Καλύτερο VPN για το BitCoin

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι παρόλο που μπορεί να μην είστε πολύ εξοικειωμένοι με το νεότερο ψηφιακό νόμισμα στην αγορά, ίσως έχετε ακούσει για το ότι συζητείται σε ένα πάνελ των ειδήσεων ή διαβάστε σύντομα για αυτό στην ενότητα τεχνολογικών ειδήσεων του εφημερίδα. Όσον αφορά την ανωνυμία στο διαδίκτυο, τόσο το VPN όσο και το BitCoin σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε την ταυτότητά σας κατά την περιήγηση στον Ιστό, αν και με διαφορετικούς τρόπους. Τώρα που μιλάμε για τα BitCoins και τα VPN με την ίδια αναπνοή, θα μπορούσαμε επίσης να απομυθοποιήσουμε τι ακριβώς είναι αυτή η νέα μορφή “ψηφιακού νομίσματος” και να μάθουμε περισσότερα για το γιατί υιοθετείται από τους εμπόρους ως αποδεκτή μέθοδο πληρωμής. Σε αυτήν την κριτική, ρίχνουμε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το BitCoin.


Καλύτερη αναθεώρηση VPN BitCoin

Καλύτερο VPN για το BitCoin

VPN και BitCoin – Ένας τέλειος αγώνας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει το BitCoin ως μέθοδο πληρωμής είναι ότι ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει να παραμείνει ανώνυμος, καθώς οι αγορές μέσω αυτού του νομίσματος δεν έχουν πραγματικά κανένα χάρτινο ίχνος. Έχοντας επιλέξει το VPN ως μέσο για τη διατήρηση του απορρήτου σας στο διαδίκτυο, είναι πιο λογικό να διασφαλίσετε ότι όλα παραμένουν εμπιστευτικά από το σημείο που πληρώνετε για την ιδιωτική σας υπηρεσία δικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας μεγάλος αριθμός παρόχων υπηρεσιών VPN αγκαλιάζει τώρα πληρωμές μέσω του συστήματος BitCoin. Είναι ένας τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ούτε ο ISP σας, ούτε οι κυβερνητικοί οργανισμοί παρακολούθησης μπορούν να εντοπίσουν την εργασία σας στο διαδίκτυο, ακόμη και από τις συναλλαγές πληρωμής που πραγματοποιείτε στον πάροχο VPN σας.

Αυτό το επίπεδο απορρήτου δεν καλύπτει μόνο τη συνδρομή σας VPN. Τα BitCoins σάς επιτρέπουν επίσης να πραγματοποιείτε εμπιστευτικές πληρωμές όποτε αγοράζετε άλλα αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο. αλλά φυσικά από εμπόρους που αποδέχονται το BitCoin ως μέθοδο πληρωμής. Το επίπεδο ασφάλειας που εγγυάται η χρήση τόσο της τεχνολογίας VPN όσο και του ψηφιακού νομίσματος στο διαδίκτυο είναι ασύγκριτο, επειδή, χρησιμοποιώντας αυτά τα δύο, μπορείτε να αποτρέψετε τον κίνδυνο κλοπής των ονομάτων χρήστη, των κωδικών πρόσβασης και των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας από κακόβουλους χάκερ και διαδικτυακούς spammers. Η υιοθέτηση αυτών των δύο μορφών ασφάλειας μπορεί να σας εξοικονομήσει μεγάλη απογοήτευση, ειδικά εάν το είδος της εργασίας που εκτελείτε στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.

Με όλα αυτά, μπορούμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις υπηρεσίες VPN στην αγορά που επιτρέπουν την πληρωμή μέσω BitCoins, τα καλύτερα VPN για το BitCoin.

Κορυφαία VPN για πληρωμές BitCoin – Καλύτερες επιλογές

Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές μας για σήμερα. Ελέγξτε τα ξεχωριστά και επιλέξτε ένα ανάλογα με το τι σας ταιριάζει καλύτερα.

ExpressVPN

Εύκολα ένας από τους κορυφαίους ηγέτες στην αγορά όσον αφορά τις ποιοτικές υπηρεσίες VPN, ExpressVPN δεν πρέπει να μείνουμε πίσω σε θέματα σχετικά με το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλεια. Ο πάροχος δέχεται τα BitCoins ως μέθοδο πληρωμής και με μια ισχυρή σύνδεση που διανέμεται καλά σε 78 διαφορετικές χώρες, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτά από οπουδήποτε στον κόσμο και να είστε.

Το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης που δείχνει η ομάδα εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί, καθώς όλα τα μέλη της ομάδας είναι πάντα διαθέσιμα, καλά εκπαιδευμένα και επαρκώς εξοπλισμένα για να χειριστούν τυχόν ζητήματα που μπορεί να αναδείξετε. Για αυτήν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, είναι σχεδόν λογικό γιατί η τιμολόγηση τους είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες.

