Το καλύτερο VPN για το Comcast Xfinity το 2020

Όλοι γνωρίζουν ότι το Διαδίκτυο που βασίζεται σε καλώδια είναι πολύ πιο αξιόπιστο από την ασύρματη φόρμα και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μια εταιρεία όπως η Xfinity συνεχίζει να απολαμβάνει τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου με έδρα τις ΗΠΑ, η Xfinity είναι γνωστή για τις εκπληκτικές ταχύτητες που είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή και τον αδιάκοπο torrent για όσους εγγράφονται στην υπηρεσία. Το μόνο πρόβλημα με το οποίο ενδέχεται να αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Comcast Xfinity είναι η μειωμένη ταχύτητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από κάθε ροή από συγκεκριμένα κανάλια ή λήψη από έναν αριθμό ιστότοπων. Επιπλέον, η πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμένο γεωγραφικό περιορισμό είναι κάπως περιορισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να απογοητευτείτε κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ιστότοπους που διαθέτουν τους κύριους διακομιστές τους σε μακρινές χώρες. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να είναι λίγα για να αντιμετωπιστούν, ειδικά εάν είστε χρήστης που εξαρτάται από το Διαδίκτυο για επιχειρήσεις ή κάποια άλλη μορφή μεγάλης κλίμακας χρήσης.

Το καλύτερο VPN για το Comcast Xfinity το 2020

Το καλύτερο VPN για το Comcast Xfinity το 2020

Τι είναι το VPN?

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση που εάν εφαρμοστεί, θα διασφαλίσει ότι θα μπορείτε να επιλύσετε όλα αυτά τα προβλήματα και να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο χωρίς κανένα είδος περιορισμού. Αυτή η λύση έγκειται στη χρήση μιας υπηρεσίας VPN. Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο αποτελείται από μια ομάδα διακομιστών που είναι διασκορπισμένοι σε διάφορες χώρες μέσω των οποίων κρυπτογραφείται η επισκεψιμότητά σας και καθιστά δύσκολο για τον ISP σας να καταλάβει τι ακριβώς έχετε στο διαδίκτυο. Χωρίς να γνωρίζετε τι κάνετε στο διαδίκτυο, αυτό καθιστά δύσκολο για αυτούς να επιβάλουν τυχόν μπλοκ στους ιστότοπους που επιλέγετε να επισκεφθείτε, παρέχοντας σας έτσι την ελευθερία πρόσβασης σε όποιον ιστότοπο θέλετε.

Υπάρχουν ορισμένα οφέλη που αποκομίζετε από την εγγραφή σας σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

  • Περιήγηση στο Διαδίκτυο με πλήρη ανωνυμία: Αυτό σημαίνει ότι οι ιστότοποι που επισκέπτεστε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία σας. Η διεύθυνση IP που θα δουν θα εντοπίσει μόνο τον πάροχο VPN στον οποίο έχετε εγγραφεί, αποκρύβοντας έτσι προσωπικά στοιχεία, όπως τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, καθώς και το όνομα και την ταυτότητά σας.
  • Έχοντας ασφαλή σύνδεση: Η εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN σημαίνει ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο προστατεύεται μέσω κρυπτογράφησης. Μόλις εγγραφεί, η επισκεψιμότητά σας περνά από ασφαλή κανάλια που αποτρέπουν οποιαδήποτε μορφή εισβολής, που σημαίνει ότι ο χρήστης είναι εγγυημένος ότι κανείς δεν θα μπορεί να διεισδύσει στη σύνδεσή σας ή να παρακολουθήσει τις δραστηριότητές σας.
  • Εργασία γύρω από γεωγραφικούς περιορισμούς: Ευγενική προσφορά της εικονικής IP σας, οι περισσότεροι από τους γεω-περιοριστικούς ιστότοπους στους οποίους προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση θα υποθέσουν ότι είστε ήδη εγκατεστημένοι στη χώρα καταγωγής του ιστότοπου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να απογοητευτείτε με τα γεωγραφικά μπλοκ που αυτοί για χρήστες που έχουν πρόσβαση από το εξωτερικό.
  • Περιήγηση στο Διαδίκτυο με κανονικές ταχύτητες: Αφού εγγραφείτε σε ένα VPN, θα έχετε κρυπτογραφήσει την επισκεψιμότητά σας, πράγμα που σημαίνει ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν θα μπορεί να μαντέψει τι κάνετε στο διαδίκτυο. Ως αποτέλεσμα, δεν θα μπορέσουν πραγματικά να επιταχύνουν την ταχύτητά σας.

Το καλύτερο Comcast Xfinity VPN

Η εύρεση της καλύτερης υπηρεσίας VPN για εγγραφή μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δύσκολη από ό, τι θα σκεφτήκατε αρχικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κοσκινίσουν μέσα από πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες για να μάθουν ποιος πάροχος είναι ο κατάλληλος, και με την αγορά να πλημμυρίζει με τόσες πολλές προσφορές ταυτόχρονα, ζητά να γίνουν πολλά βασικά.

