Καλύτερο VPN για Cord Cutters

Τι είναι το καλύτερο VPN για κοπή καλωδίου? Από τότε που ξεκίνησε η επανάσταση του Διαδικτύου υψηλής ταχύτητας, πολλοί θεατές καλωδιακής τηλεόρασης μεταβαίνουν τώρα στις πολύ καλύτερες επιλογές που παρέχονται μέσω υπηρεσιών ροής που βασίζονται στο Διαδίκτυο. Αυτό άφησε τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς καλωδιακής τηλεόρασης σε φρενίτιδα σχετικά με το τι να κάνουν, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να ταιριάξουν με την ποικιλία και τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω των νέων ανταγωνιστών τους. Καθώς ενοποιούνται μεταξύ τους στην επόμενη κίνηση τους, οι νέοι κόπτες καλωδίων θα πρέπει να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να εξοικειωθούν με αυτόν τον κόσμο της «ροής» και του «βίντεο κατ ‘απαίτηση», αποχαιρετώντας τις μακροπρόθεσμες συμβάσεις και την αδικαιολόγητη συνδρομή υψηλού καλωδίου. τιμές στη διαδικασία. Οι εφαρμογές VPN έχουν επίσης γίνει ουσιαστικό μέρος της εργαλειοθήκης οποιουδήποτε κοπτικού καλωδίου κατά την πτώση της καλωδιακής τηλεόρασης. Στην παρακάτω κριτική, θα ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN για κοπτικά καλωδίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Καλύτερη αναθεώρηση VPN κοπής καλωδίου

Καλύτερο VPN για Cord Cutters

Οι υπηρεσίες ροής έχουν πολύ μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άνοδος των νέων αυτόνομων υπηρεσιών ροής μας έδωσε σε όλους μια βιώσιμη επιλογή να παρακολουθούμε τηλεόραση χωρίς καλώδιο σε συσκευές ροής όπως το Apple TV, το Roku, οι Smart TV, το Amazon Fire TV Stick και ακόμη και οι κονσόλες παιχνιδιών όπως το Nintendo Switch , Xbox One και PS4. Μεταξύ των πολλών πραγμάτων που πρέπει να μάθουν οι νέοι κόπτες καλωδίων είναι οι πολλές άδειες και περιορισμοί που διέπουν τις εκπομπές που μεταδίδονται σε ποιες περιοχές. Αυτοί οι νόμοι ορίζονται κανονικά όταν μια υπηρεσία αποκτά τα δικαιώματα μετάδοσης για ροή μιας συγκεκριμένης εκπομπής εντός της υπηρεσίας της. Αυτό σημαίνει ότι κάθε περιοχή δεν θα έχει το ίδιο περιεχόμενο με κάθε άλλη περιοχή. Το καλύτερο παράδειγμα για να το δείξετε αυτό είναι πώς η υπηρεσία ροής Netflix έχει διαφορετικούς ιστότοπους για διαφορετικούς θεατές με βάση την τοποθεσία τους. Υπάρχουν Netflix UK, Netflix US, Netflix Canada και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. 

Από όλα αυτά τα κανάλια, το American Netflix είναι αυτό με τις τελευταίες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ ή εκπομπές. Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται μέσω αυτού του καναλιού προτού μεταφορτωθούν σε άλλες περιοχές, πράγμα που σημαίνει ότι το αμερικανικό κοινό θα λαμβάνει πάντα τα πιο πρόσφατα σχεδόν όλα. Ως νέος κόπτης καλωδίων, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε από νωρίς ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Υπάρχει μια λύση στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε, η οποία θα σας βοηθήσει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας και να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε οποιαδήποτε περιοχή Netflix που θέλετε. Καλύψαμε επίσης μια λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις καλωδιακής τηλεόρασης για κόφτες καλωδίων. 

Επιπλέον, εάν είστε λάτρεις των σπορ, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένες διακοπές ρεύματος όταν προσπαθείτε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες MLB, NFL, NBA ή NHL στο διαδίκτυο. Οι περιορισμοί αποκλεισμού εφαρμόστηκαν αρχικά για την προστασία των παρόχων καλωδίων. Παρόλο που η ιδέα έχει γίνει αρκετά ξεπερασμένη, οι διακοπές ρεύματος εξακολουθούν να εφαρμόζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μέχρι σήμερα.

Πώς ένα VPN μπορεί να βοηθήσει τους κόπτες καλωδίων

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο, το οποίο συντομογραφείται ως VPN, είναι η μόνη λύση που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση όχι μόνο σε άλλες εκδόσεις του Netflix, αλλά και σε εκατοντάδες άλλες υπηρεσίες ροής που ενδέχεται να μην σας επιτρέπουν να κάνετε ροή από αυτές, χάρη στην τοποθεσία σας. Μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN διευκολύνει όλα αυτά παρέχοντας το δίκτυο απομακρυσμένων διακομιστών στους οποίους ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε. Μόλις συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους διακομιστές, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε κανάλια με περιορισμό γεωγραφικής θέσης, τα οποία δεν θα έχουν καν ιδέα για το πού θα έχετε πρόσβαση σε αυτά. Μέσω μιας υπηρεσίας VPN, θα τους εξαπατήσατε να «σκεφτούν» ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή που βρίσκεται στη λίστα επιτρεπόμενων.

Η ίδια διαδικασία επιτρέπει στους κόπτες καλωδίων να παρακάμψουν τους περιορισμούς συσκότισης που επιβάλλονται σε αθλητικά κανάλια ροής, συμπεριλαμβανομένων των MLB.tv, ESPN, NBC Sports, NHL.tv, NBA League Pass και NFL Game Pass.

Τούτου λεχθέντος, μια υπηρεσία VPN έχει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν πολύ χρήσιμα. Βλέπετε, ο κύριος σκοπός ενός δικτύου VPN είναι η κρυπτογράφηση της σύνδεσης ενός χρήστη. Αυτό σημαίνει προστασία όλων των δεδομένων που μεταδίδονται από μια συσκευή χρήστη VPN. Ένα VPN αποκρύπτει επίσης όχι μόνο την τοποθεσία ενός χρήστη αλλά και τα προσωπικά του στοιχεία. Αυτό εμποδίζει κάθε κακόβουλο εγκληματία στον κυβερνοχώρο να αποκτά τα δεδομένα σας για εκβιασμό ή εκβιασμό από εσάς.

Το καλύτερο VPN για κοπτικά καλωδίων

Υπάρχουν περίπου 800 πάροχοι στη σημερινή βιομηχανία VPN. Μερικοί από αυτούς προσφέρουν ακόμη και τις υπηρεσίες τους δωρεάν, και δεδομένου ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε αυτό, συνεχίζουν να πωλούν το ιστορικό περιήγησής σας σε τρίτους. Αυτό ξεπερνά το νόημα της εγγραφής με μια υπηρεσία VPN και γι ‘αυτό προσφέρουμε μια προσοχή σε όσους σκέφτονται να εγγραφούν σε αυτούς τους αμφίβολους παρόχους. Αντ ‘αυτού, προτείνουμε να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους παρόχους με υψηλή αξιολόγηση που παραθέτουμε παρακάτω.

1. ExpressVPN

ExpressVPN ιδρύθηκε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους το 2009 και έχει εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο πάροχο VPN που έχει αποδείξει ότι η υπηρεσία τους είναι αυτή στην οποία μπορείτε να βασιστείτε πλήρως. Η υπηρεσία διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι προστατεύονται καλά μέσω της κρυπτογράφησης 256 bit AES του ExpressVPN. Ο διακομιστής διαβεβαιώνει οποιονδήποτε υπογράφει την αυστηρή συμμόρφωσή του στην πολιτική μηδενικής καταγραφής και προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνδέσουν έως και 3 ταυτόχρονες συσκευές στη σύνδεσή τους. Το ExpressVPN έχει επίσης κερδίσει βραβεία επαινώντας την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα τους θα έχει πάντα την πλάτη σας όποτε συναντάτε κάποιο πρόβλημα. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης διακομιστές stealth στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε οι χρήστες που βασίζονται σε πολύ περιοριστικές περιοχές, όπως η Κίνα, για να εξακολουθήσουν να επιλύουν τους περιορισμούς τους και να έχουν πρόσβαση σε όποιον ιστότοπο και κανάλια συνεχούς ροής θέλουν. Οι πελάτες ενθαρρύνονται επίσης να φέρουν άλλους συνδρομητές μέσω του δωρεάν μήνα υπηρεσίας που προσφέρεται τόσο στην παραπομπή όσο και στον διαιτητή κάθε φορά που ένας νέος χρήστης εγγράφεται. Η εφαρμογή του παρόχου είναι επίσης εύκολη στην πλοήγηση, καθιστώντας την κατάλληλη για απόλυτους αρχάριους VPN. Οι εφαρμογές είναι επίσης σίγουρο ότι λειτουργούν με οποιαδήποτε κινητή συσκευή που χρησιμοποιεί λειτουργικά συστήματα Windows, iOS, Mac OS ή Android. Εάν σας ενδιαφέρει αυτή η υπηρεσία, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

