Καλύτερο VPN για Chromebook

Όταν η Google παρουσίασε τα Chromebook στην αγορά, σκόπευαν να χρησιμοποιηθούν κυρίως για πρόσβαση στο Διαδίκτυο και περιήγηση. Η κομψή και ελαφριά κατασκευή τους τα καθιστά αρκετά εύκολο στη μεταφορά, και ως εκ τούτου μια εξαιρετική αντικατάσταση για το φορητό υπολογιστή που έχουμε συνηθίσει όλοι. Ωστόσο, μια ομοιότητα μεταξύ των δύο είναι ότι δεν θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου χωρίς ενεργή συνδρομή σε μια υπηρεσία VPN. Γνωστή πλήρως ως Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, αυτή η υπηρεσία προστατεύει την κυκλοφορία σας κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και κρύβει την τοποθεσία σας παρέχοντάς σας μια νέα διεύθυνση IP.


Καλύτερο VPN για Chromebook

Καλύτερο VPN για Chromebook

Καλύτερο VPN για Chromebook: Το χρειάζεστε?

Οι πιθανότητες είναι ότι οι τοπικοί ιστότοποι και τα κανάλια ειδήσεών σας έχουν γεω-περιοριστικό χαρακτήρα, πράγμα που σημαίνει ότι η πρόσβαση σε αυτούς ενώ βρίσκεστε εκτός της χώρας μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι νομίζετε. Εάν ταξιδεύετε συνεχώς στο εξωτερικό και εξακολουθείτε να χρειάζεται να παρακολουθείτε τις τοπικές ειδήσεις, μια υπηρεσία VPN σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς και να ενημερωθείτε για το τοπικό περιεχόμενο σαν να ήσασταν στο σπίτι.

Εάν κινείστε πάντα, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε συνεχώς δημόσιο Wi-Fi για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Κάτι τέτοιο μπορεί μερικές φορές να είναι επικίνδυνο, διότι πολλοί χάκερ κλέβουν τα δίκτυα Wi-Fi ανοιχτής πρόσβασης που αναζητούν την ευκαιρία να εισέλθουν σε οποιαδήποτε μη ασφαλή συσκευή. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια υπηρεσία VPN κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας και αυτό εμποδίζει οποιονδήποτε να συνδεθεί στη συσκευή σας.

Πάνω από όλα αυτά, η επισκεψιμότητα περιήγησής σας αποκρύπτεται επίσης από το κοινό, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να καταλάβει τι έχετε κάνει. Αυτό περιλαμβάνει τον ISP σας ή οποιοδήποτε άλλο όργανο παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που μπορεί να σας κατηγορήσει για τη λήψη περιεχομένου από πειρατικές πηγές.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει ένα VPN Chromebook

Η ασφάλεια που συνοδεύει τη γνώση του Chromebook σας δεν μπορεί να παραβιαστεί, σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα τις διαδικτυακές σας συναλλαγές ή ακόμη και να συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο Wi-Fi χωρίς να ανησυχείτε.

Εκτός από την πρόσβαση στο τοπικό σας περιεχόμενο όταν βρίσκεστε εκτός της χώρας σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε άλλους ιστότοπους με περιορισμούς γεωγραφικού χαρακτήρα που θα προτιμούσαν να ανήκετε στη χώρα καταγωγής τους. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση σε ψυχαγωγία από όλους τους ιστότοπους του κόσμου, ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκεστε. Αυτό είναι ένα τεράστιο όφελος για τους χρήστες που, για παράδειγμα, επιθυμούν να παρακολουθούν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Netflix. Υποθέτοντας ότι εδρεύουν εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, θα έπρεπε μόνο να συνδεθούν με έναν αμερικανικό διακομιστή και θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν επεισόδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στη χώρα τους..

Η εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN σάς προσφέρει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς έχετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερους ιστότοπους από ό, τι στο παρελθόν και μπορείτε να το κάνετε με έναν απόλυτα ασφαλή τρόπο.

Αποκαλύφθηκε το καλύτερο VPN για Chromebook

Οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Chromebook σας είναι οι εξής.

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. CyberGhost
 4. IPVanish
 5. HideMyAss

Ανάλυση VPN Top 3 Chromebook

1. ExpressVPN – Επιλογή εκδότη

Για πολύ καιρό τώρα, το ExpressVPN εξακολούθησε να κυριαρχεί στην αγορά VPN προσφέροντας μια απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την καλύτερη μορφή υποστήριξης πελατών. Τα μέτρα ασφαλείας τους εγγυώνται ότι κανείς δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει ή ακόμα και να χαράξει τη συσκευή σας, καθώς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διεισδύσει στην κρυπτογραφημένη σύνδεση SSL 356 bit.

