχό σας να προσφέρει μια πιο ασφαλή σύνδεση σε σχέση με αυτό που θα λάβετε με άλλες υπηρεσίες.
  • Υποστήριξη πελατών: Η εύκολη πρόσβαση στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του παροχέα σας είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
  • Ταχύτητες λήψης: Τα VPN είναι γνωστό ότι επιβραδύνουν ελαφρώς τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Για να το αντιμετωπίσετε, θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε έναν πάροχο που διαθέτει πραγματικά γρήγορους διακομιστές.
  • Πολιτική καταγραφής & Δικαιοδοσία: Διαφορετικοί πάροχοι έχουν διαφορετικές πολιτικές σχετικά με την καταγραφή δεδομένων. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με τον πάροχό σας για να μάθετε τι είναι.
  • Υποστήριξη Torrenting: Εάν πρόκειται να κάνετε πολλή κοινή χρήση αρχείων και λήψη, θα χρειαστείτε έναν πάροχο που έχει ρυθμιστεί με τρόπο που να υποστηρίζει αυτό το είδος δραστηριότητας.

Ασφαλέστερα VPN για διαδικτυακό απόρρητο & Ασφάλεια

Όσον αφορά τα πιο ασφαλή VPN με τα οποία μπορείτε να εγγραφείτε, πραγματικά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μείνετε μακριά από δωρεάν VPN, καθώς αυτά συχνά μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο αντί να το προστατεύουν. Εδώ είναι τα ασφαλέστερα VPN από το 2018:

1. ExpressVPN

Αυτός είναι ένας πάροχος που ηγείται της αγοράς σχεδόν από την αρχή. ExpressVPN ιδρύθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους το 2009 και έκτοτε κέρδισε πολλά βραβεία για την ποιότητα της υπηρεσίας. Το ExpressVPN προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit, που εξαρτάται από το OpenVPN ως το κύριο πρωτόκολλο VPN. Η υπηρεσία έχει πρόσβαση σε περίπου 2000 διακομιστές και μια πολιτική μηδενικής καταγραφής που διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες σας παραμένουν ιδιωτικές και άγνωστες ακόμη και στον ίδιο τον ExpressVPN. Οι διακομιστές τους είναι επίσης μεταξύ των ταχύτερων στον κλάδο και με μια εξυπηρέτηση πελατών που είναι διαθέσιμη 24/7, δεν θα είναι ποτέ πολύ αργά ή πολύ νωρίς για να επικοινωνήσουν μαζί τους με τα προβλήματά σας. Το πακέτο τους περιλαμβάνει επίσης μια υπηρεσία DNS που μπορείτε να επιλέξετε αντί για VPN, αν και πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή κρύβει μόνο την τοποθεσία σας χωρίς καμία κρυπτογράφηση. Το δίκτυο διακομιστών τους περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από διακομιστές stealth που θα σας επιτρέψουν να διαπεράσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα τείχη προστασίας, ανάλογα με το πού φιλοξενείται ο ιστότοπος στον οποίο έχετε πρόσβαση. Η λίστα των πρόσθετων δυνατοτήτων που προσφέρει η υπηρεσία περιλαμβάνει έναν διακόπτη kill Internet που τερματίζει το Διαδίκτυο σε περίπτωση παρεμβολής της υπηρεσίας VPN σας και μια υπηρεσία προστασίας από διαρροές DNS που εμποδίζει τη μετάδοση οποιωνδήποτε από τα αιτήματά σας DNS μέσω λανθασμένης λίστας . Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε επίσης να εξετάσετε τη δοκιμαστική προσφορά των 30 ημερών που συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

2. NordVPN

Αυτό το VPN που βασίζεται στον Παναμά παρέχει πρόσβαση σε περίπου 4000 διακομιστές στο δίκτυό του. Αυτό από μόνο του εγγυάται την πρόσβαση σε ένα τόσο ευρύ φάσμα ιστότοπων, που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν όταν συνδέονται. Η υπηρεσία προσφέρει πολλές αξιόλογες δυνατότητες και οι περισσότερες από αυτές επικεντρώνονται στη μεγιστοποίηση της προστασίας των συνδρομητών τους στο διαδίκτυο. Πάρτε για παράδειγμα τη δυνατότητα διπλής κρυπτογράφησης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν την κυκλοφορία τους μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, διπλασιάζοντας έτσι το επίπεδο προστασίας. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να επιλέξουν σε ποιους διακομιστές θα συνδεθούν με βάση την εργασία που κάνουν στο διαδίκτυο. NordVPN προσφέρει διακομιστές που είναι βελτιστοποιημένοι για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, torrenting, ροή HD και επίσης μεγάλες λήψεις αρχείων. Εάν σκέφτεστε να προστατέψετε περισσότερες από μία συσκευές, το NordVPN σας καλύπτει καθώς υποστηρίζουν έως και 6 πολλαπλές συνδέσεις. Είστε ευπρόσδεκτοι να διαβάσετε την ολοκληρωμένη κριτική NordVPN για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το NordVPN.

3. CyberGhostVPN

Να έχετε μια λίστα συνδρομητών περισσότερων από 15 εκατομμυρίων χρηστών, CyberGhost Το VPN κάνει σίγουρα κάποια πράγματα σωστά στην προσφορά υπηρεσιών τους. Ο πάροχος διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα με περίπου 1.300 διακομιστές που βασίζονται σε περισσότερες από 61 χώρες. Από άποψη ασφάλειας, οι πελάτες μπορούν να περιηγηθούν σε κρυπτογράφηση AES 256 bit, κάτι που είναι αρκετά καλό για να διατηρήσει τόσο τη σύνδεσή τους όσο και τις προσωπικές πληροφορίες μακριά από κακόβουλα άτομα. Η έδρα τους στη Ρουμανία είναι επίσης μακριά από την επιρροή οποιουδήποτε ρυθμιστικού φορέα δεδομένων και αυτό εμπνέει ψήφο εμπιστοσύνης στην πολιτική μηδενικής καταγραφής της εταιρείας. Το CyberGhost VPN υποστηρίζει επίσης το torrenting μεταξύ των χρηστών του και διαθέτει ειδικούς διακομιστές για να το διευκολύνει. Ο πάροχος προσφέρει επίσης διάφορες εκδόσεις της εφαρμογής VPN και αυτό επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν την υπηρεσία σε συσκευές που βασίζονται σε Windows, iOS, Linux ή Android. Ο πάροχος VPN εφαρμόζει επίσης τη χρήση του τέλειου εμπιστευτικού εμπρός, όπου απαιτείται να χρησιμοποιείτε ένα νέο συναρμολογημένο ιδιωτικό κλειδί κάθε φορά που συνδέεστε. Για μια πιο λεπτομερή ματιά σε αυτό που μπορεί να κάνει αυτός ο πάροχος για εσάς, αφιερώστε λίγο χρόνο για να περάσετε την κριτική μας για το Cyberghost VPN.

Σύνοψη ασφαλέστερων VPN

Όταν μιλάμε για το πόσο «ασφαλές» είναι μια υπηρεσία VPN, αυτό που εξετάζεται είναι το επίπεδο αξιοπιστίας του. Ελέγξαμε μερικές από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN στην αγορά, οπότε είμαστε σίγουροι ότι και οι τρεις είναι εγγυημένες για την πλήρη προστασία της διαδικτυακής σας ασφάλειας.