2. NordVPN

NordVPN είναι ένας άλλος βετεράνος της βιομηχανίας του οποίου η ομάδα έχει αφιερώσει χρόνο για να μάθει τι πραγματικά θέλουν οι πελάτες και βρήκε έναν τρόπο να τους παραδώσει. Αυτός ο πάροχος που βασίζεται στον Παναμά διαθέτει περίπου 4000 διακομιστές στο δίκτυό του και παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από ιστότοπους μεγαλύτερους από αυτούς που είναι άλλοι καθιερωμένοι ιστότοποι. Ο πάροχος διαθέτει επίσης μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι η υπηρεσία διπλής κρυπτογράφησης. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί το μεγάλο δίκτυο διακομιστών στους οποίους έχει πρόσβαση ο πάροχος επιτρέποντας τη χρήση δύο διακομιστών αντί ενός. Αυτό σημαίνει δύο φορές το επίπεδο της κρυπτογράφησης AES 256 bit που θα λάβετε από άλλους παρόχους και αυτό εξακολουθεί να συνοδεύεται από την επιλογή σύνδεσης έως και 6 ακόμη συσκευών στον ίδιο λογαριασμό. Πρόσθετα οφέλη, όπως ένας αυτόματος διακόπτης kill, προστασία διαρροής DNS και Tor over VPN περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο, έτσι ώστε να είστε σίγουροι τόσο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο όσο και για την ανωνυμία σας όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN. Εκτός από όλα αυτά, οι χρήστες απολαμβάνουν επίσης μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης χάρη στην ίδια τη δυνατότητα CyberSec της NordVPN, η οποία είναι υπεύθυνη για την απομάκρυνση όλων των ανεπιθύμητων διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού κατά την περιήγησή σας. Υπάρχει μια πολύ καλή κριτική για το NordVPN εδώ που θα σας συνιστούσαμε να περάσετε εάν θέλετε να έχετε το NordVPN ως τον πάροχο που έχετε επιλέξει.

3. VyprVPN

Δεν θα κάναμε δίκαιο σε αυτόν τον κατάλογο εάν δεν το συμπεριλάβαμε VyprVPN. Αυτός ο πολύ ικανός πάροχος έχει περίπου 700 διακομιστές εγγεγραμμένους στο δίκτυό του, με σχέδια να συνεχίσει να επεκτείνεται πολύ σε εξέλιξη. Αυτοί οι διακομιστές προσφέρουν συνολικά έως και 200.000 IP, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προστατευμένων συνδέσεων ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Η υπηρεσία είναι ψηλή μεταξύ άλλων παρόχων λόγω του γεγονότος ότι κατέχουν πλήρως όλους τους διακομιστές τους και όλοι παρακολουθούνται και ελέγχονται καλά από τη βάση τους στην Ελβετία. Η υπηρεσία είναι διάσημη για την πρωτοπορία των δικών της καινοτομιών στη βιομηχανία VPN και μία από τις πιο δημοφιλείς μέχρι σήμερα είναι το πρωτόκολλο Chameleon. Αυτή η υπηρεσία ανακατεύει τα μεταδεδομένα πακέτων OpenVPN, επιτρέποντάς της έτσι να συνεχίσει να μην ανιχνεύεται ακόμη και μετά από έλεγχο σε βάθος πακέτου. Αυτό σημαίνει απλώς ότι χάρη στην τεχνολογία, οι χρήστες του VyprVPN θα μπορούν να βασίζονται σε κρυπτογράφηση που βασίζεται στο OpenVPN για πρόσβαση στις αγαπημένες τους τοποθεσίες και κανάλια ακόμη και σε περιοχές που δεν επιτρέπουν τη χρήση ενός VPN. Το VyprVPN προσφέρει επίσης καλά ενσωματωμένες, εύχρηστες εφαρμογές VPN που είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις που μπορούν να εκτελεστούν σε Mac, Android, iOS, Windows καθώς και στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Εξηγήσαμε λεπτομερέστερα τι έχει αυτός ο παροχέας για εσάς στην αναθεώρησή μας στο VyprVPN, οπότε αν σας ενδιαφέρει, αφιερώστε ένα ή δύο λεπτά και εξετάστε το.

Το Best CordCutters VPN συνοψίστηκε

Έχουμε δοκιμάσει αρκετούς παρόχους υπηρεσιών VPN με την πάροδο των ετών. Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές μας όταν πρόκειται κορυφαία VPN για κοπή καλωδίου:

  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish
  6. CyberGhost
  7. HideMyAss VPN
  8. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  9. PureVPN
  10. Ιδιωτικό VPN

Το καλύτερο VPN για κοπτικά καλωδίων – Τελικές λέξεις

Ο αριθμός των καναλιών ή των εκπομπών που θα βρείτε μέσω των υπηρεσιών ροής είναι πολύ μεγαλύτερος από το τι μπορούν να έχουν πρόσβαση οι θεατές της καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά μόλις προσθέσετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN σε ολόκληρη την εξίσωση, αυτό που παίρνετε είναι ένας κόσμος καναλιών που δεν θα έχετε ακόμη και να είστε σε θέση να ποσοτικοποιήσετε. Αποκτήστε ένα VPN και απελευθερώστε τις πραγματικές δυνατότητες του Internet TV.