Το ExpressVPN καθιστά επίσης εξαιρετικά εύκολο για τους νέους χρήστες να βρουν το δρόμο τους, καθώς το λογισμικό είναι πολύ εύκολο στη χρήση και οι διαδικασίες είναι εύκολο να ακολουθηθούν. Εάν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες που δίνετε, θα έχετε την ιδιωτική σύνδεσή σας σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά μετά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Οι έμπειροι χρήστες φιλοξενούνται επίσης από την υπηρεσία, καθώς το λογισμικό τους επιτρέπει να αλλάζουν τεχνικές ρυθμίσεις και να προσαρμόζουν την υπηρεσία σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες. Σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα στη διάθεσή σας για να επιλύσει τυχόν προβλήματα. Μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης για το πρόβλημά σας ή ακόμη και να επιλέξετε τη δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας εάν θέλετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας το συντομότερο δυνατό.

Εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία τους και ανακαλύψετε ότι θα ωφελήσει επίσης πολύ τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, το ExpressVPN παρέχει τόσο σε εσάς όσο και στην παραπομπή σας δωρεάν προστασία VPN ενός μήνα. Δεν είναι κακό για μια υπηρεσία που είναι γνωστό ότι χρεώνει τις υψηλότερες χρεώσεις για μια συνδρομή.

Εάν, ωστόσο, διαπιστώσετε ότι η υπηρεσία δεν είναι για εσάς, μπορείτε να ζητήσετε να επιστρέψετε τα χρήματά σας υπό την προϋπόθεση ότι έχετε λάβει αυτήν την απόφαση εντός 30 ημερών από τη χρήση της υπηρεσίας. Δεν θα υπήρχε ταλαιπωρία για να επιστρέψετε τα χρήματά σας, καθώς θα ζητούσατε επιστροφή χρημάτων, όπως προβλέπεται από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών..

2. IPVanish – Σημαντική εναλλακτική λύση

Την πρώτη φορά που οι χρήστες θα μπορούσαν να βρουν το IPVanish ως μια χούφτα για να συνηθίσουν. Ακόμη και η περίοδος επιστροφής χρημάτων των 7 ημερών δεν κάνει πολλά για να δώσει στους περισσότερους ανθρώπους χρόνο να εξοικειωθούν με την υπηρεσία τους. Με το ExpressVPN να δίνει 30 ημέρες στους χρήστες να γνωρίζουν και να κατανοούν πώς θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει η υπηρεσία, φαίνεται ότι το IPVanish προτιμά τους χρήστες που ήδη γνωρίζουν τέτοια πράγματα.

Δεν υπάρχει επίσης τόσο πολύ να μιλήσουμε σχετικά με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι πολλά από τα ζητήματα που τους διαβιβάζονται χρειάζονται πολύ χρόνο για να επιλυθούν. 

3. HideMyAss – Τελευταία λύση

Το κλείσιμο της λίστας VPN για χρήση με Chromebook είναι το HideMyAss. Ο πάροχος έχει την ίδια πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με την ExpressVPN, αλλά τα πρότυπα υπηρεσίας είναι σε μεγάλο βαθμό διαφορετικά από αυτά που προσφέρει η κορυφαία επιλογή μας.

Η σύνδεσή τους επίσης δεν ήταν τόσο αξιόπιστη και ο χρόνος απόκρισης από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών δεν ήταν τόσο άμεσος όσο θα προτιμούσαμε.

Πώς να εγκαταστήσετε το VPN στο Chromebook

Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή VPN στο Chromebook σας:

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο ExpressVPN και εγγραφείτε για λογαριασμό VPN.
 2. Ενεργοποιήστε και ξεκλειδώστε το Chromebook σας.
 3. Κάντε κλικ στην εικόνα σας, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.
 4. Θα εμφανιστούν μερικές επιλογές. επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.
 5. Στην ενότητα “Εφαρμογές Android” θα υπάρχει μια επιλογή που θα αναφέρει: “Ενεργοποίηση εφαρμογών Android για εκτέλεση στο Chromebook σας”. Προχωρήστε και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου.
 6. Πατήστε “Ξεκινήστε” στο νέο παράθυρο.
 7. Διαβάστε τους όρους παροχής υπηρεσιών και συμφωνήστε με αυτούς.
 8. Το Google Play Store θα εμφανιστεί και τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό όποτε θέλετε. Σύνδεση.
 9. Στη γραμμή αναζήτησης του Play Store, αναζητήστε “ExpressVPN«.
 10. Επιλέγω ExpressVPN – VPN για Android από τα αποτελέσματα αναζήτησης και κάντε κλικ στο ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ.
 11. Κάντε κλικ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ για να ξεκινήσετε τη λήψη.
 12. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση της εφαρμογής VPN, κάντε κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής ExpressVPN για να την ξεκινήσετε.
 13. Τέλος, συνδεθείτε με διακομιστή μέσα από την εφαρμογή για να δημιουργήσετε τη σύνδεση VPN στο Chromebook σας.

Καλύτερο VPN για ChromeBook: Συμπλήρωση

Με βάση τις δοκιμές απόδοσης που έχουμε κάνει σε αυτά τα τρία και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες VPN, το ExpressVPN βγαίνει στην κορυφή για όλες τις μετρήσεις στις οποίες βασίζαμε τις δοκιμές μας. Έχουν τις καλύτερες ταχύτητες σύνδεσης, την καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και επίσης τον υψηλότερο αριθμό διακομιστών στην αγορά.

Εμπιστευτείτε τους για να διασφαλίσετε ότι όλα τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προστατευμένα όποτε είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map