IPVanish

Ένας άλλος διεκδικητής που κερδίζει σιγά-σιγά ένα από τα καλύτερα από τα καλύτερα στην αγορά VPN τυχαίνει να είναι IPVanish. Επίσης, καλώς ήλθατε στις πληρωμές μέσω BitCoins, το επίπεδο επέκτασής τους συνεχίζει να αυξάνεται αργά, έχοντας πλέον φτάσει σε περισσότερες από 60 χώρες. Είναι αρκετά γενναιόδωροι για να επιτρέπουν 5 ταυτόχρονες συνδέσεις ανά λογαριασμό χρήστη και για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση, θα λάβετε 7 ημέρες εντός των οποίων μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε εντυπωσιασμένος. Με 6,49 $ το μήνα, μπορείτε να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας και να διασφαλίσετε το απόρρητό σας. μια δίκαιη συμφωνία αν με ρωτήσετε.

NordVPN

NordVPN έρχεται τελευταία στην λίστα των Top 5 μας, όχι επειδή η υπηρεσία τους δεν έχει τίποτα να ανησυχεί, αλλά επειδή το σημείο τιμής του σε σύγκριση με οποιονδήποτε από τους άλλους παρόχους στη λίστα μας είναι σχεδόν απαράμιλλο. Με 4,00 $ το μήνα και με την επιλογή να κάνετε αυτήν τη συναλλαγή χρησιμοποιώντας bitcoin, έχετε έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις για τον μοναδικό λογαριασμό σας και 30 ολόκληρες ημέρες για να αφιερώσετε χρόνο στην υπηρεσία τους και να δείτε αν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το μόνο πρόβλημα στο οποίο εξακολουθούν να εργάζονται είναι οι 27 διακομιστές VPN τους, ένας αριθμός που καταβάλλουν έντονη προσπάθεια να αυξήσουν.

BulletVPN

Η τέταρτη λίστα μας είναι BulletVPN, ένας από τους λίγους χειριστές με περισσότερους από 500+ διακομιστές διασκορπισμένους σε περισσότερες από 140 χώρες. Αυτοί οι τύποι καταβάλλουν συνεχώς την προσπάθεια να προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, και αυτό φαίνεται από την επιλογή τους να συμπεριλάβουν τα BitCoins ως αποδεκτό νόμισμα πληρωμής. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους και να αποφασίσετε εάν το αίτημά τους 7,50 $ το μήνα είναι αρκετά καλό για να κρατήσει όλους ευχαριστημένους.

PureVPN

Η τέταρτη λίστα μας είναι PureVPN, ένας από τους λίγους χειριστές με περισσότερους από 500+ διακομιστές διασκορπισμένους σε περισσότερες από 140 χώρες. Αυτοί οι τύποι καταβάλλουν συνεχώς την προσπάθεια να προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους, και αυτό φαίνεται από την επιλογή τους να συμπεριλάβουν τα BitCoins ως αποδεκτό νόμισμα πληρωμής. Η 7-μέρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την αποτελεσματική εξυπηρέτησή τους και να αποφασίσετε εάν το αίτημά τους για 4,16 $ το μήνα είναι αρκετά καλό για να κρατήσει όλους ευχαριστημένους.

Τι είναι το BitCoin?

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το BitCoin είναι μια μορφή ψηφιακού νομίσματος. Οι άνθρωποι αναφέρονται επίσης στο BitCoin ως «κρυπτογράφηση». Αυτό σημαίνει ότι είναι άυλο. δεν μπορείτε να το δείτε πραγματικά. Αναπτύχθηκε από έναν Satoshi Nakamoto το 2008, και σύντομα, αναγνωρίστηκε ως μια μορφή νομίσματος της οποίας η αξία καθορίζεται από τις δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στη χρηματοπιστωτική αγορά. Είναι σχεδόν παρόμοιο με το πώς καθορίζουμε την αξία του χρυσού. Στην πραγματικότητα, όπως και το αντίστοιχο ορυκτό, θα πρέπει να “ορυχείο” για να συναντήσετε ένα BitCoin, του οποίου η εκτιμώμενη αξία από τώρα είναι περίπου 2321 USD. (Μάιος 2017)

Η εξόρυξη των BitCoins γίνεται μέσω της επίλυσης σύνθετων μαθηματικών προβλημάτων που απαιτούν τεράστιο χρόνο για να ασκηθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ανθρακωρύχοι ζητούν τη βοήθεια ισχυρών υπερυπολογιστών για να βοηθήσουν στη μείωση του χρόνου. Ο αριθμός των διαθέσιμων BitCoins εκεί έξω εκτιμάται ότι είναι περίπου 21 εκατομμύρια, το οποίο θεωρείται ότι είναι περισσότερο από αρκετό για να κρατήσει όλους «σκάψιμο» μέχρι το 2140.

Συμπέρασμα σχετικά με τις καλύτερες επιλογές VPN για το BitCoin

Το απόρρητο και η ασφάλεια στο Διαδίκτυο δεν γίνονται πραγματικά καλύτερα από αυτά που χρησιμοποιείτε τόσο ως VPN όσο και ως BitCoins ως μέθοδος πληρωμής σας. Η ανωνυμία στο Διαδίκτυο γίνεται αργά ένα σημαντικό ζήτημα ειδικά για όσους βρίσκονται σε καριέρα που απαιτούν ευαίσθητη εργασία στο Διαδίκτυο. Κάντε το βήμα και βεβαιωθείτε για το απόρρητό σας στο Διαδίκτυο. γνωρίζοντας ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες είναι μόνο για τα μάτια σας, σίγουρα θα σας προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και εμπιστοσύνης με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο.