Καλύτερο VPN για Clash of Clans

Τι είναι το το καλύτερο VPN για χρήση με το Clash of Clans και το Clash Royale? Το Clash of clans είναι ένα εθιστικό παιχνίδι. Με επίκεντρο την υπεράσπιση της δικής σας βάσης και την επίθεση σε αυτόν του εχθρού σας, το Clash of Clans ανέβηκε για να σπάσει ρεκόρ που ποτέ δεν πίστευαν πραγματικά οι δημιουργοί του. Το παιχνίδι κάποτε διεκδίκησε τον τίτλο της νούμερο 1 με τις υψηλότερες κερδοσκοπικές εφαρμογές στο κατάστημα της Apple και λέγεται ότι κερδίζει έως και 5,15 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα, χάρη στις πολυάριθμες αναβαθμίσεις που θα πρέπει να κάνετε για να ενισχύσετε τη βάση σας. Το παιχνίδι είναι επίσης σχεδιασμένο έτσι ώστε κάθε φορά που είστε εκτός σύνδεσης να αφήνετε τη βάση σας ευάλωτη για επίθεση και αυτό αναγκάζει τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές να διασφαλίζουν ότι παραμένουν συνδεδεμένοι για όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποτρέψουν αυτό.


Καλύτερο VPN για Clash of Clans

Καλύτερο VPN για Clash of Clans

Best Clash Royale VPN Συνοψίζεται

Σε περίπτωση που αναζητάτε ένα VPN για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο διαδικτυακό παιχνίδι, υπάρχουν μερικές κορυφαίες επιλογές με τις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε. Εδώ είναι μια λίστα με το καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών Clash of Clans VPN:

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. VyprVPN
 4. BulletVPN
 5. NordVPN
 6. CyberGhost
 7. HideMyAss VPN
 8. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 9. PureVPN
 10. Ιδιωτικό VPN

Clash of Clans και η ανάγκη για σύνδεση στο Διαδίκτυο

Όντας ένα διαδικτυακό παιχνίδι, είναι αυτονόητο ότι θα χρειαστείτε σύνδεση στο Διαδίκτυο για να το παίξετε. Είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν σας επιτρέπει πραγματικά να κάνετε τίποτα εκτός σύνδεσης, οπότε εκτός από τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, θα χρειαστείτε επίσης ένα γρήγορο. Μια γρήγορη σύνδεση αποτρέπει την καθυστέρηση από την καθυστέρηση, καθώς η καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων είναι περισσότερο από αρκετή για να σας χάσει τον πόλεμο και να σας κάνει να νικήσετε.

Βλέποντας ότι αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που ίσως χρειαστεί να κάνετε check-in κάθε τόσο, πιθανότατα θα θελήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη σύνδεση στο Διαδίκτυο που βρίσκετε όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό μπορεί να σημαίνει σύνδεση όταν βρίσκεστε στη δουλειά ή στο σχολείο ή ακόμα και σε δημόσιους χώρους όπου μπορείτε να βρείτε σύνδεση, όπως αεροδρόμιο ή εστιατόριο. Το πρόβλημα είναι ότι τέτοια μέρη έχουν συνήθως ρυθμιστεί περιορισμούς στο δίκτυό τους για τη ρύθμιση της χρήσης και επειδή παιχνίδια όπως το Clash of Clans καταλαμβάνουν μεγάλο εύρος ζώνης, οι πιθανότητες είναι τέτοια δίκτυα να έχουν τείχη προστασίας που εμποδίζουν τους χρήστες να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Αυτό μπορεί να είναι τόσο απογοητευτικό, ειδικά αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι απλά να ελέγξετε την κατάσταση της φυλής σας, ούτε καν να παίξετε. Για να επιλύσετε αυτούς τους περιορισμούς, χρειάζεστε μια λύση που μπορεί να παρακάμψει τυχόν τείχη προστασίας ή μπλοκ δικτύου που ενδέχεται να ρυθμιστούν, ανεξάρτητα από τον τύπο του δικτύου στο οποίο είστε συνδεδεμένοι. Μια τέτοια λύση είναι το VPN.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN για το Clash of Clans

Η χρήση ενός VPN διασφαλίζει ότι μπορείτε να παίξετε το Clash of Clans ακόμη και όταν είστε συνδεδεμένοι σε περιοριστικά δίκτυα, αλλά πώς συμβαίνει αυτό; Αρχικά, το VPN σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτή είναι βασικά μια ομάδα διακομιστών με τους οποίους συνδέονται οι χρήστες, έτσι ώστε η δραστηριότητά τους να κρυπτογραφείται, κάνοντας έτσι ό, τι ο χρήστης έχει ως απόκρυψη στο διαδίκτυο. Μόλις πραγματοποιηθεί μια σύνδεση με τους διακομιστές, ένας χρήστης μπορεί τότε να αποκρύψει τις διαδικτυακές του δραστηριότητες από οποιονδήποτε μπορεί να σκέφτεται να παρακολουθεί από αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των ISP τους.

Το VPN επιτρέπει επίσης στους συνδρομητές να δουλεύουν γύρω από τυχόν τείχη προστασίας ή μπλοκ που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από το δίκτυό τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες του Clash of Clans δεν πρέπει να έχουν πρόβλημα να παίζουν το παιχνίδι ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένοι στο σχολείο ή το δίκτυο εργασίας τους. Μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση στα αγαπημένα σας παιχνίδια στο διαδίκτυο σε χώρες όπου αυτά τα παιχνίδια έχουν απαγορευτεί ή αποκλειστεί. Αυτό δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει ένα VPN στους χρήστες του. Μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και κανάλια, αφού μετά τη σύνδεση με τους απομακρυσμένους διακομιστές, οι διευθύνσεις IP τους αλλάζουν ώστε να αντικατοπτρίζουν τη θέση των απομακρυσμένων διακομιστών. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν γεω-περιορισμένο ιστότοπο, θα πρέπει να εντοπίσετε έναν διακομιστή στη χώρα προέλευσης του ιστότοπου και μόλις συνδεθείτε σε αυτόν, θα φαίνεται σαν να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο από την επικράτειά του.

Τα καλύτερα VPN για Clash of Clans

Τώρα που γνωρίζετε μερικά πράγματα σχετικά με το τι μπορεί να κάνει ένα VPN για εσάς, το επόμενο καλύτερο βήμα θα ήταν να αναζητήσετε ποια θα ήταν η καλύτερη υπηρεσία για να εγγραφείτε. Μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει ασφάλεια, ανωνυμία και ικανότητα εργασίας γύρω από μπλοκ δικτύου. Έχουμε ορισμένες προτάσεις που είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε ακριβώς παρακάτω:

1. ExpressVPN

Το να παίζετε ένα έντονο παιχνίδι όπως το Clash of Clans σημαίνει ότι θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε σε μια υπηρεσία VPN όποτε θέλετε και το ExpressVPN με τη λίστα των 2000 διακομιστών τους επιτρέπει ακριβώς αυτό. Η υπηρεσία βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, οι οποίες δεν αποτελούν μέρος οποιασδήποτε δικαιοδοσίας διατήρησης δεδομένων. Το ExpressVPN είναι επίσης ένας καλά βραβευμένος πάροχος και αυτό είναι χάρη στην πολύ έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η ομάδα τους είναι κατάλληλη για να χειριστεί τυχόν παράπονα πελατών οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μέσω τηλεφώνου, email ή άμεσων μηνυμάτων. Η υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να έχουν 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και επίσης υπόσχεται να μην τηρούν αρχεία καταγραφής της διαδικτυακής τους δραστηριότητας.

Οι χρήστες είναι επίσης ελεύθεροι να βασίζονται στους διακομιστές Stealth του ExpressVPN, οι οποίοι είναι μια ομάδα διακομιστών στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για περιήγηση σε ιστότοπους που βασίζονται ακόμη και στις πιο περιοριστικές περιοχές. Η υπηρεσία είναι επίσης ευγενική για τους συνδρομητές που παραπέμπουν την υπηρεσία στους συναδέλφους τους, εφόσον εάν εγγραφούν, τόσο ο νέος όσο και ο τρέχων συνδρομητής λαμβάνουν έναν μήνα δωρεάν υπηρεσίας ως ανταμοιβή. Οποιοσδήποτε χρήστης που πραγματικά δεν θέλει να χρησιμοποιήσει VPN θα μπορούσε να στραφεί στην υπηρεσία Smart DNS του, όπου μόνο η τοποθεσία του αποκρύπτεται. Για μια εντυπωσιακή ματιά σε αυτό που έχει ο πάροχος, σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική ExpressVPN.

