Καλύτερο VPN για μετάδοση BitTorrent Client

Ως ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος πελάτης BitTorrent, το Transmission είναι αρκετά δημοφιλές ειδικά στους χρήστες Mac και Linux. Η υπηρεσία έχει αποδειχθεί αξιόπιστος πελάτης torrent με την πάροδο των ετών και με την καλή φήμη που κατάφερε να δημιουργήσει, οι ανεμιστήρες των Windows πεθαίνουν να πάρουν μια γεύση. Ευτυχώς, η Transmission κυκλοφόρησε μια έκδοση των Windows το 2016, η οποία τους επιτρέπει τώρα να κάνουν torrent μέσω της υπηρεσίας. Όποιος χρησιμοποιεί Windows, Mac OS X, Linux, Mac OS, FreeBSD ή συσκευή Gentoo μπορεί πλέον να βασίζεται στην υπηρεσία για μια ομαλή εμπειρία torrent. Η υπηρεσία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων όπως υποστήριξη webseed, επεξεργασία tracker, κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου BitTorrent, καθώς και πρόσθετα που μπορούν να επεκτείνουν το σύνολο χαρακτηριστικών της.


Καλύτερο VPN για μετάδοση BitTorrent Client

Καλύτερο VPN για μετάδοση BitTorrent Client

Να υποστηρίζουν όλα τα VPN Torrenting

Όπως ίσως γνωρίζετε, το torrenting δεν είναι κάτι που πολλοί ISP τείνουν να υποστηρίζουν. Αυτό συμβαίνει επειδή η πρακτική σχετίζεται συνήθως με τη διανομή περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους χρήστες, εάν ανακαλυφθούν. Αυτός ο λόγος από μόνος του κάνει πολλούς παρόχους VPN να αρνούνται να προσφέρουν την προστασία τους και ορισμένοι από αυτούς κάνουν σαφή την έλλειψη υποστήριξης στους ιστότοπούς τους για να διαγράψουν τυχόν παραδοχές..

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν επίσης ποιοτικοί πάροχοι VPN που υπόσχονται εγγυημένη προστασία για χρήστες που θα ήθελαν να προστατευτούν από τους ISP τους όταν χρησιμοποιούν τη μετάδοση. Αυτές οι υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να αποκλείσετε το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη torrent και θα παρέχει επίσης πρόσβαση σε ιστότοπους torrent που ενδέχεται να έχει αποκλείσει ο ISP σας.

Άλλα οφέλη ενός VPN

Σύντομο για εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ένα VPN δεν σας επιτρέπει μόνο να κάνετε torrent με ασφάλεια. Ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών θα πρέπει να μπορεί να κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, έτσι ώστε ακόμη και οι κανονικοί ιστότοποι στους οποίους έχετε πρόσβαση δεν μπορούν να γνωρίζουν τις πληροφορίες σας ή να γνωρίζουν από πού ακριβώς περιηγείστε. Αυτός είναι ο ιδιαίτερος λόγος που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ακόμη και γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και έτσι λειτουργεί: Μόλις δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή, η πραγματική σας διεύθυνση IP αντικαθίσταται από αυτήν που αντικατοπτρίζει τη θέση του διακομιστή που χρησιμοποιείτε » έχετε συνδεθεί με.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την τροποποίηση των λεπτομερειών που υπήρχαν κάποτε στη διεύθυνση IP σας και αυτό στη συνέχεια διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν κρυμμένα καθώς συνδέεστε σε άλλους ιστότοπους. Η απόκρυψη των δεδομένων σας διασφαλίζει επίσης ότι προστατεύεστε από όλους τους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν από απειλές στον κυβερνοχώρο, spammers ή χάκερ. Μια υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει επίσης να σας απαλλάξει από τα μέτρα που θα μπορούσε να εφαρμοστεί από τον ISP σας για τον έλεγχο της χρήσης του Διαδικτύου σας, όπως περιορισμός εύρους ζώνης και όρια δεδομένων. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που παρέχεται από μια υπηρεσία VPN όταν κάνει ευαίσθητα πράγματα στο διαδίκτυο, όπως online τραπεζικές συναλλαγές ή αγορές βοηθά τους χρήστες να είναι σίγουροι για την ασφάλεια πίσω από τις συναλλαγές τους.