Για να σας βοηθήσουμε με αυτήν την άσκηση, περιορίσαμε σε μερικές υπηρεσίες VPN που είχαμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε προσεκτικά, με την ελπίδα να σας κατευθύνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Κοίτα:

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN παραδίδει την καλύτερη υπηρεσία VPN στον κλάδο χάρη τόσο στην έμπειρη ομάδα του προσωπικού εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανησυχίες σας, όσο και στην κορυφαία ποιότητα της υπηρεσίας τους. Με διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε περισσότερες από 94 χώρες, υπάρχουν λίγα μόνο μέρη στον κόσμο όπου θα πρέπει να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση γεωγραφικών περιορισμών. Όντας μια κορυφαία υπηρεσία, η ασφάλεια δεν είναι τίποτα λιγότερο από στρατιωτικό βαθμό χάρη στην κρυπτογράφηση AES 256-bit, καθώς και την επιλογή να επιλέξετε από 4 αξιόπιστα πρωτόκολλα VPN. ExpressVPN είναι επίσης γνωστό για το πρόγραμμα παραπομπής του, όπου εάν ως πελάτης έχετε έναν από τους φίλους σας να εγγραφεί, έχετε και οι δύο δωρεάν χρήση του προγράμματος για ένα μήνα. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. μια προσφορά σας ενθαρρύνουμε να αναλάβετε για να δείτε πόσο καλά θα θέλατε την υπηρεσία.

2. NordVPN

Η επιτυχία του NordVPN ως δημοφιλής πάροχος VPN μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αποδοθεί στο ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που προσφέρει η υπηρεσία. Η έδρα του στον Παναμά χρησιμεύει επίσης ως τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων που να επηρεάζουν αυτούς ή τους συνδρομητές τους. Μία από τις πολύ δημοφιλείς λειτουργίες τους είναι το διπλό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης VPN, όπου η κυκλοφορία ενός χρήστη αποστέλλεται μέσω δύο διακομιστών, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο δύο φορές πιο δύσκολο για οποιονδήποτε χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση. Μιλώντας για τους διακομιστές, NordVPN έχει περισσότερα από 3000 από αυτά καλά διανεμημένα σε όλο τον κόσμο, που σημαίνει ότι οι συνδρομητές του απολαμβάνουν ταχύτερες και πιο αξιόπιστες συνδέσεις. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή και δεν παρέχει όρια δεδομένων στο εύρος ζώνης που χρησιμοποιούν οι πελάτες τους. 

3. IPVanish

Ιδρύθηκε το 1999, IPVanish συνεχίζει να προσφέρει μια σταθερή υπηρεσία, συμβατή με συσκευές με Mac OS, Windows, iOS και Android. Η εφαρμογή VPN είναι επίσης καλά σχεδιασμένη και είναι επίσης αρκετά εύκολη ώστε οι νέοι χρήστες να πλοηγούνται χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Για να διασφαλιστεί το απόρρητο στους πελάτες της, η υπηρεσία έχει μια πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής όπου δεν διατηρείται κανένα από τα αρχεία περιήγησης των συνδρομητών της. Από άποψη ασφάλειας, το IPVanish εφαρμόζει μια ισχυρή πολιτική κρυπτογράφησης, με κρυπτογράφηση AES-256 bit στρατιωτικού βαθμού που εφαρμόζεται για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν ομαλά. Η υπηρεσία είναι επίσης δημοφιλής για την υποστήριξή της στο torrent, και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους χρήστες που τείνουν να κάνουν λήψη μεγάλου όγκου λήψεων. Οι συνδρομητές θα μπορούν επίσης να συνδέουν ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές, και αυτό συμβάλλει στη μείωση του συνολικού κόστους που θα είχε προκύψει εάν επρόκειτο να εγγραφεί άλλη υπηρεσία VPN. Συνολικά, το IPVanish είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας και αν θέλετε να το δείτε μόνοι σας, συνεχίστε και δοκιμάστε την δοκιμαστική προσφορά 7 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.


Τελικό Word για το καλύτερο VPN για το Comcast Xfinity το 2020

Εάν ελπίζετε να διασφαλίσετε ότι δεν θα παρεμβαίνει η πρόσβασή σας στο Διαδίκτυο, δεν υπάρχει άλλη λύση που μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από μια συνδρομή VPN. Οι τρεις υπηρεσίες που αναφέραμε παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από ικανές να σας προσφέρουν μια αξιόπιστη σύνδεση, καθώς και μερικά άλλα πρόσθετα οφέλη που ενδέχεται να μην λάβετε από άλλες υπηρεσίες VPN. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια μπορεί να έχετε σχετικά με οποιονδήποτε από τους αναφερόμενους παρόχους; Μοιραστείτε τα μαζί μας στην παρακάτω ενότητα και θα είμαστε σίγουροι ότι θα απαντήσουμε.