2. IPVanish

Το IPVanish είναι ένας από αυτούς τους παρόχους στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για να παρέχετε μια εξαιρετική υπηρεσία χωρίς οποιαδήποτε αμφιβολία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η υπηρεσία επικεντρώνεται στην παροχή ασφάλειας στο διαδίκτυο και στην πραγματικότητα δεν έχει τόσες πολλές εμφανίσεις μεταμφιεσμένες όσο πρόσθετες λειτουργίες. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 1500+ διακομιστές της, κατανεμημένους σε όλο τον κόσμο, και σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους παρόχους, το IPVanish τυχαίνει να κατέχει πλήρως ολόκληρο το δίκτυό του. Αυτή η ιδιοκτησία σημαίνει ότι δεν ασχολείστε με εφαρμογές τρίτων και επομένως ταχύτερη παροχή υπηρεσιών.

Το IPVanish διαθέτει επίσης διακομιστές που είναι ειδικά βελτιστοποιημένοι για παιχνίδια, και αυτό θα πρέπει να είναι υπέροχο νέο για τους παίκτες του Clash of Clans, καθώς αυτοί οι διακομιστές έχουν σχεδιαστεί για να μην καθυστερούν. Με άλλα λόγια, αυτοί είναι εξαιρετικά γρήγοροι διακομιστές που προσφέρουν μια πολύ αποτελεσματική σύνδεση. Το IPVanish είναι επίσης ένας από τους λίγους παρόχους που συγχωρούν και ενθαρρύνουν το torrenting, καθώς οι διακομιστές τους μπορούν να το χειριστούν εύκολα. Η χωρητικότητα πρόσθετων συνδέσεων που μπορεί επίσης να υποστηρίξει το IPVanish είναι από τις υψηλότερες στην αγορά, επιτρέποντας έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις με τον ίδιο λογαριασμό. Το IPVanish είναι επίσης ιδανικό για σύζευξη πολυμέσων με υπηρεσίες όπως το Kodi, καθώς η ενοποίηση μεταξύ του λογισμικού είναι απρόσκοπτη και δεν έχει βρεθεί ποτέ ότι έχει προβλήματα. Εάν σκέφτεστε να εγγραφείτε στο IPVanish, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να ξέρετε για τον πάροχο και μπορείτε να το κάνετε μέσω της λεπτομερούς αναθεώρησης IPVanish..

3. VyprVPN

Ένας άλλος πάροχος που φαίνεται να συγκεντρώνει μεγάλη προσοχή είναι το VyprVPN. Αυτός ο ικανός πάροχος έχει έδρα την Ελβετία και είναι ένας από τους λίγους παρόχους που επιτρέπουν έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις σε έναν λογαριασμό. Η υπηρεσία έχει περίπου 700 διακομιστές που περιλαμβάνονται στο δίκτυό της, από τους οποίους τυχαίνει να κατέχει πλήρως. Η υπηρεσία είναι επίσης πολύ ανοιχτή σχετικά με την καταγραφή των χρηστών της, αναφέροντας τη διάρκεια του χρόνου που τους κρατά. Τα αρχεία καταγραφής δείχνουν μόνο τους χρόνους σύνδεσης και το χρονικό διάστημα που ήσασταν συνδεδεμένοι. τίποτα για το ποιοι ιστότοποι ήσασταν ή τι κάνατε.

Η υπηρεσία υποστηρίζει επίσης πρωτόκολλα OpenVPN, IPSec / L2TP, IPSec / IKEv2 και PPTP, δίνοντας στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να διαλέξετε. Όσον αφορά την ασφάλεια, η υπηρεσία προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit, και έχει επίσης προσθέσει χαρακτηριστικά όπως το Chameleon που ανακατεύει τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω του πρωτοκόλλου OpenVPN και το καθιστά μη ανιχνεύσιμο μέσω Deep Packet Inspection. Το VyprVPN διαθέτει επίσης μια λύση DNS που σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τα αιτήματά σας DNS από τρίτους. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης μια εφαρμογή VPN η οποία είναι εύκολα συμβατή με ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων που περιλαμβάνουν Windows, Mac OS, Android και Linux. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την κριτική VyprVPN εδώ και θα γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον αξιόπιστο πάροχο.

Συμπέρασμα σχετικά με το καλύτερο VPN για το Clash of Clans

Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να παίξετε το Clash of Clans ακόμα, δεν έχετε ιδέα για όλη τη δράση που χάνετε. Για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι, παρά οποιονδήποτε ιστότοπο θα μπορούσατε να βρίσκεστε, εγγραφείτε σε έναν αξιόπιστο συνδρομητή, όπως ExpressVPN, IPVanish ή VyprVPN και θα είστε έτοιμοι να φτάσετε στα μεγαλύτερα ύψη αυτού του καταπληκτικού παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το διαδικτυακό δίκτυο είστε συνδεδεμένοι.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map