Καλύτερο BitTorrent VPN μετάδοσης – Πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν VPN για διάφορους λόγους, όπως είναι. Ενώ ορισμένοι χρήστες VPN θέλουν να παρακάμψουν τους περιορισμούς πρόσβασης σε περιεχόμενο εδαφικού ιστού, για άλλους παραμένουν στο διαδίκτυο με αόρατο τρόπο είναι η προτεραιότητα. Όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε VPN με μετάδοση για ανώνυμη λήψη torrent, η εστίαση πρέπει να είναι στις ακόλουθες πτυχές:

  • Όριο εύρους ζώνης: Ορισμένοι πάροχοι VPN, ειδικά δωρεάν, θέτουν όρια στο πόσα δεδομένα μπορείτε να κατεβάσετε όταν συνδέεστε στους διακομιστές τους. Βασικά δεν θέλετε να εγγραφείτε με ένα VPN που σας λέει πόσο εύρος ζώνης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • Ασφάλεια: Υπάρχουν δωρεάν VPN με τα οποία μπορείτε να εγγραφείτε, τα οποία ενδέχεται να μολύνουν τη συσκευή σας με κακόβουλο λογισμικό ή ακόμη και ιούς. Αυτοί οι πάροχοι VPN είναι no-go./li>
  • Ταχύτητα: Δεν θέλετε να διακυβεύσετε την ταχύτητα του Διαδικτύου σας για χάρη της ανώνυμης λήψης torrents. Διαφορετικά, ενδέχεται να χρειαστούν πολλές ηλικίες για να ολοκληρωθεί η λήψη ενός αρχείου torrent. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος VPN διαθέτει γρήγορους διακομιστές VPN.
  • Πολιτική καταγραφής: Υπάρχουν πάροχοι VPN που διατηρούν αρχεία καταγραφής των ιστότοπων που επισκέπτεστε, τα αρχεία που κατεβάζετε και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε ενώ είστε συνδεδεμένοι στους διακομιστές τους. Επομένως, δεν είστε πραγματικά ανώνυμοι ενώ τρέχετε. Μείνετε μακριά από αυτά τα VPN.
  • Υποστήριξη P2P: Ορισμένοι πάροχοι VPN αποκλείουν τις θύρες που απαιτούνται για να λειτουργήσει το peer-to-peer. Αυτό ισχύει ασφαλώς για το VyprVPN, για παράδειγμα.

Καλύτερο VPN για μετάδοση

Για να απολαύσετε αυτά τα οφέλη, καθώς και απόλυτη προστασία καθώς κάνετε torrent μέσω της μετάδοσης, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πάροχο που υποστηρίζει πραγματικά το πρωτόκολλο P2P ενώ είστε συνδεδεμένοι στους διακομιστές VPN του. Για παράδειγμα, οι χρήστες του VyprVPN και του HMA VPN δεν επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν αρχεία torrent όταν είναι συνδεδεμένοι με τους διακομιστές αυτών των υπηρεσιών. Έχουμε μια σειρά από πολύτιμες προτάσεις που πιστεύουμε ότι πρέπει να λάβουν υπόψη οι αναγνώστες μας και βεβαιωθήκαμε ότι όλοι υποστηρίζουν χρήστες που θέλουν να κάνουν torrent με ασφάλεια. Ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για μετάδοση παρακάτω:

1. ExpressVPN – Η κορυφαία μας πρόταση

Το ExpressVPN ξεκινά από τη λίστα μας ως κορυφαία πρόταση για τον πελάτη Transmission BitTorrent. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το ExpressVPN είναι ένας πάροχος που έχει συνεχίσει να διατηρεί το ανώτατο επίπεδο υπηρεσιών του από την αρχή, και αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των βραβείων που έχει απονεμηθεί. Ο πάροχος διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο και έχουν υποστήριξη για torrenting. Ο πάροχος είναι επίσης ευρέως δημοφιλής για την εξυπηρέτηση πελατών του και προσφέρει επίσης μια ελαφριά λύση για προστασία στο διαδίκτυο μέσω των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμες για προγράμματα περιήγησης Safari, Chrome και Firefox.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit, η οποία διατηρεί ασφαλή όλες τις δραστηριότητες περιήγησής σας, ροής ή torrent, και υποστηρίζει επίσης μια πλατφόρμα μη καταγραφής που εξασφαλίζει στους συνδρομητές ότι καμία από τις πληροφορίες τους δεν αποθηκεύεται ή καταγράφεται. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών, καθώς και συνδέσεις που έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Οι χρήστες που ελπίζουν να προστατεύσουν περισσότερες συσκευές μέσω κρυπτογράφησης θα είναι σε θέση να διασφαλίσουν τρεις και δεν θα έπρεπε όλοι να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα αφού το ExpressVPN προσφέρει εφαρμογές για συσκευές με Windows, Linux, iOS και Android. Οι επιλογές πληρωμής είναι επίσης διαφορετικές, καθώς η υπηρεσία υποστηρίζει τη χρήση Bitcoin για χρήστες που αναζητούν ανώνυμες πληρωμές. Έχουμε επίσης μια πιο περιγραφική αναθεώρηση ExpressVPN που θα μπορούσατε να εξετάσετε εάν ενδιαφέρεστε για το τι μπορεί να κάνει η υπηρεσία για εσάς.

2. NordVPN

Το NordVPN προσφέρει σε όλους όσους αναζητούν προηγμένη προστασία πολύ περισσότερο από ό, τι μπορούν να διαπραγματευτούν, με την ευρεία γκάμα εργαλείων και λειτουργιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση του απορρήτου και της προστασίας σας στο διαδίκτυο. Ο πάροχος όχι μόνο υποστηρίζει torrenting, αλλά και επιτρέπει τη χρήση VPN στην Κίνα και έχει χωρητικότητα έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις. Η υπηρεσία παρέχει στους χρήστες της την ευκαιρία να επιλέξουν από πρωτόκολλα OpenVPN, IKEv2, PPTP, L2TP και IPSec και προσφέρει επίσης μια έξυπνη υπηρεσία DNS για τους χρήστες της που αναζητούν μόνο πρόσβαση σε ιστότοπους με περιορισμένη γεωγραφική θέση και όχι τόσο σε ασφάλεια.

Το NordVPN ιδρύθηκε στον Παναμά και έχει αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής που αποτρέπει κάθε μορφή καταγραφής χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι το NordVPN δεν θα έχει καμία ιδέα για το τι ακριβώς έχετε στο διαδίκτυο. Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να επιλέξουν τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης NordVPN, οι οποίες είναι διαθέσιμες τόσο για προγράμματα περιήγησης Chrome όσο και για προγράμματα περιήγησης Firefox. Η υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλής για τη δυνατότητα διπλής κρυπτογράφησης VPN, η οποία παρέχει διπλάσια ασφάλεια στην εργασία που θα μπορούσατε να κάνετε στο διαδίκτυο δρομολογώντας τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών. Το NordVPN έχει επίσης υποστήριξη για το Tor μέσω VPN, όπου η σύνδεσή σας περνά μέσω του προγράμματος-πελάτη VPN και, στη συνέχεια, του δικτύου Tor πριν συνδεθείτε στο Διαδίκτυο. Από το εύρος των 4000 διακομιστών, το δίκτυο προσφέρει επίσης διακομιστές XOR Obfuscated που λειτουργούν γύρω από μπλοκ VPN σε πολύ περιοριστικές χώρες. Για μια πλήρη ενημέρωση σχετικά με την υπηρεσία αυτού του παρόχου, ρίξτε μια ματιά στην ολοκληρωμένη κριτική NordVPN.

3. IPVanish

Ο τελευταίος πάροχος που θα συνιστούσαμε σε όποιον αναζητά έναν πάροχο που υποστηρίζει τη μετάδοση είναι IPVanish. Με περίπου 1500 διακομιστές στο όνομά του, το IPVanish διασφαλίζει ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα ασφαλούς torrent αρχείων οποιασδήποτε μορφής και επίσης διατηρούν τις συνδέσεις τους ασφαλείς όσο βρίσκονται σε αυτό. Η υπηρεσία υποστηρίζει ρητά το torrent και δηλώνει σαφώς στον ιστότοπό τους. Το IPVanish εδρεύει στις ΗΠΑ και υπόσχεται ότι καμία κίνηση του χρήστη δεν θα αποθηκευτεί χάρη στην υπηρεσία μηδενικής καταγραφής. Το IPVanish προσφέρει επίσης premium υποστήριξη στους πελάτες του, επιτρέποντάς τους να επικοινωνήσουν όποτε έχουν κάποιο πρόβλημα μέσω της πλατφόρμας ζωντανής συνομιλίας.

Ιδρύθηκε το 1999, η υπηρεσία ήταν εδώ και πολύ καιρό για να γνωρίζει τι λειτουργεί και τι όχι, και αυτό της επέτρεψε να προσφέρει προηγμένη ασφάλεια κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Το IPVanish επιτρέπει την προστασία έως και 10 συσκευών σε έναν λογαριασμό, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για χρήστες που θα ήθελαν να μειώσουν το κόστος στην ασφάλειά τους στο διαδίκτυο. Το IPVanish προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας χωρίς να κατεβάζουν απαραίτητα την εφαρμογή VPN τους. Μέσω του SOCKS5 Web Proxy, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν και να απολαύσουν κρυπτογραφημένη περιήγηση όπου η τοποθεσία τους είναι εντελώς κρυμμένη. Το IPVanish έχει πολλά να προσφέρει ως πάροχος VPN, για το οποίο μπορείτε να μάθετε αφού περάσετε από την κριτική IPVanish.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για μετάδοση

Το Torrenting είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διανομής αρχείων σε ένα μεγάλο δίκτυο και προσφέρει αποτελεσματικότητα που δεν μοιράζονται μεγάλα αρχεία μέσω του Διαδικτύου. Είναι επίσης σημαντικό να παραμείνετε ασφαλείς καθώς κάνετε torrent, καθώς κανείς δεν θέλει να έχει ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων στα εισερχόμενά τους, απειλώντας να συλλάβει χρήστες που διαπιστώνουν ότι παραβιάζουν τις πολιτικές απορρήτου τους. Εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία και σώστε τον εαυτό σας από το να ανησυχείτε για τέτοια θέματα.